GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.684.584 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

SPD Berlin’de lider arayışı

SPD Berlin’de lider arayışı

SPD, Almanya’nın eyalet konumundaki başkent Berlin’de liderini belirliyor. Mayıs ayında yapılacak kurultay öncesi adaylar üyeler tarafından değerlendiriliyor.

21.04.2024Avrupa
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaştan koruyucu aile açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan koruyucu aile açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayısının 10 bin 84’e ulaştığını açıkladı. Bakan Göktaş, “Koruyucu aile yanına yerleştirildikten sonra çocuklarımızı ilk bir yılda her ay, ikinci yıldan itibaren de 3 ayda bir yerinde ziyaretler yaparak izliyoruz." dedi.

21.04.2024Gündem
Mezarlıktaki manzara muhtarı isyan ettirdi Tepkisini pankart asarak gösterdi

Mezarlıktaki manzara muhtarı isyan ettirdi! Tepkisini pankart asarak gösterdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Sarıseki Mahallesi Muhtarı Özcan Kayar, "Mezarlar piknik alanı değildir, mezarlarda dua okunur, mezarlara saygısı olmayanın hiç kimseye saygısı olmaz" diyerek mahallenin her yerine afişler astı ve mezarlıklarda pikniği yasakladı.

21.04.2024Gündem
Mimar Sinan Camii’nden şampiyona destek

Mimar Sinan Camii’nden şampiyona destek

Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Leverkusen şehrinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Mimar Sinan Camii, farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

21.04.2024Avrupa
22 Nisan yarım gün mü, öğleden sonra resmi tatil mi Pazartesi günü okullar tatil mi Mevzuattan önemli bilgiler

22 Nisan yarım gün mü, öğleden sonra resmi tatil mi? Pazartesi günü okullar tatil mi? Mevzuattan önemli bilgiler

Pazartesi gününe denk gelen 22 Nisan yarım gün mü sorusu 23 Nisan resmi tatil olması nedeniyle araştırılıyor.  Özellikle tatil planı yapacaklar resmi tatilin kaç gün süreceğini merak ediyor. Bilindiği üzere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olarak kutlanıyor. 22 Nisan yarım gün mü? 24 Nisan okullar tatil mi, ders olacak mı? İşte 2024 resmi tatil günleri...

21.04.2024Bilgi
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Çağdaş Atanın bize tazminat ödemesine hükmedildi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Çağdaş Atan'ın bize tazminat ödemesine hükmedildi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Trabzonspor’a 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı.

21.04.2024Süper Lig
Para istedi, vermeyince yumrukladı Hastanelik olan seyis 97 gün sonra hayatını kaybetti

Para istedi, vermeyince yumrukladı! Hastanelik olan seyis 97 gün sonra hayatını kaybetti

İzmir'de sokakta karşılaştığı 2 kişinin para isteğini geri çevirince çıkan kavgada tek yumruk darbesi ile yere düşüp, başını beton zemine çarpan seyis Sait Duru (43), 97 gün sonra hayatını kaybetti.

21.04.2024Gündem
ALES 2024 saat kaçta başlayacak, saat kaçta  bitecek dakika sürecek ÖSYM AİS ALES/1 sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

ALES 2024 saat kaçta başlayacak, saat kaçta bitecek dakika sürecek? ÖSYM AİS ALES/1 sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

ALES/1 için geri sayım başladı. Bugün yapılacak sınav öncesinde sınava girecek yüksek lisans ve doktora adayları sınav giriş belgesinin nasıl çıkarılacağını ve sınavın kaç dakika süreceğini merak ediyor. Ayrıca ALES'in saat kaçta başlayacağı da merak edilenler arasında ilk sırlarda yer alıyor. Peki, 2024 ALES saat kaçta başlayacak ve kaç dakika sürecek? İşte ALES saat bilgileri ve ALES sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

21.04.2024Bilgi
Meteorolojiden yeni hava durumu raporu... İstanbul için yağış uyarısı

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu... İstanbul için yağış uyarısı

Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre, bugün yurdun doğusunda kuvvetli yağış etkisini sürdürmeye devam edecek. Yeni haftayla birlikte ise tüm yurtta sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Yarın ve salı günü ise Marmara Bölgesi'nde yağışın etkili olması bekleniyor.

21.04.2024Gündem
Trabzonsporda Abdullah Avcıdan taraftara çağrı: Kupa için önemli

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan taraftara çağrı: Kupa için önemli

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Abdullah Avcı, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyunun başından sonuna kadar hak ettiğimiz, oyun üstünlüğümüzün olduğu, geçen haftaki maçtan sonra böyle bir deplasmanda kazanmak bizim için son derece değerliydi" dedi.

21.04.2024Süper Lig
Esrar yetiştirmekten hapis cezasıyla aranan kadın böyle yakalandı

Esrar yetiştirmekten hapis cezasıyla aranan kadın böyle yakalandı!

Afyonkarahisar’da esrar elde etmek için kenevir eken ve 3 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan 65 yaşındaki kadın saklandığı odunlukta girdiği brandanın altında yakalandı.

21.04.2024Haber
Karabiber, tarçın, bal, engerek eti... İmparatorların her derde deva ilacı yeniden üretildi Anadolu topraklarında çok yaygındı...

Karabiber, tarçın, bal, engerek eti... İmparatorların 'her derde deva' ilacı yeniden üretildi! Anadolu topraklarında çok yaygındı...

Bir zamanlar kralların, kraliçelerin zehirlenmeye ve hastalıklara karşı bir numaralı silahıydı ama zamanla unutuldu. Bilim insanları her derde deva olduğu düşünülen bu mucize ilacı yeniden üretmeyi başardı...

21.04.2024Sıra Dışı
Fenerbahçede İsmail Kartal-Fred zirvesi

Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Fred zirvesi!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!

21.04.2024Futbol
Süper meyve olarak adlandırılıyor Zengin bir içeriğe sahip olan aronya meyvesinin sağlığa faydaları

Süper meyve olarak adlandırılıyor! Zengin bir içeriğe sahip olan aronya meyvesinin sağlığa faydaları

Kuzey Amerika’da yaygın olan ve ‘Süper meyve’ olarak adlandırılacak aronya meyvesi çok zengin bir içeriğe sahiptir. Chokeberry olarak bilinen aronya meyvesinin sağlığa etkilerini Diyetisyen Gülçin Işık anlatıyor.

21.04.2024Sağlık
Bakan Yerlikaya duyurdu: 194 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

Bakan Yerlikaya duyurdu: 194 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde uyuşturucu imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı düzenlenen 'Narkoçelik-13' operasyonlarında 451 kg uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hal ele geçirildiğini duyurdu. Ayrıca Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 194 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

21.04.2024Haber

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İNDİRME EKRANI NİSAN 2024 || ATA AÖF sınav giriş yerleri nasıl, nereden öğrenilir? İşte Atatürk Üniversitesi AÖF vize takvimi!

ATA AÖF sınav yerleri 2024,vize sınavları öncesinde erişime açıldı. Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi vize sınavları, 27-28 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. Viz sınavlarına girecek öğrenciler ataaof.edu.tr adresi üzerinden sınav yerleri görüntüleyebilecek. ATA AÖF ara sınav giriş belgesi üzerinde okulun adı, açık adresi, salon ve sıra numarası gibi bilgiler olacak. Peki ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? İşte Atatürk Üniversitesi vize tarihleri!

21.04.2024Bilgi
Çalışan annelere destek ödemesi 2024 başvuru bilgisi  || Çalışan annelere bakıcı desteği şartları neler 325 Euro destek ödemesi başvuruları ne zaman, kimler yararlanacak

Çalışan annelere destek ödemesi 2024 başvuru bilgisi || Çalışan annelere bakıcı desteği şartları neler? 325 Euro destek ödemesi başvuruları ne zaman, kimler yararlanacak?

Çalışan annelere destek ödemesi son durum bilgisi, başvuruda bulunmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Çalışan annelere destek ödemesi başvuruları başladı mı, süreci takip edenlerin gündemine geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla 7 bin anne ve bakıcıya 325 avro destek verileceğini açıkladı. Avrupa Birliği destekli projeyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verilecek. Bu gelişmeyle beraber süreçle ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki annelere 325 euro destek ödemesi başvuruları ne zaman, kimler yararlanacak, şartları neler? İşte konu hakkında bilgiler...

21.04.2024Bilgi
Evlenirken yüzlerinde güller açıyordu... Sıcak yuva ancak 14 yıl dayanabildi

Evlenirken yüzlerinde güller açıyordu... Sıcak yuva ancak 14 yıl dayanabildi

Birçok kişinin aklına "kraliyet ailesi" denilince ilk olarak İngiliz kraliyet ailesi geliyor kuşkusuz... Elbette bir ailenin üyeleri bu kadar göz önünde olunca bu durum da kaçınılmaz. Ama dünyada onlardan başka kraliyet aileleri de var. Üstelik artık taçları ve tahtları olmasa da hala unvanlarını koruyanlar da buna dahil.

21.04.2024Magazin
Hülya Avşar: Ünlü olduğumu Kaya sayesinde anladım

Hülya Avşar: Ünlü olduğumu Kaya sayesinde anladım!

Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile beraberken sokağa çıkmaya başladığını ve bu sayede de ünlü olduğunu anladığını açıkladı: “Kaya beni insan içine çıkardı ve ünlü olduğumu anladım. Sokakta yürüyemiyordum.”

21.04.2024Hayat
Hazaldan uzun ilişki taktiği

Hazal'dan uzun ilişki taktiği!

Hazal Subaşı, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu. Atakan Başsavcı ile sevgili olan oyuncu, uzun ilişki taktiğini şöyle anlattı: “Eğer ilişkimin uzun sürmesini istiyorsam hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda ayrılıyordum. Benim yokluğumu anlasın diye.”

21.04.2024Hayat
81 ilde eş zamanlı operasyon Bakan Yerlikaya duyurdu: 194 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

81 ilde eş zamanlı operasyon! Bakan Yerlikaya duyurdu: 194 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde uyuşturucu imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı düzenlenen 'Narkoçelik-13' operasyonlarında 451 kg uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hal ele geçirildiğini duyurdu. Ayrıca Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 194 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

21.04.2024Gündem
Müjde Ar: Tüm hayatımı kadınlara adadım

Müjde Ar: Tüm hayatımı kadınlara adadım

Müjde Ar’a 50. sanat yılında Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen 35. Münih Türk Film Günleri’nde ‘yaşam boyu başarı ödülü’ verildi.

21.04.2024Televizyon
Sevgiliden VIP ulaşım

Sevgiliden VIP ulaşım

Hande Erçel önceki akşam arkadaşlarıyla İstanbul Armutlu’daki bir mekâna geldi.

21.04.2024Televizyon
El Clasico CANLI YAYINLA Mislide olacak Real-Barça muhtemel 11ler, iddaa oranları, çarpıcı istatistikler burada...

El Clasico CANLI YAYINLA Misli'de olacak! Real-Barça muhtemel 11'ler, iddaa oranları, çarpıcı istatistikler burada...

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve La Liga'da zirvenin 8 puan gerisinde kalan Barcelona'yı El Clasico'da konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet ve Canlı İzle seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!

21.04.2024Futbol
Sözümüze hâkim olmayı diliyorum

Sözümüze hâkim olmayı diliyorum

30 ülkeden, 30 görmeyen rehberin katılacağı bir toplantıya davet aldım. Ama konsolosluk engelini aşamadım ve vize mağduru oldum. Bana verilen söz tutulmadı, üzüldüm ama vazgeçmedim...

21.04.2024Hürriyet Pazar
‘Herkes birbirini kolladı, hiçbir arkadaşımız uyumadı’

‘Herkes birbirini kolladı, hiçbir arkadaşımız uyumadı’

12 Nisan’da Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde gerçekleşen ‘teleferik faciası’nda 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. 174 kişi ise 23 saat boyunca süren kurtarma operasyonuyla yere indirildi. AFAD Arama Kurtarma Daire Başkanı Kartal Muhcı operasyonda yaşananları anlattı: “Havanın kararmasıyla birlikte en büyük korkumuz şiddetli rüzgârın çıkmasıydı.”

21.04.2024Hürriyet Pazar
Lider Galatasaray, Pendikspor karşısında rekor için sahada

Lider Galatasaray, Pendikspor karşısında rekor için sahada

RAMS Park’ta 19.00’da oynanacak maçı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Eksiği bulunmayan Galatasaray, 3 puan alması halinde galibiyet serisini 14 maça çıkaracak ve kendi rekorunu egale edecek.

21.04.2024Futbol
IMF Avrupa Direktörü Alfred Kammer: Biz de aynı programı tavsiye ederdik

IMF Avrupa Direktörü Alfred Kammer: Biz de aynı programı tavsiye ederdik

TÜRKİYE’de yürürlükte olan ekonomi programını desteklediklerini duyuran Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Departmanı Direktörü Alfred Kammer, “Biz de Türkiye’ye oradaki ekonomi ekibinin izlediği programı tavsiye ederdik” dedi.

21.04.2024Ekonomi
Bungalov çetesi çökertildi... 34 milyon liralık vurgun yaptılar

Bungalov çetesi çökertildi... 34 milyon liralık vurgun yaptılar

‘Mahsen-30’ operasyonunda sahte kiralık bungalov ev ilanı veren ‘Odacılar’ çetesi çökertildi. Çete elebaşlarından Yonca Onat’ın aralarında bulunduğu 34 kişi yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çetenin 18 bin 635 kişiyi dolandırdığını, parayı ise bahis platformlarında akladıklarını bildirdi.

21.04.2024Gündem
Pompalı caniye iyi hal indirimi

Pompalı caniye iyi hal indirimi

ZONGULDAK Ereğli’de 30 Nisan 2023’te, Başaran Çevikoğlu (40), eski sevgilisi Yeşim Sönmez’e (36) eve girdiği sırada otomobilinden aldığı pompalı tüfekle 2 el ateş açtı.

21.04.2024Gündem
Dövme yakalattı: 6 kişi tutuklandı

Dövme yakalattı: 6 kişi tutuklandı

DİYARBAKIR İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ve Gasp Büro Amirlikleri, kentte silahla yaralama sonucu gasp olaylarını incelemeye aldı.

21.04.2024Gündem
Meclis bahçesinde çocuk cıvıltıları... Siyasete oyun arası

Meclis bahçesinde çocuk cıvıltıları... Siyasete oyun arası

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıldönümü kutlamaları, dün Meclis’te düzenlenen etkinliklerle başladı.

21.04.2024Gündem
Cemevlerine elektrik desteği

Cemevlerine elektrik desteği

Cemevlerinin aydınlatma giderlerinin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından karşılanmasına ilişkin yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı.

21.04.2024Gündem
İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: ‘İsfahan’da düşürülen dronlar oyuncak gibi’

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: ‘İsfahan’da düşürülen dronlar oyuncak gibi’

İran cuma günü İsfahan’daki askeri üs yakınlarında düşürülen dronların İsrail’e ait olup olmadığının kesinleşmediğini, ayrıca cihazların çocuk oyuncağına benzediğini belirtti.

21.04.2024Dünya
Erdoğan Mısırlı bakanı kabul etti... İslam ülkelerinin ortak çalışması elzem

Erdoğan Mısırlı bakanı kabul etti... İslam ülkelerinin ortak çalışması elzem

İstanbul, dün kritik bir görüşmeye daha ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

21.04.2024Gündem
Altyapıları yerle bir ediyorlar: Kiev-Moskova arasında dron düellosu

Altyapıları yerle bir ediyorlar: Kiev-Moskova arasında dron düellosu

Rusya-Ukrayna savaşında önceki gece resmen dron düelloları yaşandı. Ukrayna, Rusya’nın enerji altyapısı, Ruslar ise Ukrayna’nın tahıl silolarını vurdu. Batı’dan gelecek silah desteğiyle Ukrayna’da savaşın daha da kızışması bekleniyor.

21.04.2024Dünya
Hollandada 18 puanı silinen Vitesse küme düştü

Hollanda'da 18 puanı silinen Vitesse küme düştü

Hollanda futbolunu denetleyen KNVB, lisans düzenlemelerine uymadığı gerekçesiyle Eredivisie kulüplerinden Vitesse Arnhem’in 18 puanının silinmesine karar verdi. 17 puanla son sırada yer alan kulübün puanı böylelikle eksi 1’e düştü.

21.04.2024Futbol
Yılın en güzel finali: Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit

Yılın en güzel finali: Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit

Vodafone Sultanlar Ligi’nde sezonun kraliçesi belli oluyor. Final serisinde 2’şer galibiyet alan Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit’in Burhan Felek Vestel Salonu’nda oynayacağı kader maçı saat 19.00’da başlayacak. TRT Spor’dan yayınlanacak karşılaşmayı kazanan takım Sultanlar Ligi’nin 39. şampiyonu olacak.

21.04.2024Voleybol
‘Aşk gözümüzü kör eder’

‘Aşk gözümüzü kör eder’

Biri yakışıklılığı kadar yeteneğiylede kalpleri kazandı. Diğeri güzelliği ve oyunculuğuyla şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor. Onları bir araya getiren, 26 Nisan’da vizyona girecek ‘Cadı’ filmi... Furkan Andıç ve Buse Meral’le buluşuyoruz; filmlerini, hayat hikâyelerini, aşkı ve dostluklarını konuşuyoruz: “Aramızda bir duvar yoktu.”

21.04.2024Hürriyet Pazar
‘Karşılaşmamız aşkın âşıkla buluşması gibi’

‘Karşılaşmamız aşkın âşıkla buluşması gibi’

Sosyal medyada Kuş Dedektif’i olarak bilinen ve binlerce kişinin takip ettiği Emin Yoğurtçuoğlu geçen gün nadir görülen bir tür olan doğu cılıbıtı kuşunu Hatay’ın Mileyha Sulak Alanı’nda görüntülemeyi başardı. 25 yıldır peşinde olduğu kuşu görünce yaşadığı heyecanı takipçileriyle paylaşan Yoğurtçuoğlu: “Doğu cılıbıtı tam karşımda duruyordu. Muhteşem bir erkek… Olabilecek en güzel, en parlak, benim hayal ettiğim, fotoğraflamak isteyeceğim şekilde karşıma çıktı.”

21.04.2024Hürriyet Pazar
Bahar iyi hoş da şu alerjisi olmasa

Bahar iyi hoş da şu alerjisi olmasa!

Alerji mevsiminin tam ortasındayız. Bitki polenleri yayılmaya başladı. Pek çok kişi hapşırık, burun ve geniz akıntısı, öksürük, gözlerde kaşıntı ya da sulanma gibi alerji belirtileri yaşıyor. Bu alerjik reaksiyonlarla nasıl başa çıkacağız, uzmanlara sorduk.

21.04.2024Hürriyet Pazar
Fenerbahçede İsmail Kartal’dan moral harekatı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal’dan moral harekatı

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, penaltılarla kaybedilen Olympiakos maçında yaşanan psikolojik yıkımdan takımı çıkarıp lige konsantre etmek için büyük çaba harcıyor.

21.04.2024Futbol
Beşiktaşta Serdar Topraktepeden oyunculara: Şansınızı iyi kullanın

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den oyunculara: Şansınızı iyi kullanın

Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe kötü günleri geride bıraktıklarını söyledi. Siyah beyazlı takımın başındaki ikinci dönemine galibiyetle başlayan Topraktepe “Kötü bir dönemden geçtik ancak bu galibiyet ile beyaz bir sayfa açtık. Artık geçmişi unuttuk” derken hedeflerinin kupa olduğunun altını çizdi.

21.04.2024Futbol
Geri sayım başladı, 20 bin ziyaretçi ağırlayacaklar

Geri sayım başladı, 20 bin ziyaretçi ağırlayacaklar

Türk yazılım ve bilişim sektörü, pazar gücünü artırmak için 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı’nda yer alacak.

21.04.2024Ekonomi
Bakan amca bizi maça götür

Bakan amca bizi maça götür

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında söyleşi yapmak için farklı okullardan gelen öğrencileri makamında kabul etti.

21.04.2024Gündem
Yağış istinat duvarını çökertti

Yağış istinat duvarını çökertti

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Tomurcuk Sokak’ta bulunan iki binanın istinat duvarında, dün gün boyu aralıklarla devam eden yağış sonrası çökme meydana geldi.

21.04.2024Gündem
İliç’te hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

İliç’te hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

Erzincan’ın İliç ilçesinde Anagold Madencilik’e ait altın madeni sahasında, 13 Şubat’ta meydana gelen heyelan sonrası toprak altında kalan 9 işçiden Adnan Keklik’in cansız bedenine geçtiğimiz gün ulaşılmıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan Adnan Keklik dün de son yolculuğuna uğurlandı.

21.04.2024Gündem
YÖK yapay zekâ’nın etik sınırlarını çiziyor

YÖK yapay zekâ’nın etik sınırlarını çiziyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Bursa Teknik Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ‘Arama Konferansı’na katılmak üzere geldiği Bursa’da yapay zekâ ve dijitalleşmeyi Türkiye açısından son derece stratejik bir mesele olarak gördüklerini ve çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

21.04.2024Gündem
Şampiyonlarla kahvaltı

Şampiyonlarla kahvaltı

İstanbul Valiliği ile İstanbul Çocukları Vakfı tarafından Esenyurt’ta ‘Türkiye Yüzyılı Çocukları ile Kahvaltı’ etkinliği düzenlendi.

21.04.2024Gündem