MENÜ
Arşiv

2003 Ergenekon Haberleri

Ergenekon ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Ergenekon haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 29 Ergenekon haberi bulunmuştur.

Ergenekon Haberleri

Türkiye’nin en iyi 10 mantıcısı

Türkiye’nin en iyi 10 mantıcısı

Mantı, Türkiye'nin en güzel, en çok sevilen yöresel yemeklerinden biri. Mantı deyince akla önce Kayseri geliyor. Bu ilin bazı köylerinde, ayrıca Niğde, Sivas, Çorum, Yozgat, Tokat gibi illerin köylerinde de geleneksel olarak yapılıyor.

12.12.2003Hürriyet Arşiv
Türkiye’nin en iyi 10 mantıcısı

Türkiye’nin en iyi 10 mantıcısı

11.12.2003Hürriyet Arşiv
Şarap sohbetleri devam ediyor

"Şarap sohbetleri" devam ediyor

Makarna ve şarap tutkunluranın yeni mekanı Gourmelit Pera'da "şarap ve peynir" eşliğinde düzenlenen "Çarşamba Sohbetleri" devam ediyor. 19 Kasım saat 19:00'da başlayacak olan sohbetin konuğu "Şarapla Tanışma" ve "Türkiye’de Şarap" kitaplarının yazarı Şeyla Ergenekon. Toplantıya katılmak isteyenlerin rezervasyon yaptırması gerektiğini hatırlatalım.

12.11.2003Hürriyet Arşiv
Şarap sohbetleri devam ediyor

"Şarap sohbetleri" devam ediyor

11.11.2003Hürriyet Arşiv
Otoritenin konseri

Otoritenin konseri

12.10.2003Hürriyet Arşiv
Otoritenin konseri

Otoritenin konseri

12.10.2003Hürriyet Arşiv
MHPde Bahçelinin adayı divan başkanı

MHP'de Bahçeli'nin adayı divan başkanı

MHP 7. Olağan Büyük Kongresi'nde DivanBaşkanlığı'na TBMM eski başkanlarından Ömer İzgi seçildi.

12.10.2003Hürriyet Arşiv
Türkiye’nin en iyi 10 şarabı

Türkiye’nin en iyi 10 şarabı

Dünya geneline bakıldığında şarap, gittikçe prestij kazanan bir içki. Türkiye'de de üretimi ve tüketimi günden güne artıyor. Dünya pazarına girme çabası kaliteyi de beraberinde getiriyor. Şarabın popülaritesi o kadar arttı ki, büyükşehirlerde adım başı bir şarap butiğine rastlanıyor.

25.9.2003Hürriyet Arşiv
Bozkırın ortasında bir Masal Adası

Bozkır'ın ortasında bir Masal Adası

Ankara'nın Sincan İlçesi’nde bir çocuk cenneti yaratıldı. Masal Adası'nda Red Kit'ten Güliver'e 20 ayrı masal ve çizgi film kahramanı çocuklarla buluşacak. Çeşitli boyutlardaki 192 heykelin arasındaki 12 sinemada ise kısa filmler gösterilecek. Park, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne 1 trilyon liraya mal oldu.

9.8.2003Hürriyet Arşiv
Enerji Bakanı Hilmi Güler Sinan Cemgil hayranı çıktı

Enerji Bakanı Hilmi Güler Sinan Cemgil hayranı çıktı

Hilmi Güler, her ne kadar Ankara bürokrasisinden yetişmişse de gri takım elbiseli klasik bürokrat tipine uymayacak denli renkli bir karakter. Ne de olsa İstanbul deneyiminin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı koltuğuna oturmuş!

17.5.2003Hürriyet Arşiv
Statükonun sesi enteller

Statükonun sesi enteller!

6.5.2003Hürriyet Arşiv
Statükonun sesi enteller

Statükonun sesi enteller!

6.5.2003Hürriyet Arşiv
Statükonun sesi enteller

Statükonun sesi enteller!

6.5.2003Hürriyet Arşiv
Hürriyete mektuplar

Hürriyet'e mektuplar

27.4.2003Gündem

Yazar Sonuçları

Pangaltıda post-mortem nüfus sayımı

Pangaltı'da post-mortem nüfus sayımı

RINALDO MARMARA isimli Levanten Şişlili tarafından yazılan, Şişli Belediyesi'nin yayına hazırladığı Pangaltı kitabı Sakıp Sabancı Müzesi'nde tanıtıldı. Kitabın tam adı şöyle:

14.5.2003Doğan HIZLAN
Antalya, portakal çiçeği kokan Akdeniz şehri olmaktan çıkmış

Antalya, portakal çiçeği kokan Akdeniz şehri olmaktan çıkmış

Nisan ayı başlarında, dört yıllık bir aradan sonra yolum Antalya'ya düştü. Tatil için değil, yakından tanıdığım belki de tek Alman benim de dolaylı akrabam olan R.R.Weiss'ın bir ricasını yerine getirmek için.

9.5.2003Figen BATUR
Statükonun sesi enteller

Statükonun sesi enteller!

ÜLKEDEN uzak olduğum kısa dönemde güncelden kopup, aklımca ülke için temel bulduğum meselelerin üzerine gitmeye çalıştım. Aklımı da son dönemde ülkeyi dünyadan koparan aciz ve tembel statükoya taktım.

6.5.2003Cüneyt ÜLSEVER
Mutfak demokratikleşti ama yenilik yapmak için desteğe ihtiyacı var

Mutfak demokratikleşti ama yenilik yapmak için desteğe ihtiyacı var

Mutfağın demokratikleşmesi, diğer sanatlar gibi, devrimler sonucu işsiz kalmış sanatçı-aşçı takımının kurduğu restoranlarda başlamış. Ama sadece popüler talebe dayanarak iş yapılmaya kalkılırsa, mutfak sanatı bilinen klasik yemek repertuarının dışına biraz zor çıkar. İlerlemeci girişimleri destekleyen koruyucu kişi ve kurumlara gereksinme var.

9.2.2003Tuğrul ŞAVKAY