GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.685.757 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Özgür Özel, Çorluda 25 kişinin öldüğü tren kazasının karar duruşmasına katılacak

Özgür Özel, Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazasının karar duruşmasına katılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasıyla ilgili 13 sanıklı davanın bugünkü karar duruşmasına katılacak.

25.04.2024Gündem

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? || 24 Nisan 2024 bu hafta Survivor eleme düellosunu kazanan isimler ve adaya veda eden yarışmacı...

Survivor kim elendi, kim gitti 24 Nisan 2024, sorusu dün gece yanıtını buldu. Büyük finale doğru heyecanı giderek artan Survivor All Star'ın 24 Nisan tarihli 95. son bölümünde, eleme düellosu heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Merve, Berna, Damla ve Aleyna adada kalmak için eleme düellosunda canını dişine taktı. Kıran kırana eleme düellosunun ilk turunda potadan Damla Can ve Merve Aydın çıkarken; final mücadelesinde Aleyna ve Berna karşı karşıya geldi. Rakiplerine elenerek Survivor'a veda eden yarışmacının, rakibi hakkında söylediği, "Onu sevmediğim için ya ben onu ya o beni eve gönderecekti böyle oldu. Ben ondan haz etmiyorum. " sözleri gerginlik yarattı. Tüm bunların ardından yayınlanan Survivor All Star yeni bölüm fragmanında acil durum konseyi ekranlara yansıdı. Peki, SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ 24 Nisan 2024 | Eleme sonrası şoke eden kavga: "Ya ben onu ya o beni eve gönderecekti! Dün akşam Survivor All Star 95. bölümde eleme düellosunu kim kazandı, Aleyna mı, Berna mı?

25.04.2024Televizyon
Bina önüne konulan çöpler isyan ettirdi Pankart astılar: İnsan olun, çöp atmayın

Bina önüne konulan çöpler isyan ettirdi! Pankart astılar: "İnsan olun, çöp atmayın"

Esenyurt’ta apartmanlarının önüne mahalleli tarafından devamlı çöp bırakılmasından bıkan bina sakinleri, ‘İnsan olun. Çöp atmayın. Çöplük 200 metre ileride’ yazılı büyük bir pankart asarak duruma tepki gösterdi.

25.04.2024Gündem
Londra’da ‘Şahramaran’la Anadolu ezgilerine yolculuk

Londra’da ‘Şahramaran’la Anadolu ezgilerine yolculuk

Londra’da yaşayan ve Anadolu’nun kadim kültürünü yaşatmayı amaç edinen ‘Şahmaran Müzik Topluluğu’, 12 Mayıs Pazar günü Edmonton’daki Millfield Theatre’da sevenleriyle buluşacak.

25.04.2024Avrupa
Dilan Polatın yargılandığı kurşunlama davası: Banu Parlak adliyeye geldi

Dilan Polat'ın yargılandığı kurşunlama davası: Banu Parlak adliyeye geldi

Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edilmişti.

25.04.2024Haber
Banu Parlakın güzellik merkezi kurşunlanmıştı Polat çifti hakim karşısına çıktı... Dilan Polat gözyaşlarına boğuldu

Banu Parlak'ın güzellik merkezi kurşunlanmıştı! Polat çifti hakim karşısına çıktı... Dilan Polat gözyaşlarına boğuldu

Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı davada Barış Boyun'un örgüt davasıyla birleştirme kararı verildi. Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmedildi. Dilan Polat duruşma salonuna girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Duruşmada Dilan Polat ve Engin Polat aylık gelirlerini açıkladı. Duruşmada Dilan Polat’ın kızına sarılıp ağladığı da görüldü. Öte yandan duruşma çıkışı Dilan Polat’ın yakınları Banu Parlak’a bağırarak tükürdü. İşte duruşmada yaşananlar...

25.04.2024Gündem
İnci Taneleri Azemin kızı Nehir kim Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı

İnci Taneleri Azem'in kızı Nehir kim? Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kanal D’nin fenomen dizisi “İnci Taneleri”nde Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir’i kimin oynayacağı merak konusuydu. İnci Taneleri Azem'in kızı Nehir Sera Kutlubey oldu. Peki, Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte, Sera Kutlubey dizileri ve hayatı...

25.04.2024Televizyon
Dolar kuru 25 Nisan 2024 (güncel) | Bugün 1 dolar ne kadar, kaç TL

Dolar kuru 25 Nisan 2024 (güncel) | Bugün 1 dolar ne kadar, kaç TL?

Güncel döviz kuru 25 Nisan tarihi itibarıyla yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ve euro dengesi piyasalar için büyük önem taşıyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bugün 2024 yılının 4. faiz kararını açıklayacak. Faiz kararları da başta dolar ve euro olmak üzere birçok piyasayı yakından etkileyebiliyor. Peki, 1 dolar ne kadar, kaç TL? İşte 25 Nisan güncel dolar kuru!

25.04.2024Bilgi
Yasemin Sakallıoğlunun yaş günü pastası olay yarattı Açıklama geldi...

Yasemin Sakallıoğlu'nun yaş günü pastası olay yarattı! Açıklama geldi...

Yasemin Sakallıoğlu, 36’ncı yaşını önceki gün eşi Burak Yırtar’ın hazırlattığı pastayla kutladı.

25.04.2024Televizyon
Bayraktar TB3 30. uçuşunu da başarıyla tamamladı

Bayraktar TB3 30. uçuşunu da başarıyla tamamladı

Yerli ve milli Bayraktar TB3'ün 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti.

25.04.2024Haber
Tolunay Kafkastan flaş açıklamalar 40 yıldır böyle sezon görmedim İnsanı aptal yerine koymayın

Tolunay Kafkas'tan flaş açıklamalar! '40 yıldır böyle sezon görmedim! İnsanı aptal yerine koymayın'

Ziraat Türkiye Yarı Final ilk maçında deplasmanda Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Tolunay Kafkas maç sonrası dikkat çeken açıklamalar yaptı.

25.04.2024Diğer
Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum... Üst düzey isim İstanbulda dünyaya duyurdu: Hamastan İsraile tarihi çağrı Yunan savaş gemisi sabah 05:15te ateş açtı

Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum... Üst düzey isim İstanbul'da dünyaya duyurdu: Hamas'tan İsrail'e tarihi çağrı! Yunan savaş gemisi sabah 05:15'te ateş açtı

İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ederken, AP'nin İstanbul'da gerçekleştirdiği mülakat dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. AP'ye konuşan üst düzey Hamas yetkilisi ateşkes ve silah bırakmak için grubun şartlarını açıkladı. Tarihi çağrı sonrası gözler İsrail'den gelecek yanıta çevrildi. Kızıldeniz'de sabah saatlerinde yaşanan çatışmanın detaylarını ise Yunan basını dünyaya duyurdu.

25.04.2024Dünya
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı: Finale çıkmak için avantajlıyız

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı: Finale çıkmak için avantajlıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, ciddi bir rakibe karşı tur için avantajlı bir skor elde ettiklerini söyledi.

25.04.2024Diğer
Eşi yolsuzlukla suçlanıyor...İspanya Başbakanı kamu görevlerine ara verdi

Eşi yolsuzlukla suçlanıyor...İspanya Başbakanı kamu görevlerine ara verdi

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, eşi hakkında açılan yolsuzluk soruşturması sonrası görevde kalıp kalmayacağını "durup, düşünmek" için kamu görevlerini askıya aldı.

25.04.2024Dünya
Çanakkale Kara Savaşlarının 109’uncu yıl dönümünde 57’nci Alay Vefa Yürüyüşü

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109’uncu yıl dönümünde 57’nci Alay Vefa Yürüyüşü

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109’uncu yıl dönümü anma törenleri kapsamında binlerce izci, 57’nci Alay Vefa Yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, "Herkese, tüm dünyaya 'Çanakkale geçilmez' efsanesini anlattılar, gösterdiler." dedi.

25.04.2024Haber
3 gündür kayıp olan gencin cansız bedeni bulundu

3 gündür kayıp olan gencin cansız bedeni bulundu

Antalya'da inşaatta çalışan ve 3 gündür kayıp olarak aranan İsmail Mutlu (25), dere yatağında ölü bulundu.

25.04.2024Gündem
İŞKUR MSB 1829 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SAYFASI VE KURA BİLGİSİ 2024 || Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları nasıl yapılır, hangi kadrolardan alım yapılacak İşte kura günü ve saati

İŞKUR MSB 1829 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SAYFASI VE KURA BİLGİSİ 2024 || Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları nasıl yapılır, hangi kadrolardan alım yapılacak? İşte kura günü ve saati!

İŞKUR MSB 1829 işçi alımı başvuru ekranı erişime açıldı. İŞKUR'da yer alan ilgili ilanlara başvuruda bulunma isteyenler işlemlerini 29 Nisan'a kadar tamamlayacak. Alımlar dahilinde  Milli Savunma Bakanlığı, kadro ve kuruluşunda yer alan kurumlarında 1.829 açıktan sürekli işçi istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr üzerinden gerçekleştiriliyor. MSB 1829 işçi alımı ilan detayları  Milli Savunma Bakanlığı, personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden paylaşıldı. Bununla beraber alım gerçekleştirilecek meslekler ve kontenjanlar da netleşti. Her aday, İŞKUR’da yayımlanan listede belirtilen bir ilana (bir iş yeri ve bir meslek koluna) başvuru yapabilecek. Birden fazla ilana başvuru yapanlar ile Millî Savunma Bakanlığında ücretleri genel bütçeden ödenen bir iş yerinde çalışmakta olan işçilerden müracaat edenlerin başvuruları kabul edilmeyecek. MSB işçi alımı kura çekimi de Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Peki İŞKUR Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları nasıl, nereden yapılır? Kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte alım yapılacak kadro ve kontenjanlar...

25.04.2024Bilgi
Şirketlerin suistimal zararı 3.1 milyar dolar

Şirketlerin suistimal zararı 3.1 milyar dolar

Uluslararası Suistimal İnceleme Uzmanları Derneği (ACFE) 2024 mesleki mali suistimal raporu yayınlandı. ACFE'nin sertifikalı suistimal inceleme uzmanları 138 ülke ve bölgeden bin 921 gerçek mali suistimal vakasını analiz etti. Buna göre dünya genelinde şirketlerin kaybettiği rakam 3.1 milyar doları aştı.

25.04.2024Ekonomi
Yalın: O şova sporcu gibi hazırlanıyorum

Yalın: O şova sporcu gibi hazırlanıyorum

Kariyerinin 20’nci yılını 31 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda vereceği konserle kutlamaya hazırlanan Yalın, önceki gün Feriye Restoran’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

25.04.2024Stil
325 EURO BAKICI DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI || Çalışan anneye bakıcı desteği kimlere verilecek, başvurular nasıl yapılır Çalışan annelere bakıcı desteği ne zaman başlayacak

325 EURO BAKICI DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI || Çalışan anneye bakıcı desteği kimlere verilecek, başvurular nasıl yapılır? Çalışan annelere bakıcı desteği ne zaman başlayacak?

Çalışan anneye 325 euro bakıcı desteği; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın, eğitimli çocuk bakıcıları ve kadın istihdamını desteklemesi projesinin ikinci fazını hayata geçirmek için SGK’nın çalışmaları tamamladığı yönünde açıklaması üzerine gündeme geldi. Işıkhan yaptığı açıklamada, "SGK'den 7 bin anne ve bakıcıya 325 avro destek" müjdesini vermişti. Peki, çalışan anneye bakıcı desteği ne kadar? 325 euro bakıcı desteği şartları neler? Hürriyet Gazetesi Yazarı Noyan Doğan yanıtladı...

25.04.2024Bilgi
Galatasarayda Okan Buruk kararı Napolinin ilgisi sonrası...

Galatasaray'da Okan Buruk kararı! Napoli'nin ilgisi sonrası...

Sarı-kırmızılıların teknik direktör Okan Buruk’un geleceği netleşiyor... Galatasaray'la ilk senesinde şampiyonluk yaşayan ve kırılmadık rekor bırakmayan tecrübeli hoca için Napoli iddiaları gündemdeydi. Avrupa kapısını her zaman açık bırakan Buruk'un geleceği de netleşmeye başladı.

25.04.2024Futbol
İçişleri Bakanı Yerlikaya: 7 ilde Bozdoğan-29 operasyonlarında 23 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 7 ilde Bozdoğan-29 operasyonlarında 23 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen Bozdoğan-29 Operasyonları'nda 23 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

25.04.2024Haber
Enfeksiyon sandılar, milyonda bir görülen sinüs kanseri olduğu ortaya çıktı Doktorlar gözünü kesmek zorunda kaldı

Enfeksiyon sandılar, milyonda bir görülen sinüs kanseri olduğu ortaya çıktı! Doktorlar gözünü kesmek zorunda kaldı

Bir sabah uyandığında gözünde ağrı hisseden genç kadın, bu ağrının milyonda bir görülen bir hastalığın habercisi olabileceğini bilmiyordu. Ancak durum maalesef öyleydi ve doktorlar hastalığın ilerlememesi için genç kadının gözünü kesmek zorunda kaldılar

25.04.2024Sıra Dışı
Özge Gürel: Hayata karşı çok iştahlıyım

Özge Gürel: Hayata karşı çok iştahlıyım

Özge Gürel, Alem dergisine röportaj verdi. Gürel, “Oyuncu olduktan sonra kendinde belirgin bir değişim hissettin mi? Mesleğin sana neler kattı?” sorusunu şöyle yanıtladı:

25.04.2024Televizyon
Birbirine bağlantıda dünya lideri

Birbirine bağlantıda dünya lideri

Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.

25.04.2024Advertorial
Sağlığa birçok faydası var, bebeklere bile veriliyor ama aşırı tüketilirse çok tehlikeli Bu yiyecekler doğru tüketilmediğinde ölüme bile yol açabiliyor

Sağlığa birçok faydası var, bebeklere bile veriliyor ama aşırı tüketilirse çok tehlikeli! Bu yiyecekler doğru tüketilmediğinde ölüme bile yol açabiliyor

Bazı yiyecekler çok fazla tüketildiğinde ya da doğru şekilde hazırlanmadığında yiyen kişinin aniden ölümüne neden olabiliyor. Sizin için bu yiyeceklerden birkaçını derledik.

25.04.2024Sağlık
Üsküdar-Samandıra Metro Hattında seferler normale döndü

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler normale döndü

Üsküdar- Samandıra Metro Hattı'nda üç gün önce meydana gelen aksaklığın giderilmesiyle seferler 72 saat sonra normale döndü.

25.04.2024Gündem
Ankarada tarihi zirve... Alman gazeteden dikkat çeken Erdoğan yorumu: Steinmeierden daha cesur konuştu

Ankara'da tarihi zirve... Alman gazeteden dikkat çeken Erdoğan yorumu: Steinmeier'den daha cesur konuştu

Türkiye'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşıladı. Tarihi zirve dünya basını tarafından saniye saniye takip edildi. Alman Frankfurter Allgemeine gazetesi ise zirveyi dikkat çeken bir Erdoğan yorumu ile okurlarına servis etti.

25.04.2024Dünya
Ünlüler 23 Nisanı sahnede kutladı

Ünlüler 23 Nisan'ı sahnede kutladı

Sanatçılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sahnede kutlandı. Sevilen şarkılarını minik hayranlarıyla söylediler.

25.04.2024Hayat
AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME TAKVİMİ VE ÜCRET TUTARI 2023-2024 || MEB Açık Lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır AÖL sınav ücreti ne kadar, nereye yatırılacak MEB tarihi duyurdu

AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME TAKVİMİ VE ÜCRET TUTARI 2023-2024 || MEB Açık Lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır? AÖL sınav ücreti ne kadar, nereye yatırılacak? MEB tarihi duyurdu!

MEB 2023 - 2024 dönemi AÖL 3. dönem kayıt tarihlerini paylaştı. Açık Lise 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Kayıt yenileme işlemini yaptırmayan adaylar sınavlara katılamayacak. Kayıt işlemleri belirlenen takvim doğrultusunda tamamlanacak. Peki Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır? AÖL sınav ücreti ne kadar, nereye yatırılacak? İşte AÖL 3. dönem kayıt yenileme takvimi...

25.04.2024Bilgi
Panathinaikosta Fatih Terim, yenilgi sonrası isyan etti: Saygı duyulacak bir adam değilsin

Panathinaikos'ta Fatih Terim, yenilgi sonrası isyan etti: 'Saygı duyulacak bir adam değilsin'

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, AEK'e 3-0 mağlup oldukları maçın ardından hakem hakkında sert ifadeler kullandı.

25.04.2024Futbol
MEB BURSLULUK SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI PDF DOKÜMANI 2024 || Son dakika: İOKBS soruları ve cevapları anahtarı yayınlandı Bursluluk sınavı cevapları 2023 nereden, nasıl görüntülenir

MEB BURSLULUK SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI PDF DOKÜMANI 2024 || Son dakika: İOKBS soruları ve cevapları anahtarı yayınlandı! Bursluluk sınavı cevapları 2023 nereden, nasıl görüntülenir?

İOKBS Bursluluk Sınavı cevap anahtarı 2024, ODSGM. MEB,gov.tr üzerinden yayınlandı Sınava katılan öğrenciler, sınav sonrası doğru yanlış cevap sayısını Bursluluk Sınavı cevap anahtarı kağıdı üzerinden kontrol edecek. Adaylar, Bursluluk sınavı sözel ve sayısal soru kitapçıkları ile cevap anahtarı kağıdını PDF formatında meb.gov.tr üzerinden görüntüleyebilecek. MEB tarafından gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'na bu yıl 5, 6, 7, 8 ile Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıf seviyelerinde 1 milyon 86 bin 894 öğrencinin başvurdu. 2024 Bursluluk sınavı A ve B soru kitapçığı ve cevapları için MEB ODSGM sayfası üzerinden son dakika paylaşıldı. Başvuru şartlarını taşımadığı hâlde sınava girerek bursluluk hakkı kazanan öğrenciler bursluluk hakkından yararlanamayacak. Peki Bursluluk Sınavı İOKBS cevap anahtarı nasıl, nereden görüntülenir? İşte İşte İOKBS meb.gov.tr Bursluluk cevap anahtarı sorgulama yöntemi (ekranı)

25.04.2024Bilgi
Memur ve emekli maaş zammı Temmuz 2024 | Emekli ve memur maaşı ne kadar yüzde kaç olacak Memur, SSK, Bağ-Kur emeklisi enflasyon farkı yüzde kaç Üç aylık enflasyon belli oldu

Memur ve emekli maaş zammı Temmuz 2024 | Emekli ve memur maaşı ne kadar yüzde kaç olacak? Memur, SSK, Bağ-Kur emeklisi enflasyon farkı yüzde kaç? Üç aylık enflasyon belli oldu!

Memur ve emekli maaşı temmuz zammı 2024 netleşiyor. Yıllık enflasyon oranlarının da baz alındığı memur ve emekli zammında tablo görüldü. Milyonlarca memur, memur emeklisi, SGK ve Bağ-Kur emeklisini ilgilendiren yılın üçüncü enflasyon verisi açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre Mart ayında enflasyon aylık yüzde 3.16 olarak gerçekleşti. Ancak bu zam Temmuz ayındaki maaşlara yansıyacağı için her ay açıklanan aylık enflasyonu oranında birikimli olarak hesaplanacak. Peki, enflasyon farkı ne kadar? Temmuz ayında memur ve SGK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak? işte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

25.04.2024Bilgi
UYARI GELDİ ÇÖL TOZU 2024 SON DURUM || Çöl tozu hangi illerde, ne zaman olacak ve kaç gün sürecek Toz taşınımı nedir, ne zaman bitecek Prof. Dr. Şen çöl tozunun beklendiği illeri açıkladı

UYARI GELDİ! ÇÖL TOZU 2024 SON DURUM || Çöl tozu hangi illerde, ne zaman olacak ve kaç gün sürecek? Toz taşınımı nedir, ne zaman bitecek? Prof. Dr. Şen çöl tozunun beklendiği illeri açıkladı

Çöl tozunun etkileneceği iller günün öne çıkan başlıklarından oldu. Çöl tozu ya da toz taşınımı uyarısı sonrası çeşitli kentlerde yaşayan vatandaşlar konuyla ilgili araştırmalara başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yurdun birçok ilinde görülecek toz taşınımı uyarısı geldi. Meteoroloji, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi'nde beklenen toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yaptı. Nisan ayının sonlarına doğru gelinmesiyle beraber hava sıcaklıkları ciddi derecede arttı. Meteoroji, bölge bölge sayarak sıcaklıkların 10 ila 15 derece yükseleceğini açıkladı. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bölge bölge uyarıp, 3 günlük toz taşınımına dikkat çekti. Peki, Toz taşınımı nedir, hangi illerde olacak? İşte son hava durumu raporları!

25.04.2024Bilgi
İnci Tanelerinde merakla beklenen isim belli oldu... İşte Azem’in kızı Nehir

İnci Taneleri'nde merakla beklenen isim belli oldu... İşte Azem’in kızı Nehir!

Kanal D’nin fenomen dizisi “İnci Taneleri”nde Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir’i kimin oynayacağı merak konusuydu. O isim belli oldu: Sera Kutlubey.

25.04.2024Televizyon
Bu iki kardeş büyüyüp moda dünyasını fethetti… ‘İyi ki sen benim ablam oldun’

Bu iki kardeş büyüyüp moda dünyasını fethetti… ‘İyi ki sen benim ablam oldun!’

Onlar moda dünyasının attıkları her adımla servet kazanan iki üyesi. Sadece son yılların en başarılı ve en çok kazanan süper modelleri olmakla kalmadılar aynı zamanda stilleriyle kendileri de birer moda ikonuna dönüştüler.

25.04.2024Magazin
57’nci Alay Vefa Yürüyüşü... Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Tüm dünyaya Çanakkale geçilmez efsanesini gösterdiler

57’nci Alay Vefa Yürüyüşü... Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Tüm dünyaya 'Çanakkale geçilmez' efsanesini gösterdiler

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109’uncu yıl dönümü anma törenleri kapsamında binlerce izci, 57’nci Alay Vefa Yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, "Herkese, tüm dünyaya 'Çanakkale geçilmez' efsanesini anlattılar, gösterdiler." dedi.

25.04.2024Gündem
Demet Şener ile İbrahim Kutluayın nafaka savaşı sürüyor: Olay yargıda

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı sürüyor: Olay yargıda

Demet Şener önceki gün Bebek’te objektife takıldı. “

25.04.2024Hayat
7 ilde DEAŞa yönelik Bozdoğan-29 Operasyonu Bakan Yerlikaya: 23 şüpheli yakalandı

7 ilde DEAŞ'a yönelik Bozdoğan-29 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 23 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen Bozdoğan-29 Operasyonları'nda 23 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

25.04.2024Gündem
Putin açık açık uyarmıştı... ABD, Ukraynaya gizlice uzun menzilli füze verdi

Putin açık açık uyarmıştı... ABD, Ukrayna'ya gizlice uzun menzilli füze verdi

Rusya’nın 24 Şubat 2022’de Ukrayna’yı işgal etmesinden bu yana bir ilk yaşandı. Rusya'nın tüm uyarılarına rağmen ABD'nin Ukrayna'ya gizlice uzun menzilli füze verdiği ortaya çıktı.

25.04.2024Dünya
İnci Tanelerinde yüzleşme zamanı

'İnci Taneleri'nde yüzleşme zamanı

Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.

25.04.2024Televizyon
Anzaklar ‘Şafak Ayini’ ile atalarını andı

Anzaklar ‘Şafak Ayini’ ile atalarını andı

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109'uncu yıl dönümünde Yeni Zelanda ve Avustralya Kolordusu Anzakların anısına 'Şafak Ayini Anma Töreni', Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Arıburnu önünde bulunan Anzak Koyu'nda düzenlendi. Yeni Zelanda ve Avustralya'dan gelen binlerce kişi, 109 yıl önce savaşta hayatını kaybeden atalarını törenle andı.

25.04.2024Gündem
SON DEPREMLER 25 NİSAN  || AFAD ve Kandilli: Kahramanmaraşta peş peşe deprem Az önce deprem mi oldu, son deprem nerede ne zaman oldu

SON DEPREMLER 25 NİSAN || AFAD ve Kandilli: Kahramanmaraş'ta peş peşe deprem! Az önce deprem mi oldu, son deprem nerede ne zaman oldu?

Son depremler 25 Nisan AFAD ve Kandilli güncel tablosu deprem kuşağında yer alan ülkemizde hissedilen sarsıntılar sonrasında en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Hemen belirtelim AFAD verilerine göre son olarak saat 07.7'de Kahramanmaraş Göksun'da 2.8 büyüklüğünde ve saat 07.53'te Muğla Datça, 08.36'da ise Marmaris açıklarında açıklarında 2.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Perki, son deprem nerede ne zaman oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler 25 Nisan listesi...

25.04.2024Bilgi
Almanya’yla yeni dönem

Almanya’yla yeni dönem

Türkiye-Almanya ilişkilerinde 10 yıl sonra gerçekleşen ziyarette Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier dün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü. Erdoğan, “Almanya ile ikili ilişkilerimizin taşıyıcı sütunu güçlü beşeri bağlarımızdır” dedi. Steinmeier de iki ülkenin vazgeçilmez iki ortak olduğunu vurguladı.

25.04.2024Gündem
Erdoğan’dan 1915 mesajı: Tek bir Ermeni vatandaşımız dışlanamaz

Erdoğan’dan 1915 mesajı: Tek bir Ermeni vatandaşımız dışlanamaz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 24 Nisan nedeniyle Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi.

25.04.2024Gündem
Öğretmen tacizden açığa alındı... 8 yıl önce de soruşturma geçirmiş

Öğretmen tacizden açığa alındı... 8 yıl önce de soruşturma geçirmiş

İZMİR Bayındır’daki bir ortaokulda öğrenim gören 12 yaşındaki N.T., fen bilgisi öğretmenleri F.Ş. (53) tarafından şiddete maruz kaldığını ve taciz edildiğini ailesine söyledi.

25.04.2024Gündem

Yazar Sonuçları

Stadyum konserleri

Stadyum konserleri

Stadyumda yabancı konser fikrine alışığız ama yerli konser fikri yeni yeni hayatımıza giriyor. Bu yıl Hayko Cepkin, Ajda Pekkan, Yıldız Tilbe, Yalın stadyum konseri verecek.

25.04.2024
Ege’nin iki yakasını birleştiren oyun

Ege’nin iki yakasını birleştiren oyun

Bir İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olarak William Shakespeare denince bende akan sular duru.

25.04.2024
Akran zorbalığı

Akran zorbalığı

Gün geçmiyor ki gençlerimiz arasında yeni yeni problemler ortaya çıkmasın.

25.04.2024
Çok pardon ama

Çok pardon ama!

Kadınları savunalım, onların hep arkasında duralım, buraya kadar tamam!

25.04.2024