İngiltere’de yaşayan BAU mezunları buluştu

Güncelleme Tarihi:

İngiltere’de yaşayan BAU mezunları buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 09:35

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mezunlar Merkezi tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen etkinlikte BAU Mezunlarla İletişim Merkezi Yöneticileri ile BAU mezunları buluştu.

Haberin Devamı

İLKİ şehir merkezindeki Ishtar Restaurant’ta yapılan etkinliğe İngiltere’de yaşayan, uluslararası kurumsal firmalarda görev alan ve kendi işlerini yürüten mezunlar katıldı. Buluşma, BAU Mezunlar Merkezi Yöneticileri, BAU Global Başkan Yardımcısı Serdar Şenel, İletişim Merkezi Koordinatörü Gül Bakırtaş, İletişim Koordinatör Yardımcısı Melih Elidüzgün ve BAU İngiltere Mezun Elçisi olarak seçilen Canberk Yalçın’ın katılımı ile BAU ailesini biraraya getirdi. 

Etkinliğe katılanlar kendilerini tanıtarak bulundukları konumları hakkında bilgi verdi.
BAU Mezunlarla İletişim Merkezi Koordinatörü Gül Bakırtaş, mezunlarına sağlanan ayrıcalıklardan birlikte gerçekleştirilmesi planlanan projelerden söz etti. Mezunlar Merkezi olarak BAU mezunlarına, “Birlikte birçok projeye imza atacağız ömür boyu sizlerin arkasındayız başarılarınız bizim gücümüzdür ve gururumuzdur” mesajı verdi.
BAU Mezunlarla İletişim Koordinatör Yardımcısı Melih Elidüzgün de BAU Global Mezun çalışmalarından bahsederek, mezunlarımızın dünyanın her yerinde çok başarılı işler yürüttüklerini belirtti.

Haberin Devamı

İngiltere’de yaşayan BAU mezunları buluştu
Melih Elidüzgün, Gül Bakırtaş, Serdar Şenel, Canberk Yalçın (soldan sağa).

İNGİLTERE’DE 232 MEZUNU VAR
BAU Global Başkan Yardımcısı Serdar Şenel ise BAU Global stratejileri ve vizyonundan söz ederek; İngiltere’de yaşayan mezunların başarılarıyla gurur duyduğunu iletti.
BAU hakkında etkinliğe katılan gazetecilere bilgi veren Şenel, İngiltere’de 232 BAU mezunu olduğunu hatırlattı. Bu sene 50’nci yılını kutlamaya hazırlanan BAU’nun bünyesinde halen 200 bin öğrenci bulunduğunun altını çizdi. BAU’nun eğitim dışında hiç bir sektörde faaliyeti bulunmadığına işaret eden Serdar Şenel, “Tek işimiz eğitim” dedi.
Serdar Şenel, BAU’nun dünyanın birçok önemli kentinde üniversite açma girişimlerinin sürdüğünü belirterek, İngiltere’de üniversite kurmak için çalışmaların devam ettiğini, ayrıntılı bilginin açılma süreciyle birlikte verileceğinin altını çizdi.

Haberin Devamı

BAU İNGİLTERE MEZUN ELÇİSİ SEÇİLDİ
BAU İngiltere Mezun Elçisi olarak seçilen Canberk Yalçın’da yaptığı konuşmada BAU’luların bir arada olduğu İngiltere’de birlik, beraberliği sağlamak ve mezunlarının BAU ile ilişkilerini kuvvetlendirmek için daha çok çalışacaklarını belirtti.
Bir sonraki buluşmanın Washington DC’de yapılacağı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!