GeriSeyahat İngilizce’yi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
İngilizce’yi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeler

İngilizce’yi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeler

Siz de yabancı dilinizin yetersizliğinden şikayet edip dil okuluna gitmek istiyor ama hangi ülkeye gideceğinize karar veremiyor musunuz? Bu liste tam size göre! Sizler için ingilizce'yi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeleri derledik. İşte ingilizce’yi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeler...

Artık iş hayatında da normal hayatta da yabancı dil olmazsa olmazımız. Birçok insan artık bulunduğu ülkede farklı ülkelerdeki dil kursları ile yabancı dilini geliştirmeye başladı. Siz de bu amaç doğrultusunda hareket edip yabancı dilinizi profesyonel bir şekilde geliştirmek istiyorsanız ve geliştirmek istediğiniz dil İngilizce ise işte gitmeniz gereken ülkeler;

İNGİLTERE

İngilizceyi anavatanında öğrenmenin bir diğer avantajlı yanı da İngiltere’nin dil öğrenmek açısından kütüphaneleri, etkinlikleri, gezilecek yerleri açısından zengin olması. Dil eğitiminizi burada almak sizin için büyük avantaj sağlayacaktır. Hemen aklınıza herkes gibi Londra geliyorsa da daha küçük yerleri araştırıp maddi açıdan daha rahat edebilirsiniz.

İngilizce’yi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeler

AMERİKA

Amerika’nın karma kültürü her ne kadar göz korkutucu olsa da hem fazla arkadaş çevresi edinebilmeniz hem de dil okuluna devam ederken bir yandan da çalışma fırsatı ile yabancı dil öğrenmenizde Amerika seçiminiz oldukça işe yarayacaktır.

İngilizce’yi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeler

MALTA

Hem tatil yapmak hem de dil öğrenmek istiyorsanız Malta oldukça iyi bir tercih olacaktır. Malta’nın iki resmi dili olması dil eğitiminiz boyunca İngilizce yanında temel düzeyde de olsa Maltaca öğrenmenize olanak sağlar. Malta dil okulları herkes tarafından bilinen ve tercih edilen bir yer olmuş, öğrencilerin tercihlerinde de ilk sıralarda yer almıştır.

İngilizce’yi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeler

İRLANDA

İrlanda’da dil eğitimi alırken kurs boyunca İngilizce öğrenip günlük hayatta İrlanda şivesini öğreneceksiniz. İrlanda’nın kendi şivesi olması bazı kişiler için olumsuz etki yaratabiliyorsa da aslında oldukça avantajlı bir duruma dönüştürmek sizin elinizde.

İngilizce’yi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeler

Dil eğitimi için İrlanda’yı seçerseniz Oscar Wilde, James Joyce gibi İrlandalı yazarların kitaplarını orijinal haliyle kendi ülkelerinde okuma zevki de bu seçiminizin bonusu olacaktır.

KANADA

6 aydan daha kısa süreli kurslar için öğrenci vizesi almak gerekmediği gibi sadece ziyaretçi vizesi ile Kanada’da dil eğitimi alabiliyor olmak buranın en büyük avantajlarından. Yüksek refah düzeyi, sakin ve düzenli hayatı ile öğrenciler için güvenli, rahat bir ortam sunan Kanada dil eğitiminizi ilerletmek için seçebileceğiniz ülkelerin başında yer almaktadır.

İngilizce’yi en iyi öğrenebileceğiniz ülkeler

Burada dikkat etmeniz gereken tek nokta Kanada’nın Fransızca konuşulan şehirleri yerine daha çok İngilizce ağırlıklı şehirlerini seçmeye özen göstermeniz olacaktır.

Dil eğitiminizde şimdiden hepinize başarılar ve bol eğlenceler diliyoruz...

False