İnönü Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

İnönü Üniversitesinde mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2018 23:43

İnönü Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- Malatya İnönü Üniversitesi'nde 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreninde 7 bin 325 öğrenci hep birlikte kep attı.
Yeni Malatya Stadyumu'nda düzenlenen mezuniyet törenine; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Vekili Regaip Ahmet Özyiğit, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay yaptığı açılış konuşmasında üniversitenin 43'üncü akademik yılını geride bıraktığını söyledi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise üniversiteden mezun olan gençlerin yeni bir hayata başlayacaklarını, gençlere bu hayatta yeni iş imkanları bulabilmek, işlerini ve aşlarını büyütebilmek için hükümet olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydederek, "Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da insanımızın refah düzeyini arttırmaya, gençlere iş bulmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Konuşmalardan sonra Akademik yılını başarıyla bitiren ve çeşitli branşlarda başarıyla başarılı öğrencilere diploma ve plaket verildi. Mezuniyet töreninde geri sayım yapılmasının ardından öğrenciler hep birlikte keplerini havaya attı. Yeni Malatya Stadı'nı dolduranlar Eymen ile Orçun Akgün konseriyle doyasıya eğlendi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!