İngilizce’yle yurt dışına açılıyor

Güncelleme Tarihi:

İngilizce’yle yurt dışına açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2012 00:00

ABD’li bir baba ve Türk bir annenin çocuğu olarak Almanya’da dünyaya gelen Pamela Spence, yurt dışına açılıyor.

Haberin Devamı

ABD’li bir baba ve Türk bir annenin çocuğu olarak Almanya’da dünyaya gelen Pamela Spence, hayatının önemli bir bölümünde Ankara’da yaşadı. Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Devlet Konservutuarı tiyatro bölümünü bitiren Pamela, farklı tarzıyla Türk rock ve pop müziğe yeni bir soluk getiriyor.

İngilizce şarkıları her ne kadar Türkiye’de çok ilgi görmese de, Avrupa ve ABD’de yapımcılar İngilizce albüm için sıraya girmiş durumda. Önümüzdeki yıl itibariyle pek çok ülkede albümü satışa çıkacak olan Pamela, Başkent’in kendisi için önemini anlattı. Pamela, “Ankara seyircisini özlerim.
Sonuçta hayatımın büyük bir bölümü burada geçti. Lise ve üniversite hayatım Ankara’daydı. Müziğe burada başladım. Benim için her şey burada başladı. O yüzden Ankara seyircisi her zaman özel” dedi.
Single çalışmaları hakkında bilgi veren sanatçı, yakın zamanda albüm
çıkartmayacağını söyledi. Kasım ayında bir şarkısına klip çekeceğini anlatan şarkıcı, artık albümün çok tercih edilmediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Pamela, İnsanlar kendidilinde istiyor

“İnsanlar albüme çok rağbet göstermiyor. Bu dünyada da böyle olmaya
başladı. İnsanlar bir albüm yapıyor ama o albümü piyasaya sürene kadar beş tane single şarkıya klip çekiyor ve aylar sonra albümü piyasaya sunuyor. Dijital
platformlardan albümü ya da şarkıyı satın alabiliyorsunuz” dedi.
Son albümü “Stil Zengini”nin Ocak’tan itibaren yurtdışına çıkacağını
anlatan Pamela, İngilizce şarkılarla ilgili olarak şunları söyledi: “Burada dinleyiciler İngilizce şarkıları çok tercih etmediler. Ancak yabancı yapımcılar şarkılarıma çok ilgi gösterdi. Ocak’tan itibaren Avrupa’nın birçok ülkesinde ve Amerika’da albüm çıkacak. İnsanlar anadilinde şarkı dinlemek
istiyorlar. Özellikle de seni öyle tanıdılarsa Türkçe dinlemek istiyorlar.
Sözlerini anlamak, birlikte söylemek istiyorlar. Bu yüzden İngilizce şarkılar çok tercih edilmedi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!