İngiliz REED, Türkiye'deki 5'inci yılını kutladı

Güncelleme Tarihi:

İngiliz REED, Türkiyedeki 5inci yılını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 17:26

İngiltere merkezli danışmanlık firması REED, Bell Holding ortaklığında Türkiye’ye gelişinin beşinci yılını, Türkiye'de İngiliz Ticaret Odası'nın katkılarıyla Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu’nda gerçekleştirdiği bir resepsiyon ile kutladı.

Haberin Devamı

REED Global Limited Yönetim Kurulu Başkanı James Reed, REED Türkiye Genel Müdürü Asiye Yıldırım, İngiltere Başkonsolusu Judith Slater ve Bell Holding Yönetim Kurulu Başkanı Livio Manzini’nin katılımı ve İngiliz Ticaret Odası’nın katkılarıyla gerçekleşen resepsiyon, sektörün önde gelen isimleri ve basın mensuplarını bir araya getirdi.

Pera House’un keyifli atmosferinde gerçekleşen toplantıda sektörün geçmişi ve geleceği masaya yatırıldı. Dünyadaki ve Türkiye’deki sektöre dair son gelişmeler değerlendirildi. Eylül ayı itibarıyla göreve başlayan İngiltere Başkonsolusu Judith Slater’in ev sahipliğinde gerçekleşen ve REED Türkiye Genel Müdürü Asiye Yıldırım’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, REED Global Yönetim Kurulu Başkanı James Reed, Türkiye pazarı için olumlu mesajlar verdi.

REED'İN TEMELİ 1960'DA ATILDI  

Haberin Devamı

James Reed, konuşmasına REED’in Londra’dan Türkiye’ye kadar uzanan hikâyesinden bahsederek başladı. James Reed, “REED, 1960 yılında babam Sir Alec Reed tarafından Londra’da kuruldu ve bugüne kadar bir aile şirketi olarak kalmayı başardı. Kurumumuzun değerleri aynı zamanda bizim ailemizin değerleridir. Bu değerler birlikte çalışırken adil, dürüst ve açık olmaktır. Başından beri kurum olarak aynı stratejileri izledik ve hızla büyüdük. Çünkü müşterilerimize en iyi hizmeti vermenin yolunun bu olduğunu düşündük. Kurum olarak organik bir büyümeyi iki şekilde elde edebilirsiniz: Birincisi hizmet kalitesi, ikincisi inovasyon. Kuruluşumuzdan 56 yıl sonra, aile şirketi olarak dünyanın en büyük işe alım kurumu haline geldik.

Bugün Türkiye’deki ortaklarımızla büyümemizi sürdürüyoruz. Buraya yatırım yapmak ve büyümeyi seçmemizin nedenleri arasında Türkiye’nin çok dinamik, fırsatlarla dolu bir pazar olması yer alıyor. Türkiye ile ilgili çok pozitif ve iyimser bir yaklaşıma sahibim.” dedi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!