İngiliz komplosu

DAHA henüz hiç yazılmadı, "kehánet"i (!) ilk burada duymuş olun.

Eğer, bizim her boy ve her soydan "komplo teorisyenleri" bugünden itibaren yepyeni inciler döktürmeye başlamazsa ben de kalemimi, daha doğrusu klavyemi kıracağım.

Hangi konuda mı diyorsunuz.

Elbette ki, İngiliz polisinin çarşamba gecesi ortaya çıkarttığı ve pek çok uçağı Atlas Okyanusu üzerinde infilák ettirtmeyi hedefleyen son terörist girişim hakkında!

Ve, "copyright" hakkımı saklı tutarak müthiş kumpası yine en önce ben açıklıyorum.

* * *

EFENDİM, bir defa "kalleş İngiliz"in (!) sözüne güven olur mu? Ona kim inanır?

Tony Blair ki zaten "W" rumuzlu George Bush’un bir dediğini iki etmeyen bir çömezdir, şimdi de "ağababa"sından aldığı talimat uyarınca yeni bir dümen daha kurdu.

Eh, Irak’taki ABD fiyaskosuna ek olarak İsrail’in Gazze ve Lübnan saldırıları dünya kamuoyunu çok rahatsız etmiyor mu, o halde ne yapıp yapıp rüzgárı değiştirmek gerekiyor.

Dolayısıyla, vur abalıya ve elin gariban Pakicikleri üzerine iftira at!

Ortada fol yok, yumurta yokken, "11 Eylül’den sonraki en dehşet tedhiş eylemini düzenleyeceklerdi" diye, onları gayet dramatik bir biçimde "potansiyel suçlu" ilán et!

Buyrun bakalım, işte komplonun daniskası!

* * *

ÜSTELİK tabii, inandırıcılığı sağlayabilmek için, hava trafiğindeki kargaşanın; borsa tahtasındaki düşüşün; denetim ağındaki hercümercin sadece bir günde yarattığı yüz milyonlarca, belki de milyarlarca sterlinlik zararı hesaba katmamak gerekiyor.

Kaz gelecek yerden tavuk mu esirgenirmiş?

Batı bu sayede, "Yeni Şafak" gazetesindeki provokatör yazarın muazzam bir saptama yeteneği; muazzam bir ufuk genişliği ve muazzam bir bilgi birikimiyle çooook önceden haber verdiği gibi, "Müslümanlara karşı soykırım" (!) gerçekleştirmek için zemin hazırlıyor.

Rica ederim, zaten aslında aynı girişim tá 11 Eylül’de başlatılmamış mıydı?

Malûm, hiç yoktan ve tamamen hayáli bir Bin Ládin icat edildi; "Boeing"ler ikiz kulelere çarpmadan önce Yahudi kökenlilerin binaları terk etmesi sağlandı ve de zaten, Pentagon’un içinde kasten bomba patlatılıp, uçak çakıldığına dair kuyruklu yalan uyduruldu.

* * *

İŞTE, farklı bir boyutta da olsa aynı şey şimdi İngiltere aracılığıyla tekrarlanıyor.

Yani, bir taşla iki kuş vurmak için "İslami teröristler" tarafından hazırlanan tedhiş eylemlerinin son anda önlendiği yalanı uydurularak hem Ortadoğu’ya odaklanmış dikkatler dağıtılıyor; hem de fanatizmle özdeşleştiren Müslümanlığa karşı "haçlı ruhu" (!) bileniyor.

Ah Batı; ah emperyalizm; ah Siyonizm, bunları yiyip yutacağımızı mı sanıyorsun?

Yağma yok, artık maymunun gözü açıldı ve tongaya basmıyoruz!

* * *

İMDİİ, bir defa daha tekrarlıyorum ve burada duyuruyorum, eğer yukarıdakine benzer "komplo teorileri" bugünden itibaren basında yayınlanmaz, ekranda yorumlanmaz, internette "çıtlatılmazsa", ben kalemi ve klavyeyi kırmanın ötesinde, ekranımı da tuzla buz edeceğim.

Çünkü, böylesine inanılmaz, böylesine hayali, böylesine kaderci "komplo teorileri"ni üreten sığ, cahil, fanatik ve kompleksli zihin sistematiklerinin ve bilinçaltı ruhiyatlarının nasıl işlediğini milimetrik ölçekte biliyorum ki, tersi tahayyül edilemez.

İngiltere’deki tedhişçi eylem girişimin "yalan" (!) olduğuna ve de neden öyle olduğuna dair olarak, ana hat itibariyle benim yukarıda ürettiğim senaryoyla çok uyuşacak yeni "komplo teorileri" sayfa sayfa okuyacak ve kulak kulak işiteceksiniz.

Ne diyeyim, Allah akıl fikir ihsan eylesin ve de amin!
Yazarın Tüm Yazıları