İşte Emina'nın yeni aşkı

Güncelleme Tarihi:

İşte Eminanın yeni aşkı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 06, 2006 00:00

Sirbistan basını, Mustafa Sandal'la ayrılığı yılan hikayesine dönen Emina Türkcan'ın yeni aşkını manşetlere taşıdı. Sirbistan'ın en büyük bankası olan Delta'nın sahibinin oğlu Marko Mişkovic'le beraber olan Emina Türkcan, aşkını itiraf etti. Türkcan, bir dergiye verdiği röportajda, "Ağabeyim de Marko'ya karşı değil. Önemli olan benim mutluluğum" dedi.

Haberin Devamı

Uzun zamandır ilişkileri hakkında tek kelime dahi etmeyen Mustafa Sandal ile Emina Türkcan'ın aylar önce ayrıldıkları ortaya çıktı. Hatta Emina Türkcan'ın yeni bir ilişkisinin olduğu da ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Sırbistan basını, Türkcan'ın yeni aşkını manşetlere taşıdı. Ünlü basketbolcu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi olan şarkıcı Enima Türkcan'ın, Sırbistan'ın en büyük bankası olan Delta'nın sahibinin oğlu Marko Mişkovic ile birlikteliği, hem gazete hem de dergilerde geniş yer aldı. Genç şarkıcı, bir dergiye verdiği röportajda yaşadığı yeni ilişkiyi itiraf ederken, Mustafa Sandal'la 6 ay önce ayrıldıklarını söyledi.

 

Haberin Devamı

Story Gloira ve Skandal gibi haftalık magazin dergileri, Emina'nın Sırp Marko Mişkovic ile olan ilişkisini kapak konusu yaparkan, sayfalarında bu aşkın Müslüman şehri olan Novipazar'da şok etkisi yarattığına da yer verdi. Novipazar'lı olan Müslüman kızı Emine Türkcan'ın, bir Sırp genciyle ilişki yaşamasını tasvip etmeyen Novipazarlılar'ın, milli gururları olan Mirsad Türkcan'ın bu ilişkiyi onaylamayacağına inandıkları da dergide yer alan bililer arasında. Haftalık magazin basınında sayfa sayfa yer alan haberlere göre

/images/100/0x0/55eb1ff6f018fbb8f8acc877
Mirsad Türkcan'ın bu ilişkiyi duyunca çok sinirlendiği de yer alıyor. Bu arada bir dergiye aşkını itiraf etmek zorunda kalan Emina Türkcan'ın, "Ağabeyim de Marko'ya karşı değil. Önemli olan benim mutluluğum" demesi de dikkat çekti.

Mustafa'yla da tanıştı!

Emina Türkcan'ın Mustafa Sandal ile beraberliği sırasında Marko ile gizli bir ilişkiye başladığını ileri süren Sırp basını, ikilinin son günlerde sık sık Belgrad gecelerinde de görüldüğünü yazdı. Çiftin bu ilişkiye, Emina'nın Mustafa Sandal ile beraberken başladığı belirtildi. Genç kızın yeni çıkardığı albümünün "Vanila" gece kulübünde yapılan tanıtım gecesinde Marko ile tanıştığı yazılırken, haberde Marko ile Mustafa Sandal'ın da o gecede tanıştıklarına genişçe yer verildi. Marko'nun Emina'yı, Mustafa Sandal'ın elinden aldığı da yine haberde ortaya atılan ilginç bir iddia. Bu arada Emina Türkcan ile Marko'nun bir süre önce Karadağ sahillerinde yat gezisine çıktıkları da bugünlerde Belgrad'daki magazin kulislerinde herkesin dilinde.

Haberin Devamı

İşte Eminanın yeni aşkı
Â
İşte Eminanın yeni aşkı

Svet adlı dergi Emina ile Marko Mişkovic'i işte böyle görüntüledi ve "Novipazar'ın Penolope Cruz'u Emina'nın yeni aşkı" diye manşet attı. Gloria adlı dergiye kapak olan Emina, "Abim Mirsad Marko ile ilişkime karşı değil" dedi.

 

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!