İngiltere'de bayram coşkusu

Güncelleme Tarihi:

İngilterede bayram coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 00:00

Dünya Kupası’nda kader maçına çıkan İngilizler, Defoe’nun 23. dakikadaki golü ile sevindi. Slovenler ise ABD’nin son dakikada gelen gol haberi ile kupaya veda etti.

DÜNYA Kupası’nda ilk iki maçını da birer puanla tamamlayan ve elenmenin eşiğine gelen İngiltere, güç de olsa yoluna devam ediyor. C Grubu’nda son karşılaşmalara lider giren Slovenya’yı tek golle deviren İngilizler, 2. tura yükseldi: 1-0.

Rooney direği geçemedi

Port Elizabeth’te oynanan maçta İngiltere’nin çok eleştirilen teknik direktörü Fabio Capello kadrosunda değişikliğe gitti. İlk karşılaşmaların hayalet golcüsü Heskey yerine Defoe’yu sahaya süren İtalyan teknik adam bunun meyvesini fazla beklemeden aldı. İngilizler 23. dakikada Defoe’nun ayağından buldukları golle öne geçti: 1-0. Kalan süre içinde oyunu rölantide götüren Capello’nun öğrencileri, 2. yarıda Rooney’nin direkten dönen topu ile gole bir kez daha yaklaştı ama sonuç alamadı.

Buna karşılık Slovenya da zaman zaman karambollerden bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Ancak son dakikalara kadar tur şansını elinde tutan Slovenler, diğer maçta ABD’nin 90. dakikada attığı gol sonrası elenmekten kurtulamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!