İnönü' de komik bir gece

Maçı sadece çoluk çocuk ve bayanlar izleyebildiler. Çünkü Beşiktaş cezalı.

Haberin Devamı

Çünkü kara kartal bu ligin garibi. Çünkü TFF başkanı Beşiktaş' lı. Çünkü MHK başkanı da Beşiktaş' lı.

Ve sahaya yabancı madde atanda Beşiktaş' lı.
Peki Erzurum' da sahaya atılan maddeleri de Beşiktaş' lılar mı attı ? İlahi Adelet' te, nerede o adalet. Bu çark neden herkese eşit dönmüyıor ?

Sivasspor gelip İnönü' de benim zeka küpü Samet hocamın takımını nasıl yenebilir ? Allah aşkına yok barajmış, yok Toraman' a yapılan hareket penaltıymış vs. Bırakın bunları bakın ben size bir gerçeği gösteriyim. Necip, Veli ve Holosko oyundan çıkarılıyor. Yerine girenlere bir dikkat edin ; Hasan Türk, Batuhan, Kadir Ari.
Ya Sivasspor ? Ya Sivasspor ? Erman Kılıç, Milan Cerny, Aatif Chahechouhe oyundan çıkanlar. Oyuna girenlere bir bakın ? Pedriel Suarez, Pawel Grosicki, Jan Rajnoch.

Haberin Devamı

Bu oyuncularmı takımı kurtaracak. Kadroda adam yok hocam adam. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Allah aşkına ne kullanıyorsanız yönetim kurulu ve teknik heyet olarak banada gönderin. Bu kadar hayal içinde yaşamak, umut dağıtmak birşey almadan mümkün mü. Ya sizler birşeyler kullanıyorsunuz, ya da bizleri salak yerine koyuyorsunuz.

Sivasspor gerçekten iyi mücadele etti. Samet Aybaba' nın dediği gibide komik bir gol atmadı. Adam neredeyse orta sahadan topu sürerek gol attı. Gol pozisyonunda Escude, Hilbert, Necip, Veli ve Toraman neredelerdi. Komik olan birşey varsa bu defansın halidir.

Sn. Aybaba geçen hafta özel bir kanalda canlı yayına katıldı. Duyduklarıma şok oldum, alt üst oldum. Hakikaten bunlar bizlerle dalga geçiyorlar. Aybaba' nın dediğine göre Quaresma' ya sen ücretinde indirim yapda, biz gerekirse o farkı sana cebimizden öderiz denmiş. Dondum kaldım. Kimi kandırıyorsunuz siz ? Eğer ki Aybaba' nın dedikleri doğru ise FEDA ve VEDA zamanı şimdi Başkan, Yönetim kurulu ve Sn. Aybaba' dadır. Yazıklar olsun. Bu taraftara oyun yapılmaz. Quaresma konusunda arkanızda duran bu taraftar bu saatten sonra asla sizinle beraber olmaz.

Quaresma ve Alex' e yapılanlar oldukça yanlıştır. Özellikle Alex. Bu adam başarıdan başka ne yaptı ? Türkiye' ye gelmiş geçmiş en iyi yabancılardan biridir. Adamın 2 hafta önce heykelini dik, 2 hafta sonra gönder gitsin. Beşiktaş Feda dedi de, Fenerbahçe' de oyuncular bundan sonra VEFA diyecekler. Bir Beşiktaş' lı olarak Alex' e yapılan bu kötü muameleden dolayı oldukça üzüldüm.

Haberin Devamı

Quaresma 1 milyon euro' luk FEDA dedi. Peki yarın bakalım affedilecek mi ? O canlı yayında Aybaba benim 3. öncülüğüm paradır dedi durdu ama devamlı konuyuda paraya getirdi. Bir dediği bir dediğini tutmadı. Koskoca Beşiktaş' ın hocasının çelişki dolu sözleri bu büyük kulübe yakışmadı.

Maçı yazmaya gerek yok. Görünen köy kılavuz istemez. Beşiktaş' ta 2, 3 kişi oynuyor. Ama yedek oyuncun yoksa veya alternatif oyuncun yoksa olmuyor, olmaz da. Buda ağzından FEDA kelimesi düşmeyen Yönetim Kurulunun başarısızlığıdır. ,

Sivasspor gerçekten kaliteli bir takım olmuş. Bay Çalımbay ve oyuncularını tebrik ederim. Yiğidoların yolu açık olsun.

Yazarın Tüm Yazıları