İnşaat Fuarı Samsun'da açılıyor

Güncelleme Tarihi:

İnşaat Fuarı Samsunda açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 13:48

İnşaat Fuarı Samsun'da açılıyor

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Samsun İnşaat Fuarı 2017 3.Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nın 23 - 26 Mart 2017 tarihlerinde kapılarını açıyor.



TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Samsun Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun İnşaat Fuarı 2017 3.Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nın 23 - 26 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.



Tüyap Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, “Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuarı, geçtiğimiz yıl sektör mensubu 29 bine yakın ilgili ziyaret etti. Bu yıl da ülke genelinden, inşaat sektörü ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren, ürün ve hizmet alımı yapacak olan on binlerce ziyaretçinin, Samsun 3.İnşaat Fuarı’nı ziyaret etmesi, verimli ticari anlaşmalar yapmasını bekliyoruz. Her yıl olduğu gibi inşaat sektöründeki yenilikleri, profesyonel ziyaretçileri ile buluşturan Samsun İnşaat Fuarı, bu yıl da tek çatı altında 2017’ye özel ürün ve hizmetleri, yeni teknolojileri ilgililer ile buluşturacaktır. Müteahhitler, mühendisler, sektörde faaliyet gösteren özel şirketlerin yöneticileri, özel ve kamu kurumlarının satın alma yöneticileri fuara gelerek tüm ürünleri inceleme ve proje süreçleri için önemli iş bağlantıları kurma imkanına sahip olacaklar” dedi.Cuhat Alagöz, "Bu yıl, TÜYAP’ın yurt dışı ofisleri aracılığıyla organize edilen, Lübnan, Tunus, Suudi Arabistan, Mısır, Irak, Kuveyt, İran, Gürcistan’ dan 109 iş adamı, fuarda stant açan üretici firmalarımız ile birebir görüşmeler gerçekleştirmek, ticari bağlantılar kurmak için Samsun 3.İnşaat Fuarı’na gelecekler” diye konuştu.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!