GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.685.025 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Beşiktaş, Ankaragücü karşısında avantaj arıyor

Beşiktaş, Ankaragücü karşısında avantaj arıyor

Siyah beyazlı takım hafta sonu ligde 2-0 yendiği rakibi karşısında kupada da başarılı bir sonuç elde ederek final yolunu yarılamak amacında. Eryaman Stadı’ndaki maç 20.30’da başlayacak.

23.04.2024Futbol
Hürriyet Alman Cumhurbaşkanı’nın uçağında... Sirkeci’ye sembolik ziyaret

Hürriyet Alman Cumhurbaşkanı’nın uçağında... Sirkeci’ye sembolik ziyaret

Almanya Cumhurbaşkanı olarak Türkiye’ye ilk ziyaretini yapan Frank Walter Steinmeier’in uçağına davet edilenler arasında Hürriyet Berlin Temsilcisi Ahmet Külahçı da vardı. Steienmeier’in ilk durağı, 60 yıl önce Türk işçilerin trenlerle Almanya’ya gittiği İstanbul’daki Sirkeci Garı oldu.

23.04.2024Dünya
Biden’ın yamyam iddiasına Papua Yeni Gine’den yanıt

Biden’ın yamyam iddiasına Papua Yeni Gine’den yanıt

İkinci Dünya Savaşı sırasında Papua Yeni Gine’de uçağı düşen dayısının bulunamadığını çünkü o bölgede yamyamlığın yaygın olduğunu söyleyen ABD Başkanı Joe Biden’a yanıt Papua Yeni Gine Başbakanı James Marape’den geldi.

23.04.2024Dünya
İsrail’de 7 Ekim için ordudan iki istifa

İsrail’de 7 Ekim için ordudan iki istifa

Gazze’deki savaşın başlangıç noktası olan Hamas’ın 7 Ekim saldırılarıyla ilgili İsrail’de ilk defa üst düzey bir isim istifa etti.

23.04.2024Dünya
Bilim Kuşağı Atölyeleri’yle 230 bini aşkın çocuğa ulaşıldı

Bilim Kuşağı Atölyeleri’yle 230 bini aşkın çocuğa ulaşıldı

Türkiye İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu işbirliğiyle başta deprem bölgesindeki çocuklar olmak üzere 3 yıl içinde 750 bin çocuğun temel bilimsel kavramlarla tanışmaları, bilim ve teknolojiye duydukları ilgi ve merak duygularını artırma hedefiyle 2023 yılında başlatılan “Bilim Kuşağı Atölyeleri” projesiyle şimdiye kadar 230 bini aşkın çocuğa ulaşıldı.

23.04.2024Ekonomi
Sivasta Fenerbahçe aleyhine çalınan penaltı tartışma yarattı Cihan Aydının kararı için kim, ne dedi Eski hakemler pozisyonu değerlendirdi

Sivas'ta Fenerbahçe aleyhine çalınan penaltı tartışma yarattı! Cihan Aydın'ın kararı için kim, ne dedi? Eski hakemler pozisyonu değerlendirdi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivasspor ile 2-2 berabere kalırken karşılaşmaya son anlarda sarı lacivertli takım aleyhine verilen penaltı kararı damga vurdu. Sarı lacivertli oyuncular ve Teknik Direktör İsmail Kartal, VAR uyarısı sonrası penaltı noktasını gösteren hakem Cihan Aydın'ı eleştirirken hakem yorumcuları tartışmalı pozisyonu masaya yatırdı.

23.04.2024Futbol
Market çıkışı uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti

Market çıkışı uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti

Bursa'da, bir marketten alışveriş yaptıktan sonra dışarı çıkan Ramazan Yılmaz, bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

22.04.2024Gündem
İzmirde uyuşturucu ticaretine suçüstü: 2 tutuklama

İzmir'de uyuşturucu ticaretine suçüstü: 2 tutuklama

İzmir'de, polis ekiplerinin takibe aldığı uyuşturucu ticaretinde 2 şüpheli suçüstü yakaladı. Yapılan aramada 10 bin 10 adet sentetik hap ele geçirilirken, gözaltına alınan satıcı Cüneyt Gökmen ve müşteri konumunda olan Kenan Aytop, tutuklandı.

22.04.2024Gündem
Rönesans GYO bist işlem tarihi 2024 || Rönesans GYO (RGYAS) halka arz sonuçları açıklandı Kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek

Rönesans GYO bist işlem tarihi 2024 || Rönesans GYO (RGYAS) halka arz sonuçları açıklandı! Kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Rönesans GYO bist işlem tarihi belli oldu. Geçen hafta halka arz olan Rönesans Gayrimenkul halka arz sonuçları açıklandı! Rönesans GYO borsada ne zaman işlem görecek? sorusu da yatırımcılar tarafından merak edilmeye başlandı. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. SPK onayı ile 17-18-19 Nisan 2024 tarihlerinde 3 gün boyunca talep topladı. Halka arzda paylar 135 TL sabit fiyattan satışa sunuldu ve halka arz edilen 33.357.450 adet payın tamamı satıldı. Böylece Rönesans Gayrimenkul’ün halka arz büyüklüğü 4.503.255.750 TL ve halka açıklık oranı %10,08 olarak gerçekleşti. Peki, Rönesans Gayrimenkul kaç lot verdi? İşte Rönesans GYO borsa işlem tarihi 2024!

22.04.2024Bilgi
Çılgın Sayısal Loto sonuçları 22 Nisan 2024 || MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu İşte dün akşamın sonuçları

Çılgın Sayısal Loto sonuçları 22 Nisan 2024 || MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! İşte dün akşamın sonuçları

22 Nisan Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat 21.30’da belli oldu. MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama sayfası da şans oyunu severler tarafından sıkça ziyaret ediliyor. Her hafta düzenli olarak Sisal Şans ve Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto sonuçları para kazanma hayali kuran kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Sayısal Loto'da 1'den 90'a kadar sıralı toplar arasından çekilen 6 şanslı numarayı bilenler büyük ikramiyenin sahibi oluyor. İşte Çılgın Sayısal Loto sonuçları 22 Nisan 2024 şanslı rakamları…

22.04.2024Bilgi
On Numara sonuçları 22 Nisan 2024 || MPİ On Numara sonuçları açıklandı İşte dün akşamın sonuçları

On Numara sonuçları 22 Nisan 2024 || MPİ On Numara sonuçları açıklandı! İşte dün akşamın sonuçları

22 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları para kazanma hayali kuran vatandaşlar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Şans oyunu severlerin en çok tercih ettiği oyunlardan birisi olan 22 Nisan On Numara sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından saat 20.00’de gerçekleştirilen çekilişin hemen ardından yayınlandı. On Numara da her hafta pazartesi ve cuma günleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Çekilişler Dünya Piyango Birliği standartlarına uygun olarak noter heyeti huzurunda gerçekleştiriliyor. İşte 22 Nisan 2024 On Numara sonucu sorgulama ekranı ve çekiliş sonuçları!

22.04.2024Bilgi
Bu sene (2024) 23 Nisanın kaçıncı yıldönümü Bu yıl 23 Nisanın kaçıncı yılını kutluyoruz

Bu sene (2024) 23 Nisan'ın kaçıncı yıldönümü? Bu yıl 23 Nisan'ın kaçıncı yılını kutluyoruz?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramı olma özelliğini taşıyan bu bayram, Türkiye'de 1921'den itibaren "23 Nisan Millî Bayramı" adıyla kutlanmaya başlanmıştır. Bu yıl 23 Nisan'ın kaçıncı yılı? sorusu da bu sebeple merak ediliyor. Peki, Bu sene 23 Nisan’ın kaçıncı yıldönümü? 23 Nisan 1920 mi 1923 mü? İşte tarihi bilgiler!

22.04.2024Bilgi
23 Nisan müzeler açık mı, ücretsiz mi 23 Nisan kütüphaneler kapalı mı açık mı

23 Nisan müzeler açık mı, ücretsiz mi? 23 Nisan kütüphaneler kapalı mı açık mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatiller arasında yer alıyor. 23 Nisan’da kütüphaneler kapalı mı, açık mı? sorusu da bu bağlamda merak edilip araştırılıyor. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan ulusal ve resmî bir bayramdır. Bugün resmi tatil olduğu için birçok resmi kurum kapalıdır. Peki, 23 Nisan’da müzeler açık mı, ücretsiz mi?

22.04.2024Bilgi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbulda döner kesti

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da döner kesti

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Alman Büyükelçiliği'ne ait Tarabya rezidansında döner keserek davetlilere ikram etti.

22.04.2024Gündem
Milanı deviren Inter, İtalyada şampiyonluğunu ilan etti Hakan Çalhanoğlunun ilk zaferi...

Milan'ı deviren Inter, İtalya'da şampiyonluğunu ilan etti! Hakan Çalhanoğlu'nun ilk zaferi...

İtalya Serie A'nın 33. haftasında Milan'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Inter, bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, kariyerinin ilk şampiyonluğunu kazandı.

22.04.2024Futbol
Sivasspordan Fenerbahçe maçı sonrası eleştirilere yanıt: Namusumuzla oynuyoruz

Sivasspor'dan Fenerbahçe maçı sonrası eleştirilere yanıt: Namusumuzla oynuyoruz

Fenerbahçe ile sahasında 2-2 berabere kalan Sivasspor’da Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, sosyal medyadan takımı eleştirenlere cevap verdi. Karagöl, “Bizim çıkıp şerefimizle ve namusumuzla dün, bugün ve yarın da oynayacağımızı da her zaman söylüyoruz. Bu iş sosyal medyada yazmayla, çizmeyle, itibarsızlaştırmayla olmaz. Biz her zaman çıkıyoruz, alnımızın teri ve namusumuzla oynuyoruz” dedi.

22.04.2024Futbol
Potadaki derbide kazanan Galatasaray

Potadaki derbide kazanan Galatasaray

Galatasaray Ekmas, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 28’inci haftasında deplasmanda Beşiktaş Emlakjet’i 77-76 mağlup etti.

22.04.2024Basketbol
Ümraniyespor, Kocaelisporu tek golle geçti

Ümraniyespor, Kocaelispor'u tek golle geçti

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Kocaelispor’u 1-0 mağlup etti.

22.04.2024Futbol
Fenerbahçeli Fred: Mutlu olmak mümkün değil

Fenerbahçeli Fred: Mutlu olmak mümkün değil

Fenerbahçeli Fred ve Alexander Djiku, Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

22.04.2024Futbol
Trendyol Süper Lig 33. hafta puan durumu (güncel) | Galatasaray ile Fenerbahçe arasında kaç puan var, ligin bitmesine kaç hafta kaldı

Trendyol Süper Lig 33. hafta puan durumu (güncel) | Galatasaray ile Fenerbahçe arasında kaç puan var, ligin bitmesine kaç hafta kaldı?

Süper Lig puan durumu tablosu, Sivasspor – Fenerbahçe maçı sonrası güncellendi. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında kaç puan fark var? sorusu da bu sebeple merak ediliyor. Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında Sivasspor deplasmanında 2 puan kaybetti. Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor’la 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Galatasaray Süper Lig'deki liderliğini güçlendirdi. Peki, Süper Lig'de lider kim? Süper Lig’in bitmesine kaç hafta kaldı? İşte, 22 Nisan 2024 Süper Lig güncel puan tablosu.

22.04.2024Spor Arena
Son dakika Akdenizde 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika! Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika! AFAD, Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

22.04.2024Gündem
Bülent Uygundan Fenerbahçe maçı sonrası ateş püskürdü: Bize küfür ediyorlar, bu işin sonu iyi değil

Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı sonrası ateş püskürdü: Bize küfür ediyorlar, bu işin sonu iyi değil

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalar yaptı.

22.04.2024Futbol
Galatasarayda Mauro Icardiden Fenerbahçe göndermesi

Galatasaray'da Mauro Icardi'den Fenerbahçe göndermesi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor'la 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik puanlar kaybederken Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'den gönderme geldi.

22.04.2024Futbol
Sivasspor beraberliği sonrası Fenerbahçeli futbolcular büyük üzüntü yaşadı

Sivasspor beraberliği sonrası Fenerbahçeli futbolcular büyük üzüntü yaşadı

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 2-2 biten maç sonunda Fenerbahçeli futbolcular üzüntü yaşadı.

22.04.2024Futbol
Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı millipiyangoonlineda

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21.30'da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.

22.04.2024Gündem
Son dakika... Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele toplantısı

Son dakika... Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele toplantısı

Son dakika haberine göre; Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele istişareleri Ankara'da yapıldı. Toplantıda, PKK/YPG/DHKP-C/DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.

22.04.2024Gündem
Sus payı davasında ilk gün Trumptan duruşma sonrası açıklama

Sus payı davasında ilk gün! Trump'tan duruşma sonrası açıklama

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının jüri seçimi sonrası ilk gününde savcılar, Trump’ı 2016 seçimlerine hile karıştırmakla suçladı. Duruşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Trump, duruşmanın "çok iyi" geçtiğine inandığını belirterek "Bu, beni seçim kampanyasından uzak tutmak için Biden'ın yürüttüğü bir cadı avıdır" dedi.

22.04.2024Dünya
Galatasaray ve Beşiktaş PFDKya sevk edildi

Galatasaray ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray ve Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti.

22.04.2024Futbol
Ahlı dalda bülbül ötmez ne demek, ne anlama geliyor Kızıl Goncalar dizisi sonrası merak ediliyor

Ahlı dalda bülbül ötmez ne demek, ne anlama geliyor? Kızıl Goncalar dizisi sonrası merak ediliyor!

Pazartesi akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisindeki bir sahnede geçen “Ahlı dalda bülbül ötmez” sözü izleyicilerde merak uyandırdı. Peki, Ahlı dalda bülbül ötmez ne demek? İşte kullanılan bu sözün anlamı...

22.04.2024Bilgi
On Numara sonuçları açıklandı On Numara sonuç ekranı millipiyangoonlineda

On Numara sonuçları açıklandı! On Numara sonuç ekranı millipiyangoonline'da

On Numara çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.

22.04.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbilde Barzani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbil'de Barzani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak gezisinin ikinci durağı Erbil'e geldi. Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Neçirvan Barzani ve Başbakan Mesrur Barzani ile görüştü.

22.04.2024Gündem
23 Nisan resmi tatil PTT çalışma takvimi || 23 Nisan 2023 Salı PTT açık mı, çalışıyor mu

23 Nisan resmi tatil PTT çalışma takvimi || 23 Nisan 2023 Salı PTT açık mı, çalışıyor mu?

23 Nisan Salı günü PTT'nin çalışıp çalışmadığı sorgulanıyor. 23 Nisan'da PTT açık mı konusu, para ve alım satım işlemleri konusunda işlemleri olan vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşlemlerini halletmek için yola koyulmadan önce 23 Nisan'da PTT açık mı sorusunu yönelterek akıllarındaki soruya cevap arayan vatandaşlar, aracı olarak arama motorlarını kullandı. Peki, 23 Nisan'da Noter ve PTT çalışıyor mu? İşte, merak edilen sorunun cevabı

22.04.2024Bilgi
23 Nisan Salı (yarın) hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler açık mı 23 Nisanda sağlık kuruluşları kapalı mı, hizmet verecek mi İşte detaylar

23 Nisan Salı (yarın) hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler açık mı? 23 Nisan'da sağlık kuruluşları kapalı mı, hizmet verecek mi? İşte detaylar

23 Nisan hastaneler açık mı sorusu sağlık hizmeti almak isteyen kişilerce sorgulanıyor. 23 Nisan Salı yani yarın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle resmi tatil olacak. Resmi tatil nedeniyle birçok kurum ve kuruluş kapalı olacak. Bu nedenle yarın hastane, sağlık ocağı ve eczaneye gidecekler merak içerisinde "23 Nisan Salı yarın hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler açık mı?" sorusunun cevabını araştırıyor. Peki, 23 Nisan Salı günü eczane, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? İşte merak edilen sorunun cevabı...

22.04.2024Bilgi

Yazar Sonuçları

İstanbul ve Ankara’da su fiyatları indirilmeli

İstanbul ve Ankara’da su fiyatları indirilmeli

Su faturaları, doğalgaz ve elektrik faturalarını solladı.

23.04.2024
Fenerbahçe ağır yaralı

Fenerbahçe ağır yaralı

Sarı lacivertlilerde fiziksel ve mental geriye gidiş var, Kartal doğru kararlar veremiyor.

23.04.2024
Sen kahramanın ta kendisisin

Sen kahramanın ta kendisisin

Sevgili Hürriyet okurları... Bu hafta ‘5 Soru 5 Cevap’ta ‘Sen kahramanın ta kendisisin’ konulu sorularınızı cevaplandıracağız...

23.04.2024
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı

Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı

Günah 1... Devletleşmek

23.04.2024
Penaltı kararı skandal

Penaltı kararı skandal

Eğer maçın hakemi bunu sahada devam ettirdiği gibi penaltı olarak değerlendirse ‘hakem böyle gördü’ denilebilirdi. Ama gerek Djiku’nun gerekse Livakovic’in içinde olduğu pozisyonda VAR’ın hakemi monitöre çağırıp izletmesini gerektirecek bir pozisyon değil. Skandal bir hakem hatası değildi.

23.04.2024
Yemekle siyasi dönem arasındaki bağlantı

Yemekle siyasi dönem arasındaki bağlantı

Siyasal tarihimizi inceleyenler yemekle ilişkisini de bilirler.

23.04.2024
Atatürk’ten Meclis’e çocuklara, siyasilere dikkat çeken öğütler

Atatürk’ten Meclis’e çocuklara, siyasilere dikkat çeken öğütler

Bir gün değil, her geçen gün daha çok anlaşılan bir lider, büyük bir değer Atatürk...

23.04.2024
Irak’la tarihi dönüm noktası

Irak’la tarihi dönüm noktası

CUMHURBAŞKANI Erdoğan’ın gezisine katılmak üzere Ankara’dan erken bir saatte İstanbul’a uçtuk.

23.04.2024
Koç ve Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli

Koç ve Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli

Süper Kupa’ya çıkmamayım, rotasyon yapayım derken F.Bahçe momentum kaybetti.

23.04.2024
Yerel seçim analizi (6) DEM Parti’nin İstanbul’da yaşadığı sert düşüşün arkasındaki dinamikler

Yerel seçim analizi (6) DEM Parti’nin İstanbul’da yaşadığı sert düşüşün arkasındaki dinamikler

İSTANBUL’un Anadolu yakasındaki Sultanbeyli, DEM Parti’nin geçen 31 Mart yerel seçimlerinde aday çıkardığı ilçelerden biriydi. Partinin adayı Ertan Hamitoğlu, seçimde bu ilçede toplam 18 bin 160 oy aldı. Toplamdaki oranı yüzde 9.86.

23.04.2024
Boykot tartışmasının iki sonucu var

Boykot tartışmasının iki sonucu var

Fahiş fiyat iddiası ile restoran ve kafeleri boykot çağrısı sonrasında 19 Nisan Cuma günü yayınlanan yazımda, “Bütün restoran ve kafelerin boykot edilmesine karşıyım. İşini doğru yapan, hakkaniyetle fiyat belirleyen işletmeleri cezalandırmak çok yanlış” demiştim.

23.04.2024
Ben bu mesajlardan memnunum

Ben bu mesajlardan memnunum

SEÇİMLERDEN sonra en samimi özeleştiri yapanların başında Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı. Erdoğan; 22 yıldır iktidarda ve 17 kez üst üste seçim kazanmış bir lider olarak dünya siyesi tarihine geçen bir lider...

22.04.2024