İnşaatta Fırsatlar Başladı!

Güncelleme Tarihi:

İnşaatta Fırsatlar Başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2012 09:32

Konutta 2012’nin son fırsatları başladı

Haberin Devamı

İnşaatta Fırsatlar Başladı
    
İnşaatta Fırsatlar Başladı
    
İnşaatta Fırsatlar Başladı
    
İnşaatta Fırsatlar Başladı

  

İnşaatta Fırsatlar Başladı
    
İnşaatta Fırsatlar Başladı
    
İnşaatta Fırsatlar Başladı
      


EYLÜL ayından sonra hareketlenen konut sektörü, yeni yıla doğru projeleri peş peşe tanıttı. Çeşitli kampanyalarla konut sahibi olmak isteyenleri satış ofislerine çekmeye başlayan sektör, projelerdeki konutları 2013 yılına kadar satmayı hedefliyor.

YÜZDE 4 BÜYÜME
Türkiye ekonomisine yılda 300 milyar lira katkı yapan gayrimenkul sektörü, yeni yıla doğru satışlarından memnun. 2012 yılında yüzde 2-4 arası büyüme bekleyen sektörde, hareket başladı. Geçen yılın son döneminde yavaşlayan, yaz durgunluğu da eklenince istediği satış rakamlarına ulaşamayan sektörde, kentsel dönüşümü hızlandıracak Afet Yasası, yabancıların konut alımının önünü açan mütekabiliyet de eklenince satışlar erken canlandı. Tüketicilerin en çok yeni yıla doğru konut alma eğilimi göstermesini de fırsat bilen, yeni projeleri satışa sunmaya başlayan konut üreticileri, mevcut projelerde de çok cazip kampanyalarla pazara çıkıyor. Sektör temsilcileri, kentsel dönüşüm, yabancıya satış engelinin kaldırılması, finans merkezi projesi gibi önemli adımların sektördeki yeni fırsatları da araladığına işaret etti.

SEKTÖR HAREKETLENDİ
Eylül ayından sonra pek çok kampanya devreye girdi. Kampanyalarla, konut alma talebini erteleyenlerin karar aşamasına geçmesi hedefleniyor. Kampanyalarda sıfır faizden sıfır peşinata, taksit ertelemeden peşinatı taksitlere bölmeye, peşin ödemelerde indirimlere kadar pek çok fırsat da gündeme getiriliyor. Özellikle birikmiş parası olmayanlar için peşinat ödemelerde ve taksit ödemelerinde kolaylıklar sunan kampanyalar, şu anda yüzde 1’in üzerinde seyreden konut kredisi faiz oranlarını da aşağı çekerek faiz ödemek istemeyen müşterileri de hedefliyor.

YENİ PROJELER GELİYOR
İnşaat firmaları, yeni proje hazırlığı yapıyor. Bu projeler de raflarından inmeye başladı. Sırada bekleyen bu yatırımlar da, baharda ve yılın ikinci yarısında sektörün daralma yaşamayacağı konusunda mesaj veriyor. Yabancılardan gelen taleple eldeki konut stokunun erimesine neden olacağı hatta yeni proje arzının da hız kazanacağı ifade ediliyor. Sektördeki bir çok firma bu talepten yararlanmak için yurtdışında tanıtım ofisleri açaraken, dernek bazında da çalışmalar başlıyor.

Konut alırken bunları yapın
KONUT, Türk tüketicisi için en değerli yatırımlardan birisi. Yatırım araçları arasında altından sonra ikinci sırayı gayrimenkul alıyor. Bunda, Türklerin evleriyle psikolojik bağ kurmaları da etkili. Başını sokacak bir yuvasının olması herşeyden önemli. Ancak, konut almak pek de kolay bir karar değil. En az 100 bin liralık bir birikimden söz ediyoruz. Belki de insanların hayatları boyunca bir kez alabileceği bir ürün. Bu nedenle de çok doğru karar verilmesi gerekiyor. Yanlış bir seçim, hem birikiminizi kaybetmenize hem de tüm hayatınızın alt üst olmasına sebep olabilir. Bunun için tapu kayıtlarından imar durumuna, resmi evraklardan yapımcı firmanın tarihçesine kadar pek çok veriyi incelemenizi tavsiye ediyoruz.

35. Sokak’ta yüzde 10 indirim

Haberin Devamı

KONUT sektöründeki hareketlilik İzmir’de de yaşanıyor. Çelik konut projesi 35. Sokak’ta ikinci etap konutlar için yeni kampanyalar devreye girdi. 25 Kasım-15 Aralık 2012 tarihleri arasında 35. Sokak’ta ev sahibi olmak isteyenler, ister yüzde 10 özel lansman indirimi, ister yüzde 0 vade farkı ile 24-60 ay ve yüzde 0.45 vade farkı ile 120 ay vade seçenekleri sunuluyor.

/images/100/0x0/55ea4a53f018fbb8f876502b

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin en önemli çelik konut projelerinden biri olan 35. Sokak’ta ikinci etap konutlar için yeni kampanyalar devreye girdi. 25 Kasım-15 Aralık 2012 tarihleri arasında 35. Sokak’ta ev sahibi olmak isteyenler, ister yüzde 10 özel lansman indirimi, ister yüzde 0 vade farkı ile 24-60 ay ve yüzde 0.45 vade farkı ile 120 ay vade seçenekleri sunuluyor. Özel sokak konsepti ve bahçeli evleri ile İzmir’in önde gelen projelerinden 35. Sokak, cazip fiyatları, uygun ödeme koşulları ve öncelikli konut seçme avantajı ile bahçeli ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

İKİNCİ ETAPTA 257 ADET KONUT
Akşan Yapı güvencesi ile İzmir’de hayata geçirilen ve birçok ‘ilk’e ev sahipliği yapan 35. Sokak projesinde yer alan 257 adet ikinci etap konutları için şimdi çok özel bir kampanya başladı. Bu çok özel kampanya ile satışa sunulan 2. etap konutları hem kendiniz hem de aileniz için en değerli yeni yıl hediyesi olacak.

Haberin Devamı

81 METREKAREDEN BAŞLIYOR
İzmir’in gelişen aksında yer alan ve Türkiye’nin BREEAM sertifikalı ilk konut projesi olan 35. Sokak’ın ikinci etabı 257 adet konuttan oluşuyor. Metrekare büyüklüklerinin 81 metrekare ile 272 metrekare arasında değişiklik gösterdiği ikinci etapta; 1+1 bahçeli evler, 2+1 bahçeli dubleksler, 3+1 balkonlu dubleks sıra evler, 3+1 bahçeli dubleks sıra evler, 3+1 bahçeli dubleks ve 4+1 avlulu evler olmak üzere toplam 6 tip konut seçeneği sunuluyor.

SOKAK KÜLTÜRÜ ÖNEMLİ
Bahçeli evleri, 2 km boyunca uzanan tek bir sokak üzerinde sıralanan 35. Sokak geleneksel sokak kültürünü ve unutulan komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıracak. Gürültüden uzak, bahçeli ev hayatı yaşayacağınız 35. Sokak, sosyal tesisi ve 95 bin metrekare yeşil alanı ile yeni bir hayata adım atmanızı sağlayacak.

Haberin Devamı

Çelik yapı sistemiyle inşa ediliyor
TÜRKİYE’nin depreme dayanıklı çelik yapı sistemi ile inşa edilen en büyük konut projesi 35. Sokak’ta, konut sahibi olmak isteyenlere birçok avantaj bir arada sunuluyor. Muhteşem doğası, sosyal donatıları, bahçeli konutları, yalıtım – iklimlendirme özellikleri sayesinde yaz-kış ayrımı olmaksızın her mevsim kullanım için ideal bir proje olarak dikkat çekiyor.

Yeşil alanı toplam 95 dönüm
TOPLAM 95 dönüm yeşil alanıyla 35. Sokak, yaşamınızın her anında doğayı doya doya tatmanıza olanak tanıyor. Sürdürülebilir yaşam konseptiyle doğa dostu çözümler sunan 35. Sokak, 1350 metrekare spor merkezi, basketbol sahası, tenis kortu, fitness salonu, spa salonu, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, iki adet açık yarı olimpik havuz, bir adet yarı kapalı yarı olimpik havuz, kreş, kütüphane, organik sebze ve meyve bahçeleri manavını bünyesinde barındırıyor.

Haberin Devamı

Spradon Vadi’de son fırsatlar

BAHÇEŞEHİR 2’nci bölgede yer alan Spradon Vadi projesinde yılın son fırsatları dikkat çekiyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özen Kuzu, projenin toplam değerinin 250 milyon lira olduğunu belirterek, “Toplam 42 bin metrekare arazi üzerinde 160 bin metrekare inşaat alanı bulunan Spradon Vadi, 28 ve 30 katlı iki kulenin yanısıra 5 tane de 9 ve 12 katlı bloktan oluşuyor” dedi.

/images/100/0x0/55ea4a53f018fbb8f876502d

BAHÇEŞEHİR’de yer alan Spradon Vadi projesinin yüzde 80’inin yeşil alan olduğunu söyleyen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özen Kuzu, “Toplam 42 bin metrekare arazi üzerinde 160 bin metrekare inşaat alanı bulunan Spradon Vadi, 28 ve 30 katlı iki kulenin yanısıra 5 tane de 9 ve 12 katlıb loktan oluşuyor. Ekim 2011’de inşaatına başlanan Spradon Vadi’de 524 adet (1+1) ve 476 adet (2+1), 37 adet (3+1) ve (4+1) düz veya dubleks daire yer alacak. Toplamda ise 1037’si konut ve bir adet ticari ünite bulunacak.Şeref Kesgün’ün mimarlığını üstlendiği proje adını Bahçeşehir’in Isparta kule yerleşim bölgesinin antik dönemdeki adı Spradon’dan alıyor.Konforu ve özellikle de doğaya sahip çıkan konsepti ile ilgi çekiyor.”

PLANLI BİR BÖLGE
Bahçeşehir’in 1980’li yıllarda planlanan ve dünyanın sayılı uydu kentlerinden olan bir proje olarak hayata geçtiğine dikkat çeken Özen Kuzu, şunları söyledi: “Alt yapısı 100 yılın üzerinde bir zaman dikkate alınarak oluşturuldu. Yerleşim alanları belirlendi. Sosyal ve demografik yapısı planlandı. Şehrin gecekondulaşması ya da plansız yapılanması daha baştan engellendi. Çağdaş şehirleşmenin tüm gerekleri yerine getirildikten sonra bölgede hayatın başlamasına izin verildi. Spradonlar, işte bu planlama içindeki konut alanlarına inşaa edilen projeler oldu.”

SAĞLIK EVİ PROJESİ
Spradon Vadi’de bir çok yenilik bulunduğunu da söyleyen Özen Kuzu, “Spradon Vadi içerisinde site sakinlerine hizmet vermesi amacı ile kurulacak olan ‘Sağlık Evi’nde görev alacak, ebe, hemşire ve sağlık görevlisi yılın 365 günü; haftaiçi, haftasonu, resmi ve bayram tatilleri de dahil olmak üzere 7 gün 24 saat kesintisiz sağlık hizmetisunacak” dedi.

1037 KONUT VAR
Özen Kuzu, Bahçeşehir 2’nci bölgede yer alan Spradon Vadi projesiyle ilgili şunları anlattı: “Toplam yatırım değeri 250 milyon TL olan Spradon Vadi’nin yüzde 80’i yeşil tasarlandı. Spradon Vadi’de açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları, su ve yeşili buluşturan şelaleler yer alıyor. Oyun alanları, yürüyüş parkurları, Fitness Center, Sauna ve Türk hamamının da bulunacağı Spradon’da otopark sorunu da olmayacak. Her daire için konut erişimli bir kapalı otopark ve Spradon Vadi misafirleri için de 300 araçlık bir açık otopark yer alacak.”

Kolay ödeme seçenekleri
UYGUN fiyatlı ve kolay ödeme seçenekleriyle birinci sınıf malzemeler kullanılacak olan dairelerde kapalı mutfak sistemi olacağını belirten Özen Kuzu, “Şık ve rahat tasarımlı dairelerde; Vanucci markalı mutfak ve banyo dolapları, Siemens marka ocak, fırın ve davlumbaz ve bulaŞık makinesi, Artemis marka duş teknesi, Alurad havlupan, Hans Grohe armatÜrler, Duravit lavabo ve Vitra marka klozetler kullanılacak. Yangın, gaz alarmı, duman dedektörleri ve her odada bulunacak yangın sprinkleri ve görüntülü intercom tesisatı ile bütün dairelerde güvenlik en üst seviyede olacak” dedi.

Proje gerçek Bahçeşehir’de
SPRODAN Vadi’nin Bahçeşehir içerisinde yapımına başlanmış proje olup hem yatırım avantajı hem de prestijli bir bölgede yaşam arzulayanlar için hem de ödeme kolaylıkları ile cazip durumda olduğunu anlatan Özen Kuzu, şöyle konuştu: “Spradon Vadi, Bahçeşehir’in merkezinde ve gerçek Bahçeşehir adresli son arazide inşa ediliyor. Proje arazinin konumuna, konumun getirdiği elit ortama uygun olarak planlandı. Spradon Vadi, okullara, alışveriş imkanlarına ve genel sosyal olanaklara yakınlığının ötesinde kendi başına yeten; modern bir yaşam merkezi olarak projelendiriliyor. Her çizgisinde sakinlerinin yaşam standartlarının yükseltilmesi hedeflendi. Her noktada elit bir huzur planlandı. Spradon Vadi cıvıl cıvıl bir merkezde, doğal doku içinde modern bir sakinliği temsil eden proje olacak.”

Spradon Vadi’ye  ilgi büyük
PROJENİN kendilerine gurur verdiğini vurgulayan Özen Kuzu, “Ankara’da Bahçeşehir’de ve Halkalı’da teslim ettiğimiz binlerce konutun yaşayanlarının görüşü ve eleştirileri dikkate alınarak Spradon Vadi projelendirildi. Modern çizgi, kalite ve ferahlığın yanında daire içlerinde yaşam fonksiyonları en uygun çözümlere kavuşturuldu. En küçüğünden en büyüğüne tüm dairelerin balkonlu oluşu, 2 odalı tüm dairelerin kapalı mutfaklı ve çift banyolu olarak planlanması da gelen yorumları değerlendirdiğimizin bir göstergesidir. Satış ofisimize gelen ziyaretçilerimiz, öncelikle projenin konumuna beğenilerini ortaya koyuyor. Spradon Vadi’nin fiyatlarının mütevazılığı ilgi çekiyor, yoğun rekabet ortamında farklılaşmak için sağladığımız ödeme kolaylıkları da çabuk karar vermelerini sağlıyor. Karşılaştığımız ilgiden ve satışa dönen beğenilerden çok mutlu olduğumuzu kıvançla ifade edebiliriz” diye konuştu.

Elit Grande Palas’a Avrupa’da 8 ödül

AVRUPA’nın en prestijli ödülü olarak bilinen ‘Europan Property Awards’dan 5 dalda 8 ödülle dönen ‘Elit Grand Palas’ saray hayatını Kurtköy’de yaşatacak.

AVRUPA’nın en prestijli ödülü olarak gösterilen ve ‘Türkiye de Avrupa Gayrimenkul Oscarları’ olarak bilinen ‘European Property Awards’da 5 dalda 8 ödül alan Elit Grand Palas Kurtköy’de hayata geçiyor. Osmanlı mimarisi eserlerinden ilham alınarak tasarlanan projeden ev sahibi olacakları saray yaşantısı bekliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 1 kilometrelik uzaklıkta yükselen projede; vale park, resepsiyon ve ev-oda temizliği dışında kişiye özel birçok hizmet de yer alıyor. Projeden ev sahibi olacaklar ‘Elit Asistans’ hizmetleri ile kişisel güvenlikten, kuru temizlemeye, uçak otobüs bilet rezervasyonlarına, doğum günü partilerinden evlilik yıldönümü organizasyonlarına kadar birçok ayrıcalıktan faydalanabiliyor.

/images/100/0x0/55ea4a53f018fbb8f876502f

YÜZDE 50 KAZANDIRACAK
Elit Grand Palas ayrıca, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için de büyük fırsatlar sunuyor. İstanbul’un en hızlı ve nitelikli gelişen bölgesinde yer alan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 1 kilometre mesafede yükseliyor. İstanbulpark Formula 1 pisti, Pendik Marina, İTEP ileri Teknoloji Endüstri Parkı gibi dev projelerin kalbinde yer alan Elit Grand Palas, Haziran 2014‘te teslim edilecek olan dairelerden erken alım avantajını kullanan yatırımcılar, projenin tamamlanmasıyla birlikte yatırımlarını kazanca dönüştürmüş oluyorlar. Proje ayrıca Sabancı Üniversitesi ve Okan Üniversitesi gibi seçkin eğitim kurumlarının oldukça yakınında hayata geçiyor.

3 BİN 560 TL’DEN BAŞLIYOR    
130 milyon liraya mal olan proje toplam 532 konuttan oluşuyor. Stüdyo 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile hem ev hem de ofis olarak kullanılabilen Elit Grand Palas, 4 bin 500 metrekare iç bahçesi ve 208 metrelik görkemli cephesi ile her açıdan ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Metrekare fiyatlarının 3 bin 560 liradan başladığı projede istenildiği takdirde daireler birleştirilerek büyütülebiliyor.

Bireysel danışmanlık  hizmeti veriliyor
MİMARİSİ ile olduğu kadar sosyal olanakları ile de öne çıkan Elit Grand Palas’da açık-kapalı yüzme havuzu, mini golf, fıtness merkezi, bowling, bilardo, sağlık merkezi, tırmanma duvarı, buz pateni, Türk hamamı, SPA, kat bahçeleri, restoranlar, cafe ve bar gibi hayatı kolaylaştıracak ve zevkli hale getirecek birçok sosyal alan bulunuyor. Ayrıcalıklı yaşamın yanı sıra kazançlı bir yatırım fırsatı da sunan Elit Grand Palas, bireysel konut kiralama hizmeti ile daire sahiplerine emlak danışmanlığı hizmeti vererek; dairelerin kiralanması, kiralama sonrası takibinin yapılması ve satışa çıkarılması konusunda profesyonel hizmet sunuyor.

Yarışmanın en gözde projelerinden
AVRUPA’nın en prestijli ödülü olarak gösterilen ve Türkiye de Avrupa gayrimenkul Oscarları olarak bilinen European Property Awards’da tam 5 dalda 8 ödül alan Elit Grand Palas 3 dalda Avrupa’yı en iyi proje olarak temsil edecek. Bugüne kadar tek seferde en çok ödül alan Türk firması ünvanını alan Delmar Yapı’nın Elit Grand Palas projesi Avrupa da en çok ödül alan konut projesi seçilerek yarışmanın en göze çarpan projesi oldu.

Aldığı ödüller
ELIT Grande Palas’ın aldığı ödüller şöyle sıralandı:
* En iyi rezidans mimari proje ödülü
* En iyi büyük proje geliştirme ödülü
* En iyi sosyal aktivite alanları geliştirme ödülü
* En iyi rezidans mimari proje ödülü
* En iyi büyük proje geliştirme ödülü
* En iyi sosyal aktivite alanları geliştirme ödülü
* En iyi rezidans proje ödülü

Nish Adalar’da son perde

YALOVA’dan Sarayburnu’na uzanan manzarasıyla, Adalar’a nazır yaşam fırsatı sunan Nish Adalar projesinde son fırsatlar başladı. 2 bin 300 konutluk projenin ilk etabında yaşam başlarken, üçüncü etapta teslimler aralıkta başlıyor. Projenin son etabıysa 2013’ün Mart ayında yapılacak.

İSTANBUL’un en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Adalar’a nazır yaşam fırsatı sunan Nish Adalar projesinde son kampanyalar başladı. 2 bin 300 konutluk projenin ilk etabında yaşam başlarken, üçüncü etapta teslimler aralıkta başlıyor. Projenin son etabıysa 2013’ün Mart ayında yapılacak.

/images/100/0x0/55ea4a53f018fbb8f8765031

PEYZAJ ALANI ÖNEMLİ
Özyazıcı İnşaat’ın İstanbul’un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa’da inşa ettiği Nish Adalar’da sona yaklaşıldı. Yaşamın başladığı projede az sayıda hemen teslim dairenin yanı sıra, aralık ve mart aylarında teslim edilecek dairelerde satışta.

Projenin her ihtiyaca yönelik tasarlanan daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 202 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Nish Adalar’ın 160 bin metrekaresi peyzaj alanlarına ayrıldı.

206 BİN 817 LİRA
Büyük kısmının sahiplerini bulduğu Nish Adalar’da son daireler için çeşitli ödeme planları uygulanıyor. Fiyatların 206.817 TL’den başladığı projede 60 aya yüzde 0,88, 120 aya yüzde 0,92 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. 3 bin metrekareye yakın kapalı sosyal tesis alanı bulunan Nish Adalar’da üyelik sistemiyle çalışacak ve dışarıdan da üye alacak spor tesisi için Life GYM ile anlaşıldı.

SPOR TESİSİ ÖNE ÇIKTI
Daire sahiplerinin dışarıdan gelen üyelere kıyasla daha düşük ücretlerle spor tesisinden yararlanabileceği vurgulandı.
Projenin geniş sosyal yaşam ve spor alanları içinde dördü açık, biri kapalı olmak üzere yüzme havuzu fitness merkezi, sauna, spa, Türk hamamı, kafe, restoran, seyir terası ve yürüyüş yolları bulunuyor.

5 bin 300 ağaç bulunuyor
SÜPER marketlerden, eczaneye, kuaföre, kuru temizlemeye kadar tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde hizmete giren ticari ünitelerle Nish Adalar tam anlamıyla bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Süreyyapaşa Ormanı’nın yanı başında yer alan Nish Adalar kesintisiz adalar ve İstanbul manzarasının yeşille mavinin buluştuğu bir noktada yer alıyor. Projenin 160 bin metrekaresinin peyzaja ayrılmasıyla eşsiz bir yaşam alanı oluşturuluyor. Temiz havasıyla avantaj sağlayan projenin çevre düzenlemesinde 5 bin 300 ağaç, 53 bin çiçekli bitki ve 153 bin bodur bitki bulunuyor.

Rahat ve hızlı ulaşım
KONUMU itibariyle adeta İstanbul’un kaptan köşkünde yükselen Nish Adalar, E-5 karayoluna 2,5 km, Sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesine 7 km mesafede yer alarak ulaşım açısından da büyük avantajlar sağlıyor.

Elysium ‘Serene’da çağdaş yaşam ve estetik mimari

ŞEHRİN merkezinde, sakin bir hayatı yaşamayı tercih edenler için ideal bir yaşam bölgesi haline gelen Kandilli’deki Elysium “Serene” projesi, lokasyonu, sunduğu çağdaş yaşam koşulları ve dayanıklılığı kadar, az katlı ve estetik mimari yapısı ile de bölgeye olan talebe çözüm sunuyor.

OFTON İnşaat, şehrin merkezinde sakin ve dingin bir hayatı yaşamayı tercih edenler için ideal bir yaşam bölgesi haline gelen Kandill

/images/100/0x0/55ea4a53f018fbb8f8765033
i’de, Elysium “Serene” projesine devam ediyor. 2011 yılının kasım ayında lansmanı yapılan proje, Boğaziçi gibi değerli bir bölge için lokasyon ve yatırım fırsatı açısından ihtiyaç duyulan bir çözüm alternatifi olarak öne çıkıyor. Sunduğu modern yaşam koşulları ile, şehir hayatının içinde sayfiye duygusu yaşamak isteyenlere Kandilli’nin doğal dokusunun yarattığı cazibesinde ideal bir yaşam alanı sunuyor.

YEŞİL ALAN ÖNEMLİ
Elysium Serene Kandilli’de, bir ailenin kendisi ve çocukları için isteyebileceği her şeyin bir arada olabilmesine önem verdiklerini anlatan Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, şöyle konuştu: “Projenin yüzde 85’i yeşil alana bırakarak ve doğal dokuyu koruyarak insanlara yeşilin içinde, güvenli, dayanıklı ve bir o kadar da estetik yapılar sunalım istedik. Proje bitiminde, gerek sosyal olanakları gerekse de modern mimari yapısıyla, sakinlerimizin ve semtin layık olduğu kalitede bir sonuç çıkarmayı hedefliyoruz.”

PRİM YAPAN İŞLER
Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, projeye olan ilgiyi şu sözlerle açıklıyor: “Ofton İnşaat, kalite performansı ile karşılaştırılınca, fiyat politikasını son derece makul seviyelerde tutmayı ilke edinmiş bir şirket. Çünkü yatırımcılarımız için maksimum kârlılığın sağlanabileceği, geleceği olan ve prim yapan projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Yatırımcılara maddi fayda sunabilmek kadar önemli bir şey de manevi kazanım sağlayabilmek. Günümüzde giderek artan çevre bilinci ve sürdürülebilir yaşam kavramının hayatımızda daha fazla yeri olması için, doğa dostu, konforu ve huzuru ön plana alan, gelecek nesillerin yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlama için çalışıyoruz.”

Lokasyon projede çok önemli
PROJENİN özellikle yatırımcılar ve aileler tarafından tercih edildiğini belirten Ofton İnşaat Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ayşenur Ülvan, bunun nedenini şöyle özetledi: “Kandlli’nin yüksek katlı binalardan oluşmaması ve lokasyonunun her yere yakın olmasından dolayı ailelerin tercih ettiği, prim yapan bir semt olmasına bağlarken; ebeveynler artık herkesin komşusunu tanıdığı, yeşilin bol havanın taze olduğu, gökyüzüne bakınca binaların değil mavinin göründüğü az katlı modern yuvalarında çocuklarını büyütmek istiyor. Çalışma hayatındaki stresi evlerine taşımamak için de, Elysium “Serene”ye adını veren özellikleri barındıran, yani sakin ve dingin bir yaşama özlem duyuyorlar. Bu yüzden eski semtlerdeki modern binalar onlara cazip geliyor.”

Boğaziçi Köprüsü’ne 3 km
KANDİLLİ’nin bağlantı yollarıyla da son derece de merkezi bir konumda yer aldığını belirten, Ofton İnşaat Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ayşenur Ülvan şöyle konuştu: “E-5 civarındaki projelerden farklı olarak trafik konusunda çok daha rahat bir noktada, TEM otoyollarına ve Boğaziçi Köprüsü’ne, sahil şeridine 3 km mesafede yer alıyor olmasının yanı sıra, köprünün her iki yakasına da ulaşımın son derece kolay olduğu bir konumda yer alıyor. Projemizi bu bölgede gerçekleştirmemizin nedeni, ulaşımın yanı sıra bölge doğal zenginliklerine de oldukça yakın olması. Adile Sultan, Cemile Sultan, Valide Sultan koruları hemen yanı başında olduğu gibi, biraz ileride ise padişahların gözdesi Mihrabat Korusu uzanır.”

136 daireden oluşuyor
PROJE Satış Koordinatörü Suzan Arar, ise projeyle ilgili şunlara dikkat çekti: “İnşaat projelerinin başarısında bilgi akışı ve güven büyük önem taşır. Çünkü emlak yatırımı birçok kritere bağlı olarak, tüm bir yaşama etki edebilecek önemli bir karar. Bu proje için 5 büyük bankadan anında kredi çekilebiliyor ve tüm uzun vadeli mortgage paketlerine uygunluk gösteriyor. Ayrıca uyguladığımız vade sistemiyle de konut sahibi olunabiliyor. Bizler, bugüne kadar konut fiyatlandırma ve ödeme politikasını, proje bitiminden sonraki dönemlerde projenin yüksek prim yapabilmesi doğrultusunda ayarlıyoruz. Projemiz 17 blok ve 136 adet daireden oluşuyor. 3+1 dairelerin bulunduğu projemizin metre kareleri 136 m2 ile 164 m2 arasında değişirken, fiyatlarımız 741.600 TL’den başlıyor.”

Dumankaya Modern Collection’a büyük ilgi      

2010 yılında lanse edilen ve 3 yılda yatırımcısına yüzde 85’e varan oranlarda kazandıran modern projesinin ses getiren teslim festivalinden sonra, Dumankaya Modern Collection için de satışlar başladı. Dumankaya İnşaat’ın en yeni projesi olan Dumankaya Modern Collection ilk 3 günde yoğun ilgi gördü.

/images/100/0x0/55ea4a54f018fbb8f8765035

SON dönemlerde imza attığı projelerde hem yatırımcıya hem de konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunan Dumankaya, Modern Collection için de satışlara başladı. Dumankaya İnşaat’ın en yeni projesi olan Dumankaya Modern Collection ilk 3 günde yoğun ilgi gördü. Dekorasyona hazır shell teslim olarak verilecek ve böylece sektörde bir ilke imza atacak olan Dumankaya Modern Collection’ın lansman öncesi avantajlı fiyatlarından yararlanmak isteyen 1000 kişi, dumankaya.com üzerinden ‘Biz Sizi Arayalım’ formu doldurarak proje ön talebi için başvurdu.

AVANTAJLI FİYATLAR
Müşterilerin dairelerini Dumankaya Collection serisi ürünleriyle kendi zevklerine göre tasarlayabilecekleri, kişiselleştirilmiş dekorasyon seçenekleriyle öne çıkan proje için 800 müşteri 0212 672 88 98 numaralı telefondan direkt satış ofisini arayarak bilgi aldı, 50’ye yakın müşteri ise hafta sonu ilk 100 konut için geçerli olan avantajlı fiyatlardan faydalandı. İlk 100 konut satışı için 1+1 tip konutların 89.000 TL’den, 2+1 tip konutların 139.000 TL’den ve 3+1 tip konutların 219.000 TL’den başladığı projede, fiyatlar lansman ile birlikte yüzde 5’e varan oranda yükselecek.

DEKORASYON ÇOK ÖNEMLİ
Müşterilerin istek ve ihtiyaçlarının önem kazandığını ve dairelerde kişiye özel tasarımın gerekliliğini vurgulayan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya konuyla ilgili şunları söyledi: “Teknolojinin hızla geliştiği ve kişisel beğenilerin önem kazandığı bir dönemdeyiz. Biz gayrimenkul geliştirici olarak değişen dünyaya ayak uydurma ve müşterilerini kişisel beğenilerini ortaya çıkarabilecekleri projeler sunma amacındayız. Bu doğrultuda, müşterilerimizin dairelerini istedikleri tarzda şekillendirebilecekleri, kendi zevklerine göre dekore edebilecekleri ve tasarlayabilecekleri Dumankaya Modern Collection’ı oluşturduk. Dekorasyona hazır shell teslim olarak müşterilerimize sunacağımız projede, Dumankaya Modern Collection ürünleriyle kişiye özel ev tasarımı ve dekorasyonu yapılabilecek. Her evin farklı ve müşteriye özel olduğu projemizi hayata geçirmekten çok mutluyuz.”

Konut ve ticari alanlarıyla değer katacak
KİŞİYE özel tasarımı ve çeşitliliği bir arada sunan proje olarak dikkat çektiklerini belirten Uğur Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: “Dumankaya Modern Collection projemiz konut alanları ve ticari alanları ile Esenyurt Bahçeşehir’e artı değer katacak önemli bir projedir. 1589 daireden ve geniş bir ticari alandan oluşan bu dev proje 350 milyon TL’lik yatırım değeriyle bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak. Dumankaya Modern Collection konut alanları haricinde geniş bir ticari alan da sunacak.”

İspanyol merdivenleri ve katlı havuz
KONUT alanı ile ticari alanın bağlantısını katlı havuzlar ve İspanyol merdivenleri ile sağlayacaklarını anlatan Uğur Dumankaya, “Dükkan ve ticari alanların önlerinde gezinti yolları ve yeme içme alanları bulunurken, büyük süs havuzu ve ışık oyunları ile fıskiyelerin çevreye farklı bir görünüm kazandırması hedefleniyor. Geniş yeşil alanlara sahip bu bölge ferah bir alışveriş için dört dörtlük bir atmosfer sunulacak. Ayrıca, Dumankaya Modern Collection’da showroom’u ve servis alanlarıyla kapsamlı bir auto center da yer alacak” dedi.

Tasarım ve hizmet bir arada
LÜKSÜ, tasarımı ve konforu bir arada daire sahiplerinin hizmetine sunan Dumankaya Modern Collection tasarımın yanı sıra verdiği hizmetlerle müşterilerine konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Bu amaçla, Dumankaya İnşaat müşterilerine sunduğu tüm hizmetleri geliştirerek Dumankaya Pusula markası çatısı altında topladı ve müşterilerine farklı bir deneyim yaşatmayı amaçladı. Dumankaya Pusula ile “her aşamada mutlu ev sahipleri” ilkesini bir adım daha öteye taşınarak sektörde daha önce görülmemiş kalitede bir hizmet anlayışını Dumankaya müşterilerinin beğenisine sunuldu. Dumankaya Pusula ile müşteriler, evlerinin dekorasyon aşamasından kiralanmasına, taşınmalarından, seyahat planlamalarına, araç kiralamadan tıbbi desteğe ya da konser, sinema gibi kültür sanat etkinlikleri rezervasyonlarına kadar tüm Dumankaya hizmetlerine tek bir yerden erişerek kolaylıkla faydalanabiliyorlar.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!