GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.676.437 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Meral Akşener’den Özgür Özel’e: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır

Meral Akşener’den Özgür Özel’e: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır

Edirne’nin İpsala ilçesinde vatandaşlarla iftar programında bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Edirne’ye ziyaretinde yaptığı açıklamalarla ile İYİ Parti Edirne adayı Hamdi Sedefçi’yi eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert tepki gösterdi.

26.03.2024Gündem
İBB Adayı Murat Kurum: İstanbulu bir rant olarak gördüler

İBB Adayı Murat Kurum: İstanbul'u bir rant olarak gördüler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa’yı kapsayan şehir turu sonrası Eyüpsultan’da vatandaşlara hitap etti. Kurum, "İstanbul'a verdikleri sözleri unuttular. İsrafı burada bitirdik deyip israf yaptılar ve İstanbul'u bir rant olarak gördüler." dedi. Kurum, ""Bizim hayalimiz İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar kentsel dönüşümü yapmak. İstanbul'daki trafik çilesi bitene kadar orada metroları ve yolları, kavşakları, tünelleri yapmak. Bir tarafta 5 yıldır Eyüpsultan’a, İstanbul'a hizmet yapmayanlar; diğer tarafta onlar büyükelçilerle görüşürken 81 ilimizde bizim eserlerimiz, hizmetlerimiz var. 31 Mart'ta gelin İstanbul'un emanetine sahip çıkalım." şeklinde konuştu.

26.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiyeyi vesayetlerden kurtardık

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye'yi vesayetlerden kurtardık

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Demokraside, hukuk alanında, hak hürriyetlerde birçok adım attık. Vesayet yapılarıyla mücadele ettik. Türkiye'yi vesayetlerden kurtardık. Milli iradeyi hakim hale getiren çok önemli reformlara imza attık" dedi.

26.03.2024Gündem
ABD Savunma Bakanı Austin, İsrail Savunma Bakanı Gallant ile bir araya geldi

ABD Savunma Bakanı Austin, İsrail Savunma Bakanı Gallant ile bir araya geldi

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir araya gelen ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, "Bugün Gazze'de sivil kayıpların sayısı çok yüksek ve insani yardım miktarı çok düşük" dedi.

26.03.2024Dünya
Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda

Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, "ANFA'nın 2019'da borcu 208 milyon lira, 2023 yılında aynı şirketin borcu 1 milyar 581 milyon 405 lira. Bu ABB'nin internet sitesinde yazıyor. ABB'nin yaklaşık 15 tane şirketi var. ABB 1 milyar 125 milyon lira borçla aldığı şirketlerde 8 milyar 62 milyon lira borcu var. Sayıştay denetçileri bu şirketlin borca batık ve iflasta olduğunu yazıyor" dedi.

26.03.2024Gündem
Bakan Kocadan Kadir İnanırın sağlık durumu ile ilgili açıklama

Bakan Koca'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama

Beykoz'daki evinde rahatsızlanan ve hastanede yoğum bakımda tedavisi süren usta oyuncu Kadir İnanır'ın durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

26.03.2024Gündem
Fenerbahçe kaybetti, Kupa Voleyde finalin adı: Arkas Spor - Halkbank

Fenerbahçe kaybetti, Kupa Voley'de finalin adı: Arkas Spor - Halkbank

Bursa’da düzenlenen 2024 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de finalin adı Arkas Spor-Halkbank oldu. Halkbank, yarı finalde Fenerbahçe'yi yenerek adını finale yazdırdı.

26.03.2024Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika’da PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan genci aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika’da PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan genci aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan genci telefonla aradı. Erdoğan, sağlık durumu hakkında bilgi aldığı 16 yaşındaki Türk genci Efe Tapmaz'a geçmiş olsun dileklerini iletti, sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.

26.03.2024Haber
Muğla adayı Aydın Ayaydından CNN Türkte açıklamalar

Muğla adayı Aydın Ayaydın'dan CNN Türk'te açıklamalar

Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, CNN Türk'te Muğla'ya ilişkin projelerini sıraladı. Ayaydın, "Muğla'da ilçelere hizmet gitmiyor. Yolla, suyla, trafik ile ilgili birçok projemiz var. Hem saha hem anketler başarılı sonuç alacağımızı ortaya koyuyor. Bütün Muğlalılar mevcut belediyeden umudunu kesmiş." dedi.

26.03.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelikten Belçika’daki olaylara ilişkin açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Belçika’daki olaylara ilişkin açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Belçika’daki olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Bölücü Terör Örgütü PKK yandaşlarının Belçika’daki vatandaşlarımıza yönelik saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Hadisede yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyoruz. İlgili kurumlarımız süreçle ilgili her türlü yasal takibi yapmaktadır." ifadelerini kullandı.

26.03.2024Gündem
Ticaret Bakanlığı, İsrail ile silah ticareti iddialarını yalanladı

Ticaret Bakanlığı, İsrail ile silah ticareti iddialarını yalanladı

Ticaret Bakanlığı, İsrail ile silah ticareti yapıldığına ilişkin iddialarını yalanladı. Açıklamada, "Yurtdışı kaynaklı internet sitelerinin yapmış olduğu bu haberler manipülasyon amaçlı yapılmış olup gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerine yer verildi.

26.03.2024Gündem
Antalyaspordan Galatasaraya göndermeli paylaşım eSüper Lig galibiyeti sonrası...

Antalyaspor'dan Galatasaray'a göndermeli paylaşım! eSüper Lig galibiyeti sonrası...

MHK'nin 1 Mart'ta yaptığı toplantının önce sızdırılıp ardından TFF tarafından paylaşılmasının ardından Galatasaray - Antalyaspor maçındaki hakem kararı gündem olmuştu. Antalyaspor'dan Galatasaray'a göndermelşi bir paylaşım geldi.

26.03.2024Futbol
İBB Başkanı İmamoğlu, Üsküdarda konuştu

İBB Başkanı İmamoğlu, Üsküdar'da konuştu

Üsküdar'daki halk buluşmasında, bakanların İstanbul'daki seçim çalışmaları hakkında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Başları öne eğik gezecekler, biraz utanmaları varsa. Ama bakın vatandaş Ekrem olarak utanıyorum. Niye biliyor musunuz? Tekrar söylüyorum. Devletin bakanı bunu yapmaz ama bir partinin bakanıysa, bir partinin görevlisi gibiyse o ayrı. O zaman sen devletin bakanı olamazsın" dedi.

26.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika’da PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan genci aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika’da PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan genci aradı

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan genci arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

26.03.2024Gündem
Bakan Kacır: 8 Temmuz haftası TÜRKSAT 6Ayı uzaya göndereceğiz

Bakan Kacır: 8 Temmuz haftası TÜRKSAT 6A'yı uzaya göndereceğiz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 8 Temmuz 2024 haftasında ilk milli haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A'yı uzaya göndereceklerini belirterek, "Böylelikle bunu başaran 11 ülkeden biri olacağız" dedi.

26.03.2024Gündem
Bakan Tunç: Filyosta doğal gaz yok, tüpü bağlamış gibi komik komik laflar etmediler mi

Bakan Tunç: 'Filyos'ta doğal gaz yok, tüpü bağlamış' gibi komik komik laflar etmediler mi?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Berat Albayrak enerji bakanıyken 4 yerli sismik araştırma gemileri Karadeniz'e çıktı, işte o zaman aradılar, buldular ve 3 bin metre derinlikte doğal gazı çıkardılar. 180 kilometre denizin dibinden karaya boru döşendi. Ama Cumhuriyet Halk Partililer ne dedi; 'Filyos'ta doğal gaz yok, tüpü bağlamış' gibi komik komik laflar etmediler mi?" dedi.

26.03.2024Gündem
MSBden İsrail ile iş birliği iddialarına yalanlama

MSB'den İsrail ile iş birliği iddialarına yalanlama

Son dakika haberi... Millî Savunma Bakanlığı, İsrail ile; askeri eğitim, tatbikat ve savunma sanayi alanlarında iş birliği yapıldığı iddialarını yalanladı.

26.03.2024Gündem
Samsunspor hazırlık maçında Çorum FKya gol yağdırdı

Samsunspor hazırlık maçında Çorum FK'ya gol yağdırdı

Samsunspor, hazırlık maçında ağırladığı Trendyol 1. Lig ekibi Çorum FK’yı 6-1 yendi.

26.03.2024Futbol
Assangeın İngiltere’den ABDye iadesi askıya alındı

Assange'ın İngiltere’den ABD'ye iadesi askıya alındı

İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesine ilişkin davada Londra Yüksek Mahkemesi, ABD'nin Assange'ın ölüm cezasına çarptırılmayacağına dair güvence vermesi gerektiğine karar vererek, Assange'ı iadesini şimdilik askıya aldı.

26.03.2024Dünya
Kastamonu’da fırtınanın hızı 102 kilometreyi buldu... Dalgaların boyu 6 metreye ulaştı

Kastamonu’da fırtınanın hızı 102 kilometreyi buldu... Dalgaların boyu 6 metreye ulaştı

Kastamonu’da hızı 102 kilometre/saate ulaşan fırtına sebebiyle dev dalgalar sahilleri dövdü. Meteoroloji Müdürlüğü, dalgaların boyunun 6 metreye ulaştığını açıkladı.

26.03.2024Gündem
MİLLİ MAÇ CANLI YAYIN İZLEME BİLGİSİ | Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta Türkiye milli maçı hangi kanalda, şifresiz mi A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Avusturya karşısında

MİLLİ MAÇ CANLI YAYIN İZLEME BİLGİSİ | Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye milli maçı hangi kanalda, şifresiz mi? A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Avusturya karşısında!

Avusturya Türkiye milli maçı canlı yayını için heyecan başladı. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda oynanacak olan Avusturya-Türkiye milli maçında, Ay Yıldızlılar galibiyet için ciddi mücadele verecek. Daha önce 10'u resmi, 6'sı özel olmak üzere toplam 16 kez karşı karşıya gelen iki takımdan 7'sini Türkiye, 8'ini ise Avusturya kazanmış, 1 maç da berabere bitmişti. Gözler şimdi Türkiye milli maçı canlı yayın kanal bilgisinde. Peki, Avusturya Türkiye maçı hangi kanalda? Milli maç ne zaman, saat kaçta, şifreli mi? İşte, Avusturya-Türkiye milli maçı canlı yayın izleme bilgisi.

26.03.2024Futbol
Hulusi Akar: Son terörist etkisiz hale gelene kadar bu olay bitmeyecek

Hulusi Akar: Son terörist etkisiz hale gelene kadar bu olay bitmeyecek

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulisi Akar, Harran Üniversitesinde düzenlenen "Millet olma bilinci ve Türkiye'nin güvenlik politikaları" konferansında, Türkiye'nin haklı ve kararlı terörle mücadelesinin hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Akar, "Şu anda bütün silahlarımızı tabanca, tüfek, otomatik tüfek, makineli tüfek, SİHA'lar İHA'lar, Kızılelmalar, ne kadar silah varsa bunların hepsini şu anda çok şükür yapıyoruz, kullanıyoruz” dedi.

26.03.2024Gündem
Polisi şehit eden sanık önce Cezamı çekmek istiyorum sonra da Tahliyemi istiyorum dedi

Polisi şehit eden sanık önce 'Cezamı çekmek istiyorum' sonra da 'Tahliyemi istiyorum' dedi

İstanbul Büyükçekmece'ce silahlı saldırı ihbarı üzerine bir eve giden polis memuru Cihat Ermiş’i gittiği evde iki kurşunla şehit eden Muhammet Berke Çolak, ilk kez hakim karşısına çıktı. Çolak’ın yakınları duruşma öncesi iddiaya göre şehit ailesine saldırdı, bunun üzerine adliye binası dışına çıkarılan grup, saldırdıkları bir polis memurunu yaraladı. Çolak ise duruşmada, önce cezasını çekmek istediğini belirterek tahliyesini istemediğini söyledi, daha sonra, "Ermiş’in ailesine sabır vermesi için her gün Allah’a dua ediyorum. Tahliyemi istiyorum" dedi.

26.03.2024Gündem
ANKARA İFTAR SAATİ 2024 RAMAZAN İMSAKİYESİ 26 MART DİYANET || Ankarada iftar saat kaçta, Ankarada iftara ne kadar kaldı Ezan ne zaman okunacak 2024 Ramazan iftar saatleri Ankara

ANKARA İFTAR SAATİ 2024 RAMAZAN İMSAKİYESİ 26 MART DİYANET || Ankara'da iftar saat kaçta, Ankara'da iftara ne kadar kaldı? Ezan ne zaman okunacak? 2024 Ramazan iftar saatleri Ankara

Ankara iftar saati ve iftar vakti 2024 Ramazan İmsakiyesi Diyanet takvimi ile 26 Mart 2024 araştırmaları takip ediliyor. Başkent Ankara'da ikamet edip orucunu açacak olan vatandaşlar Ankara'da iftara ne kadar kaldı? sorusunun yanıtına odaklandı. 2024 Ramazan imsakiyesi Ankara iftar vakti hazırlıklara başlayan vatandaşların gündeminde yer alıyor. 2024 Ramazan iftar saatleri ile Ankara sakinleri orucunu belirtilen saatlerde açacaklar. . Ankara'da iftar vakti ve imsak vakti Diyanet Ramazan imsakiyesi ile belli oldu. Ankara iftar saati 2024, Ankara'da iftara ne kadar kaldı sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Oruç sahurda sabah ezanı ile başlıyor ve iftar saati akşam ezanı ile son buluyor. 2024 Ramazan imsakiyesi günlük, haftalık ve ramazanın tamamı için hurriyet.com.tr'de görüntülenebiliyor. Peki, Ankara'da iftar vakti saat kaçta, ne zaman? Ankara iftar vakti bugün saat kaçta? 2024 Ramazan iftar saatleri Ankara

26.03.2024Ramazan Özel
AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024 || Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi vize sınav sonuçları açıklandı mı Gözler sonuç sorgulama ekranında

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024 || Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi vize sınav sonuçları açıklandı mı? Gözler sonuç sorgulama ekranında!

AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı için öğrencilerin gözü kulağı Anadolu Üniversitesi'nden gelecek açıklamaya çevrildi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi vizeleri sonrası geri sayım başladı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan sınavın ardından gözler sonuç tarihine çevrildi. Anadolu Üniversitesi AÖF yönetimi tarafından sonuç tarihleri henüz açıklanmadı. Peki, 2024 AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte 2024 AÖF sonuç tarihiyle ilgili detaylar...

26.03.2024Bilgi
EMEKLİ PROMOSYONU 2024 TUTARLARI  | Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi İşte Akbank, Ziraat Bankası, HalkBank emekli promosyon miktarları

EMEKLİ PROMOSYONU 2024 TUTARLARI | Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar? En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi? İşte Akbank, Ziraat Bankası, HalkBank emekli promosyon miktarları!

Emekli promosyonu veren bankalar milyonlarca emekli tarafından takip edilirken, 25 Mart'ta kamu bankalarına başvurular başladı. Bu nedenle en yüksek emekli promosyonu veren bankalar 2024, milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kamu bankalarımız emeklilerin komisyon ödemesini 8 bin TL ile 12 bin TL olarak belirledi" açıklaması sonrası Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank emekli promosyon miktarına gözler çevrildi. Açıklamaya kadar Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası 5 bin TL'ye kadar maaş promosyonları veriliyordu. Kamu bankaları açıklama sonrası SSK ve Bağkur emeklileri için promosyon ücretlerini yeniden belirleyecek. . Peki, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte, kamu ve özel bankaların promosyon ücretleri.

26.03.2024Bilgi
İSTANBUL İFTAR VAKTİ VE SAATİ 26 MART 2024 (Diyanet Ramazan imsakiye) || Bugün İstanbul iftar vakti saat kaçta, İstanbulda iftara ne kadar kaldı Akşam ezanı ne zaman okunacak 2024 Ramazan iftar ve sahur saatleri İstanbul

İSTANBUL İFTAR VAKTİ VE SAATİ 26 MART 2024 (Diyanet Ramazan imsakiye) || Bugün İstanbul iftar vakti saat kaçta, İstanbul'da iftara ne kadar kaldı? Akşam ezanı ne zaman okunacak? 2024 Ramazan iftar ve sahur saatleri İstanbul

İstanbul iftar saati ve vakti 2024 Ramazan İmsakiyesi üzerinden takip ediliyor. 2024 Ramazan iftar saatleri İstanbul sakinleri tarafından orucu açmak için önem taşıyor. İstanbul'da iftar vakti ve imsak vakti Diyanet Ramazan imsakiyesi ile belli oldu. İstanbul iftar saati 2024, İstanbul'da iftara ne kadar kaldı sorusu oruçlu olan kişiler tarafından merak ediliyor. Hazırlıklara sabahın erken saatlerinde başlayan megakent sakinleri İstanbul iftar vakti ve imsak vakti için araştırmalara hız kazandırdı. 2024 Ramazan imsakiye İstanbul iftar vakti bugün ve sahur saati İslam alemi tarafından merak ediliyor. Oruç sahurda sabah ezanı ile başlıyor ve iftar saati akşam ezanı ile son buluyor. 2024 Ramazan imsakiyesi günlük, haftalık ve ramazanın tamamı için hurriyet.com.tr'de görüntülenebiliyor. Peki, İstanbul'da iftara ne kadar kaldı? İstanbul iftar saat kaçta? 2024 Ramazan imsakiye.İstanbul

26.03.2024Ramazan Özel
Derrick Köhn: Galatasarayda oynamak hayalimdi

Derrick Köhn: Galatasaray'da oynamak hayalimdi

Galatasaray'ın 25 yaşındaki defans oyuncusu Derrick Köhn, “2-3 tane teklif vardı. Galatasaray çok büyük bir takım ve hayalimdi Galatasaray’da oynamak. Ben de burada şampiyon olmak istiyorum. Aklıma gelen ilk cevap evet oldu. Mutluyum burada olduğum için" dedi.

26.03.2024Futbol
Megasaray Hotels Open öncesi Çağla Büyükakçay: Bu büyük turnuvalar bizi Zeyçok motive ediyor

Megasaray Hotels Open öncesi Çağla Büyükakçay: Bu büyük turnuvalar bizi Zeyçok motive ediyor

Türkiye Tenis Federasyonu ve Megasaray Tenis Akademi’nin iş birliğinde 26-31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open etkinliğinin basın toplantısı, Antalya Belek’te bulunan Megasaray Otel’de gerçekleştirildi.

26.03.2024Tenis
BATTALGAZİ SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || BATTALGAZİ 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak

BATTALGAZİ SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || BATTALGAZİ 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak!

BATTALGAZİ 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları, sandıkların kapanması ve oy sayım işleminin başlamasıyla birlikte seçmenler tarafından her seçimde olduğu gibi 2024 yerel seçim sürecinde de heyecanla takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından yayın yasağının kaldırılmasıyla birlikte 2024 BATTALGAZİ seçim sonuçları da kamuoyuyla paylaşılmaya başlanacak. BATTALGAZİ 31 Mart yerel seçim sonuçları anlık olarak Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı üzerinden takip edilebilecek. İşte BATTALGAZİ seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı...

26.03.2024Bilgi
SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU 25 MART 2024 | Ogedayın kazası yürekleri ağza getirdi Dün akşam (68. Bölüm) Survivor All Star eleme potasına kim gitti, 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı

SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU 25 MART 2024 | Ogeday'ın kazası yürekleri ağza getirdi! Dün akşam (68. Bölüm) Survivor All Star eleme potasına kim gitti, 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor kim eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyununu kim hangi takım kazandı? soruları dün gece cevabını buldu. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor All Star'ın 25 Mart tarihli 68. son bölümünde, haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, parkurda karşı karşıya geldi. Kazanan takıma yiyecek ödülünün de verileceği dokunulmazlığı kırmızı takım elde ederken, mavi takımda bir yarışmacı Survivor eleme potasına gitti. Bu hafta kadın potasının gerçekleştiği Survivor'da Ogeday'ın kazası yürekleri ağza getirdi. Öte yandan Survivor 3. eleme adayı olan yarışmacının ağlaması ise dikkat çekti. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? İşte, 25 Mart Survivor All Star dokunulmazlığı kazanan takım ve yeni bölüm fragmanı.

26.03.2024Televizyon
Yeşilova Belediyesi hangi partide Burdur Yeşilov Belediye Başkanı kimdir 2019 Yeşilov yerel seçim sonuçları...

Yeşilova Belediyesi hangi partide? Burdur Yeşilov Belediye Başkanı kimdir? 2019 Yeşilov yerel seçim sonuçları...

Yeşilova Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Yeşilova yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Burdur Yeşilova Belediyesi hangi partide? Yeşilova Belediye Başkanı kimdir?

26.03.2024Bilgi
SUR SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Diyarbakır Sur 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak

SUR SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Diyarbakır Sur 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak!

Sur yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından takip edilecek. 31 Mart Pazar günü YSK tarafından açıklanan verilere göre yurt içinde 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanacak. Türkiye’nin 81 ilindeki okullarda kurulan sandıklarda yapılacak oylamada binlerce sandık görevlisi yer alacak. YSK tarafından seçim yasağının kaldırılmasıyla beraber 31 Mart Sur seçim sonuçları sorgulanabilecek. Sonuçları Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sayfasından canlı olarak takip edilebilecek. İşte Sur seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı…

26.03.2024Bilgi
Sarıveliler Belediyesi hangi partide Karaman Sarıveliler Belediye Başkanı kimdir 2019 Sarıveliler yerel seçim sonuçları...

Sarıveliler Belediyesi hangi partide? Karaman Sarıveliler Belediye Başkanı kimdir? 2019 Sarıveliler yerel seçim sonuçları...

Sarıveliler Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Sarıveliler yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Karaman Sarıveliler Belediyesi hangi partide? Sarıveliler Belediye Başkanı kimdir?

26.03.2024Bilgi
YENİŞEHİR SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || YENİŞEHİR 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak

YENİŞEHİR SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || YENİŞEHİR 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak!

YENİŞEHİR 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları, sandıkların kapanması ve oy sayım işleminin başlamasıyla birlikte seçmenler tarafından her seçimde olduğu gibi 2024 yerel seçim sürecinde de heyecanla takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından yayın yasağının kaldırılmasıyla birlikte 2024 YENİŞEHİR seçim sonuçları da kamuoyuyla paylaşılmaya başlanacak. YENİŞEHİR 31 Mart yerel seçim sonuçları anlık olarak Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı üzerinden takip edilebilecek. İşte YENİŞEHİR seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı...

26.03.2024Bilgi
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Şafak vaktinde suç örgütlerinin kapılarını kırıp, adalete teslim edeceğiz

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Şafak vaktinde suç örgütlerinin kapılarını kırıp, adalete teslim edeceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Jandarma ve bütün güvenlik birimlerimize diyoruz ki, 'Benim vatandaşımın bildiği, hissettiği, bazılarının da üzüldüğü ve canının yandığı eğer bir organize suç örgütü varsa, bunu en fazla 3-4 ay içerisinde savcılarımızla beraber teknik takip, fiziki takiple bütün bilgi, belge, dokümanlarını alacaksınız'. Bir gün sabahleyin siz uyurken, biz şafak vaktinde onların kapılarını kıracağız, alıp götürüp adalete teslim edeceğiz” dedi.

26.03.2024Gündem
Kazımkarabekir Belediyesi hangi partide Karaman Kazımkarabekir Belediye Başkanı kimdir 2019 Kazımkarabekir yerel seçim sonuçları...

Kazımkarabekir Belediyesi hangi partide? Karaman Kazımkarabekir Belediye Başkanı kimdir? 2019 Kazımkarabekir yerel seçim sonuçları...

Kazımkarabekir Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Kazımkarabekir yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Karaman Kazımkarabekir Belediyesi hangi partide? Kazımkarabekir Belediye Başkanı kimdir?

26.03.2024Bilgi
SİLVAN SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || SİLVAN 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak

SİLVAN SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || SİLVAN 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak!

SİLVAN 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları, sandıkların kapanması ve oy sayım işleminin başlamasıyla birlikte seçmenler tarafından her seçimde olduğu gibi 2024 yerel seçim sürecinde de heyecanla takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından yayın yasağının kaldırılmasıyla birlikte 2024 SİLVAN seçim sonuçları da kamuoyuyla paylaşılmaya başlanacak. SİLVAN 31 Mart yerel seçim sonuçları anlık olarak Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı üzerinden takip edilebilecek. İşte SİLVAN seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı...

26.03.2024Bilgi
LİCE SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Diyarbakır Lice 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak

LİCE SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Diyarbakır Lice 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak!

Lice yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından takip edilecek. 31 Mart Pazar günü YSK tarafından açıklanan verilere göre yurt içinde 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanacak. Türkiye’nin 81 ilindeki okullarda kurulan sandıklarda yapılacak oylamada binlerce sandık görevlisi yer alacak. YSK tarafından seçim yasağının kaldırılmasıyla beraber 31 Mart Lice seçim sonuçları sorgulanabilecek. Sonuçları Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sayfasından canlı olarak takip edilebilecek. İşte Lice seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı…

26.03.2024Bilgi
Tefenni Belediyesi hangi partide Burdur Tefenni Belediye Başkanı kimdir 2019 Tefenni yerel seçim sonuçları...

Tefenni Belediyesi hangi partide? Burdur Tefenni Belediye Başkanı kimdir? 2019 Tefenni yerel seçim sonuçları...

Tefenni Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Tefenni yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Burdur Tefenni Belediyesi hangi partide? Tefenni Belediye Başkanı kimdir?

26.03.2024Bilgi
Ermenek Belediyesi hangi partide Karaman Ermenek Belediye Başkanı kimdir 2019 Ermenek yerel seçim sonuçları...

Ermenek Belediyesi hangi partide? Karaman Ermenek Belediye Başkanı kimdir? 2019 Ermenek yerel seçim sonuçları...

Ermenek Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Ermenek yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Karaman Ermenek Belediyesi hangi partide? Ermenek Belediye Başkanı kimdir?

26.03.2024Bilgi
KOCAKÖY SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Diyarbakır Kocaköy 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak

KOCAKÖY SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Diyarbakır Kocaköy 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak!

Kocaköy yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından takip edilecek. 31 Mart Pazar günü YSK tarafından açıklanan verilere göre yurt içinde 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanacak. Türkiye’nin 81 ilindeki okullarda kurulan sandıklarda yapılacak oylamada binlerce sandık görevlisi yer alacak. YSK tarafından seçim yasağının kaldırılmasıyla beraber 31 Mart Kocaköy seçim sonuçları sorgulanabilecek. Sonuçları Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sayfasından canlı olarak takip edilebilecek. İşte Kocaköy seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı…

26.03.2024Bilgi
KULP SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || KULP 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak

KULP SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || KULP 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak!

KULP 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları, sandıkların kapanması ve oy sayım işleminin başlamasıyla birlikte seçmenler tarafından her seçimde olduğu gibi 2024 yerel seçim sürecinde de heyecanla takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından yayın yasağının kaldırılmasıyla birlikte 2024 KULP seçim sonuçları da kamuoyuyla paylaşılmaya başlanacak. KULP 31 Mart yerel seçim sonuçları anlık olarak Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı üzerinden takip edilebilecek. İşte KULP seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı...

26.03.2024Bilgi
Kemer Belediyesi hangi partide Burdur Kemer Belediye Başkanı kimdir 2019 Kemer yerel seçim sonuçları...

Kemer Belediyesi hangi partide? Burdur Kemer Belediye Başkanı kimdir? 2019 Kemer yerel seçim sonuçları...

Kemer Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Kemer yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Burdur Kemer Belediyesi hangi partide? Kemer Belediye Başkanı kimdir?

26.03.2024Bilgi
Başyayla Belediyesi hangi partide Karaman Başyayla Belediye Başkanı kimdir 2019 Başyayla yerel seçim sonuçları...

Başyayla Belediyesi hangi partide? Karaman Başyayla Belediye Başkanı kimdir? 2019 Başyayla yerel seçim sonuçları...

Başyayla Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Başyayla yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Karaman Başyayla Belediyesi hangi partide? Başyayla Belediye Başkanı kimdir?

26.03.2024Bilgi
KAYAPINAR SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Diyarbakır Kayapınar 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak

KAYAPINAR SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Diyarbakır Kayapınar 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak!

Kayapınar yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından takip edilecek. 31 Mart Pazar günü YSK tarafından açıklanan verilere göre yurt içinde 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanacak. Türkiye’nin 81 ilindeki okullarda kurulan sandıklarda yapılacak oylamada binlerce sandık görevlisi yer alacak. YSK tarafından seçim yasağının kaldırılmasıyla beraber 31 Mart Kayapınar seçim sonuçları sorgulanabilecek. Sonuçları Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sayfasından canlı olarak takip edilebilecek. İşte Kayapınar seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı…

26.03.2024Bilgi
Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylarda tutuklanan Trabzonspor taraftarlarından biri tahliye oldu

Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylarda tutuklanan Trabzonspor taraftarlarından biri tahliye oldu

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında çıkan olaylarda sahaya giren taraftarlar arasında tutuklanan Mahmut Halil Küçükalioğlu tahliye edildi.

26.03.2024Futbol
HAZRO SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || HAZRO 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak

HAZRO SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || HAZRO 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak!

HAZRO 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları, sandıkların kapanması ve oy sayım işleminin başlamasıyla birlikte seçmenler tarafından her seçimde olduğu gibi 2024 yerel seçim sürecinde de heyecanla takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından yayın yasağının kaldırılmasıyla birlikte 2024 HAZRO seçim sonuçları da kamuoyuyla paylaşılmaya başlanacak. HAZRO 31 Mart yerel seçim sonuçları anlık olarak Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı üzerinden takip edilebilecek. İşte HAZRO seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı...

26.03.2024Bilgi
YÖS geç başvuruları başladı

YÖS geç başvuruları başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı’nın (TR-YÖS) geç başvuruları başladı.

26.03.2024Eğitim
Ağrı Merkez Belediyesi hangi partide Ağrı Merkez Belediye Başkanı kimdir 2019 Ağrı Merkez yerel seçim sonuçları...

Ağrı Merkez Belediyesi hangi partide? Ağrı Merkez Belediye Başkanı kimdir? 2019 Ağrı Merkez yerel seçim sonuçları...

Ağrı Merkez Belediyesi hangi partide? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Ağrı Merkez yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Ağrı Merkez Belediyesi hangi partide? Ağrı Merkez Belediye Başkanı kimdir? 2019 Ağrı Merkez yerel seçim sonuçları...

26.03.2024Bilgi