İnönü Stadı'nda oynamak çok zevkli

Güncelleme Tarihi:

İnönü Stadında oynamak çok zevkli
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2011 19:19

Beşiktaş'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Sidnei Rechel da Silva Junior, siyah-beyazlı ekipte forma giymekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, özellikle Fiyapı İnönü Stadı'nın atmosferine dikkat çekti.

Yavru Kartal Dergisi'nin kasım ayı sayısı için dergi üyelerinden Zeynep Naz ve Arda Efe Dündar'ın sorularını yanıtlayan Sidnei, ilk teklif aldığı dönemle ilgili olarak, “İstanbul'un güzel bir şehir, Beşiktaş'ın da büyük bir takım olduğunu ve taraftarlarının ününü biliyordum” derken, “Beşiktaş'tan teklif geldiğinde çok heyecanlandım. Hakkında çok güzel şeyler duyuyordum ve gelmek istediğim takımlardan biriydi. Bundan sonra da başarı için elimden geleni yapacağım. Fiyapı İnönü Stadı'nın atmosferinde futbol oynamak gerçekten çok zevkli” ifadelerini kullandı.

Kalitesinin ve yapabileceklerinin farkında olduğunu vurgulayan Brezilyalı futbolcu, kendisini kanıtlayıp daha uzun yıllar Beşiktaş forması giymek istediğini, Brezilya Milli Takımı'nda yer almanın da hayallerinden biri olduğunu aktarırken, İstanbul için ise, “İstanbul'a alıştım ama trafiğine alışmak gerçekten zor. Ne olursa olsun bu şehirde mutlu olacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!