Pistte aşk

Güncelleme Tarihi:

Pistte aşk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Milli atlet Kemal Güner, Atina'da tanıştığı Bulgarların Dünya Şampiyonu atleti Nora İvanova'yı Sofya'da babasından istedi. Müslüman olan İvanova'ya imam, Nur adını verdi.

Atina'da aşk

Atina pistinde başlayan, İzmir'de geçirilen trafik kazası ile ateşlenen aşkın kıvılcımı İstanbul'da alevlendi ve Sofya'da kızı babaevinde istemeye dek gitti. F.Bahçe'nin milli atleti Kemal Güner ile 100-200 metre rekortmen Dünya ve Avrupa şampiyonu atleti Bulgar Nora İvanova aşkı böyle başladı.

Müslüman oldu

‘‘Beraberliğimiz gerçek sevgiye dayalı aşk evliliği olacak’’ diyen 21 yaşındaki İvanova, ‘‘Kemal'i çok seviyorum. Ölümden döndüğümüz kazadan sonra aramızda duygusal bağ oluştu’’ dedi. Müslüman olan Nora'ya imam, Nur adını verdi. Bulgar gazetesi aşkı, ‘‘Türk, İvanova'yı avladı’’ başlığı ile yayınladı.

Ay yıldızlı mayoyu giyecek

Türk milli mayosunu giyeceği günü sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Nur Güner, ‘‘Artık ben de Türk kızıyım, rekorları ve madalyaları Türkiye adına kazanacağım’’ dedi. İvanova'nın öğrendiği ilk Türkçe cümle ‘‘canım benim’’ olmuş; baklavayı, İskender kebabını, Barış Manço'nun Gülpembe'sini çok sevmiş.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!