GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.685.814 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYMnin kuruluş yıl dönümü törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM'nin kuruluş yıl dönümü törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 62'nci kuruluş yıl dönümü ile yeni üyesi Prof. Dr. Ömer Çınar'ın ant içme törenine katıldı.

25.04.2024Gündem
ABD ekonomisi beklentilerin altında büyüdü

ABD ekonomisi beklentilerin altında büyüdü

Yayınlanan öncü verilere göre ABD 2024 yılının ilk üç ayında yüzde 1,6 büyüdü.

25.04.2024Ekonomi
10 Kasımda Atatürke hakaret eden şahsın cezası belli oldu

10 Kasım'da Atatürk'e hakaret eden şahsın cezası belli oldu

Beşiktaş'ta, 10 Kasım'da, Cuma Namazı hutbesinde Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek camiden çıkan ve sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Atatürk'e ve ona dua eden imama hakaret eden Ahmet Bostancı, 3 yıl 9 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.

25.04.2024Gündem
Ünlü oyuncu en sonunda muradına erdi… Yedi kez düşük yaptıktan sonra annelik hayaline kavuşacak

Ünlü oyuncu en sonunda muradına erdi… Yedi kez düşük yaptıktan sonra annelik hayaline kavuşacak

Uzun süredir anne olmak isteyen ancak peş peşe düşük yaparak hayatı bir kâbusa dönüşen ünlü oyuncudan en sonunda mutlu haber geldi.

25.04.2024Magazin
Drone operatörü, Malatyadaki 23 Nisan kutlamalarında öğrenciyi tekmeledi

Drone operatörü, Malatya'daki 23 Nisan kutlamalarında öğrenciyi tekmeledi

Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını görüntüleyen Mustafa H., elindeki balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme attı. Talha Ş.'nin ailesi şikayetçi olurken, Mustafa H., savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

25.04.2024Haber
Dilan Polat ve Engin Polat’ın aylık geliri ne kadar Mahkemede açıkladılar

Dilan Polat ve Engin Polat’ın aylık geliri ne kadar? Mahkemede açıkladılar!

Dilan Polat ve Engin Polat bugün mahkemede hakim karşısına çıktı. Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat ve Engin Polat çifti mahkemede aylık gelirlerini açıkladı. Peki, Dilan Polat aylık ne kadar para kazanıyor? İşte Dilan Polat ve Engin Polat’ın aylık geliri!

25.04.2024Bilgi
İSG/1 SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI: İSG sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak, saat kaçta başlayacak

İSG/1 SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI: İSG sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak, saat kaçta başlayacak?

İSG sınav giriş yerleri belli oldu. İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı giriş belgesi, sınava girilecek bina ve salon atama işlemlerinin ardından ÖSYM tarafından erişime açıldı. Mayıs ayı içerisinde uygulanacak sınavın giriş belgeleri ÖSYM AİS ekranı üzerinden indirilebilecek. Peki İSG sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak, saat kaçta başlayacak? İşte ayrıntılar...

25.04.2024Bilgi
Aile Destek Programı mayıs ayı ödemeleri ne zaman yapılacak, tarih değişti mi Nisan ayında sürpriz gelmişti

Aile Destek Programı mayıs ayı ödemeleri ne zaman yapılacak, tarih değişti mi? Nisan ayında sürpriz gelmişti!

Aile Destek Programı Mayıs ayı ödemeleri ne zaman yapılacak? Bilindiği üzere Nisan ayı ödemeleri erkenden yapılmıştı. Nisan ayı Aile Destek Programı ödemelerinin erken yapılması sonrası Mayıs ayı ödemeleri tarihlerine çevrildi. Peki, Aile Destek Programı Mayıs ayı ödemeleri ne zaman yapılacak? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte ayrıntılar...

25.04.2024Bilgi
Üniversitelerin akreditasyon sürecinde hedef 2027

Üniversitelerin akreditasyon sürecinde hedef 2027

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınının akreditasyon süreçlerini tamamlamasını bekliyoruz" dedi.

25.04.2024Eğitim
Büyükşehir belediyesi ekipleri ile ilçe belediyesi ekipleri arasında kavga

Büyükşehir belediyesi ekipleri ile ilçe belediyesi ekipleri arasında kavga

Kocaeli'de aynı noktada yol çalışması yapmak isteyen CHP'li İzmit Belediyesi ile AK Parti’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında kavga çıktı. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen'in darbedildiği kavga sonrası İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olay yerine geldi. Bu sırada Hürriyet'in yanına yaklaşmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, çıkan arbedede yere düştü. O anlar kameraya yansıdı.

25.04.2024Gündem
Yeni Zelanda askerleri atalarını Haka dansı ile andı

Yeni Zelanda askerleri atalarını 'Haka dansı' ile andı

Çanakkale Kara Savaşının 109’uncu yılında Gelibolu Yarımadası’ndaki Lone Pine (Tek Çam) anıtındaki anma töreninin ardından Conkbayırı Yeni Zelanda Anıtı’nda anma töreni düzenlendi. Tören, saygı duruşunun ardından Türkiye ve Avusturalya’nın milli marşları okunarak başladı. Törene, Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Zoe Coulson-Sinclair ile diğer ülkelerin askeri ve diplomatik temsilcileri katıldı. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından anıta, Türkiye ve diğer devletler çelenk sunumu yaptı. Türkiye Cumhuriyeti adına Çanakkale’nin Eceabat ilçesi Kaymakamı Murat Çiçek, tören alanına çelenk bıraktı. Tören, yeniden saygı duruşu ve geleneksel Haka dansı ile son buldu.

25.04.2024Haber
Xavi, Barcelonada kalmaya karar verdi Sebebini açıkladı

Xavi, Barcelona'da kalmaya karar verdi! Sebebini açıkladı

Barcelona Başkanı Joan Laporta ve teknik direktör Xavi ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

25.04.2024Futbol
Yaza formda girmek isteyenler için 10 öneri

Yaza formda girmek isteyenler için 10 öneri

Kış aylarında pek çoğumuz için kilo alımı kaçınılmaz ancak bahar aylarıyla birlikte yaz mevsimine fazla kilolardan arınmış olarak girmek istiyoruz. Beslenme ve Diyet Uzmanı Nilay Kayım bazı basit ama etkili önlemlerle metabolizmayı canlandırmanın ve fazla kilolardan kurtularak yaza sağlıklı ve formda girmenin zor olmadığını söyledi ve yaza formda girmek için 10 yöntemi sıraladı.

25.04.2024Sağlık
BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ 25 NİSAN (İlçe ilçe liste) || Elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek İstanbulun hangi ilçelerinde kesinti olacak

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ 25 NİSAN (İlçe ilçe liste) || Elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek? İstanbul'un hangi ilçelerinde kesinti olacak?

BEDAŞ İstanbul elektrik kesintisi listesi, 25 Nisan Perşembe günü bölgelerinde kesinti yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) tarafından açıklanan planlı kesinti listesi dahilinde 14 ilçede elektrik kesintisi yapılacak. Yayınlanan liste kesintiden etkilenecek mahalleler, başlama ve bitiş tarihi bilgisi detaylarıyla yer alıyor. Peki 25 Nisan Perşembe elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek? Bugün hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte ayrıntılar...

25.04.2024Bilgi
Avcılarda kaldırım çöktü, bina boşaltıldı

Avcılar'da kaldırım çöktü, bina boşaltıldı

Avcılar'da bir binanın önündeki kaldırım ve basamakların olduğu bölüm çöktü.

25.04.2024Haber
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak 27 Nisan FB-BJK derbisi bilet fiyatları ne kadar Tarih belli oldu

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak? 27 Nisan FB-BJK derbisi bilet fiyatları ne kadar? Tarih belli oldu!

Fenerbahçe Beşiktaş biletleri satışa çıkış tarihi belli oldu. Ayrıca FB-BJK derbisi bilet fiyatları da netleşti. Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesine sahne olacak. Fenerbahçe Beşiktaş maç biletleri, karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen futbolseverler tarafından yakından takip edilecek. FB-BJK derbi heyecanını stadyumda yaşamak isteyenler biletlerin satışa çıkacağı tarihe odaklandı. Peki Fenerbahçe-Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

25.04.2024Spor Arena
Bakan Uraloğlundan Trabzonlulara hafif raylı sistem müjdesi

Bakan Uraloğlu'ndan Trabzonlulara hafif raylı sistem müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Dün Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelerek, Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık. Biz bir söz verdik mi yaparız” dedi.

25.04.2024Ekonomi
Dört çiçek, bir böcek

Dört çiçek, bir böcek

Demet Akalın ‘Karıştırıcam O Uykularını’ ile yaz sezonunu resmen açtı. Seda Mete duygusal yorumuyla, Isabel LaRosa da karanlık tarzıyla bu haftanın dikkat çekenleri. Murda ise ‘Yalan Dünya’ diyor.

Bakan Tekin: Müfredatı yarın açıklayacağız

Bakan Tekin: Müfredatı yarın açıklayacağız

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra yani 26 Nisan Cuma günü kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını açıkladı.

25.04.2024Eğitim
Carlo Ancelottiden Arda Güler itirafı: Daha fazla hak ediyordu

Carlo Ancelotti'den Arda Güler itirafı: 'Daha fazla hak ediyordu'

Real Madrid Teknik Dirketörü Carlo Ancelotti, Real Sociedad karşılaşması öncesi Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

25.04.2024Futbol
Hadi Gidelim/Hadi Okuyalım

Hadi Gidelim/Hadi Okuyalım

Çocuklar Ankara’da ‘Hansel ve Gratel’le, Gaziantep’te ‘Şirinler’le buluşuyor. Bu hafta onlara severek okuyacakları kitap önerilerimiz de var.

25.04.2024Çocukla Hayat
Merkez Bankası zorunlu karşılıklara faizi yükseltti

Merkez Bankası zorunlu karşılıklara faizi yükseltti

TCMB, TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranını yükseltti.

25.04.2024Ekonomi
Sanki kayınpeder değil de öz baba… Kral Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e büyük jest…

Sanki kayınpeder değil de öz baba… Kral Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e büyük jest…

İngiltere tahtının hükümdarı Kral III. Charles’ın geçirdiği prostat operasyonun ardından kanser teşhisi aldığı açıklanmıştı. Kralla hemen hemen aynı günlerde karın bölgesinden bir ameliyat geçiren gelini Kate Middleton’ın da onunla aynı kaderi paylaştığı ve kanser olduğu ortaya çıkmıştı.

25.04.2024Magazin
TV YAYIN AKIŞI 25 NİSAN 2024 LİSTESİ || Bugün hangi diziler var Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi

TV YAYIN AKIŞI 25 NİSAN 2024 LİSTESİ || Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi

Tv yayın akışı 25 Nisan 2024 Perşembe listesi belli oldu. Sevilen diziler ve filmler bu akşam da ekranlarda olacak. Ayrıca gündüz programları eleme heyecanına doğru hızla ilerliyor. Bu akşam TV8'de Survivor heyecanı elemenin ardından devam edecek. İnci Taneleri de yeni oyuncularla izleyicisiyle buluşacak. Peki, bugün hangi diziler var? İşte, Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi

25.04.2024Televizyon
Avcılarda kaldırım çöktü

Avcılar'da kaldırım çöktü

Avcılar'da bir binanın önündeki kaldırım ve basamakların olduğu bölüm çöktü.

25.04.2024Gündem
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklarda

Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh 'Arka Sokaklar'da

Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.  

25.04.2024Televizyon
Prof. Dr. Orhan Şenden aşırı sıcak hava uyarısı

Prof. Dr. Orhan Şen'den 'aşırı sıcak hava' uyarısı

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, hava durumuna ilişkin tahminlerini paylaştı. Çöl tozunun İstanbul'u yarın terk edeceğini söyleyen Şen, önümüzdeki günlerde sıcak havaların beklendiğini söyledi. Şen, "Aşırı sıcaklar geliyor. Aşırı sıcaklarla karşı karşıya kalacağız bu sene. Sıcaklarla ilgili problem yaşayanlar veya başka bir nedenle sıcağa karşı alerjik olanlar bu sene çok dikkat edecek. Çünkü bazı günlerde belki sokağa bile çıkmamalarını önereceğiz." ifadelerini kullandı.

25.04.2024Haber
Son dakika... Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Son dakika... Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit tuttu.

25.04.2024Ekonomi
Prof. Dr. Orhan Şenden aşırı sıcak hava uyarısı: Geçen senenin de üzerinde geçecek

Prof. Dr. Orhan Şen'den 'aşırı sıcak hava' uyarısı: Geçen senenin de üzerinde geçecek

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, hava durumuna ilişkin tahminlerini paylaştı. Çöl tozunun İstanbul'u yarın terk edeceğini söyleyen Şen, önümüzdeki günlerde sıcak havanın beklendiğini söyledi. Şen, "Aşırı sıcaklarla karşı karşıya kalacağız bu sene. Sıcaklarla ilgili problem yaşayanlar veya başka bir nedenle sıcağa karşı alerjik olanlar bu sene çok dikkat edecek. Çünkü bazı günlerde belki sokağa bile çıkmamalarını önereceğiz. Geçen senenin de üzerinde geçecek" ifadelerini kullandı.

25.04.2024Gündem
Arka Sokaklar’da Şevket Çoruh diziye geri dönüyor

Arka Sokaklar’da Şevket Çoruh diziye geri dönüyor

Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane görü dönüyor!” mesajı verildi.

25.04.2024Magazin
Drone operatöründen 23 Nisanda çocuğa dayak

Drone operatöründen 23 Nisan'da çocuğa dayak

Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını görüntüleyen Mustafa H., elindeki balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme attı. Talha Ş.'nin ailesi şikayetçi olurken, Mustafa H., savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

25.04.2024Gündem
AP seçimlerine sayılı günler kala savaş kızıştı: Macron Leyenin ayağını kaydırmak için AB liderleri ile görüştü

AP seçimlerine sayılı günler kala savaş kızıştı: Macron Leyen'in ayağını kaydırmak için AB liderleri ile görüştü

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, bu yılki seçimde yeniden aday olan AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in yerine Avrupa Merkez Bankası'nın eski Başkanı Mario Draghi'nin gelmesini istediği ve bu nedenle AB liderleri ile görüştüğü iddia edildi.

25.04.2024Dünya
Kırıkkalede otomobil ile cip kafa kafaya çarpıştı

Kırıkkale'de otomobil ile cip kafa kafaya çarpıştı!

Kırıkkale'de cip ile kafa kafaya çarpışan otomobilin hurdaya döndüğü kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

25.04.2024Haber
Euroleaguede ilk maçların MVPsi Nigel Hayes

Euroleague'de ilk maçların MVP'si Nigel Hayes!

THY Euroleague play-off 1. maçların en değerli oyuncusu (MVP) Fenerbahçe’nin ABD'li basketbolcusu Nigel Hayes-Davis oldu.

25.04.2024Basketbol
Hande Fırattan resim ve heykel sergisi... Devriamber yarın ziyarete açılıyor

Hande Fırat'tan resim ve heykel sergisi... Devriamber yarın ziyarete açılıyor

CNN TÜRK ekranlarında siyasetin gündemine damga vuran Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet gazetesinin Ankara Temsilcisi Hande Fırat, bu kez haberle siyasi kulislerle değil resim ve heykel sergisi ile geliyor ekranlarınıza. Hande Fırat'ın Devriamber sergisi 26 Nisan'da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

25.04.2024Gündem
Uyku apnesi nedir Uyku apnesi hastalığı tedavisi nasıl yapılır İşte detaylar

Uyku apnesi nedir? Uyku apnesi hastalığı tedavisi nasıl yapılır? İşte detaylar

Sosyal medyada çıkan ve hızla yalanlanan "Uyku apnesi olanlara ehliyet verilmeyecek!" iddiası sonrasında "uyku apnesi" hastalığıyla ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Uyku apnesi nedir? Uyku apnesi tedavisi nasıl yapılır? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte uyku apnesiyle ilgili merak edilenler....

25.04.2024Bilgi
Bakan Bolattan fahiş fiyat açıklaması

Bakan Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.

25.04.2024Ekonomi
Şanlıurfanın Birecik ilçesinde zincirleme kaza Doktor Mustafa Güder hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde zincirleme kaza! Doktor Mustafa Güder hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 3 aracın karıştığı kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Dr. Mustafa Güder (26) hayatını kaybetti, 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

25.04.2024Haber
Filipinler aşırı sıcaklarla boğuşuyor: 34 kişi hastanelik oldu, 6 kişi hayatını kaybetti

Filipinler aşırı sıcaklarla boğuşuyor: 34 kişi hastanelik oldu, 6 kişi hayatını kaybetti

Filipinler bu yılın başından veri etkili olan aşırı sıcaklar nedeni ile zor günler geçiriyor. Sağlık Bakanlığı aşırı sıcağa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan 34 kişiden 6’sının hayatını kaybettiğini açıkladı.

25.04.2024Dünya
Bakan Tekinden müfredat açıklaması: Yarın kamuoyuyla paylaşacağız

Bakan Tekin'den 'müfredat' açıklaması: Yarın kamuoyuyla paylaşacağız

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat çalışmalarını yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

25.04.2024Gündem
Sultangazide motosiklet sürücüsü otomobilin açılan kapısına çarptı

Sultangazi'de motosiklet sürücüsü otomobilin açılan kapısına çarptı

Sultangazi'de, araçlara yeşil ışık yandığı sırada otomobil sürücüsü ön kapısını açtı. Bu sırada araçlar arasında ilerleyen motosiklet sürücüsü açılan kapıya çarparak yere düştü. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı kaza anı, bir başka aracın araç içi kamerasına yansıdı.

25.04.2024Haber
10 yıldır karın ağrısı yaşayan kadının böbreğinden çıkarıldı: Tam 3 kilo ağırlığında

10 yıldır karın ağrısı yaşayan kadının böbreğinden çıkarıldı: Tam 3 kilo ağırlığında

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer’in (35), sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık. Bundan sonraki süreçte hasta tek böbrekli olarak yaşayacak, yakın takibimizde olacak " dedi.

25.04.2024Gündem
İlişkisini kurtarmak için terapiste giden yıldız oyuncuya şok: Sevgilisi ilk seansta nişanı attı

İlişkisini kurtarmak için terapiste giden yıldız oyuncuya şok: Sevgilisi ilk seansta nişanı attı!

Çift terapisi ilişkileri ve tıkanma noktasına gelen evlilikleri kurtarmak için son yıllarda sık sık başvurulan bir yöntem. Bir uzman yardımıyla yaşadıkları sıkıntıları birbirleriyle paylaşan çiftler çoğu zaman bu yardım sayesinde yollarına mutlu mesut devam etme şansını bulabiliyor…

25.04.2024Magazin
Yarışma programından şöhretin zirvesine... Şimdi binlerce kişi onu dinliyor

Yarışma programından şöhretin zirvesine... Şimdi binlerce kişi onu dinliyor!

Mert Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Aydın’da sahne aldı.

25.04.2024Magazin
Arka Sokaklar hangi gün, kaçıncı bölümde, kaç yılında başladı Arka Sokaklar son bölüm fragmanı

Arka Sokaklar hangi gün, kaçıncı bölümde, kaç yılında başladı? Arka Sokaklar son bölüm fragmanı!

Arka Sokaklar son bölüm fragmanı yayınlandı. 18 sezondur Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm izleyici tarafından merakla bekleniyor. Yayınlanan fragman ile birlikte Mesut komiserin geri dönüş sahneleri dizi hakkında araştırmalara da hız kazandırdı. Peki, Arka Sokaklar hangi gün, kaçıncı bölümde, kaç yılında başladı? Arka Sokaklar son bölüm fragmanı!

25.04.2024Televizyon
Ölmeden önce verdiği ifade, cinayet şüphelilerini yakalattı

Ölmeden önce verdiği ifade, cinayet şüphelilerini yakalattı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sosyal medyada başlayan tartışma cinayetle sona erdi. Motosikletle gelen maskeli ve kasklı 2 kişiden biri, inip kahvehanede bulunan Arda Yücel Ekşi’ye tabancayla ateş etti. 19 yaşındaki Arda Yücel Ekşioğlu, tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra hayatını kaybetti. Ekşi’nin ölmeden önce verdiği ifade cinayet şüphelilerini yakalattı.

25.04.2024Haber
Tokatta ailesinin ulaşamadığı çiftçinin kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı

Tokat'ta ailesinin ulaşamadığı çiftçinin kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde evinden çıktıktan sonra ailesinin haber alamadığı çiftçi Mesut Çetin’in (45), kullandığı traktörün 10 metreden yuvarlanması sonucu traktörün altında kalarak hayatını kaybettiği belirlendi.

25.04.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığından Şili açıklaması: Alınan karar yok hükmündedir

Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Şili' açıklaması: Alınan karar yok hükmündedir

Şili Temsilciler Meclisi tarafından kabul edilen ve 1915 olaylarını “soykırım” olarak tanıyan karar ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Yazılı açıklamada söz konusu kararın yok hükmünde olduğu belirtildi.

25.04.2024Dünya
Sürücünün açtığı kapı motosikletlinin sonu oluyordu

Sürücünün açtığı kapı motosikletlinin sonu oluyordu

Sultangazi'de, araçlara yeşil ışık yandığı sırada otomobil sürücüsü ön kapısını açtı. Bu sırada araçlar arasında ilerleyen motosiklet sürücüsü açılan kapıya çarparak yere düştü. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı kaza anı, bir başka aracın araç içi kamerasına yansıdı.

25.04.2024Gündem
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi

Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi

Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.