GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.683.816 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

LGS 2024 ÖRNEK SORULAR (YENİ) || Sözel ve sayısal LGS örnek soruları ve çözüm videoları görüntüleme ekranında

LGS 2024 ÖRNEK SORULAR (YENİ) || Sözel ve sayısal LGS örnek soruları ve çözüm videoları görüntüleme ekranında!

LGS örnek soruları 2024, sınav için hazırlıklarını sürdüren öğrencilerin erişimine açıldı. Örnek soru kitapçıklarında Türkçe, matematik, fen bilimleri alanlarından onar soru; T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarından ise beşer soru olmak üzere toplam 45 soru yer aldı. Peki, LGS örnek sorular kitapçığı nereden ve nasıl görüntülenir? İşte, Sözel ve sayısal LGS 2024 örnek soruları ve çözüm videoları görüntüleme sayfası...

17.04.2024Bilgi
Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam var mı 17 Nisan 2024 Kuruluş Osman 156. bölüm bu hafta olacak mı

Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam var mı 17 Nisan 2024? Kuruluş Osman 156. bölüm bu hafta olacak mı?

Kuruluş Osman yeni bölüm bugün var mı soruları ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm tarihi izleyici kitlesi tarafından merak ediliyor. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle pek çok dizi çekimlerine ara verilmişti ve geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam var mı 17 Nisan 2024? Kuruluş Osman 156. bölüm bu hafta olacak mı? İşte ATV yayın akışı

17.04.2024Televizyon
İzmirde dehşet Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti

İzmir'de dehşet! Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti

İzmir'de oto boya dükkanı işleten Aslan İşcan (46) ile A.A. (31) ve kardeşi H.A. (22) arasında tartışma çıktı. H.A., tartıştığı Aslan İşcan'ı 8 kez bıçakladı, ağabeyi A.A. (31) da arkasından tabanca ile ateş eti. Aslan İşcan ağır yaralandığı olayın 'yol verme' meselesinden çıktığı iddia edilirken, soruşturma sürüyor.

17.04.2024Gündem
Kahramanmaraş’ta Mert Boynueğri eşini katletti

Kahramanmaraş’ta Mert Boynueğri eşini katletti

Kahramanmaraş’ta otuz yedi yaşındaki Mert Boynueğri, tartıştığı eşi Emine Boynueğri’yi (34) tabancayla vurup öldürdükten sonra yaşamına son verdi. Çiftin cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

17.04.2024Gündem
Kalkan-20 denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı

Kalkan-20 denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-20" denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.

17.04.2024Gündem
Bir dalını koparanlara 244 bin TL ceza Ters lale nedir, hangi bölgelerde yetişir

Bir dalını koparanlara 244 bin TL ceza! Ters lale nedir, hangi bölgelerde yetişir?

Dünya genelinde ise Asya ülkelerinde, Anadolu'dan sonra doğuya doğru İran, Afganistan, Pakistan ve Himalayalar'da yetişen ters lale oldukça değerli bir bitki. Türkiye’nin yalnızca belirli bölgelerinde yetişen ters laleyi koparmanın cezası da oldukça yüksek. Havaların bu yıl erken ısınması sebebiyle Bitlis’in Hizan ilçesinde nesli koruma altında bulunan ters laleler açmaya başladı. Peki, Ters lale koparma cezası ne kadar? Ters lale nedir, nerede yetişir?

17.04.2024Bilgi
Azerbaycan duyurdu: Rus barış güçlerinin görev süresi dolmadan çekilmesine karar verildi

Azerbaycan duyurdu: Rus barış güçlerinin görev süresi dolmadan çekilmesine karar verildi

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Hikmet Hacıyev, Rus barış gücünün Dağlık Karabağ'dan çekilmeye başlamasına yönelik açıklama yaptı.

17.04.2024Dünya
İngiltere sigarayı tarihinden siliyor İngiltereden çok konuşulan sigara cezası yasası

İngiltere sigarayı tarihinden siliyor! İngiltere'den çok konuşulan sigara cezası yasası

İngiltere'de, yeni neslin hayat boyu sigaraya erişimini yasaklayacak olan yasa tasarısı, parlamentoda onaylandı. Bu önlem, "sigarasız nesil" oluşturma girişiminin bir parçası olarak, 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlara sigara satışını yasaklamayı hedefleyecek. Buna rağmen sigara satışı yapanlara cezai yaptırım uygulanacak.

17.04.2024Bilgi
Zimmetine 5 milyon lira geçiren bankacı Peline 8 yıl hapis

Zimmetine 5 milyon lira geçiren bankacı Pelin'e 8 yıl hapis

Eskişehir’de çalıştığı özel bir bankanın müşterilerine ait 5 milyon 331 bin lirayı hesabına geçirdiği gerekçesiyle yargılanan kadın çalışan hakkında 8 yıl 9 ay hapis cezasına karar verildi.

17.04.2024Gündem
Taş Kağıt Makas’a Ece Sükan sürprizi Ece Sükan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı

Taş Kağıt Makas’a Ece Sükan sürprizi! Ece Sükan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor. Ece Sükan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte, Ece Sükan dizileri ve hayatı

17.04.2024Televizyon
Kendi düğününe giderken yol boyunca durmadan ağladı... Sabahın beşinde elinde çiçeklerle kapısına dayanmıştı

Kendi düğününe giderken yol boyunca durmadan ağladı... Sabahın beşinde elinde çiçeklerle kapısına dayanmıştı

Daha gencecik yaşında sinema dünyasında adını duyurdu. Narin beyaz teni, mavi gözleri ve o dönemdeki haliyle kızıl saçlarıyla değerli bir porselen bebek kadar güzeldi. Uzun boyunun getirdiği incecik fiziği ve zarafeti zaten ayrı bir konu.

17.04.2024Magazin
GÜNÜN MAÇ PROGRAMI 17 NİSAN: Bugün hangi maçlar var, ne zaman, saat kaçta Şampiyonlar Liginde çeyrek final mücadelesi

GÜNÜN MAÇ PROGRAMI 17 NİSAN: Bugün hangi maçlar var, ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final mücadelesi!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçları tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu akşam oynanacak maçlar netlik kazandı. Çeyrek final rövanş karşılaşmaları bu hafta iki maçla başladı. Sahasında ilk maçta İspanyol temsilcisine 3-2 kaybeden Paris Saint-Germain, Barcelona ile deplasmanda karşılaştı. Toplamda 6-4 skor üstünlüğü olan PSG yarı finale yükseldi. Şimdi gözler 17 Nisan Çarşamba günü mücadelelerinde. Peki bugün hangi maçlar var, kimin maçı var? İşte 17 Nisan maç programı!

17.04.2024Spor Arena
Cumhurbaşkanı Erdoğan,  8inci Cumhurbaşkanı Turgut Özalı andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı andı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı vefatının 31'inci yıl dönümünde andı.

17.04.2024Gündem
Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten, Bankalar Birliği açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten, Bankalar Birliği açıklaması!

Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için hazırlıklarda son aşamaya geldiklerini söyleyen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Dönemimiz bitmeden bu sözümüzü tutarak yeni yönetimin Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş şekilde göreve başlamasını sağlayacağız" dedi.

17.04.2024Futbol
Bakan Fidan,  Hamas Siyasi Büro Şefi Haniye ile görüştü

Bakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Şefi Haniye ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar ziyaretinde Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye ile görüştü.

17.04.2024Dünya
Panathinaikosta Fatih Terim kararını verdi Fenerbahçeye 4 milyon euro...

Panathinaikos'ta Fatih Terim kararını verdi! Fenerbahçe'ye 4 milyon euro...

Fatih Terim'in Panathinaikos Teknik Direktörü olmasının ardından Yunan ekibinin devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Samet Akaydin için yeni bir transfer iddiası öne sürüldü.

17.04.2024Futbol
GELİNİM MUTFAKTA 17 NİSAN 2024 PUAN DURUMU || Gelinim Mutfakta kim 1. oldu çeyrek altını kim aldı

GELİNİM MUTFAKTA 17 NİSAN 2024 PUAN DURUMU || Gelinim Mutfakta kim 1. oldu çeyrek altını kim aldı?

Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu. Gelinim Mutfakta'da bugün kirpi pasta yapıldı. Gelinim Mutfakta 17 Nisan 2024 puan durumu ile çeyrek altının sahibi açıklandı. Tadım, puan ve yorumlamanın ardından Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu sorusu yanıt buldu. Dünün altınını kuranın ardından Aleyna almıştı. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 17 Nisan 2024

17.04.2024Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruanda ve Nikaragua büyükelçilerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruanda ve Nikaragua büyükelçilerini kabul etti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen törende, Ruanda ve Nikaragua büyükelçileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektuplarını takdim etti

17.04.2024Haber
Bu ne cesaret Doktoru darbetti serbest kaldı, sosyal medyadan da tehdit edince... Defalarca beyaz kod almış

Bu ne cesaret! Doktoru darbetti serbest kaldı, sosyal medyadan da tehdit edince... Defalarca beyaz kod almış

Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanıp hakkında açılan davanın ikinci duruşmada tahliye edilen Volkan Kuşçu, aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

17.04.2024Gündem
KPSS 2024 BAŞVURU TARİHİ || KPSS Genel Kültür Genel Yetenek ne zaman İşte ÖSYM başvuru kılavuzunda detaylar

KPSS 2024 BAŞVURU TARİHİ || KPSS Genel Kültür Genel Yetenek ne zaman? İşte ÖSYM başvuru kılavuzunda detaylar

KPSS 2024 B Grubu Genel Kültür Genel Yetenek sınav ve başvuru tarihleri merak edilip araştırılıyor. ÖSYM tarafından paylaşıldı. Başvuru kılavuzunun açıklanması ve yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte " 2024 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek ne zaman, başvuru ücretleri ne zaman?" sorusunun cevabını araştırıyor. İşte ÖSYM tarafından ilan edilen KPSS başvuru ve sınav tarihleri...

17.04.2024Bilgi
Serpil Örümcer için el ele verdiler

Serpil Örümcer için el ele verdiler

Bir döneme ‘Bayan Bacak’ lakabıyla damga vuran Serpil Örümcer'e destek amacıyla Cem Karaca Kültür Merkezinde düzenlenen Aygün Karadoğan konseri büyük ilgi gördü.

17.04.2024Stil
Metin Akpınarın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı ile Tatlı Sertte  annesini arıyor Duygu Nebioğlunun annesi Suphiye Orancı nerede, bulundu mu

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı ile Tatlı Sert'te annesini arıyor! Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı nerede, bulundu mu?

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ve öğrenildikten sonra uzun süre magazin gündeminin ilk sıralarında yer alan kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'yu ekranda gören milyonlar ise olayın ayrıntılarını merak ediyor. Peki, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında aradığı annesi Suphiye Orancı nerede, bulundu mu? İşte merak edilen ayrıntılar...

17.04.2024Televizyon
İstanbul Havalimanında 2 ay kalmasıyla gündem olmuştu  İranlı akademisyen Dr. Shiva Kavianiya Kanadadan bir ret daha

İstanbul Havalimanı'nda 2 ay kalmasıyla gündem olmuştu! İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani'ya Kanada'dan bir ret daha

Kanada’da oturum süresinin dolmasının ardından vize başvurusu kabul edilmeyince İstanbul Havalimanı'nda yaşamaya başlayan İranlı Dr. Shiva Kaviani, bir aydır Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi bekliyor. Dr. Shiva Kaviani'nin bu süreçte Kanada'ya bir vize başvurusu daha yaptığı ancak bu başvurusunun da reddedildiği belirlendi.

17.04.2024Gündem
Cemil Kazancı kimdir, nereli, kaç yaşında Cemil Kazancının kariyeri ve biyografi bilgileri

Cemil Kazancı kimdir, nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı'nın kariyeri ve biyografi bilgileri

Cemil Kazancı, kariyeri ve biyografisi ile araştırılan isimler arasında yer alıyor. Enerji sektörünün önce gelen firmalarından birisinin yöneticiliğini yapan Cemil Kazancı, bu şirketin yönetimi ve büyümesine yönelik çalışmalar gerçekleştirmektedir. Peki, Cemil Kazancı kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

17.04.2024Bilgi
ALTIN FİYATLARI CANLI FİYAT LİSTESİ || Son dakika çeyrek ve gram altın fiyatları 17 Nisan alış - satış listesi Bugün altın fiyatları ne kadar, kaç TL

ALTIN FİYATLARI CANLI FİYAT LİSTESİ || Son dakika çeyrek ve gram altın fiyatları 17 Nisan alış - satış listesi! Bugün altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatları 17 Nisan Çarşamba günü yani bugün ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Gram altın 2 bin 500 lira çeyrek altın fiyatları ise 4 bin 230 lira sınırında seyrediyor. Gün içerisinde altın alım satımı yapacaklar ise "Bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?" sorularının cevabını merak edip araştırıyor. İşte merak edilip araştırılan güncel çeyrek ve gram altın fiyatları alış - satış listesi...

17.04.2024Bilgi
İrandan gözdağı gibi askeri tören: Dünyanın konuştuğu görüntüler

İran'dan gözdağı gibi askeri tören: Dünyanın konuştuğu görüntüler

İran ordusunun İsrail'in herhangi bir saldırısına karşı koymaya hazır olduğunu, hava kuvvetleri ise eyleme hazır olduğunu söyledi.

17.04.2024Haber
Burak Yılmaz, Kayserispor camiasına umut verdi: Büyük bir şanssızlığımız var

Burak Yılmaz, Kayserispor camiasına umut verdi: 'Büyük bir şanssızlığımız var'

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, takımdan umutlu olduğunu ve daha iyi olacaklarını söyleyerek, “Her puanın değerli olduğu riskli haftalara girdik” dedi.

17.04.2024Süper Lig
Diyarbakırda trafik kazası 2 polis yaralandı

Diyarbakır'da trafik kazası! 2 polis yaralandı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir ihbara giden Yunus ekibinin motosikletine otomobil çarptı. Yere düşen 2 polis memuru yaralandı.

17.04.2024Gündem
Dursun Özbek: Pis bir oyun oynanıyor, parçası olmayacağız

Dursun Özbek: 'Pis bir oyun oynanıyor, parçası olmayacağız!'

Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için hazırlıklarda son aşamaya geldiklerini söyleyen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Dönemimiz bitmeden bu sözümüzü tutarak yeni yönetimin Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş şekilde göreve başlamasını sağlayacağız" dedi.

17.04.2024Futbol
Trabzonsporda eskiler, yenileri geride bıraktı Gol yollarında...

Trabzonspor'da eskiler, yenileri geride bıraktı! Gol yollarında...

Trabzonspor'un, Trendyol Süper Lig'de sezon başında transfer ettiği oyunculardan daha çok bir önceki sezon da kadrosunda bulundurduğu futbolcular golle tanıştı.

17.04.2024Futbol
Antalyada pansiyondaki odasında ölü bulundu 3 gün önce kavgada başına darbe almış...

Antalya'da pansiyondaki odasında ölü bulundu! 3 gün önce kavgada başına darbe almış...

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Muharrem Toy (59), bir süredir yaşadığı pansiyondaki odasında ölü bulundu. Murat Toy'un 3 gün önce bir kişiyle kavga ettiği ve aldığı darbe nedeniyle kafasını çarpıp bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

17.04.2024Gündem
Tunusa giden İtalya Başbakanı Meloniye soğuk duş

Tunus'a giden İtalya Başbakanı Meloni'ye soğuk duş!

Resmi ziyaret için Tunus'a giden İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, büyükelçilik binasının önünde protesto edildi.Göstericiler, "Çocuklarımız nerede?", "Bir kişi bir sayı değildir", "Göçmenlere karşı savaş, denizleri mezarlığa dönüştürüyor" ve "Meloni, burada hoş karşılanmıyorsun" sloganları attı.

17.04.2024Dünya
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Paris Olimpiyatları için iddialıyız

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: 'Paris Olimpiyatları için iddialıyız!'

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyatları için iddialı olduklarını belirterek, “Her sporcunun hayali olan olimpiyatların başlamasına sadece 100 gün kaldı. Madalya rekoru kırmak için hazırlandığımız olimpiyatlar için iddialıyız ve büyük bir heyecanla oyunların başlamasını bekliyoruz” dedi.

17.04.2024Diğer
UEFA Avrupa Liginde yarı finalistler belli oluyor

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları 18 Nisan Perşembe günü oynanacak.

17.04.2024Futbol
Fenerbahçe, tarihi başarı için sahada Olympiakos maçı öncesi son detaylar...

Fenerbahçe, tarihi başarı için sahada! Olympiakos maçı öncesi son detaylar...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Yunan ekibi Olympiakos’u konuk edecek. Sarı-lacivertliler, iki farklı galip gelmesi durumunda yarı finale yükselecek.

17.04.2024Futbol
Sayna Soleimanpour kimdir, nereli, kaç yaşında

Sayna Soleimanpour kimdir, nereli, kaç yaşında?

Sayna Soleimanpor kariyeri ve hayatı ile araştırılan isim olmaya başladı. Türkiye'de özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Sayna Soleimanpor, kariyeri ile de dikkat çekiyor. Peki, Sayna Soleimanpour kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

17.04.2024Hayat
Esenyurtta mobilya imalathanesinde yangın

Esenyurt'ta mobilya imalathanesinde yangın

İstanbul Esenyurt'ya mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

17.04.2024Haber
Büyükelçilerden Erdoğana güven mektubu

Büyükelçilerden Erdoğan'a güven mektubu

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen törende, Ruanda ve Nikaragua büyükelçileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektuplarını takdim etti

17.04.2024Gündem
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığına aday olduğunu açıkladı Türk futbolunun içinde bulunduğu türbülanstan çıkması için...

Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! 'Türk futbolunun içinde bulunduğu türbülanstan çıkması için...'

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

17.04.2024Futbol
Esenyurtta mobilya imalathanesinde yangın Ekipler müdahale ediyor

Esenyurt'ta mobilya imalathanesinde yangın! Ekipler müdahale ediyor

İstanbul Esenyurt'ya mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

17.04.2024Gündem
İbrahim Tatlısesten oğlu Ahmet Tatlısese sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!

'Evimi işgal ediyor' diyerek torunu Mert'e dava açan ve tahliye kararı aldıran İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara sessiz kalmadı. 'Aramızda Kalmasın' programına konuşan Tatlıses "Reddi-miras yapacağım. Verdiğim 7 dükkanı batırdı. Kardeşlerinin malına da çökmüş. Artık yok öyle beleş hayat." dedi.

17.04.2024Hayat
Metin Akpınar hakkında Google arama biçimleri şaşırttı: Metin Akpınar öldü mü Metin Akpınar cenaze töreni... Gündeme damga vuran gelişmeler arama hacimlerine böyle yansıdı...

Metin Akpınar hakkında Google arama biçimleri şaşırttı: 'Metin Akpınar öldü mü? Metin Akpınar cenaze töreni...' Gündeme damga vuran gelişmeler arama hacimlerine böyle yansıdı...

Metin Akpınar son dönemde çeşitli magazinsel olaylarla gündeme geliyor. Yıllar sonra ortaya çıkan Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Duygu Nebioğlu, babasından manevi çocuklarına davrandığı gibi kendisine davranmasını beklediğini, bütün acılarını görüp el üstünde tutmasını istediğini söyledi. Bununla beraber Google arama motorunda Metin Akpınar ile ilgili çeşitli konular aranmaya başlandı. Metin Akpınar öldü mü, yaşıyor mu? sorusu da bu sorulardan birisi oldu. Peki, Metin Akpınar mal varlığı ne kadar? İşte Google aramaları ve yanıtları...

17.04.2024Hayat
Esenyurt’ta aynı otele bir haftada ikinci saldırı

Esenyurt’ta aynı otele bir haftada ikinci saldırı

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir otel, motosikletli kasklı iki kişi tarafından kurşunlandı. Aynı otel bir hafta öncede kurşunlanmıştı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

17.04.2024Haber
Konferans Liginde heyecan çeyrek final rövanş maçlarıyla devam edecek

Konferans Ligi'nde heyecan çeyrek final rövanş maçlarıyla devam edecek!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları 18 Nisan Perşembe günü oynanacak.

17.04.2024Futbol
İYİ Partide üst düzey istifa... GİKte CHPyi savundum deyip duyurdu

İYİ Parti'de üst düzey istifa... 'GİK'te CHP'yi savundum' deyip duyurdu

27 Nisan'da olağanüstü kurultaya gidecek olan İYİ Parti'de istifalar sürüyor. Son olarak Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, istifa ettiğini duyurdu. Demirer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yerel seçimlerde kazan kazan stratejisinin göz ardı edildiğini, Genel İdare Kurulu'nda CHP'yi savunduğunu ifade etti.

17.04.2024Gündem
Burak Yılmaz, Kayserispor camiasına umut verdi: Büyük bir şanssızlığımız var

Burak Yılmaz, Kayserispor camiasına umut verdi: 'Büyük bir şanssızlığımız var'

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, takımdan umutlu olduğunu ve daha iyi olacaklarını söyleyerek, “Her puanın değerli olduğu riskli haftalara girdik” dedi.

17.04.2024Futbol
İYİ Partide üst düzet istifa

İYİ Parti'de üst düzet istifa

27 Nisan'da olağanüstü kurultaya gidecek olan İYİ Parti'de istifalar sürüyor. Son olarak Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, istifa ettiğini duyurdu. Demirer, sosyal medya hesabından yaptığı istifa açıklamasında yerel seçimlerde kazan kazan stratejisinin göz ardı edildiğini, Genel İdare Kurulu'nda CHP'yi savunduğunu ifade etti.

17.04.2024Haber
Çatalcada sabah saatlerinde vahşet Asyayı canice katletti

Çatalca'da sabah saatlerinde vahşet! Asya'yı canice katletti

İstanbul Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi tabanca ile vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra yaşamına son vermek istedi.

17.04.2024Haber
Taş Kağıt Makas bu akşam var mı, yok mu Taş Kağıt Makas yeni bölüm ne zaman, saat kaçta Kanal D yayın akışı 17 Nisan

Taş Kağıt Makas bu akşam var mı, yok mu? Taş Kağıt Makas yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Kanal D yayın akışı 17 Nisan!

Taş Kağıt Makas yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizinin 7. bölümü bu akşam var mı, yok mu 17 Nisan TV yayın akışı ile dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi’nin gibi isimlerin yer aldığı dizi, her hafta Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sevilen dizi geçen bayram haftası sebebiyle yayınlanmadı. Bu sebeple Taş Kağıt Makas 7. bölüm yayın tarihi ve günü merak ediliyor. Peki Taş Kağıt Makas bu akşam bu akşam var mı yok mu? Taş Kağıt Makas yeni bölüm ne zaman? 17 Nisan Kanal D yayın akışı!

17.04.2024Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğandan BAEye geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'ye geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan'ı arayarak sel felaketine ilişkin geçmiş olsun dileklerini iletti.

17.04.2024Gündem