GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.685.087 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

İsrail 200 gündür Gazze’ye saldırıyor: 34 bin 183 ölü

İsrail 200 gündür Gazze’ye saldırıyor: 34 bin 183 ölü

İsrail'in Gazze Şeridi’ne 200 gündür devam eden saldırılarda can kaybı 34 bin 183’e, yaralı sayısı 77 bin 143’e yükseldi.

23.04.2024Dünya
Irak ve Suriyede 19 terörist etkisiz hale getirildi

Irak ve Suriye'de 19 terörist etkisiz hale getirildi

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyinde tespit ettiği 15 PKK’lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyinde belirlediği 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi." denildi.

23.04.2024Haber
Terör örgütüne ağır darbe Irak ve Suriyede 19 terörist etkisiz hale getirildi

Terör örgütüne ağır darbe! Irak ve Suriye'de 19 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 15 PKK'lı terörist ve Suriye'nin kuzeyinde belirlenen 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

23.04.2024Gündem
Türk sanayicilerden Hannover çıkarması

Türk sanayicilerden Hannover çıkarması!

Hannover Messe olarak da adlandırılan, alanında dünyanın en büyük fuarı olan, 26 Nisan tarihine kadar sürecek olan Hannover Uluslararası Sanayi Fuarı kapılarını açtı.

23.04.2024Avrupa
Malezya donanmasına ait helikopterler havada çarpıştı... İşte saniye saniye o anlar

Malezya donanmasına ait helikopterler havada çarpıştı... İşte saniye saniye o anlar!

Malezya donanmasına ait 2 askeri helikopterin havada çarpışması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti. Olay anına ilişkin görüntülerde helikopterlerden birinin diğerine çarptığı, daha sonra ikisinin de hızla düşüşe geçtiği görüldü.

23.04.2024Haber
Günlük Burç Yorumları 23 Nisan 2024 | Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 23 Nisan 2024 | Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Günlük burç yorumları, her burç için ayrı ayrı merak ediliyor. 23 Nisan'da aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 23 Nisan günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 23 Nisan 2024 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. İşte günlük burç yorumları 23 Nisan 2024!

23.04.2024Astro Gündem
NSU’dan bu yana 50 aşırı sağcı vaka

NSU’dan bu yana 50 aşırı sağcı vaka!

Almanya’da faaliyet gösteren ve kısa adı ‘CeMAS’ olan İzleme, Analiz ve Strateji Merkezi, NSU’nun ortaya çıktığı 2011 yılında bu yana toplamda 50 aşırı sağcı vakanın görüldüğünü kaydetti. Ancak CeMAS’a göre bu vakalar güvenlik birimleri tarafından sistematik olarak kaydedilmedi. Cemas, bu nedenle bugünden itibaren aşırı sağcı vakaların listeleneceği ‘NSU sonrası Almanya’da sağcı terörizm veri tabanı’ adlı bir internet sitesini yayına aldı.

23.04.2024Avrupa
Portekizde Sporting, adım adım şampiyonluğa yürüyor

Portekiz'de Sporting, adım adım şampiyonluğa yürüyor

Portekiz Ligi’nin 30 haftalık bölümü tamamlanırken, en yakın takipçisi Benfica’nın 7 puan önünde liderlik koltuğunda bulunan Sporting Lizbon, bitime 4 maç kala adım adım şampiyonluğa yürüyor.

23.04.2024Futbol
Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan feribottan yeni görüntüler

Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan feribottan yeni görüntüler

Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik güvenlik kameralarına yansıdı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı. Orhan, "Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin sigorta birim yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır" dedi.

23.04.2024Haber
Nuri Alçodan güzel haber Terk etmedi sevdan beni

Nuri Alço'dan güzel haber! 'Terk etmedi sevdan beni'

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber var. Burcu Alço güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

23.04.2024Hayat
Doktorlar reflü olduğumu söylediler, şimdi 6 aylık ömrüm kaldı

'Doktorlar reflü olduğumu söylediler, şimdi 6 aylık ömrüm kaldı'

İngiltere'nin Torquay kentinde yaşayan 34 yaşındaki Sophie Louise Wright aylarca kaburgalarının  altındaki ağrı ve kusma nöbetleri ile mücadele etti. Gittiği doktorlar sorununun reflü olduğunu söylediler ancak bağırsak kanseri olduğunu öğrendiğinde dünyası altüst oldu.

23.04.2024Sıra Dışı
Evin odalarının başkalarına kiralandığını öğrenen ev sahibi kiracıları evden çıkardı Eşyaları balkondan attı

Evin odalarının başkalarına kiralandığını öğrenen ev sahibi kiracıları evden çıkardı! Eşyaları balkondan attı

İstanbul Avcılar'da kiracıların evin odalarını başkalarına kiraladığını öğrenen ev sahibi, kiracıları daireden çıkardı. Ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı. Eşyaların kaldırımı tamamen kaplaması nedeniyle ev sahibine bin 500 lira ceza kesildi. Eşyaların kaldırımı tamamen kaplaması nedeniyle ev sahibine bin 500 lira ceza kesildi.

23.04.2024Gündem
‘Döner’le gelen fırsat

‘Döner’le gelen fırsat

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in Türkiye ziyaretinde Berlin'den 60 kilogram Türk döneri getirtip İstanbul’daki davette ikram etmesi Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasında 26 yıldır çözülemeyen kırmızı et ithalatı ve kanatlı eti ihracatı sorununa yeni bir boyut kazandırdı. Alman Cumhurbaşkanı’nın başlattığı döner diplomasisinin Türkiye ile AB arasında 1998 yılından beri devam eden karşılıklı ambargonun sona erdirilmesi için bir fırsat yaratacağı yorumlarını da beraberinde getirdi.

23.04.2024Gündem
Sahte hesapla eski iş arkadaşını taciz etti 3 yıla kadar hapis istemi

Sahte hesapla eski iş arkadaşını taciz etti! 3 yıla kadar hapis istemi

Ankara'da O.S.U. (26) hakkında, aynı iş yerinde bir dönem çalıştığı Y.I. (35) adlı kadına sosyal medya platformunda açtığı sahte hesap üzerinden mesaj göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

23.04.2024Gündem
Futbolcular tekme tokat birbirine girdi Bölgesel Amatör Ligde olaylı maç...

Futbolcular tekme tokat birbirine girdi! Bölgesel Amatör Lig'de olaylı maç...

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'un 25. haftasında oynanan 1969 Bilecik Spor Kulübü - Çeşme Belediyespor maçının 65. dakikasında saha içi bir anda karışırken, futbolcular tekme tokat birbirlerine girdi.

23.04.2024Futbol
Tüm yurtta 104. yıl coşkusu: 23 Nisan kutlamalarından renkli manzaralar

Tüm yurtta 104. yıl coşkusu: 23 Nisan kutlamalarından renkli manzaralar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Çocuklar 23 Nisan etkinlikleri ile eğlenirken ortaya renkli manzaralar çıktı.

23.04.2024Gündem
Scholz: ‘Putin’in Kant’a başvurması için en ufak bir gerekçesi yok’

Scholz: ‘Putin’in Kant’a başvurması için en ufak bir gerekçesi yok!’

Almanya’nın öncü düşünürlerinden filozof Immanuel Kant, doğumunun 300’üncü yılında çeşitli etkinliklerle anıldı. İnsan aklı ve sorumluluğu üzerine düşünceleri ve yazılarıyla aydınlanma sürecinde çığır açan Kant için bir anma etkinliği de Berlin-Brandenburg Beşeri Bilimler Akademisi’nde düzenlendi. Buradaki Kant’ı anma etkinliğinin konuğu Başbakan Olaf Scholz oldu. Scholz, ‘Kant’ın ‘Ebedi Barış’ yazıları üzerine düşünceler’ başlığını taşıyan bir konuşma yaptı.

23.04.2024Avrupa
Kayseride 23 Nisan kutlamalarında Puta tapmayın diye bağırdı Şüpheli gözaltına alındı

Kayseri'de 23 Nisan kutlamalarında 'Puta tapmayın' diye bağırdı! Şüpheli gözaltına alındı

Kayseri'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu öncesi R.K. (45), "Ey Müslümanlar puta tapmayın" diye bağırdı. Şüpheli R.K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesinde akıl sağlığının yerinde olmadığını söylediği öğrenilen R.K., rapor alınması için Kayseri Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

23.04.2024Gündem
TBMM Başkanlığı çocuklara emanet

TBMM Başkanlığı çocuklara emanet

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, koltuğu çocuk başkana devretti.

23.04.2024Haber
Bugün PTT açık mı, çalışıyor mu 23 Nisan Salı günü PTT şubeleri kapalı mı

Bugün PTT açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan Salı günü PTT şubeleri kapalı mı?

Bugün PTT şubelerinin açık olup olmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün (Salı) etkinliklerle kutlanacak. 23 Nisan'ın resmi tatil olması sebebiyle pek çok kurum ve kuruluş da kapalı olacak. Bu bağlamda PTT çalışma saatleri de merak ediliyor. Peki Bugün PTT açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da PTT şubeleri kapalı mı? İşte konu hakkında bilgiler...

23.04.2024Bilgi
9.Yargı Paketi ne zaman çıkacak İnfaz düzenlemesi ve mahkumlara ceza indirimi gelecek mi Gözler TBMMye çevrildi

9.Yargı Paketi ne zaman çıkacak? İnfaz düzenlemesi ve mahkumlara ceza indirimi gelecek mi? Gözler TBMM'ye çevrildi

9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak sorusu, pek çok mahkum yakınının araştırdığı konu olmaya başladı. Yeni Yargı Paketi maddeleri, özellikle ceza indirimi bekleyenlerin gündeminde yer alıyor. Adalet Bakanlığı, hazırlanan 9'uncu yargı paketinde cezasızlık algısının kırılmasına yönelik düzenleme ile bu doğrultuda, denetimli serbestliğin cezayla orantılı hale getirilmesi ön görülüyor. 9. Yargı Paketi içeriğinde hükümlülerin koşullu salıverilme süresinin beşte birini denetimli serbestlikte geçirmesi formülü üzerinde durulacak. Peki, Yeni Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi olacak mı? İşte, ayrıntılar.

23.04.2024Bilgi
Türkiye ve Özbekistan’dan ortak Nevruz kutlaması

Türkiye ve Özbekistan’dan ortak Nevruz kutlaması

Türkiye ve Özbekistan’ın başkonsolosluklarının Frankfurt yakınlarındaki Kelsterbach’ta birlikte gerçekleştirdiği ‘Nevruz Bayramı’ kutlamasına yaklaşık 300 davetli katıldı.

23.04.2024Avrupa
Müge Anlıdaki üvey anne olayı nedir Tuğçe Akpençe canlı yayına çıktı İşte Müge Anlıdaki üvey anne olayının detayları

Müge Anlı'daki üvey anne olayı nedir? Tuğçe Akpençe canlı yayına çıktı İşte Müge Anlı'daki üvey anne olayının detayları

Müge ANlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün işlenen olay sosyal medya başta olmak üzere kamuoyunda en çok konuşlan olaylar arasında yer alıyor. Müge Anlı 'ya başvuran Umut Yetik, ilk evliliğinden olan 19 yaşındaki oğluyla ikinci eşi 29 yaşındaki Tuğçe Akpençe'nin yasak aşk yaşadıklarını ve ikinci eşinden olan küçük kızları Melodi'yi de alıp kaçtıkları iddiasında bulundu. İddialar sonrasında yaşananlar ise izleyenleri hayrete düşürdü. Sosyal medyada "Üvey anne olayı!" olarak konuşulan gelişmenin detayları merak ediliyor. Peki, Müge Anlı'daki üvey anne olayı nedir? Bugünkü bölümde ise üvey oğluyla kaçan Tuğçe AKpençe canlı yayına katıldı. İşte detaylar...

23.04.2024Televizyon
Konyada parkta oturan iki öğrenciye Mahallenin namusunu kirlettiniz diyerek dal budama makasıyla saldırdı

Konya'da parkta oturan iki öğrenciye "Mahallenin namusunu kirlettiniz" diyerek dal budama makasıyla saldırdı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde lise öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. İki gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A., ''İkimiz de oruçtuk ve çok susamıştık. Gezerken parkta ağaç altında bankı görünce birlikte oturduk. Kız arkadaşım dizime yattı. Arkadan tanımadığım bir insan gelip, 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' dedi ve küfretti. Ben de 'Biz bir şey yapmadık, gidelim istersen. Küfretmene gerek yok' dedim. 'Sana mı soracağım?' diyerek bana yumruk attı. Sonra da elindeki bahçe makasını bana doğru savurdu'' diye konuştu. Öğrencilere saldıran Ahmet Aydın ise tutuklandı.

23.04.2024Haber
Trabzonsporda hedef 10. kez Türkiye Kupasını kazanmak

Trabzonspor'da hedef 10. kez Türkiye Kupası'nı kazanmak

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

23.04.2024Futbol
Manchester’da 23 Nisan şöleni

Manchester’da 23 Nisan şöleni!

İngiltere’nin Manchester şehrinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kuzey Batı Türk Toplumu Derneği (NWTCA) Başkanı Gülcin Ulaş Bulut ve Türkiye’nin Manchester Başkonsolosu Seyfi Onur Sayın önderliğinde kutlandı.

23.04.2024Avrupa
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmazdan 23 Nisan mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayıp, daha nice güzel bayramları hep birlikte kutlama temennisinde bulundu.

23.04.2024Gündem
AP adayı Zingal: Hesap açtırmadılar, TV açık oturumlarını iptal ettiler

AP adayı Zingal: Hesap açtırmadılar, TV açık oturumlarını iptal ettiler!

‘Çeşitlilik ve Uyanış için Demokratik İttifak’a (DAVA) diğer Alman siyasiler nasıl bakıyor! Kaygıları neler? Bankalar neden DAVA’ya hesap açtırmadı? Türk seçmenin desteği ne durumda? Kazandıklarında neler yapacaklar? 9 Haziran’da yapılacak Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerine DAVA’nın birinci sıra adayı Türkiye kökenli avukat Fatih Zingal, Hürriyet’e konuştu:

23.04.2024Avrupa
Ankaragücü Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda Muhtemel 11ler belli oldu Ankaragücü BJK CANLI YAYIN şifreli mi

Ankaragücü Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler belli oldu! Ankaragücü BJK CANLI YAYIN şifreli mi

Ankaragücü bugün Türkiye Ziraat Kupası yarı final maçları kapsamında Beşiktaş'ı sahasında konuk edecek.Türkiye Kupası'na giden yolda kritik öneme sahip olan karşılaşma öncesinde iki takımın taraftarları ve sporseverler karşılaşmanın kanal ve saat detayını merak ediyor. Peki, Ankaragücü Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler ve maçla iligli diğer ayrıntılar belli oldu. Peki, Ankaragücü Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte merak edilen soruların cevabı...

23.04.2024Futbol
Fırtınaya yakalanan feribotun yeni görüntüleri ortaya çıktı: Öngörülebilir bir hava durumu değildi

Fırtınaya yakalanan feribotun yeni görüntüleri ortaya çıktı: Öngörülebilir bir hava durumu değildi

Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik güvenlik kameralarına yansıdı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı. Orhan, "Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin sigorta birim yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır" dedi.

23.04.2024Gündem
Ulusal Egemenlik nedir, ne demek

Ulusal Egemenlik nedir, ne demek?

Ulusal egemenlik, bir ulusun veya devletin, kendi siyasi ve hukuki otoritesini bağımsız bir şekilde yönetme yeteneği ve hakkıdır. Ulusal egemenlik kavramı, bir devletin iç işlerinde bağımsızlık, özerklik ve otonomi ilkesini ifade eder. Ulusal egemenlik, devletin hükümeti ve vatandaşları üzerinde tam yetki ve kontrol sahibi olma anlamına gelir. Bir devlet, kendi iç hukukunu oluşturma, yürütme ve yargılama işlemlerini yönetme, ulusal güvenlik ve savunma politikalarını belirleme, ekonomik kararlar alma ve dış ilişkiler yürütme gibi konularda bağımsızlık ve özgürlüğe sahiptir. İşte, Ulusal Egemenlik hakkında detaylı bilgiler

23.04.2024Bilgi
Bugün adliyeler açık mı, kapalı mı 23 Nisanda adliyeler çalışıyor mu, tatil mi

Bugün adliyeler açık mı, kapalı mı? 23 Nisan'da adliyeler çalışıyor mu, tatil mi?

Adliyeler bugün açık mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu sene Salı gününe denk geldi. 23 Nisan resmi tatil dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşları kapalı olacak. Bu sebeple takip etmesi gereken hukuki süreçleri olanlar, adliyelerin çalışma saatlerini araştırıyor. Peki Bugün adliyeler açık mı, kapalı mı? 23 Nisan'da adliyeler çalışıyor mu, tatil mi? İşte ayrıntılar...

23.04.2024Bilgi
Birinci Mecliste 23 Nisan töreni

Birinci Meclis'te 23 Nisan töreni

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birinci Meclis'te düzenlenen törende konuşurken, 'Bu çocuk bayramı çocuklar için yeni umut olsun. Şimdi cumhuriyetimizin 2. asrını taçlandıracağız.' ifadelerini kullandı.

23.04.2024Haber
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Cumhuriyetimizin 2. asrını taçlandıracağız

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Cumhuriyetimizin 2. asrını taçlandıracağız

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birinci Meclis'te düzenlenen törende konuşurken, 'Bu çocuk bayramı çocuklar için yeni umut olsun. Şimdi cumhuriyetimizin 2. asrını taçlandıracağız.' ifadelerini kullandı.

23.04.2024Gündem
Emine Erdoğandan 23 Nisan mesajı

Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm çocukların '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

23.04.2024Gündem
Yazıyor.. Yarının büyükleri yazıyor

Yazıyor.. Yarının büyükleri yazıyor

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan  “Gazete ‘Çocuk’” ayrıca internet ortamında erişime de açıldı.

23.04.2024Eğitim
Benjamin Brand kimdir, nereli Hakem Benjamin Brandin biyografi bilgileri

Benjamin Brand kimdir, nereli? Hakem Benjamin Brand'in biyografi bilgileri

Benjamin Brand, Süper Lig maçlarında VAR Hakemi olarak görev almasının ardından kariyeri ve biyografisi ile merak edilen isim olmaya başladı. Almanya Ligi'nde pek çok maç yöneten tecrübeli hakem Benjamin Brand, Süper Lig için alınan yabancı hakem kararı sonrası değerlendirilen isimler arasında yer aldı. Peki, Benjamin Brand kimdir, nereli? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

23.04.2024Futbol
Fenerbahçenin kabusu Bülent Uygun

Fenerbahçe'nin kabusu Bülent Uygun

Fenerbahçe ile sahasında 2-2 berabere kalan Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun'un son sezonlardaki Fenerbahçe karnesi dikkat çekici. İşte detaylar...

23.04.2024Futbol
Çin’de sel ve toprak kayması: 4 ölü, 10 kayıp

Çin’de sel ve toprak kayması: 4 ölü, 10 kayıp

Çin'de sel baskınları ve toprak kaymaları nedeniyle en az 4 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken tahliye edilen kişi sayısı da 110 bine ulaştı.

23.04.2024Haber
Konyada korkunç olay Bankta oturan iki öğrenciye dal budama makasıyla saldırdı: Mahallenin namusunu kirlettiniz

Konya'da korkunç olay! Bankta oturan iki öğrenciye dal budama makasıyla saldırdı: 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'

Konya'nın Selçuklu ilçesinde lise öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. İki gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A., ''İkimiz de oruçtuk ve çok susamıştık. Gezerken parkta ağaç altında bankı görünce birlikte oturduk. Kız arkadaşım dizime yattı. Arkadan tanımadığım bir insan gelip, 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' dedi ve küfretti. Ben de 'Biz bir şey yapmadık, gidelim istersen. Küfretmene gerek yok' dedim. 'Sana mı soracağım?' diyerek bana yumruk attı. Sonra da elindeki bahçe makasını bana doğru savurdu'' diye konuştu. Öğrencilere saldıran Ahmet Aydın ise tutuklandı.

23.04.2024Gündem
Malezyada helikopter faciası 10 kişi hayatını kaybetti

Malezya'da helikopter faciası! 10 kişi hayatını kaybetti

Malezya donanmasına ait 2 askeri helikopterin havada çarpışması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti. Olay anına ilişkin görüntülerde helikopterlerden birinin diğerine çarptığı, daha sonra ikisinin de hızla düşüşe geçtiği görüldü.

23.04.2024Dünya
SON DEPREMLER 23 NİSAN TABLOSU || AFAD ve Kandilli: Antalyada korkutan deprem Az önce deprem mi oldu, son deprem nerede ne zaman oldu

SON DEPREMLER 23 NİSAN TABLOSU || AFAD ve Kandilli: Antalya'da korkutan deprem! Az önce deprem mi oldu, son deprem nerede ne zaman oldu?

Deprem mi oldu? Son deprem nerede ne zaman kaç büyüklüğünde oldu? Deprem kuşağında yer alan ülkemizde hissedilen sarsıntılar sonrasında bu soruların cevabı en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Hemen belirtelim ki dün gece yarısı Kahramanmaraş'ta ve sabah saatlerinde ise Hatay'da bir deprem meydana geldi. Depremler 3.0 büyüklüğünün altında olduğu için hissedilmedi. Son olarak AFAD verilerine göre Antalya Kaş açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Perki, son deprem nerede ne zaman oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler 22 Nisan listesi...

23.04.2024Bilgi
Bakan Şimşekten önemli açıklamalar: Yabancı yatırımcının ilgisi büyük

Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar: Yabancı yatırımcının ilgisi büyük

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uygulanan ekonomik programın başarılı ile ilerlediğini vurgulayarak "Yabancı yatırımcının terddüdü yok" diye konuştu. Bakan Şimşek enflasyonun da Haziran'dan itibaren yıllık bazda düşeceğini aktardı.

23.04.2024Ekonomi
Nazlı Sinem 14 yıl önce hayatını kaybetmişti... Can Paksoya yurt dışı çıkış yasağı

Nazlı Sinem 14 yıl önce hayatını kaybetmişti... Can Paksoy'a yurt dışı çıkış yasağı

İstanbul Beyoğlu'nda, 14 yıl önce apartman boşluğunda cesedi bulunan 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada, Can Paksoy hakkında yurt dışı yasağının uygulanmasına karar verildi.

23.04.2024Gündem
23 Nisan Doodle oldu... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Googleda kutlandı 23 Nisan ne zaman çocuk bayramı ilan edildi

23 Nisan Doodle oldu... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Google'da kutlandı! 23 Nisan ne zaman çocuk bayramı ilan edildi?

Google, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Doodle ile kutladı. Google, önemli tarihleri ve günleri anmak için zaman zaman arama motorunda Doodle çizimlerine yer veriyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan, Google ana sayfasında bir kez daha yer aldı. Bu özel ve önemli gün Türk Bayrağı ve farklı figürlerle kullanıcıların erişimine sunuldu. Peki 23 Nisan ne zaman çocuk bayramı ilan edildi? İşte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemi ve tarihi...

23.04.2024Bilgi
Havalar ısındı, yılın ilk kene vakası Trabzonda görüldü

Havalar ısındı, yılın ilk kene vakası Trabzon'da görüldü

Doğu Karadeniz Bölgesinde havaların ısınmasıyla birlikte Gümüşhane'de kene vakaları görülmeye başlarken, yılın ilk Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı vakası Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

23.04.2024Haber
Van kedisinde heyecanlandıran gelişme: Doğum oranı yüzde 50 arttı

Van kedisinde heyecanlandıran gelişme: Doğum oranı yüzde 50 arttı

Van Kedi Villası’nda bir gözü mavi, diğeri kehribar renk olan dünyaca ünlü Van kedileri, 2024 yılının ilk yavrularını dünyaya getirdi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Abdullah Kaya, Van Kedi Villasında yıl boyu 3 parti şeklinde doğumların gerçekleşeceğini, ilk doğumlarının tamamlandığını söyledi. Prof. Dr. Kaya," Doğum oranlarında geçen yıla göre göre ciddi bir artış var. Geçen yıl ilk doğumlarda 35 olan yavru kedi sayısı, bu yıl büyük artış gösterdi ve 25 kedi, 65 yavru dünyaya getirdi" dedi.

23.04.2024Gündem
Şiddetli yağışlar hayatı felç etti... Çinde 4 ölü, 10 kayıp

Şiddetli yağışlar hayatı felç etti... Çin'de 4 ölü, 10 kayıp

Çin'de sel baskınları ve toprak kaymaları nedeniyle en az 4 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken tahliye edilen kişi sayısı da 110 bine ulaştı.

23.04.2024Dünya
Kuzey Koreden nükleer hazırlık

Kuzey Kore'den nükleer hazırlık

Kuzey Kore, nükleer karşı saldırı tatbikatı gerçekleştirirken, tatbikatı yöneten ülke lideri Kim Jong-un yine meydan okudu.

23.04.2024Dünya

Yazar Sonuçları

Karnaval coşkusu sokaklara sığmadı

Karnaval coşkusu sokaklara sığmadı

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, düzenlenen bir çok eğlenceli ve kültürel etkinliğinyanı sıra muhteşem kortej yürüyüşü ile sona erdi. 1,5 milyonun izleyiciye ulaşan Ana Sahne konserleri ve yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı Atatürk Parkı sahnesindeki etkinlikler, Adana'nın kültürel ve turistik potansiyelini bir kez daha ortaya koydu.

23.04.2024