GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.684.895 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

21 Nisan Pazar maç programı 2024 | Bugün hangi maçlar var, kimin maçı var El Clasico bugün mü

21 Nisan Pazar maç programı 2024 | Bugün hangi maçlar var, kimin maçı var? El Clasico bugün mü?

Süper Lig'de bu hafta sonu 33. haftanın karşılaşmaları oynanıyor. 21 Nisan Pazar maç programı kapsamında oynanacak karşılaşmalar belli oldu. Trendyol Süper Lig’de, 1. Lig’de ve dünyanın birçok farklı liginde karşılaşmalar oynanıyor. İspanya Ligi’nden El Clasico bugün dünyada milyonlarca futbol tutkunu tarafından canlı olarak takip edilecek. Bugün Gaziantep FK evinde Kasımpaşaspor’u ağırlıyor. Galatasaray ise Pendikspor’u konuk ediyor. Peki, Bugün hangi maçlar var? İşte 21 Nisan maç programı!

21.04.2024Spor Arena
Son dakika: Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu

Son dakika: Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu

Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş’ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.’den şikayetçi oldu.

21.04.2024Gündem
1 Mayıs resmi tatil mi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü okullar ve bankalar açık mı, çalışıyor mu İşte merak edilen sorunun cevabı

1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü okullar ve bankalar açık mı, çalışıyor mu? İşte merak edilen sorunun cevabı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi geri sayım sürüyor. 1 Mayıs'ta plan yapacaklar ise Emek ve Dayanışma Günü'nün resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. Öte yandan bankalar ve okulların açık olup olmayacağı da araştırılıyor. Bu bağlamda "1 Mayıs resmi tatil mi?" ve "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü okullar ve bankalar açık mı?" sorularının cevabı sorgulanıyor. Peki, bu yıl 1 Mayıs hangi güne denk geliyor, okul var mı, bankalar açık mı? Merak edilip araştırılan detayları haberimizde derledik. İşte detaylar...

21.04.2024Bilgi
23 Nisanda kargolar açık mı 22 Nisan Salı 23 Nisanda kargo teslim ve dağıtımı yapılacak mı İşte merak edilen sorunun cevabı

23 Nisan'da kargolar açık mı? 22 Nisan Salı 23 Nisanda kargo teslim ve dağıtımı yapılacak mı? İşte merak edilen sorunun cevabı

23 Nisan'da kargolar açık mı, kargo teslimi ve dağıtımı yapılacak mı? 22 Nisan Salı ve 23 Nisan resmi tatil nedeniyle birçok kurum ve kuruluş kapalı olacak. Bu nedenle kargo göndermek isteyenler ve kargo alacaklar merak içerisinde kargoların çalışıp çalışmayacağını merak ediyor. Peki, 23 Nisan'da kargolar açık mı, kargo teslimi ve alımı yapılıyor mu? İşte merak edilip araştırılan soruların cevabı...

21.04.2024Bilgi
Daha onu doğurmadan planını yapmıştı... Alkolik annem beni insanlara eğlencelik etti

Daha onu doğurmadan planını yapmıştı... Alkolik annem beni insanlara eğlencelik etti

Dışarıdan bakıldığında gösteri dünyasının ünlülerinin hayatları çok özenilesi görünüyor. Öncelikle hepsi fiziksel olarak çok şanslı. Erkekler çok yakışıklı, kadınlar da çok güzel. Çok da iyi para kazanıyorlar. Lüks hayatlar sürdürüyorlar. Onları seven milyonlar da cabası üstelik.

21.04.2024Magazin
Amed Sportif - Iğdırspor maçında olay 14 kişi gözaltına alındı

Amed Sportif - Iğdırspor maçında olay! 14 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'da oynanan Amed Sportif Faaliyetler - Alagöz Holding Iğdırspor karşılaşmasında, sahte ve karaborsa biletler nedeniyle yaklaşık 3 bin kişi stadyuma giremedi. Çıkan olaylarda 14 kişi gözaltına alındı. 1. Lig'e çıkma maçındaAmed Sportif, evinde Iğdırspor'a 2-0 mağlup oldu.

21.04.2024Futbol
Fenerbahçe Opetten 7. şampiyonluk

Fenerbahçe Opet'ten 7. şampiyonluk

Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu.

21.04.2024Voleybol
Hollandalı çift, 5 yıldır karavanla Türkiye’de yaşıyor

Hollandalı çift, 5 yıldır karavanla Türkiye’de yaşıyor

Antalya’nın Serik ilçesinde karavanıyla tatil yapan Hollandalı çift, 5 yıl önce evlerini satıp, Türkiye’de karavan satın aldı. Yılın 10 ayını karavanla gezdiklerini belirten Johanna Bent ve Erik Roosenboom çifti, Türkiye’nin çok güzel ve güvenilir bir ülke olduğunu söylediler.

21.04.2024Avrupa

İYİ Parti'de bir ayrılık daha... Bilge Yılmaz'dan istifa kararı

İYİ Partili Bilge Yılmaz partisinden istifa ettiğini açıklarken, 'Partinin kurumsal yapısı kişilerin çıkarları karşısında çöktü. Akşener ise Altılı Masa sürecinin her aşamasında kötü bir müzakere süreci yürüttü ve Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını önleyemedi.' ifadelerini kullandı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığını yürüten Yılmaz, 31 Mart seçimi gününde de görevinden ayrıldığını bildirmişti.

21.04.2024Gündem
YKS ne zaman 2024 Üniversite Sınavı YKS (TYT - AYT - YDT) sınav tarihi belli oldu YKS sınav yerleri ne zaman açıklanacak

YKS ne zaman? 2024 Üniversite Sınavı YKS (TYT - AYT - YDT) sınav tarihi belli oldu! YKS sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

Üniversite sınavı 2024 YKS sınav tarihi öncesi geri sayım sürüyor. TYT, YDT ve AYT olmak üzere üç oturumdan oluşan YKS başvuru sürecinin sona ermesinin ardından gözler sınav tarihine çevrildi. Peki, 2024 YKS ne zaman? YKS sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte ÖSYM tarafından açıklanan sınav takvimine göre YDT, AYT ve TYT sınav tarihleri...

21.04.2024Bilgi
Türk Yıldızlarından nefes kesen uçuş

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen uçuş

23 Nisan'da özel gösteri için Antalya'ya gelen Türk Yıldızları, gösteri öncesi prova uçuşu yaptı.

21.04.2024Haber
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: Orman varlığını büyüten ender ülkelerden biriyiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: 'Orman varlığını büyüten ender ülkelerden biriyiz'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Her tarafı yemyeşil, zümrüt gibi olan Anadolu coğrafyasını adeta talan ettik. Ağaçlarımızı yok ettik, ormanlarımızı da kel hale getirdik. Şimdi yeniden bir seferberlik başlatıyoruz" dedi.

21.04.2024Gündem
Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lige düştü Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazanmıştı...

Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü! Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazanmıştı...

2018 yılında Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa kazanan Akhisarspor, bugün 3. Lig 3. Grup'ta Erbaaspor'a 6-2 mağlup oldu ve Bölgesel Amatör Lig'e düştü.

21.04.2024Futbol
Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak 2024 Nisan ayı Fed faiz kararı için geri sayım başladı İşte son tahminler

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2024 Nisan ayı Fed faiz kararı için geri sayım başladı! İşte son tahminler

ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı öncesi geri sayım sürüyor. Altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilikle birlikte ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar "Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak?" sorusunun cevabını araştırıyor. Öte yandan piyasa uzmanlarının son tahminleri belli oldu. Peki, 2024 Nisan ayı Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte merak edilip araştırılan detaylar...

21.04.2024Bilgi
Bakan Tekin 23 Nisan’ı çocuklarla kutladı

Bakan Tekin 23 Nisan’ı çocuklarla kutladı  

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104’üncü yıl dönümünü Meclis bahçesindeki etkinlik alanlarında çocuklarla birlikte kutladı.

21.04.2024Eğitim
Antalyada Türk Yıldızlarından nefes kesen uçuş

Antalya'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen uçuş

23 Nisan'da özel gösteri için Antalya'ya gelen Türk Yıldızları, gösteri öncesi prova uçuşu yaptı.

21.04.2024Gündem
Şehit babası, oğlunun şehit olduğu gün hayatını kaybetti

Şehit babası, oğlunun şehit olduğu gün hayatını kaybetti

Siirt’in Eruh ilçesinde 20 Nisan 1993 tarihinde şehit olan jandarma er Adem Akman’ın babası Cemil Akman, oğlunun şehadete yürüdüğü gün 20 Nisan'da hayatını kaybetti. Cemil Akman, şehit oğlunun yanına defnedildi.

21.04.2024Gündem
Filistin bayrağını tekmeleyen İsrailli, bubi tuzağına yakalandı

Filistin bayrağını tekmeleyen İsrailli, bubi tuzağına yakalandı

Batı Şeria’nın Ramallah kentinde İsrailli bir yerleşimci aslında bir bubi tuzağı olan Filistin bayrağına tekme attığı sırada, bayrağa bağlı bomba infilak etti.

21.04.2024Haber
Milli atletler Salih Korkmaz ve Meryem Bekmez, karışık bayrak maraton yarışında Paris 2024e kota aldı

Milli atletler Salih Korkmaz ve Meryem Bekmez, karışık bayrak maraton yarışında Paris 2024'e kota aldı

Salih Korkmaz ve Meryem Bekmez'den oluşan milli takım, Dünya Yürüyüş Şampiyonası'nda ilk defa yapılan karışık bayrak maraton yarışında Paris 2024 kotası aldı.

21.04.2024Diğer
Hollandada zafer Toprak Razgatlıoğlunun

Hollanda'da zafer Toprak Razgatlıoğlu'nun!

Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın (WSBK) 3'üncü durağı Hollanda Grand Prix'sinin ikinci yarışını zirvede tamamladı. Razgatlıoğlu, 9'uncu sıradan başladığı yarışı yaptığı harika ataklarla ilk sırada tamamladı.

21.04.2024Motor Sporları
Kalpleri hala aynı heyecanla çarpıyor... Bu şehvet düşkünü yaşlı adamın burada ne işi var diye düşünmüştüm

Kalpleri hala aynı heyecanla çarpıyor... 'Bu şehvet düşkünü yaşlı adamın burada ne işi var diye düşünmüştüm'

"Onun kim olduğunu biliyordum elbette. Ama aynı masada oturduğumuz o gece 'Aaaa! Bu o' diye düşünmedim. Tam tersine bu şehvet düşkünü yaşlı adamın bu masada ne aradığı düşüncesi geçti aklımdan..."

21.04.2024Magazin
Fenerbahçenin Sivasspor maçı kamp kadrosu açıklandı Eksikler...

Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı kamp kadrosu açıklandı! Eksikler...

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu açıklandı.

21.04.2024Futbol
Fenerbahçe Alagözden bir sezonda 4 kupa | Söz şampiyonlarda: Meesseman, Tilbe, Alperi, Merve Aydın

Fenerbahçe Alagöz'den bir sezonda 4 kupa | Söz şampiyonlarda: Meesseman, Tilbe, Alperi, Merve Aydın

EuroLeauge kupasını üst üste ikinci kez kazanan ve bu sezonu dört kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı oyuncuları Emma Meesseman, Tilbe Şenyürek, Alperi Onar ve Merve Aydın Spor Arena'ya açıklamalarda bulundu.

21.04.2024Basketbol
Galatasaray Petrol Ofisi, Kadın Futbol Süper Ligi’nin zirvesinde hata yapmadı

Galatasaray Petrol Ofisi, Kadın Futbol Süper Ligi’nin zirvesinde hata yapmadı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Karadeniz Ereğli Belediyespor’u 4-2 mağlup eden Galatasaray Petrol Ofisi, puanını 65’e yükselterek bitime 2 maç kala liderliğini sürdürdü.

21.04.2024Futbol
Anneler Günü 2024 ne zaman Anneler Günü Mayıs ayının kaçıncı Pazar günü kutlanıyor İşte merak edilen ayrıntılar

Anneler Günü 2024 ne zaman? Anneler Günü Mayıs ayının kaçıncı Pazar günü kutlanıyor? İşte merak edilen ayrıntılar

Anneler Günü Mayıs ayının kaçıncı Pazar günü kutlanır? Mayıs ayının gelmesiyle birlikte bu sorunun cevabı merak edilip araştırılıyor. Özellikle annesi için hediye almak isteyenler ise alternatif anneler günü hediyelerini merak edip araştırıyor. Peki, 2024 Anneler Günü ne zaman? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte araştırılan detaylar...

21.04.2024Bilgi
Diyarbakır Sur Belediyesinde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğana hakaret eden şüpheli tutuklandı

Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret eden şüphelinin tutuklandığını duyurdu.

21.04.2024Gündem
Türkiyenin konuştuğu olayda çarpıcı gelişme: Duygu Nebioğluna gelen baba Erolla ilgili mesaj dikkat çekti

Türkiye'nin konuştuğu olayda çarpıcı gelişme: Duygu Nebioğlu'na gelen 'baba 'Erol'la ilgili mesaj dikkat çekti

Metin Akpınar'a babalık davası açtıktan sonra ünlü oyuncunun öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturan ikizlerden Duygu Nebioğlu, katıldığı tv programında önemli iddialarda bulunmuş ve konuşulanlar büyük ses getirmişti. Anne Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olduğu ortaya çıkarken, Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen bir ihbar mesajı ise dikkat çekti.

21.04.2024Gündem
Yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı

Yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kuluçkaya yatan tavuğun 9 yavrusundan biri, yumurtadan 4 ayaklı olarak çıktı. Yürümekte güçlük çeken civciv, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

21.04.2024Haber
Bölgesel Amatör Ligde ilk düdük çalmadan kavga çıktı Eskişehirspor...

Bölgesel Amatör Lig'de ilk düdük çalmadan kavga çıktı! Eskişehirspor...

Eskişehirspor ile 1926 Polatlı Belediyespor arasındaki maç başlamadan iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.

21.04.2024Futbol
Tersanede konteyner ile forklift arasında sıkışan başmühendis öldü, müdür ağır yaralandı

Tersanede konteyner ile forklift arasında sıkışan başmühendis öldü, müdür ağır yaralandı

Yalova'da tersanede, fırtına nedeniyle devrilen konteyner ile forklift arasında sıkışan otuz üç yaşındaki başmühendis Özkan Kara hayatını kaybetti, tersane müdürü Alper Akalın (39) ağır yaralandı.

21.04.2024Gündem

Bodrum FK 90+1'de kazandı

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Şanlıurfaspor’u 90+1'de bulduğu penaltı golüyle 2-1 mağlup etti.

21.04.2024Futbol
Başakşehirde Chelsea vakası Opoku, Deniz Türüç ve Berkay arasında penaltı gerginliği...

Başakşehir'de Chelsea vakası! Opoku, Deniz Türüç ve Berkay arasında penaltı gerginliği...

Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Başakşehir - Rizespor maçının son anlarında Başakşehirli futbolcular arasında penaltı tartışması yaşandı. Akıllara Chelsea'de geçtiğimiz haftalarda yaşanan penaltı krizi geldi.

21.04.2024Futbol
Tokatta deprem anı yaşanan panik kamerada

Tokat'ta deprem anı yaşanan panik kamerada

AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

21.04.2024Haber
Yumurtadan çıkan civciv şaşkına çevirdi

Yumurtadan çıkan civciv şaşkına çevirdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kuluçkaya yatan tavuğun 9 yavrusundan biri, yumurtadan 4 ayaklı olarak çıktı. Yürümekte güçlük çeken civciv, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

21.04.2024Gündem
Başakşehir 2-0 Çaykur Rizespor (Maç özeti)

Başakşehir 2-0 Çaykur Rizespor (Maç özeti)

Trendyol Süper Lig 33. hafta maçında Başakşehir, Rizespor'u evinde 1-0 mağlup etti ve sıralamada rakibinin üzerine çıktı.

21.04.2024Futbol
Tokat Turhalda 4.1 büyüklüğünde deprem...  Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var

Tokat Turhal'da 4.1 büyüklüğünde deprem... Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var

AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' şeklinde konuştu.

21.04.2024Gündem
SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU 21 NİSAN (AFAD/KANDİLLİ VERİ TABLOSU) || Bugün en son deprem nerede, kaç büyüklüğünde oldu İşte güncel bilgiler

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU 21 NİSAN (AFAD/KANDİLLİ VERİ TABLOSU) || Bugün en son deprem nerede, kaç büyüklüğünde oldu? İşte güncel bilgiler!

Az önce deprem mi oldu sorusu, AFAD/Kandilli veri listesi üzerinden kontrol ediliyor. AFAD'dan alınan bilgiye göre saat 15.03'te Tokat Turhal'da 4.1 büyüklüğünde sarsıntı yaşandı. Son depremler kurumların sayfası üzerinden, özellikle geçtiğimiz Perşembe günü Tokat'ta meydana gelen depremin ardından yakından izleniyor. AFAD verilerine göre 21 Nisan Pazar günü Kahramanmaraş Göksun'da saat 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, son deprem nerede ne zaman, kaç büyüklüğünde oldu? Merak edenler için güncel son depremler AFAD ve Kandilli son depremini haberimizde derledik. İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi...

21.04.2024Bilgi
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ilk etabı sona erdi

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ilk etabı sona erdi

Antalya’da bu yıl 59’uncusu düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ilk etabı tamamlandı. İstanbul’da tamamlanacak turun ilk etabının kazananları sırasıyla Fabio Jakobsen, Sasha Weemaes ve Simon Dehairs oldu.

21.04.2024Diğer
Dışişleri Bakanı Fidan: Bağımsız Filistin devleti kurulana kadar çabalarımız kesintisiz devam edecek

Dışişleri Bakanı Fidan: Bağımsız Filistin devleti kurulana kadar çabalarımız kesintisiz devam edecek

Dışişleri Bakanı Fidan, Moritanya Dışişleri Bakanı Muhammed Salim Vild Merzuk ile ortak basın toplantısı düzenledi. Fidan '1967 sınırları temelinde Başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi egemenliğe haiz bir Filistin devleti kurulana kadar bu çabalarımız kesintisiz devam edecek' dedi.

21.04.2024Dünya
Mecnun Otyakmaz: TFF Başkanlığı gibi bir planım yok...

Mecnun Otyakmaz: "TFF Başkanlığı gibi bir planım yok..."

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, adının TFF Başkanlığıyla anılmasıyla ilgili konuştu.

21.04.2024Futbol
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Durmaz: Türk bayrağına tahammül edemeyenler, o bayrağın gölgesinde nefes almamalı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Durmaz: Türk bayrağına tahammül edemeyenler, o bayrağın gölgesinde nefes almamalı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığı' ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi açılışında 'Türk bayrağının kaldırıldığı' iddialarına ilişkin, "Makam odasında Türk bayrağına tahammül edemeyenler, o bayrağın gölgesinde nefes almamalıdır! Belediye meclisinde İstiklal Marşımızı duymak istemeyenler, diledikleri mağaraya girip PKK marşları eşliğinde sarı torba sırasını beklemelidir" ifadelerini kullandı.

21.04.2024Gündem
Boluda 2 minibüs kafa kafaya çarpıştı: Yaralılar var

Bolu'da 2 minibüs kafa kafaya çarpıştı: Yaralılar var

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 minibüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada 11'i üniversite öğrencisi 15 kişi yaralandı.

21.04.2024Haber
Benzin ve motorin 21 Nisan güncel fiyat listesi || Ankara, İzmir, İstanbul Benzin ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL İşte güncel rakamlar

Benzin ve motorin 21 Nisan güncel fiyat listesi || Ankara, İzmir, İstanbul Benzin ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel rakamlar

Benzin ve motorin fiyatları hemen her gün olduğu gibi bugün de araç sahipleri tarafından merak edilip araştırılıyor. İran ve İsrail arasındaki gerilimin petrol fiyatlarına olan etkisi sonrası gözler benzin ve motorin fiyatlarındaki son duruma çevrildi. Peki, bugün benzin ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Ankara, İzmir ve İstanbul benzin ve motorin fiyatları 21 Nisan alış - satış tablosu...

21.04.2024Bilgi
Ankara’nın Sümela Manastırı Alicin Jeositi gizemini koruyor

Ankara’nın 'Sümela Manastırı' Alicin Jeositi gizemini koruyor

Ankara Kızılcahamam’da bir kanyonun içinde yaklaşık bin metre yükseklikteki zirvede yer alan Alicin Jeositi, yapısı ile Trabzon’daki Sümela Manastırı’na benzetiliyor. Manastır görünümlü Alicin Jeositi, geçmişi hakkında net bilgi bulunmuyor.

21.04.2024Gündem
Nefes kesen El Clasicoda zafer Real Madridin

Nefes kesen El Clasico'da zafer Real Madrid'in!

İspanya LaLiga'nın 32. haftasında oynanan El Clasico'da Real Madrid, Barcelona'yı 3-2 mağlup etti.

21.04.2024Futbol

Yazar Sonuçları

Sıcak havalarda rinoplasti işlemi yaptırılabilir mi

Sıcak havalarda rinoplasti işlemi yaptırılabilir mi?

Rinoplasti, burun estetiğini düzeltmek veya işlevsel sorunları gidermek için yapılan cerrahi bir işlemdir.

21.04.2024
Haftanın kültür sanat ajandası

Haftanın kültür sanat ajandası

Konser, sergi, tiyatro, sinema, festival...Güncel kültür sanat etkinliklerine dair haberler... Yeni haftanın kültür sanat ajandası...

21.04.2024