GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.684.086 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Dışişleri Bakanı Fidan, Hollanda Başbakanı Rutte ile görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan, Hollanda Başbakanı Rutte ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Lahey'de Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

19.04.2024Dünya
15.5 yıl hükümle aranıyordu: Evindeki gizli bölmede yakalandı

15.5 yıl hükümle aranıyordu: Evindeki gizli bölmede yakalandı

Bursa'da, 130 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda çeşitli suçlardan aranan 113 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda ‘Kasten öldürme’ suçundan aranan ve hakkında 15,5 yıl hapis cezası olan İlhan Kuru (44) evinde duvarı kırarak oluşturduğu gizli bölmede yakalandı.

19.04.2024Gündem
Bakan Bolat açıkladı: Tanzanyayla ticareti 1 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz

Bakan Bolat açıkladı: Tanzanya'yla ticareti 1 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz

Türkiye-Tanzanya İş Forumu'nda konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “İki ülke arasından yıllık 1 milyar dolar ticaret hedefi belirlendi. Geçen yıl 350 milyon dolar olan karşılıklı ticaretimizin 1 milyar dolar hedefini yakalaması konusunda tarım, sanayi, tekstil-giyim, ilaç sektörü gibi önemli fırsatlar bulunuyor” dedi.

19.04.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

19.04.2024Haber
İsrail-İran gerilimi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sahiplenme yok, akla ziyan olmayan bir açıklama da yok

İsrail-İran gerilimi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sahiplenme yok, akla ziyan olmayan bir açıklama da yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor. İran aynı şekilde farklı görüşler ortaya atıyor. Yani sahiplenme yok ve konuyla ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok. Yani İran'ın yaptığı açıklamalarda şöyle hakikaten 'Bu doğru söylüyor' diyemiyorsunuz. İsrail'inkini zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

19.04.2024Gündem
Zeynep Bastık Dream Extra’da

Zeynep Bastık Dream Extra’da!

Dream Türk’te Onur Kırış’ın sunumuyla ekrana gelecek olan Dream Extra’nın ilk konuğu Zeynep Bastık oldu.

19.04.2024Televizyon
Tokatta kırılmanın olduğu fay hattı böyle görüntülendi

Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı böyle görüntülendi

Tokat Sulusaray'da meydana gelen 5.6'lık depremin merkez üssü olan köyde fay hattındaki kırıklar dron ile görüntülendi.

19.04.2024Haber
Eski aşklarına seslendi: Harcadığım her yıla helal olsun

Eski aşklarına seslendi: Harcadığım her yıla helal olsun!

Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’in bu haftaki konuğu başarılı oyuncular Buse Meral ve Furkan Andıç oldu.

19.04.2024Hürriyet Pazar
Tokatta kırılmanın olduğu fay hattı görüntülendi

Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı görüntülendi

Tokat Sulusaray'da meydana gelen 5.6'lık depremin merkez üssü olan köyde fay hattındaki kırıklar dron ile görüntülendi. Köy sakini Fatih Şahin, "Dronla baktığımız yerlerdeki yarıklar depremden önce yoktu. Depremden sonra oluştu. Deprem anında dışarıdayım yer patlamış gibi hissettim" şeklinde konuştu.

19.04.2024Gündem
Kırklarelinde otobüs devrildi: Çok sayıda yaralı

Kırklareli'nde otobüs devrildi: Çok sayıda yaralı

Kırklareli'nin Kavaklı beldesi yakınlarında Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüs Kırklareli'nde devrildi. Çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

19.04.2024Haber
Giresunda kuyumcu soygunu... Yeni detaylar ortaya çıktı: Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlemişler

Giresun'da kuyumcu soygunu... Yeni detaylar ortaya çıktı: Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlemişler

Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldıkları belirlendi. Şüpheliler soygun sonrası gasbettikleri taksiyle kaçmıştı. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı. Öte yandan soygun ve sonrası yaşananlar, iş yerinin güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

19.04.2024Gündem
6 günler Şevval orucu peş peşe mi tutulur, ayrı ayrı tutulabilir mi Merak edenler için 6 günler orucu Şevval Ayı orucuyla ilgili detaylar

6 günler Şevval orucu peş peşe mi tutulur, ayrı ayrı tutulabilir mi? Merak edenler için 6 günler orucu Şevval Ayı orucuyla ilgili detaylar

Ramazan ayının bitimi ve Şevval ayının başlamasıyla birlikte faziletiyle bilinen Şevval ayı orucuyla ilgili detaylar da merak edilip araştırılmaya başlandı. Özellikle Şevval ayı orucunun peş peşe mi tutulacağı ve ayrı ayrı tutulup tutulmayacağı merak edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki, Şevval orucu ne zaman tutulur? 6 günler Şevval orucu peş peşe mi tutulur, ayrı ayrı tutulabilir mi? İşte Diyanet'ten gelen yanıt

19.04.2024Bilgi
Göztepe, Giresun’da tur peşinde Süper Lig ihtimali...

Göztepe, Giresun’da tur peşinde! Süper Lig ihtimali...

Trendyol 1’inci Lig’de bitime 4 maç kala 60 puanla 2’nci sırada yer alan Göztepe yarın deplasmanda küme düşmesi kesinleşen Giresunspor’la karşı karşıya gelecek.

19.04.2024Futbol
Kurban Bayramı tatili 9 gün mü olacak Kurban Bayramı ne zaman...  İşte merak edilen bayram takvimi...

Kurban Bayramı tatili 9 gün mü olacak? Kurban Bayramı ne zaman?... İşte merak edilen bayram takvimi...

Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü sürecek? Ramazan Bayramı'nın geride kalmasıyla birlikte bu sorunun cevabı merak edilip araştırılıyor. Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanan Kurban Bayramı tarihi Hicri Takvim ve Miladi Takvimi arasındaki zaman farkı nedeniyle bir önceki yılda 10 - 11 gün daha erken başlayacak. Bu yıl Kurban Bayramı Pazar günü başlayacak. Perşembe ve Cuma günlerinin de tatil ilan edilmesiyle birlikte bayram tatili tarihi 9 güne çıkacak. Peki, Kurban Bayramı tatili 9 gün mü, kaç gün olacak ne zaman başlayacak? 2024 Kurban Bayramı tarihi (10 - 11 - 12 ve 13 Zilhicce Ayı) Diyanet Takvimi bayram tarihi

19.04.2024Bilgi
Şanlıurfada feci olay Kanalizasyon çalışmasında göçükte bir can kaybı

Şanlıurfa'da feci olay! Kanalizasyon çalışmasında göçükte bir can kaybı

Şanlıurfa’da kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte otuz üç yaşındaki işçi Mehmet Sinan Kubat hayatını kaybetti.

19.04.2024Gündem
Fazla kilolardan kurtulmak isterken hayatı kâbusa döndü

Fazla kilolardan kurtulmak isterken hayatı kâbusa döndü

İstanbul Avcılar'da altmış bir yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmezken, 'Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Taktıktan sonra 1 ay sonra midesi deliniyor. ' ifadelerini kullandı.

19.04.2024Haber
Kırklarelinde yolcu otobüsü devrildi... 11 kişi yaralandı

Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi... 11 kişi yaralandı

Kırklareli'nin Kavaklı beldesi yakınlarında Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüs Kırklareli'nde devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.

19.04.2024Gündem
Kızılcık Şerbetinin Görkemi Özge Özacar kimdir, kaç yaşında, nereli Özge Özacar dizileri ve hayatı

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, kaç yaşında, nereli? Özge Özacar dizileri ve hayatı

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm öncesi dizide son zamanlarda en çok dikkat çeken karakterlerinden Görkem'in asıl adı merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti Görkem karakterine güzel oyuncu Özge Özacar hayat veriyor. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir, kaç yaşında, nereli? Özge Özacar dizileri ve hayatı

19.04.2024Televizyon
Boluda korkunç olay Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü, kayınvalidesini yaraladı

Bolu'da korkunç olay! Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü, kayınvalidesini yaraladı

Bolu’da Meltem Zengin (35), çalıştığı fabrikadaki mesaisinin ardından gittiği babasının evinde sorunlar yaşadığı eşi Serkan Zengin’in (36) saldırısına uğradı. Serkan Zengin, eşi ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i (63) bıçaklayarak öldürüp, araya giren kayınvalidesi Emine Doğanyiğit’i ise yaraladı.

19.04.2024Gündem
İsrail-İran gerilimi... Dışişleri Bakanlığı: Tüm tarafları daha büyük bir çatışmadan kaçınmaya çağırıyoruz

İsrail-İran gerilimi... Dışişleri Bakanlığı: Tüm tarafları daha büyük bir çatışmadan kaçınmaya çağırıyoruz

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in İran'a yönelik misilleme saldırısına ilişkin, "Son gelişmelerin ardından kalıcı bir çatışmaya dönüşme riski bulunmaktadır. Tüm tarafları, daha büyük bir çatışmaya yol açabilecek adımlardan kaçınmaya davet ediyoruz" açıklamasını yaptı.

19.04.2024Gündem
1 milyon 400 bin lira harcadı... Mide ameliyatı kâbusla bitti Doktordan yanıt geldi

1 milyon 400 bin lira harcadı... Mide ameliyatı kâbusla bitti! Doktordan yanıt geldi

İstanbul Avcılar'da altmış bir yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmezken, 'Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Taktıktan sonra 1 ay sonra midesi deliniyor. ' ifadelerini kullandı.

19.04.2024Gündem
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde öğretime ara verildi, sınavlar ertelendi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde öğretime ara verildi, sınavlar ertelendi

Tokat Sulusaray merkezli yaşanan 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından acil önlemler alındı. Bu tedbirler kapsamında bugün derslere ara verilirken ara sınavlar da ertelendi. Öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için de çalışmalara başlandı.

19.04.2024Eğitim
Almanya, Julian Nagelsmannla sözleşme yeniledi

Almanya, Julian Nagelsmann'la sözleşme yeniledi

Almanya Futbol Milli Takımı, Teknik Direktör Julian Nagelsmann'ın sözleşmesini 2026 FIFA Dünya Kupası sonuna kadar uzattı.

19.04.2024Futbol
Dışişleri Bakanlığından İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in İran'a yönelik misilleme saldırısına ilişkin, "Son gelişmelerin ardından kalıcı bir çatışmaya dönüşme riski bulunmaktadır. Tüm tarafları, daha büyük bir çatışmaya yol açabilecek adımlardan kaçınmaya davet ediyoruz" açıklamasını yaptı.

19.04.2024Haber
Bir giydiğini bir daha giymezdi... Eski model artık çöplükten giyecek topluyor

Bir giydiğini bir daha giymezdi... Eski model artık çöplükten giyecek topluyor

Gösteri dünyasının "en parlak" yıldızlarıyla ilgili bütün ayrıntılar çok dikkat çeker genelde. Çoğunun geçmişine baktığınız zaman da ortak bir nokta görürsünüz... Yoksul veya yoksulluk sınırında hayatlardan gelirler. Canlarını dişlerine takarak çalışıp sonunda şöhret basamaklarını tırmanırlar ve gerçekten özenilecek bir yaşama kavuşurlar. Hayatlarının sonuna kadar da öyle kalırlar.

19.04.2024Magazin
Galatasarayda imza günü Muslera, Torreira ve Barış Alper Yılmaz tamam, sürprizler...

Galatasaray'da imza günü! Muslera, Torreira ve Barış Alper Yılmaz tamam, sürprizler...

Galatasaray, bugün saat 16.00'da A takım oyuncularıyla sözleşme yenileme töreni yapılacağını açıkladı.

19.04.2024Futbol
Bayburt - Trabzon yolunda ilkbaharda karla mücadele

Bayburt - Trabzon yolunda ilkbaharda karla mücadele

Bayburt-Trabzon arasında kar yağışı nedeniyle yılın yaklaşık 6 ayı ulaşıma kapalı olan karayolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

19.04.2024Haber
Yaşar Üniversitesi’nin başarılarla dolu 23’üncü yaş gururu

Yaşar Üniversitesi’nin başarılarla dolu 23’üncü yaş gururu

Bilim, birlik ve başarı ilkeleriyle yenilikçi ve sürdürülebilir bir üniversite olmak için eğitime katkı koymayı sürdüren Yaşar Üniversitesinin 23. yılı törenle kutlandı. Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, “Kuruluşumuzdan bu zamana kadar pek çok alanda başarılara imza attık ve binlerce öğrenci mezun ettik” dedi.

19.04.2024Avrupa
Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının programı açıklandı

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının programı açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının programı belli oldu.

19.04.2024Futbol
Fenerbahçe-Olympiakos maçı sonrası ortaya çıktı Bu sezon kabusu oldu, Bonucci penaltı için girdi ama...

Fenerbahçe-Olympiakos maçı sonrası ortaya çıktı! Bu sezon kabusu oldu, Bonucci penaltı için girdi ama...

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatmaları 1-0 biten maçta Olympiakos'a penaltılarda yenilerek Avrupa'ya veda etti. Sezon başından beri kaçırdığı penaltılarla eleştirilen sarı-lacivertliler, seri penaltı atışlarında sadece 2 penaltı atışından yararlanabildi. Penaltı atışları için oyuna alınan Bonucci'nin rakamları da dikkat çekti. İşte Fenerbahçe'nin bu sezonki penaltı performansı detayları...

19.04.2024Futbol
Kocaelide babasıyla aynı ismi taşıdığı için muhtarlığı düşürülmüştü YSK iptal kararını kaldırdı... Mazbatası verilecek

Kocaeli'de babasıyla aynı ismi taşıdığı için muhtarlığı düşürülmüştü! YSK iptal kararını kaldırdı... Mazbatası verilecek

Kocaeli'nin İzmit ilçesi kırsal Arpalık İhsaniye Mahallesi'nde seçimi kazanan Hasan Erdöl'ün (50) muhtarlığı, babası Hasan Erdöl (75) ile aynı ismi taşıdığı ve bu durumun seçmenin kafasında karışıklık yarattığı gerekçesiyle İl Seçim Kurulu kararıyla düşürülmüştü. Hasan Erdöl'ün itirazda bulunduğu Yüksek Seçim Kurulu (YSK), oy birliğiyle iptal kararının kaldırılmasına karar verdi. Kararın tebliğ edilmesinin ardından muhtar seçilen Hasan Erdöl mazbatasını alacak.

19.04.2024Gündem
Fethiye Belgesel Günleri başlıyor

Fethiye Belgesel Günleri başlıyor

Fethiye Belgesel Günleri 2024 yılında yedinci kez izleyiciyi belgesele/gerçeğe çağırıyor. Etkinlik bu yıl, 19 Nisan Cuma/20 Nisan Cumartesi tarihlerinde, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

19.04.2024Stil
BUZAĞI DESTEĞİ 2. DÖNEM BAŞVURU TAKVİMİ 2024 || Buzağı desteği ne zaman yatacak 2024 Buzağı destekleri ödeme tarihi belli oldu mu

BUZAĞI DESTEĞİ 2. DÖNEM BAŞVURU TAKVİMİ 2024 || Buzağı desteği ne zaman yatacak 2024? Buzağı destekleri ödeme tarihi belli oldu mu?

Buzağı destekleri ne zaman ödenecek sorusunun yanıtı hak sahibi çiftçiler tarafından takip ediliyor. 1. Dönem başvurularının ocak ayında tamamlanmasının ardından Buzağı desteği 2. Dönem başvuruları 1 Nisan 2024 - 17 Haziran 2024 tarihleri arasında tamamlanacak. Devletin Tarım ve Hayvancılık için verdiği destek kapsamında hesaplara yatırdığı buzağı destekleme ödemeleri başvurular ile beraber gerçekleşecek. Destekten ise en az 4 ay yaşamış, programlı aşıları tamamlanmış ve 2023 doğumlu buzağılar faydalanıyor. Peki, Buzağı desteği ne zaman yatacak 2024? Buzağı desteği yattı mı? İşte, ayrıntılar.

19.04.2024Bilgi
Ünlü şarkıcının büyük mutluluğu... 10 ay sonra ikinci düğün... Kızları birer birer yuvadan uçuyor

Ünlü şarkıcının büyük mutluluğu... 10 ay sonra ikinci düğün... Kızları birer birer yuvadan uçuyor

Bir annenin ve babanın en büyük mutluluklarından biri evlatlarının sevdiğini bulup yuva kurması kuşkusuz... İşte müzik dünyasının ünlülerinden biri böyle bir mutluluğu 10 ay içinde ikinci kez yaşamaya hazırlanıyor. Büyük kızını geçen yaz evlendiren bu ünlü şimdi de küçük kızının yuva kurmasına tanıklık etmeye hazırlanıyor.

19.04.2024Magazin
Bursanın İnegöl ilçesinde fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan sandalye fabrikasında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, itfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki fabrikalara sıçramaması için önlem aldı. Yangın ilerleyen dakikalarda kontrol altına alındı

19.04.2024Haber
Uyarılar peş peşe geldi: Aralarında İstanbul da var Kuvvetli yağmur geliyor... Prof. Dr. Orhan Şen saat verip uyardı

Uyarılar peş peşe geldi: Aralarında İstanbul da var! Kuvvetli yağmur geliyor... Prof. Dr. Orhan Şen saat verip uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilerine göre bugün ve yarın yurdun Batı, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz Bölgesi'nde çok sayıda ilde sağanak bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, aralarında İstanbul'un da olduğu illeri sayarak kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. AKOM, megakent için yaptığı hava durumu tahmininde yarın aralıklı sağanak yağmur beklendiğini, hava sıcaklığının ise 10-16 derece aralığında olacağını açıkladı.

19.04.2024Gündem
Konyadaki dehşet Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Konya'daki dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Konya'nın Selçuklu ilçesinde dün torunu Talha Çorum (31) tarafından dövülen ve komaya giren Sahure Dudu Bahçeci (80), bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 3 ay önce Almanya’dan anneannesinin yanına gelen ve şizofreni tanısı konulduğu öne sürülen Talha Çorum, adliyeye sevk edildi.

19.04.2024Gündem
TV YAYIN AKIŞI 19 NİSAN 2024 CUMA || Tvde bugün hangi diziler, neler var Kanal D, Show TV, TRT1, TV8, ATV, Star TV, Now TV, yayın akışı ve tv rehberi

TV YAYIN AKIŞI 19 NİSAN 2024 CUMA || Tv'de bugün hangi diziler, neler var? Kanal D, Show TV, TRT1, TV8, ATV, Star TV, Now TV, yayın akışı ve tv rehberi

Tv yayın akışı 19 Nisan 2024 listesi tüm kanalların yayın akışı listesinde güncellendi. Bugün tv'de ne var sorusu hafta sonu öncesi merak ediliyor. Ekranlara damga vuran diziler ve yarışma programları tv'de bugün izleyicisiyle buluşacak. Peki, bugün hangi diziler var? İşte, Kanal D, Show TV, TRT1, TV8, Star TV, ATV, Now TV yayın akışı ve tv rehberi

19.04.2024Televizyon
Bursadaki yangın kontrol altına alındı

Bursa'daki yangın kontrol altına alındı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan sandalye fabrikasında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, itfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki fabrikalara sıçramaması için önlem aldı. Yangın ilerleyen dakikalarda kontrol  altına alındı

19.04.2024Gündem
PFDK kararları açıklandı Fenerbahçe ve Galatasaraya para cezası...

PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe’ye 500 bin, Galatasaray’a da 440 bin TL para cezası verdi. Kurulu ayrıca Fatih Karagümrük’ü 612 bin TL, futbolcusu Ryan Mendes’i de 2 maç menle cezalandırdı.

19.04.2024Futbol
Zonguldakta iğrenç olay: Kadın kuaföründen 14 yaşındaki çırağına cinsel istismar 78 yıla kadar hapis istemi...

Zonguldak'ta iğrenç olay: Kadın kuaföründen 14 yaşındaki çırağına cinsel istismar! 78 yıla kadar hapis istemi...

Zonguldak’ta kadın kuaförü Hasan E. (46) hakkında yanında çalışan çırak öğrenci Ö.T.’ye (14) yönelik ‘Zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Çocuğa karşı cinsel taciz’ suçlamalarıyla 78 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadelerine yer verilen kız çocuğu, “Hasan bana ‘seni istiyorum, seninle olmak istiyorum’ şeklinde mesajlar attı. Zamanla bana dokunmaya, beni kısıtlamaya ve kıskanmaya başladı” dedi. Tutuklanan Hasan E. ise “Ö.T.’yi iş yerinde çıkardığı huzursuzluklar nedeniyle uyardığını kendisine iftira atıldığını öne sürdü. İddianamede kız çocuğunun kayda aldığı ve şikayetçi olmadan önce ikili arasındaki geçtiği belirtilen konuşma içeriği de yer aldı.

19.04.2024Gündem
Stresle mücadelede yardımcı olan besinler Ne sıklıkla tüketmek gerekiyor ‘Potasyum ve arjinin içeren gıdalar çok etkili’

Stresle mücadelede yardımcı olan besinler! Ne sıklıkla tüketmek gerekiyor? ‘Potasyum ve arjinin içeren gıdalar çok etkili’

İş hayatının yoğunluğu ve gündelik hayatın koşuşturması derken bazı zamanlarda vücudumuza aşırı stres yüklemesi yapabiliyoruz. Kimileri bu stresle başa çıkabilmek için aşırı yemeye yönelirken kimileri de stres altındayken hiçbir şey tüketmiyor. Aslında doğru besinlerle stres seviyesinin kontrol edilmesi mümkün… Peki stresi azaltan bu besinler neler? Ne sıklıkla tüketmek gerekiyor? Uzman Diyetisyen Ayça Sena Yılmaz, hurriyet.com.tr’ye anlattı.

19.04.2024Sağlık
AÖL kayıt yenileme işlemleri başladı

AÖL kayıt yenileme işlemleri başladı

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3’üncü dönem kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrenciler, işlemlerini 13 Mayıs’a kadar yapabilecek.

19.04.2024Eğitim
Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (19 Nisan 2024)

Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (19 Nisan 2024)

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

19.04.2024Futbol
Rusya’da Tu-22M3 bombardıman uçağı düştü Ukrayna ve Rusyadan peş peşe açıklamalar

Rusya’da Tu-22M3 bombardıman uçağı düştü! Ukrayna ve Rusya'dan peş peşe açıklamalar

Rusya’da Tu-22M3 stratejik bombardıman uçağı Krasnogvardeysky’deki boş bir araziye düştü. Ukrayna uçağın imha edildiğini öne sürerken, Rusya teknik bir arıza yaşandığı iddia etti.

19.04.2024Haber
Trabzonsporda Trezeguet belirsiz

Trabzonspor'da Trezeguet belirsiz

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın Kayserispor'un konuğu olacak.

19.04.2024Futbol
BİLSEM değerlendirme uygulamaları 27 Mayıs’ta

BİLSEM değerlendirme uygulamaları 27 Mayıs’ta

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) bireysel değerlendirme uygulamaları, her yetenek alanı için ayrı ayrı gerçekleştirilecek şekilde planlanarak 27 Mayıs’ta başlayacak.

19.04.2024Eğitim
MEB-Jandarma Lojistik Komutanlığı iş birliği

MEB-Jandarma Lojistik Komutanlığı iş birliği

Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Jandarma Lojistik Komutanlığı arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.

19.04.2024Eğitim
FETÖ firarisi eski emniyet müdürü hücre evinde yakalandı

FETÖ firarisi eski emniyet müdürü hücre evinde yakalandı

Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan eski emniyet müdürü Ş.Ü. (53), saklandığı hücre evinde gizli geçitten kaçmaya çalışırken yakalandı.

19.04.2024Haber

Yazar Sonuçları

Tiny house sahibi olmak isteyenler için 10 soruluk rehber

Tiny house sahibi olmak isteyenler için 10 soruluk rehber

Tüm dünyayı kasıp kavuran Tiny house'lar özellikle pandemiden sonra popüler bir yaşam tarzı haline gedi. Pek çok kişi şehir hayatından kaçıp memleketine ya da küçük bir yere yerleşip bu evlere sahip olma hayali kuruyor. Ancak yılbaşında yönetmelik değişti,yeni dönem başladı ve bazı kurallar değişti. Biz de tiny house sahibi olan ya da olmayı düşünenler için bir rehber hazırladık ve Gayrimenkul Hukukçusu Ümit Yasin Kısa yasal proedür hakkında konuştuk.

19.04.2024