Kasvetli günlerde rengarenk şemsiyeler

Güncelleme Tarihi:

Kasvetli günlerde rengarenk şemsiyeler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2007 00:00

Yağmurlu, dolayısıyla şemsiyeli günler geldi. Eskiden olsa herkese tek bir şemsiye yeterdi. Ama şimdi tam bir aksesuvar halinde. O kadar çok renk ve model var ki, sabah evden çıkarken kıyafete göre şemsiye seçmek mümkün. Zaten pek çok giyim ve aksesuvar markası da koleksiyonlarının genel havasına uygun şemsiyeler çıkarıyor her sene. Klasiklerin yanı sıra canlı renklerin de kullanıldığı kadın şemsiyelerinde pembe, mavi, sarı, beyaz ve kırmızı egemenliği gözleniyor bu yıl. Erkek şemsiyelerinde siyah, lacivert ve gri tonları vazgeçilmezler arasındaki yerini koruyor.

En ünlü yerli marka

Celal Birsen, yerli şemsiyede en ünlü marka. Tek-Şem’in ürettiği Celal Birsen markalı şemsiyeler Boyner, YKM, Gencallar, Atalar gibi zincir mağazalarda satılıyor. 2008 kış sezonu için hazırladığı modellerin fiyatları, 40 ile 85 YTL arasında. Kadın ve erkek koleksiyonunda 70, genç koleksiyonunda 5 farklı seçenek var. Ekoseliler, leoper desenli modeller, üçe katlanabilen kadın şemsiyeleri, taşlı ve dore şemsiyeler bulabiliyorsnuz. Aynı zamanda www.celalbirsen.com/onlinealisveris internet adresinden de alışveriş yapabilirsiniz.

Renk sevenlere

Renklilikten hoşlananlar, diğer giyim eşyalarında olduğu gibi şemsiye almak için de Benetton’a uğrayabilir. Çanta tipi, katlanabilir, otomatik ve baston tipi şemsiyeler bulunuyor. Sarı, mavi, yeşil, pembe ve kırmızı renklerden oluşan Benetton’un çanta tipi şemsiyeleri 39.95 YTL. Kutulu ve baston tipi şemsiyeler 49.95 YTL. En çok üzerinde Benetton logo baskısı bulunan şemsiyeler satılıyor. Fiyatı 39.95 YTL.

Makyajçantanıza sığdırın

Claire’s’in kadın şemsiyelerinde klasiklerin yanı sıra canlı renkler göze çarparken; erkek şemsiyelerinde koyu renkler ön plana çıkıyor. Puantiye, yıldız, kuru kafa desenleri, kedi simgeleri, rock sembolleri, çizgi film karamanlarının süslediği şemsiyeler en çok tutulanlar. Büyük boy şemsiyelerin yanı sıra katlanan ve makyaj çantanıza sığacak kadar küçülebilen şemsiye bulmanız mümkün. Fiyatı 29.50 YTL.

Romantiklerekalp desenli

Accessorize kadın şemsiyelerinde, düz ve çizgililerin yanı sıra değişik modeller de göze çarpıyor. Gökkuşağı desenli, kahve üzerine çiçek, siyah üzerine yıldız ve kalp desenleri olan modeller dikat çekiyor. Siyah ve kahve haricindeki şemsiyelerin tutma yerleri pembe. Accessorize’da katlanabilir ve çantaya sığabilecek boyutta şemsiyeler var. Fiyatları 35-48 YTL arasında değişiyor.

Her kıyafetle kullanın

Lacoste’ta küçük boy, Burberry’de elde taşınan desenli ve elegan şemsiyeler bu sene çok satılıyor. Erkekler genellikle düz ve siyah renkli, kadınlar her kıyafetleriyle kullanabileceği renk ve desenlerdeki modelleri tercih ediyor. Fiyatları 36 YTL.

Beşe katlanan fırfırlılar

Eminönü Sultanhamam Caddesi’nde bulunan Robenson’da klasik renklerin yanı sıra, ekose, puanlı, şal ya da kilim desenli modeller, kadın şemsiyelerinde öne çıkıyor. Kadınlar en çok kenarları fırfırlı, beşe katlanan, kalpli ve puanlı şemsiyeyi tercih ediyor. Kırmızı ve bordo renkleri ön planda. Fiyatlar 29.50-89 YTL arasında. Robenson’un erkek şemsiyelerinde ise fiyat 29 YTL’den başlıyor, 75 YTL’ye kadar çıkıyor. Daha çok takım elbise için düşünüldüğü anlaşılan Robenson’un erkek şemsiyelerinde füme ve gri gibi renk seçenekleri var.

Film yıldızları ve çizgi film kahramanları var

Tommy Hilfiger’da en çok markanın ana renkleri olan kırmızı, lacivert ve "TH" amblemli şemsiye tercih ediliyor. Ekoseli, çiçekli, geometrik desenli, film yıldızlarının ve çizgi film kahramanlarının yüzlerinin olduğu şemsiyeler de bulunuyor. Katlanabilir, ayarlanabilir şemsiyeleri el veya makyaj çantanızda taşıyabilirsiniz. Katlanabilir şemsiyeler 69 YTL, normal boy 99 YTL.

Beş farklı seçenek

Mango şemsiye koleksiyonunda siyah üzerine beyaz, yeşil üzerine beyaz, pembe puantiyeli modeller bulunuyor. En çok siyah üzerine beyaz tercih ediliyor. Çantaya sığabilen bu şemsiyeler 5 farklı modelden oluşuyor. Fiyatlar 22.90-26.90 YTL arasında değişiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!