İnşallah play-off'ta tadımız bozulmaz

Trabzonspor’un, ilk maçta yakaladığı büyük avantaj nedeniyle, dün kendi sahasında çok daha rahat olması gerekiyordu.

Haberin Devamı

Ancak ilk 45 dakika itibariyle nedense anlaşılmaz bir telaş ve acelecilik vardı. Aslında böyle olması gereken rakipti ama tam tersi oldu.
Trabzon, ilk yarıda ne oyun şablonunu oturtabildi ne de akıllı oynayabildi. Orta sahada oyuna ağırlığını koyamayan bordo mavililerde Colman’ın yokluğu fazlasıyla hissedildi. Ne Adrian ne de Soner, fazla bir varlık gösteremedi. Yalnızca Aykut, enerjisi ve isteğiyle ayakta kalmaya çalıştı. İki kanatta oynayan Volkan ile Olcan’ın da etkili olamaması yüzünden ileride Henrique yalnız kaldı.

Takviye gerekli

Tamam, bir forvet oyuncusu transferi şart fakat orta sahaya da takviye gerekli. Adrian’ın devamlılığı yok ve Colman’ın da ne zaman ne yapacağı belli değil. Kesinlikle bir alternatifi yaratılmalı...
Maçın ilk devresinde istediğini alamayan Trabzon-spor, ikinci bölüme daha canlı, heyecanlı ve bir o kadar da istekli başladı. Atılacak bir gol rakibin moralini tamamen bozacak ve ümitlerini de yok edecekti. Soner, bu devrede biraz kendine gelmiş, Volkan ve Olcan da etkili olmaya başlamıştı. Trabzonspor, yaptığı her atakta tehlikeler yaratmaya başlayınca rakip de ilk yarıdaki gibi rahat değildi. Zaten ortada da bir kalite farkı vardı.
Trabzonspor, kalitesini biraz ortaya koymaya başlayınca Karadeniz Fırtınası’nı izlemek ayrı bir zevk oluyor. Bir de gol atabilseler keyfimiz iyice yerine gelecekti. Olsun, ne yapalım... Bayram akşamında alınacak bir galibiyetle, bayram lokumu yiyecektik ama şeker yedik. Yine de ağzımız tatlandı. İnşallah Trabzonspor’un tadı play-off’da bozulmaz. Zaten bizler de lokum tadında bir Trabzonspor beklemiyoruz, şekere de razıyız şekerim…

Yazarın Tüm Yazıları