İnşallah bir yerden çıkar

Güncelleme Tarihi:

İnşallah bir yerden çıkar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 21:08

Yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlayan Makine Mühendisi Anıl Elçin (27), yaklaşık 4 ay önce askerden geldi.

Haberin Devamı

Bir otomotiv firmasında işe giren ve Kadıköy’de yaşamaya başlayan Anıl Elçin, 16 Ağustos’ta sabaha karşı evinden çıktı. Beşiktaş’a gideceğini söyleyerek bindiği taksiyi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde “Midem bulanıyor” diyerek durduran Elçin, taksicinin gözleri önünde kendini metrelerce yüksekten Boğaz’ın sularına bıraktı.

AKINTIYA MI KAPILDI

Polis, takside bıraktığı cüzdanındaki bilgilerden, Adana’da yaşayan baba Emin Elçin’e ulaştı.
Emin Elçin aynı gün İstanbul’a geldi ancak oğlundan haber yoktu. Dalgıçlar, Boğaz’daki tüm aramalarına rağmen Anıl Elçin’in ne cesedine ne kendine ulaştı. O günden beri her gün umutla Boğaz kenarına giden baba Emin Elçin, “Dalgıçlar akıntıya kapılıp sürüklendiğini söylediler. Suyun kenarında bekliyorum. Belki bir yerden yaralı falan çıkar” diyerek halen ümidini koruyor.

Haberin Devamı

‘DUR YAPMA’ DEMİŞ AMA...

OĞLU Anıl Elçin’in bindiği taksinin şoförü ile hiç konuşmadığını anlatan baba Emin Elçin, o günü şöyle anlatıyor: “Sadece, ‘Beşiktaş’a gideceğim’ demiş. Köprü üzerinde taksiciden durmasını istemiş. O da, ‘Duramam’ demiş. Köprünün Avrupa yakasında polis kulübesini geçince ‘İstifra edeceğim’ deyince taksici durmuş. Anıl, iner inmez köprüye doğru koşmaya başlamış. Taksici peşinden koşup, ‘Dur, yapma!‘ diye bağırmış ama oğlum atlamış. Kulübedeki polisler de çıkmış ama yetişememişler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!