İngiliz devi Arda Turan'ın peşinde!

Güncelleme Tarihi:

İngiliz devi Arda Turanın peşinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 15:49

Premier Lig ekibi Liverpool'un Barcelona forması giyen milli yıldızımız Arda Turan'ı transfer etmek istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Liverpool'da yayın yapan Echo gazetesi Liverpool menajeri Jürgen Klopp'un Arda Turan'ı takımda görmek istediğini açıkladı. Kırmızıların Arda Turan için devre arasında Barcelona'nın kapısını çalacağı ve transfer için nabız yoklayacağı belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Barcelona'nın Philippe Coutinho'yu istediği ve bu transfer için önemli bir rakamı gözden çıkarttığı aktarılırken Liverpool'un bu boşluğu Arda Turan'la dolduracağı iddia edildi.

İngiliz devi Arda Turanın peşinde


ARDA TURAN'IN HAYALİYDİ

Atletico Madrid'den Barcelona'ya 41 milyon euroya transfer olan Arda Turan, 2010 yılında Galatasaray forması giyerken UEFA'ya yaptığı açıklamada; "Premier Lig'de oynamak benim hayalim. Avrupa'da Liverpool'u destekliyorum. Liverpool beni hep çok etkilemiştir. Bir gün Liverpool'da oynamak isterim" sözlerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Ayrıca Nuri Şahin'in Liverpool'da oynadığı dönemde milli futbolcu, Arda Turan'ın Liverpool'a ilgisi sebebiyle kendisine bir Liverpool forması hediye etmişti. Arda Turan da bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!