İngilizler bana hep Gökhan’ı soruyor

Güncelleme Tarihi:

İngilizler bana hep Gökhan’ı soruyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2011 00:00

F.Bahçe’ye Premier Lig’den gelen Yobo, İngiltere’den birçok kişinin kendisinden Gökhan Gönül hakkında bilgi istediğini belirtti.

FENERBAHÇE’nin Nijeryalı futbolcusu Joseph Yobo, takım arkadaşı Gökhan Gönül’ün Türkiye’nin en iyi kanat oyuncusu olduğunu söyledi. Sarı lacivertli takıma Everton’dan kiralık olarak gelen başarılı savunma oyuncusu, NTV Spor’a yaptığı açıklamada, İngiltere’den birçok kişinin kendisine Gökhan Gönül hakkında sorular sorduğunu anlattı. Yobo, “Fenerbahçe’nin onu bırakacağını sanmıyorum, ama nereye giderse gitsin Avrupa’daki her kulüpte oynayabilecek bir oyuncu. Türkiye’nin en iyi kanat oyuncusu Gökhan Gönül” diye konuştu.

Emenike’yle konuşacağım
/images/100/0x0/55eb2112f018fbb8f8ad0e97


Kardemir Karabükspor’un Nijeryalı oyuncusu Emenike ile ilgili bir soru üzerine ise Yobo, “Emenike iyi arkadaşım ve iyi bir oyuncu. Fenerbahçe’ye gelip gelmeyeceği konusunda kararı kendi verecektir. Ben de kendisiyle konuşacağım. Umarım kendisi için en doğru kararı verir” yorumu yaptı.

Avusturya’yı gözümde büyütmüşüm

F.BAHÇE’nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, Avusturya maçı öncesi çok zor bir mücadele beklediğini kaydederek, “Avusturya’yı gözümde fazla büyütmüşüm. Beklemediğim kadar kötü bir performans sergilediler. Belçika maçı bizim için çok daha önemli. Oraya da kaybetmemek için gideceğiz’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!