İnönü Bulvarı ekim sonunda trafiğe açılıyor

Güncelleme Tarihi:

İnönü Bulvarı ekim sonunda trafiğe açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2012 14:28

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara’da metro çalışmaları nedeniyle kapatılan İnönü Bulvarı’yla ilgili, “Meclis güzergahındaki yolun açılması ekim sonu gibi planlanıyor ama hedefimiz Ekim sonundan önce açmak” dedi.

Haberin Devamı

Batıkent-Sincan ile Kızılay-Çayyolu metro hatlarının hedeflenen 2013 sonundan daha önce hizmete hazır hale getirilmesi için çalışma yaptıklarını kaydeden Bakan Yıldırım, yerel seçim takviminin öne alınmasının metro çalışmalarını etkileyip etkilemeyeceğinin sorulması üzerine şunları söyledi:

ANKARALI TRAFİKTE PATLADI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

“Ankara metrolarında iki hattın, Batıkent-Sincan ile Kızılay-Çayyolu hatlarının 2013 sonunda tamamlanması hedeflenmişti. Aynı şekilde Marmaray ile Ankara-İstanbul Hızlı Treninin 2013 sonu itibariyle tamamlanmasını hedefliyoruz. Seçimlerin öne alınmasıyla birlikte burada ne yapabiliriz, onun çalışmasını yapıyoruz. Hizmetler seçime yönelik yapılmaz, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye yöneliktir. Seçimler gelip, geçicidir ama hizmetler kalıcıdır. Bütün ekibim bu anlayışla gece gündüz çalışıyor.”

Haberin Devamı

KIZILAY'A MERASİM GEÇİŞİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!