İnşaatta dehşet anları! Sosyal medyada yayınladılar

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 16:31

Sakarya’nın Erenler İlçesi’nde inşaatta yapıştırıcı soluduğu iddia edilen bir genci sopayla döven 2 kişi bunu kamera ile görüntüledi.

Haberin Devamı

Erenler’de bir inşaatta yapıştırıcı olarak kullanılan maddeyi soluduğu iddia edilen genci 2 kişi sopayla dövdü. 2 kişi genci döverken cep telefonun kamerasıyla görüntü çekti. Karşılık vermeye çalışan genç inşaattan kaçtı. 2 kişi çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaşırken, birçok kişi de görüntüleri paylaştı.

DÖVEN 2 KİŞİ YAKALANDI

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, sosyal medyada yayınlanan görüntülerden yola çıkarak dövülen gencin 20 yaşındaki Üveyz Y. olduğunu tespit etti. Adapazarı şehir merkezinde bulunarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Üveyz Y. ifadesinde, binaya girip yapıştırıcı madde soluduğunu, burada bulunan demirleri satmak için aldığını, iki kişinin de yanına gelerek kendisini dövdüklerini söyledi. 

Polis Üveyz Z.’yi döven kişilerin 30 yaşındaki Murat B. ve Irak uyruklu 20 yaşındaki Maızar Noorı Sattam Al Hassan olduğunu belirleyip gözaltına aldı. Şüpheliler, ifadelerinde, madde bağımlısı genci hırsızlık yaptığı için dövdüklerini söyledi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!