Fıkır fıkır bayram

Güncelleme Tarihi:

Fıkır fıkır bayram
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sahne ve sanat dünyasının ünlü isimleri, 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca yoğun bir tempoda çalıştı.

Bu bayramda Kıbrıs'a ilgi yoğun oldu. Ebru Gündeş, Mehmet Ali Erbil, İsmail Türüt, oryantal Asena, Nil Burak, Grup Şurup ve İbo, Rocks Otel'de program yaptılar. Bülent Ersoy ve Nadide Sultan Jasmine Court Otel'de, Metin Şentürk de Royal Otel'de sahneye çıktı. Ebru Gündeş ve İsmail Türüt, bayramın birinci ve ikinci günü Kıbrıs'ta, üçünçü günü Antalya'da sevenlerinin karşısına çıktı. KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve KKTC Başbakanı Derviş Eroğlu'nun huzurunda şarkı söyleyen sanatçılar, gündüzleri de güzel havanın tadını çıkardılar. Antalya'da Ally The Club Talya'da İzel, Yaşar, Muazzez Ersoy, Fatih Ürek, Gülşen, Ebru Gündeş, konuklara keyifli bir bayram yaşattılar. Grand Prestij Otel'de birinci gün Fatih Ürek, ikinci gün Seda Sayan, üçüncü gün İsmail Türüt sahneye çıktı. Sheraton Otel'de 3 gün boyunca Fedon, Kervansaray Türkçe Bar'da Dr. Bilal ve Ümit Sayın, Flamingo Bar'da arife günü Birol, Mirage Park Resort Otel'de bayramın ikinci günü Hülya Avşar ve Cenk Eren, Royal Resort Otel'de de Ebru Yaşar sahneye çıktı.

Denktaş'a özel ilgi

Bayramdan 3 gün önce Kıbrıs'a gelen Ebru Gündeş'i izleyenler arasında KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve eşi Aydın Denktaş da vardı. Gündeş, Denktaş çiftinin masasına gelerek şarkılarını seslendirirdi. Gündeş, Denktaş'a bir süre önce kaybolup, sonra bulunan kuşunu da sordu.

Hem iş, hem tatil

Kemer Mirage Park Otel'de sahneye çıkan Hülya Avşar, hem iş hem tatil yaptı. Sahnede 2 saat kalan Avşar, ‘‘Aradın mı’’ şarkısını kendisini izleyen yüzlerce hayranıyla birlikte seslendirdi.

Bayraklı bayram

Kervansaray Türkçe Bar'da program yapan pop şarkıcısı Ümit Sayın, sahnede herkesin bayramını kutladıktan sonra eline bir Türk bayrağı alarak, Onuncu Yıl Marşı'nı söyledi.

Kahkahaya boğdu

Mehmet Ali Erbil, Kıbrıs Rocks Otel'deki programında tatilcileri kahkahalara boğdu. Mehmet Ali, boş zamanlarında ise otelin gazinosuna bol bol kumar oynadı. Rulet masasının başına geçen Erbil, müşterilere şans da dağıttı.

Çekim arası tatil

Aşkın Dağlarda Gezer dizisinin çekimleri için 3 aydır Antalya'da bulunan Özcan Deniz, ekip arkadaşlarıyla birlikte Kervansaray Türkçe Bar'a geldi. Deniz, Ümit Sayın'ın ricasını kırmayarak sahneye çıkıp ‘‘Utanıyorum’’ ve ‘‘Ormancı’’ şarkılarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!