İngilizlerin büyük hayal kırıklığı

Güncelleme Tarihi:

İngilizlerin büyük hayal kırıklığı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 20:15

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki İngiliz taraftarlar, takımlarının 2010 Dünya Kupası ikinci tur maçında Almanya'ya 4-1 yenilerek kupaya veda etmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.

Bodrum'daki kafe ve restoranlara kurulan dev ekrandan karşılaşmayı izleyen İngiliz taraftarlar, maç sonunda hayal kırıklığı yaşadı. Maç boyunca İngiliz bayrakları taşıyan ve takımları lehine şarkılar söyleyen İngiliz taraftarlar, yedikleri goller sonrası üzüldü.

İngiliz taraftarlar, maç sonunda AA muhabirine, beklemedikleri bir yenilgi yaşadıklarını ifade ederek, “Takımımız kötü oynadı. Söyleyecek çok fazla şey yok. Artık 4 yıl sonrasına bakacağız” dediler.

Bu arada, karşılaşmayı İngiliz taraftarlardan ayrı olarak izleyen İrlandalı taraftarlar ise İngiltere'nin mağlubiyetine sevindiklerini belirterek, sevinç gösterisinde bulundu.

Öte yandan, Bodrum'daki kafe ve restoran işletmecilerinin İngiltere-Almanya maçı için özel hazırlık yaptıkları gözlendi. Kafe ve restoranlarına İngiliz bayrakları asan işletmeciler, taktıkları şapkalarla İngiliz taraftarları coşturmaya çalıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!