GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.683.735 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Bakan Yumaklıdan işçi alımı müjdesi

Bakan Yumaklı'dan işçi alımı müjdesi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı "Türkiye Şeker Fabrikalarına 390 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek" dedi.

17.04.2024Ekonomi
‘CDU, ayrıştırıcı dili bir kenara bırakmalı’

‘CDU, ayrıştırıcı dili bir kenara bırakmalı’

CDU’nun gelecekte parti içi siyasete yön verecek ‘Temel İlkeler Programı’nda İslam diniyle ilgili yer alan ifadeler, Türk toplumunun tepkisini çekti. Almanya İslam Konseyi Başkanı Burhan Kesici “Bu ifade çok sorunludur” derken, Almanya Türk Toplumu Eş Başkanı Gökay Sofuoğlu ise “CDU bu ayrıştırıcı dili bir kenara bırakmalı” diyerek tepki gösterdi.

17.04.2024Avrupa
Diyarbakır’da 89 kişiye mezar olmuştu... Galeria Sitesinin depremde yıkılmasına ilişkin davada sanıklara 17,5 yıl hapsin gerekçesi açıklandı

Diyarbakır’da 89 kişiye mezar olmuştu... Galeria Sitesi'nin depremde yıkılmasına ilişkin davada sanıklara 17,5 yıl hapsin gerekçesi açıklandı

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerde Diyarbakır’da yıkılan 89 kişinin yaşamını yitirdiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan 7 sanıktan tutuklu inşaat mühendisi ile 3 müteahhide verilen 17 yıl 6'şar ay hapis cezasıyla ilgili 74 sayfalık gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "Binanın malzeme özelliklerindeki yetersizlikler, uygulama ve işçilik hataları, fenni mesuliyet kapsamındaki yapı denetimindeki yetersizlik nedeniyle yıkılmış olduğu kanaatine varılmıştır." denildi.

17.04.2024Gündem
Bakan Bolat açıkladı: 14.5 milyon lira toplandı

Bakan Bolat açıkladı: 14.5 milyon lira toplandı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandığını belirterek, paranın İstanbul Valiliğine teslim edildiğini açıkladı.

17.04.2024Ekonomi
Evde paketle işi ilanıyla dolandırıcılık... Mersinde eş zamanlı operasyon: 19 gözaltı

'Evde paketle işi' ilanıyla dolandırıcılık... Mersin'de eş zamanlı operasyon: 19 gözaltı

Mersin'de 'evde paketleme işi' ilanı verip, başvuranları dolandıran 19 şüpheli, gözaltına alındı.

17.04.2024Gündem
Kayseride aranan hükümlü, kanepenin arkasında saklanırken yakalandı

Kayseri'de aranan hükümlü, kanepenin arkasında saklanırken yakalandı

Kayseri'de hakkında kesinleşmiş 39 yıl 5 ay hapis cezası bulunan Ü.Ö. (44), evindeki kanepenin arkasında saklanırken yakalandı.

17.04.2024Gündem
Çapkın bakışları nice canlar yakmıştı... Yıldız oyuncu emeklilik için gün sayıyor... Zaten tesadüfen ünlü olmuştum

Çapkın bakışları nice canlar yakmıştı... Yıldız oyuncu emeklilik için gün sayıyor... 'Zaten tesadüfen ünlü olmuştum'

Şöhretinin bir kısmını borçlu olduğu bıyıklı yüzüyle gülümseyerek ve sessizce "eserini" seyrediyor. Kariyeri boyunca kameraya çapkın çapkın bakan gözleri, bu kez içinde biraz endişe de barındıran bir dinginlikle etrafında yayılan 63 dönümlük arazide geziniyor.

17.04.2024Magazin
YSK Başkanı Ahmet Yenerden Hatay ve Ordu açıklaması

YSK Başkanı Ahmet Yener'den Hatay ve Ordu açıklaması

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, CHP'nin Hatay ve İYİ Parti'nin Ordu'daki seçim sonuçlarına yönelik itirazlarıyla ilgili, "Büyük ihtimalle bugün görüşülür" dedi.

17.04.2024Gündem
BİM AKTÜEL 19 NİSAN 2024 KATALOĞU YENİ || Bimde bu hafta neler var Çocuk bisikleti, Işıklı scooter, Drone BİMde bu hafta...

BİM AKTÜEL 19 NİSAN 2024 KATALOĞU YENİ! || Bim'de bu hafta neler var? Çocuk bisikleti, Işıklı scooter, Drone BİM'de bu hafta...

Yeni haftanın cuma günü raflarda olacak olan Bim aktüel 19 Nisan 2024 kataloğu yayımlandı. Bu hafta bim'e gelecek ürünler merak ediliyor. BİM aktüel katalog bu hafta elektrikli bisiklet, çocuk bisikletleri, scooter ve drone'lar ile dikkat çekiyor. Bim'in ürünleri aynı zamanda bim.com.tr bim online alışveriş sitesinden de temin edilebiliyor. Bim aktüel 19 Nisan 2024 içerisinde; Ape Ryder DC20 Elektrikli Bisiklet 39.999 TL, Rookie 16 Jant Çocuk Bisikleti 2.499 TL, Corby Drones CX026 Smart Drone 1.199 TL, Rookie Işıklı Mini Scooter 599 TL, Kütahya Porselen Dekorlu Pasta Tabağı 20 cm 129 TL, Emsan Kek Kalıbı 24 cm 279 TL'den satışta olacak. Peki, BİM'de bu hafta neler var? İşte, BİM aktüel ürünler kataloğu 19 Nisan 2024 kataloğu

17.04.2024Bilgi
Esenyurtta aynı otel bir haftada ikinci kez kurşunlandı

Esenyurt'ta aynı otel bir haftada ikinci kez kurşunlandı

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir otel, motosikletli kasklı iki kişi tarafından kurşunlandı. Aynı otel bir hafta öncede kurşunlanmıştı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

17.04.2024Gündem
ABDli havacılık devi Uniteddan büyük zarar

ABD'li havacılık devi United'dan büyük zarar

ABD merkezli United Havayolları şirketi, 2024’ün ilk çeyreğinde havadayken kapısı düşen Boeing 737 MAX 9 tipi uçakların kullanımının bir süre askıya alınması nedeniyle 200 milyon dolarlık bir gelirden olduklarını duyurdu.

17.04.2024Ekonomi
Rusyada alarm Tobol Nehri’nde su seviyesi tehlikeli sınırı aştı

Rusya'da alarm! Tobol Nehri’nde su seviyesi tehlikeli sınırı aştı

Rusya’da sel bölgesindeki kurtarma operasyonları devam ederken, Tobol Nehri’nde su seviyesinin tehlikeli seviyeyi aştığı belirtildi.

17.04.2024Dünya
Trabzonspora Onuachu müjdesi Geri dönüyor

Trabzonspor'a Onuachu müjdesi! Geri dönüyor

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor

17.04.2024Futbol
Mbappe efsane golcüleri yakaladı Shevchenko ve Ibrahimovic...

Mbappe efsane golcüleri yakaladı! Shevchenko ve Ibrahimovic...

Kylian Mbappe, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona’ya attığı 2 golle birlikte, turnuvada 48’er golü bulunan Andriy Shevchenko ve Zlatan Ibrahimovic ile gol sayılarını eşitledi.

17.04.2024Futbol
Rengi sizi aldatmasın Tereyağının sahtesi nasıl anlaşılır

Rengi sizi aldatmasın! Tereyağının sahtesi nasıl anlaşılır?

Gıda sahtekarları mutfağımıza giren pek çok ürüne hile karıştırıyor. Özellikle ambalajsız ve açıkta satılan ürünler risk oluşturuyor ama tanınmış markaların sahte etiketleri kullanarak bile hileli ürünleri piyasaya sürüyorlar. Peki marketlerde bile karşımıza çıkan sahte tereyağlarını nasıl ayırt edeceğiz? Tereyağı alırken nelere dikkat etmeliyiz? Kullanmadan önce sahte olup olmadığını anlamak için ne yapabiliriz? Tereyağının rengi doğallığı açısından belirleyici bir rol oynar mı?

17.04.2024Sağlık
Ruang Yanardağı patladı, yüzlerce kişi tahliye edildi

Ruang Yanardağı patladı, yüzlerce kişi tahliye edildi

Endonezya’daki Ruang Yanardağı’nın yeniden faaliyete geçmesi üzerine bölgedeki 838 kişi tahliye edildi.

17.04.2024Dünya
Pakistanda korkunç kaza Otobüs, tanker ve kamyonet birbirine girdi

Pakistan'da korkunç kaza! Otobüs, tanker ve kamyonet birbirine girdi

Pakistan'da bir yolcu otobüsü, petrol tankeri ve kamyonetinin birbirine girdiği korkunç kazada 8 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin de yaralandığı öğrenildi.

17.04.2024 Dünya
Aydında merdiven boşluğuna düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

Aydın'da merdiven boşluğuna düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

Aydın'ın Buharkent ilçesinde, yapımı devam eden okul inşaatının 1'inci katından merdiven boşluğuna düşen işçi Ercan Özer (58), ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

17.04.2024Gündem
Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi

Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?

Kanal D’nin, çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak.

17.04.2024Televizyon
Nilüfer’in yeni şarkısı 19 Nisan’da yayında

Nilüfer’in yeni şarkısı 19 Nisan’da yayında

Mabel Matiz’in, Nilüfer’in geçmişteki şarkılarının tavrından ilham alarak, ona özel yazdığı ‘kara gözünün hasretinden’ şarkısı 19 Nisan’da yayınlanıyor.

17.04.2024Stil
Hırvatistan sandık başında...

Hırvatistan sandık başında...

Hırvatistan halkı parlamentonun 151 üyesini belirlemek için bugün sandık başına gitti. Seçimlerin ilk sonuçlarının akşam saatlerinde belli olması bekleniyor.

17.04.2024Dünya
Franco Di Santo yıllar sonra açıkladı: Transferim hazırdı, Türkiyeye uçmak üzereydim ama... | Beşiktaş ve Fenerbahçenin atmosferleri... |

Franco Di Santo yıllar sonra açıkladı: 'Transferim hazırdı, Türkiye'ye uçmak üzereydim ama...' | Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin atmosferleri... |

Bir dönem Chelsea, Werder Bremen, Schalke 04 ve Göztepe formaları da giyen eski ‘Wonderkid’ Franco Di Santo, Premier Lig ve Süper Lig kariyeriyle ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu. Di Santo, Galatasaray’a iptal olan transferiyle ilgili anısını paylaşırken vatandaşı Mauro Icardi’nin son dönemdeki performansı ve Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

17.04.2024Futbol
Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğünden hastane bahçesindeki köpeklerin toplatıldığı iddiasıyla ilgili açıklama

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü'nden hastane bahçesindeki köpeklerin toplatıldığı iddiasıyla ilgili açıklama

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü, hastane bahçesindeki köpeklerin doktorun talimatıyla toplatıldığı, bakan yardımcısının araya girerek hayvanların geri getirildiği ve doktor hakkında soruşturma başlatıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

17.04.2024Gündem
23 Nisanda ek ders ödenir mi, kesiliyor mu MEB açıklaması

23 Nisan'da ek ders ödenir mi, kesiliyor mu? MEB açıklaması

23 Nisan'da Destekleme Yetiştirme Kursu (DYK) ek ders ödemesi olup olmayacağı ile merak ediliyor. Resmi tatil ve milli bayram günlerinde hizmete devam eden ya da eğitime ara vermek zorunda kalan öğretmenler için DYK ek ders ödemesi gündemde yer alıyor. Peki, 1 Mayıs'ta DYK ek ders ödemesi yapılacak mı? İşte, o detaylar

17.04.2024Bilgi
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyununda ortalık karışıyor... Umut, kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda ortalık karışıyor... Umut, kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?

Kanal D’nin, çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak.

17.04.2024Magazin
Turgut Özal, ölümünün 31 yılında mezarı başında anıldı

Turgut Özal, ölümünün 31 yılında mezarı başında anıldı

Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ölümünün 31. yılında mezarı başında törenle anıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adnan Menderes'inde kabrini ziyaret ettikten sonra açıklama yaptı. Yılmaz "Her ikisi de 'milletin adamı' sıfatı taşıyan, milletin gönlünde yer etmiş büyük siyaset ve devlet adamları. Rahmetle anıyoruz, minnetle anıyoruz" dedi.

17.04.2024Gündem
Bakan Tekin’den atama açıklaması

Bakan Tekin’den atama açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili yapılacak değerlendirmelerin ardından sayının açıklanacağını duyurdu. Bakan Tekin; atama sayılarıyla ilgili  kamuoyunda konuşulanların eksik ya da yanlış olduğunu belirtti ve sayının belli olması halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağını aktardı.

17.04.2024Eğitim
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül

Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül

1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.

17.04.2024Stil
Bakan Tekin Ay Yıldız robotik takımını ağırladı

Bakan Tekin Ay Yıldız robotik takımını ağırladı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ABD'de 40 takımın katıldığı yarışmada finallere kalma başarısı göstererek yarışmayı 6. olarak tamamlayan İstanbul Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 7444 Ay Yıldız Robotik Takımı'nı ağırladı.

17.04.2024Eğitim
Süper Ligde 100 puanla şampiyon olamayabilir Galatasaray ile Fenerbahçenin puan ortalamaları ve kalan maçları...

Süper Lig'de 100 puanla şampiyon olamayabilir! Galatasaray ile Fenerbahçe'nin puan ortalamaları ve kalan maçları...

Trendyol Süper Lig'in bitimine 6 hafta kala Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor. İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Süper Lig'de geriye kalan maçları...

17.04.2024Futbol
Biz bitti demeden bitmez Erdoğan: Türkiyenin en büyük partisiyiz, gerekli değişimi yapacağız

'Biz bitti demeden bitmez' Erdoğan: Türkiye'nin en büyük partisiyiz, gerekli değişimi yapacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi. Muhalefetin 'yerel iktidar olduk' söylemine sert tepki gösteren Erdoğan "Tek iktidar vardır o da milletin ülkeyi yönetme yetkisi verdiği Cumhurbaşkanı ve kabinesidir." ifadelerini kullandı. AK Parti'nin Filistin davasındaki duruşunu hatırlatan Erdoğan, "Hiç kimse ne şahsımın ne bu kadronun Filistin hassasiyetini sorgulayacak kalibrede, kapasitede değildir.. Kuvayi Milliye neyse Hamas odur" dedi.

17.04.2024Gündem
Borsada yeni dirençler

Borsada yeni dirençler

Borsada yeni dirençler

17.04.2024Ekonomi
Bakan Tekinden öğretmen ataması açıklaması

Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak takvim ve tarihin netleşmediğini açıkladı.

17.04.2024Gündem
Bozdoğan-26” operasyonlarında 20 DEAŞ şüphelisi yakalandı

Bozdoğan-26” operasyonlarında 20 DEAŞ şüphelisi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-26” operasyonlarında 20 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

17.04.2024Gündem
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti: 3 kişi gözaltına alındı

Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti: 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul’da bir restoranda askeri üniformayla servis yapıldığı anları gösteren görüntü tepkilere neden olmuştu. Olayla ilgili harekete geçildi ve 3 kişi gözaltına alındı.

17.04.2024Gündem
Sivas - İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor

Sivas - İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.

17.04.2024Ekonomi
Pandemi ne zaman başladı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) pandemi ilanını ne zaman yaptı

Pandemi ne zaman başladı? Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) pandemi ilanını ne zaman yaptı?

Pandemi ne zaman başladı sorusu, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından gerçekleştirilen duyuru kapsamında merak ediliyor. Tüm dünyada etkisini gösteren salgının ardından Dünya genelinde bir kapanma sürecine girilmiş ve pandemi süreci başlamıştı. Peki, Pandemi ne zaman başladı? Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) pandemi ilanını ne zaman yaptı? İşte, o detaylar

17.04.2024Bilgi
İsrail-İran geriliminde son gelişmeler

İsrail-İran geriliminde son gelişmeler

İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise İsrail'in İran'a yanıt verip vermeyeceğine kilitlenmiş durumda. ABD basını İran'ın 'Suriye' hamlesini yazdı. Gazete Tahran'ın uygulamaya koyduğu 'acil durum tedbirlerini' dünyaya açıkladı, bir başka ABD'li yayın kuruluşu CBS ise ABD'nin nasıl bir İsrail saldırısı beklediğini yazdı.

17.04.2024Haber
Amcasının cesedini bankaya götürüp kredi çekmeye çalıştı Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor...

Amcasının cesedini bankaya götürüp kredi çekmeye çalıştı! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor...

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yaşayan bir kadın amcası olduğunu iddia ettiği yaşlı bir adamın cansız bedenini bankaya götürünce tutuklandı. Olayın görüntüleri sosyal medyada viral hale gelirken polis konuya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

17.04.2024Sıra Dışı
Bu genç adam artık baba rolüyle ekranlarda

Bu genç adam artık baba rolüyle ekranlarda!

Sosyal medya hesabından gençlik fotoğrafını paylaşan Reha Özcan, takipçilerini geçmişe götürdü.

17.04.2024Hayat
Bakan Işıkhandan asgari ücrete zam mesajı

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete zam mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Asgari ücrete ara zam gündemde yok" dedi.

17.04.2024Ekonomi
Mini mini sevgilim civelek mi civelek sözleri 🎼🎵 || TikTokun son gözdesi Sarı Yapıncak şarkısını kim söylüyor Ceren Kaçar kimdir

Mini mini sevgilim civelek mi civelek sözleri 🎼🎵 || TikTok'un son gözdesi Sarı Yapıncak şarkısını kim söylüyor? Ceren Kaçar kimdir?

Son günlerde özellikle TikTok sosyal medya platformunda en çok kullanılan videolar arasında Ceren Kaçar yorumuyla 'Sarı Yapıncak' şarkısı yer alıyor. Sema Moritz'in eseri olan Sarı Yapıncak'ı Ceren Kaçar 'Mini mini sevgilim civelek mi civelek' sözleriyle yeniden yorumladı. Kadife sesiyle Ceren Kaçar kısa sürede sosyal medyanın gündeminde üst sıralarda yer aldı. Peki, Sarı yapıncak şarkısını kim söylüyor? Ceren Kaçar kimdir? İşte Mini mini sevgilim civelek mi civelek sözleri

17.04.2024Bilgi
Bakan Işıkhandan asgari ücret mesajı

Bakan Işıkhan'dan asgari ücret mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Asgari ücrete ara zam gündemde yok" dedi.

17.04.2024Ekonomi
Açık Öğretim sınav sonuçları açıklandı

Açık Öğretim sınav sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6-17 Mart arasında yapılan Açık Öğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

17.04.2024Eğitim
Görüntüler beğeni toplamıştı... Fenomen olan esnafa Emniyetten teşekkür plaketi

Görüntüler beğeni toplamıştı... Fenomen olan esnafa Emniyet'ten teşekkür plaketi

Bursa’da kimlik kontrolü yapan polisten kaçan şüpheliyi, iş yerinin önünde çay içerken yakalayan İshak Kukaroğlu’na, emniyetten teşekkür plaketi geldi. İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, makamında ağırladığı Kukaroğlu’nu cesaretinden dolay tebrik etti.

17.04.2024Gündem
İstanbulda tramvay arızalandı, yolcular raylarda yürüdü

İstanbul'da tramvay arızalandı, yolcular raylarda yürüdü

Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvayda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler aksadı. Bazı vatandaşlar tramvaydan inerek raylarda yürüdü.

17.04.2024Haber
LGS örnek soruları yayımlandı

LGS örnek soruları yayımlandı

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

17.04.2024Eğitim
Eskişehir Valiliği’nden test uçuşunda ‘sonik patlama’ uyarısı

Eskişehir Valiliği’nden test uçuşunda ‘sonik patlama’ uyarısı

Eskişehir Valiliği, 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nca ses üstü test uçuşları yapılacağını ve sonik patlamaların meydana gelebileceğini duyurdu. Valilik açıklamasında, '1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı tarafından 17 Nisan saat 10.00-17.00 arasında ses üstü test uçuşu gerçekleştirileceğinden sonic patlama sesi duyulabilecektir. Ayrıca 19 Nisan günü Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 113’üncü yıl dönümü kutlamalarına hazırlık kapsamında gün içerisinde şehir merkezi üzerine prova amaçlı alçak uçuş icra edilecektir.' ifadeleri kullanıldı.

17.04.2024Gündem
Günlük Burç Yorumları 17 Nisan 2024 | Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 17 Nisan 2024 | Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 17 Nisan'da aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 17 Nisan günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 17 Nisan 2024 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. İşte günlük burç yorumları 17 Nisan 2024!

17.04.2024Astro Gündem

Yazar Sonuçları

Depresif bir uykusuzluk hastası olduğunu sanıyordu, konan teşhis hayatını kökünden değiştirdi

Depresif bir uykusuzluk hastası olduğunu sanıyordu, konan teşhis hayatını kökünden değiştirdi

Kat Brown’ın yaşadığı sorunlar çok uzun yıllar önce, çocukluğunda başladı. Kendini hiçbir zaman bir yere ait hissetmeyen Kat, kızıl saçları ve henüz 13 yaşındayken 1.80 olan boyu ile okulda zorbalığa maruz kaldı. Uzun boylu olduğu için bir üst sınıfa alındı ama bunun da yaşadığı zorbalığa ya da ait hissetmeme duygusuna bir faydası olmadı.

17.04.2024