İngiltere’nin lider kadınları ilham verdi, Türkiye’nin güçlü kadınları giyecek

Güncelleme Tarihi:

İngiltere’nin lider kadınları ilham verdi, Türkiye’nin güçlü kadınları giyecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2013 01:54

Oscar ödüllü bir aktris, hayat değiştiren bir hayır kuruluşunun CEO’su, olimpiyat altın madalyalı bir kadın boksör, çığır açan bir sanatçı ve yılın ilham veren hemşiresi lider kadınların sadece birkaçı...

Haberin Devamı

Bu kadınlar, Marks & Spencer’ın Sonbahar-Kış 2013 kapsül koleksiyonu için bir araya geldi, ikonik fotoğrafçı Annie Leibovitz’e poz verdi

Hepsinin kendisine has farklı bir karakteri, etkili geçmişi var. Ortak noktaları ilham verici başarıları, hayata karşı güçlü duruşları, kendilerini başkalarına yardıma adamaları. Peki, kim bu kadınlar? Olimpiyatlarda altın madalya kazanmış boksör Nicola Adams, ödüllü yazar Monica Ali, 2011’de yılın hemşiresi seçilen Helen Allen, Vogue dergisi ABD edisyonun kreatif direktörü Grace Coddington, süper model ve şarkıcı Karen Elson, sanatçı Tracey Emin, ödüllü şarkıcı Ellie Goulding, Oscar’lı Helen Mirren, çığır açan şarkıcı/söz yazarı Laura Mvula, spiker/yardım kuruluşu kurucusu Katie Piper, TV ikonu/çocuk kitabı yazarı Darcey Bussell ve Save The Children yardım kuruluşunun CEO’su Jasmine Whitbread.

Marks & Spencer’ın neden bu kadınları bir araya getirdiğini, markanın Pazarlama ve İş Geliştirme Yönetici Müdürü Patrick Bousquet-Chavanne’den dinliyoruz: “Yenilikçi, kendinden emin bir koleksiyonu duyurmanın en etkili yolu bu lider kadınları bir araya getirmekti. Ünlü moda fotoğrafçısı Annie Leibovitz bu büyüklükteki bir kampanyayı resmetmek için mükemmel bir seçim oldu.”

LONDRA’DAN SEVGİLERLE


Kreatif Direktör Steve Sharp çekilen fotoğraflarla İngiltere stili hakkında net bir duruş göstermeyi hedeflediklerini söylüyor: “İngilizler geçmişten bugüne yaratıcı ve öncü olarak bilinirler. Vizyon sahibi sanatsal çalışmalar oluşturarak alanlarında büyük değişiklikler yapan bu kadınlar da bu koleksiyonla tam olarak bunu sergiliyor.
Londra’nın Thames Nehri üzerinde, bir teknede çekilen ve Londra’nın sembolü olan Tower Bridge’den kuşbakışı görülebilen fotoğraf karesinden de görüleceği gibi bu kış herkes mutlaka bir palto edinecek. Lüks kumaşlarla tasarlanmış ve çeşitlendirilmiş kıyafetlerde, sahte kürkler, hayvan desenleri, yumuşak tonlar ve pembe rengin hakimiyeti ve ekose dikkat çekiyor. Yumuşak dokulu yünler ve şık deri parçalar kırmızı ve siyahın asilliğiyle birleşerek bütünlük oluşturuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!