Hürriyet 54 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet 54 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2002 02:00

Türk basınında liderlik bayrağını ‘‘doğru ve güvenilir habercilik ilkesi’’yle yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren elinden bırakmayan Hürriyet, 54'üncü yaşını gururla kutladı. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, kutlama töreninde yaptığı konuşmada ‘‘Hürriyet Türkiye gibi bir gazete. Hürriyet, Türkiye'nin gazetesi. Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın Hürriyet’’ dedi.

Güneşli'deki Hürriyet Medya Towers'da önceki akşam saat 18.00'de başlayan kutlama törenine Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, Doğan Holding Genel Koordinatörü İmre Barmanbek, Doğan Medya Grup Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İcra Kurulu Başkanı Ertuğrul Özkök, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Vuslat Doğan Sabancı, Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Yayın Koordinatörü Fikret Ercan, Haber Koordinatörü Nurcan Akad'ın yanı sıra Hürriyet'in diğer yönetici ve çalışanları katıldı. Törene katılan konuklara, Hürriyet'in 54'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle tabloit boyutta hazırlanan ve içinde çalışanlarla yapılan röportajların yer aldığı ‘‘özel baskı’’ dağıtıldı.

CNN Türk haber spikerlerinden Pınar Divanlıoğlu'nun sunduğu kutlama töreninde 10 ve 20'nci yıllarını tamamlayanlara kolye ve rozetleri, 25 ve 30 yıllarını tamamlayanlara ise plaketleri verildi.

HÜRRİYET HEPİMİZİN

Hürriyet'in yemekhanesinde 49 yıl aşçı olarak görev yapan Nurettin Marangozoğlu, 35 yılını dolduran İlyas Namoğlu, 30 yılını dolduran Yayın Koordinatörü Fikret Ercan'ın yanı sıra, yine 30 ve 25 yılını dolduranlar plaketlerini, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'dan aldılar.

Aydın Doğan, rozetleri taktıktan sonra yaptığı konuşmada, ‘‘Şunu söylemek istiyorum ki, hakikaten Hürriyet çok güzel bir halde. Hürriyet hepimizin ve hepimize lazım. Ben henüz Hürriyet'te 10'uncu yılımı tamamlayamadığım için ödülümü de alamadım. Ama hiç bir katık katmaksızın, 10'uncu yılımı tamamladığımda, ödülümü alacağım ve huzurunuzda rozetimi takacağım’’ dedi.

Törende 20 yılını dolduranlara altın kolye ve rozetlerini, Doğan Holding Genel Koordinatörü İmre Barmanbek taktı. 10 yılını dolduranlara ise Doğan Medya Grup Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Yalçın Balcı, Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Yayın Koordinatörü Fikret Ercan, Haber Koordinatörü Nurcan Akad, Mali İşler Grup Başkanı Ahmet Toksoy ile Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından Hürriyet'in 54'üncü kuruluş yıldönümünü kutlama pastası, Ertuğrul Özkök, Fikret Ercan, Nurcan Akad ve Ayşe Sözeri Cemal tarafından kesildi. Hürriyet çalışanları daha sonra ENBE Orkestrası eşliğinde, eğlendiler.

ÖZEL ÖDÜLLER

İlyas Namoğlu (35 yıl), Nurettin Marangozoğlu (49 yıl)

30 YILLIKLAR

Fikret Ercan, Ali Kuş, Yaşar Ertaner

25 YILLIKLAR

Faruk Zabcı, Abdülkerim Tanlı, İbrahim Gökçe, Fikret Aydın, Niyazi Durmuş

20 YILLIKLAR

Mevlüt Bulut, Muharrem Sarıkaya, Gurbet Gökçe, Nedim Yavuz, Etem Ulutaş, Gila Benmayor, Tarık Dağlıoğlu, Sedat Sami Akyıldız, Alev Öztüregen, Arslan Çelik, Fahrettin Demirci, Turgay Murtezaoğlu

10 YILLIKLAR

Önder Eroğul, Faruk Bildirici, Nurettin Kurt, Şehriban Oğhan, Turan Yılmaz, Yezdan Uğurlu, İlhan Turan, Musa Sarıoğlu, Şevket Özbay, Yücel Demirel, Dursun Gündoğdu, Hadi Uluengin, Cafer Kaya, Ramazan Yavuz, Lütfü Karakaş, Eyüp Kelebek, Alp Birsen, Bülent Yılmaz, Faruk Bake, Hüseyin Durukal, Kazım Özel, Kerem Çetinsaraç, Metin Sezer, Sebahattin Belek, Zekeriya Başkaya, Züber Bahtiyar, Sonay Çakıcı, Adnan Arı, Ayşe Sözeri, Birol Bilgin, Bülent Aytekin, Bülent Gürel, Bülent Boğ, Emine Baş, Ercan Meriç, Fazilet Yasaer, Gamze Sancar, Güney Barış, Mustafa Kutlay, Mustafa Kınalı, Orhan Demir, Osman Sonay Kaya, Ömer Bahadır, Reha Öz, Şule Pehlivan, Şükrü Cebeci, Umut Yılmaz, Vahap Munyar, Yalçın Bayer, Hacı Arap Çam, Nilüfer Yılmaz, Tülin Tanatar, Mustafa Eşmen, Özlem Korkmaz, Erol Şengül, Kanat Atkaya, Toygun Atilla, Şaban Arslan, Fikret Demir, Nevin Kaya, Reha Erus, Mübeccel Filiz Şanda, Vedat Cankurtaran, Zuhal Ünlü, Bülent Karakuş, Hasan Sarı, Tufan Yardımcı, Ferit Aşçolak, Sedai Ünal, Nerdun Hacıoğlu, Şenol Çakır, Sadık Kaplan, Hakan Akpınar, Ahmet Şanda, Ali Türk, Nilgün Tekfidan, Fikret Akın, Ömür Gedik, Halil Yıldız, Meriç Enercan.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!