Takım elbiseler 10 dakikada bitti

Güncelleme Tarihi:

Takım elbiseler 10 dakikada bitti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2009 10:38

‘Made In Turkey’ kampanyası 10 dakikada takım elbiseleri tükettirdi

Haberin Devamı

10 Dakikada bitti

BURSA'da, Mol mağazasının açılışında uyguladığı “Made In Turkey’ ürünü getirene, takım elbise 21 TL’ kampanyası, elbiselerin 10 dakikada tükenmesine neden oldu.Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, takım elbiselerin bedenlerine uyup uymadığına bakmadan kasanın yolunu tuttu.

Mol ve Wenice Kids mağazalarının açılışı Nilpark Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen tören ile yapıldı. Açılış yapılmadan mağaza önünde toplanan kalabalık ilginç görüntüler oluşturdu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, MOL ve Wenice Kids İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir ve mağaza yetkililerinin kurdele kesimi ile vatandaşlar, mağazaya akın etti.

Özellikle mağaza yetkilileri tarafından ‘Made In Turkey’ etiketli tekstil ürünü getirene 21 liraya takım elbise verileceğinin açıklanması vatandaşların ilgisine neden oldu. Bedenlerine bakmadan vitrinlerden takım elbiseleri toplayan vatandaşlar, yaklaşık 10 dakikada takım elbiselerin tükenmesine neden oldu.

Açılışın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan MOL ve Wenice Kids İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir ise Bursalıların ilgisini çok olumlu bulduğunu söyledi. Bursa'yı seçmelerinin nedenini, alışverişte doğru karar veren 3 ilden birisi olmasından kaynaklandığını belirten Özdemir, “Köln, Berlin ve Franfurt'taki mağazaların portatifini burada sergiliyoruz. Avrupa'daki başarımızın ilk adımını buradan ölçebileceğiz. Bursa halkının tepkisine göre gerekli revizyonları yapacağız. Avrupa'ya yeni konsept ile gireceğiz. Burada ilk olarak kullanılan bir konsept. İçeride 84 bin model var. Mağazamızda, Türkiye'de üretilmiş inanılmaz ürün fiyatlarıyla çıktık. 23.00 ile 24.00 saatleri arası Made in Turkey etiketi ile gelenlere 21 TL'ye takım elbise vereceğiz. 40 bin tişört ve Wenice Kids için 5 bin okul çantası dağıtacağız. ‘Kendinize ne kadarlık alışveriş yaparsanız, çocuğunuza o kadarlık ürün bedava’ kampanyası düzenliyoruz. Yaklaşık 39 bin modelimiz var. 1 saat içinde tüm ürünlerimizin tükenmesini bekliyoruz. Bu gece 1 milyon TL'lik ürün tüketmeyi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!