GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.682.786 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Galatasarayda Fernando Muslera dönemi devam edecek Yeni maaşı...

Galatasaray'da Fernando Muslera dönemi devam edecek! Yeni maaşı...

Muslera, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili belirsizliğe son noktayı koydu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 37 yaşındaki file bekçisi, “Amacım, fiziğim elverdiğince oynayabilmek. Kendimi çok iyi hissediyorum. Önümüzdeki birkaç yıl daha burada olmak isterim” dedi. Yönetimle de yeni kontrat konusunda anlaşan Uruguaylı eldivenin yeni maaşı da belli oldu.

14.04.2024Futbol
Acun Ilıcalı: Çocukken de yarışmalar düzenlerdim

Acun Ilıcalı: Çocukken de yarışmalar düzenlerdim

Survivor ve MasterChef Türkiye gibi yarışma formatlarıyla büyük başarı yakalayan Acun Ilıcalı, “Çocuk yaşlarımdan itibaren çok üretkendim. Koşu yarışması düzenlerdim, 5-6 arkadaş kendimize olimpiyat yapardık. Bunlar lisede de aynı şekilde devam etti” diye konuştu.

14.04.2024Televizyon
Beşiktaşta Fernando Santos ayrılığı sonrası çarpıcı yorum: Geç bile kalındı Felaket, çağın gerisinde...

Beşiktaş'ta Fernando Santos ayrılığı sonrası çarpıcı yorum: 'Geç bile kalındı! Felaket, çağın gerisinde...'

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Samsunspor 1-1 berabere kalırken maçın ardından siyah-beyazlılar ile Fernando Santos'un yolları ayrıldı. Hürriyet yazarları, bu ayrılığı ve karşılaşmayı değerlendirdi.

14.04.2024Futbol
Yargı’da nefesler tutuldu

Yargı’da nefesler tutuldu

KANAL D’nin sevilen dizisi “Yargı” yeni bölümüyle bu akşam izleyicilerle buluşacak.

14.04.2024Televizyon
19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu Bakan Yerlikaya: 49 şüpheli yakalandı

19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 49 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen Bozdoğan-25 Operasyonları'nda 49 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

14.04.2024Gündem
Burcu Güneş: Zamanında işlerim engellenmeye çalışıldı

Burcu Güneş: Zamanında işlerim engellenmeye çalışıldı

Burcu Güneş, Kral Müzik’te gazeteci Serhat Tekin’in sorularını yanıtladı.

14.04.2024Hayat
Dondurmadaki hilelere dikkat Masum gibi gelebilir ama çok tehlikeli… Üzerinde buz görürseniz sakın almayın

Dondurmadaki hilelere dikkat! Masum gibi gelebilir ama çok tehlikeli… Üzerinde buz görürseniz sakın almayın!

Dondurma, yaz mevsiminin en çok tercih edilen gıdalarından…Havalar ısınmaya başlayınca akla ilk o geliyor, 7’den 70’e herkes severek yiyor ama gıda sahtekarları dondurmaya da hile bulaştırıyor. Merdiven altı firmalar dondurmaya daha ucuza mâl olsun diye öyle malzemeler katıyorlar ki insan sağlığını hiçe sayıyorlar.

14.04.2024Sağlık
Kanseri önlemede etkili olan 6 besin Nasıl bir fayda sağlıyorlar Ne sıklıkla tüketmek gerekiyor

Kanseri önlemede etkili olan 6 besin! Nasıl bir fayda sağlıyorlar? Ne sıklıkla tüketmek gerekiyor?

Bazı besinler kanser hücrelerini vücuttan uzaklaştırma konusunda vücudun iç dinamiklerine daha fazla destek veriyor. Pek çok uzman ise ölçüyü kaçırmadan bu besinlere sofranızda yer açmanız gerektiği konusunda uyarıyor. Peki kansere meydan okuyan besinler hangileri? Ne sıklıkla tüketmek gerekiyor? İşte detaylar…

14.04.2024Sağlık
Karagümrükte eksik yok, Fenerbahçe rotasyon yapabilir Süper Lig iddaa oranları, muhtemel 11ler, hakem istatistikleri...

Karagümrük'te eksik yok, Fenerbahçe rotasyon yapabilir! Süper Lig iddaa oranları, muhtemel 11'ler, hakem istatistikleri...

Konferans Ligi çeyrek final maçları arasında Süper Lig zirve yarışına devam eden Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat'ta Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!

14.04.2024Futbol
Kuzey Marmara Otoyolunda feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişinde Ramazan Bayramı sebebiyle gittikleri Hatay'dan dönen ailenin bulunduğu otomobile kamyonet çarptı. Kazada otomobil sürücüsü baba ile kızı hayatını kaybetti, iki araçtaki 4 kişi yaralandı. Otoyolda oluşan trafik, araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

14.04.2024Gündem
Nedir bu Mert Demirin sırrı Bağcılardan zirveye...

Nedir bu Mert Demir'in sırrı? Bağcılar'dan zirveye...

25 Haziran’da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserinin biletleri dört saat içinde tükendi. İkinci bir tarih (22 Temmuz) açıkladı, onun biletleri de iki günde bitti. Son dönemin popüler ismi Mert Demir’in dinleyicileri avcunun içine alan sihri ne? Bu sorunun peşine düştük.

14.04.2024Hürriyet Pazar
Kaynama çağına hazır mıyız

Kaynama çağına hazır mıyız?

Soğutma özelliği olan yeleklerden her ortama uyum sağlayan cilt bakım ürünlerine... Aşırı sıcaklar ‘yeni normalimiz’ olurken bu şartlara uyum sağlamak için çalışmalar da sürüyor.

14.04.2024Hürriyet Pazar
Buğra Gülsoy: Daha dinginim, daha neşeliyim, daha metanetliyim

Buğra Gülsoy: Daha dinginim, daha neşeliyim, daha metanetliyim

O, 10 parmağında 10 marifet olanlardan. Tiyatro sahnesi, beyazperde, ekran, yönetmenlik, yazarlık... Birçok alanda üretiyor. Bütün şöhretine rağmen “Popülerlik gelip geçici bir illüzyon. Bugün var, yarın yok” diyor. Buğra Gülsoy’la yaşadığı değişimleri, projelerini, baba olmayı ve ilişkileri konuşuyoruz: “Aşk bir yanılsama. Önemli olan iki tarafın birbirlerini çok iyi tanımış olması ve aralarındaki sevgi bağı.”

14.04.2024Hürriyet Pazar
Parkinson: Titremeyi ve hareket yavaşlamasını dikkate alın

Parkinson: Titremeyi ve hareket yavaşlamasını dikkate alın

Parkinson vücudun hareketlerini düzenleyen sistem için gerekli olan dopamin hormonu üretiminin azalması sonucu ortaya çıkıyor. Genellikle 60 yaş civarı ama bazı durumlarda 20 yaş altında bile görülüyor. Öldürücü olmayan fakat zaman içinde hayat kalitesini düşüren parkinson’un belirtileri arasında titreme, hareketlerde yavaşlama, yürüme güçlüğü, yüzde donuklaşma ve kısık sesle konuşma var. Geride bıraktığımız 11 Nisan Dünya Parkinson Günü vesilesiyle konuştuğumuz uzmanlar hastalığı anlattı.

14.04.2024Hürriyet Pazar
‘Bir kitabın üzerinde adımı görmek çok büyük geliyordu bana’

‘Bir kitabın üzerinde adımı görmek çok büyük geliyordu bana’

Birçoğumuz, yıllardır aktif olarak kullandığı sosyal medya platformları sayesinde tanıdı Melikşah Altuntaş’ı. Sinema ve senaryo yazarlığı yaptı uzun süre. Şimdilerde ilk kitabı ‘Arkada Yaylılar Çalıyor’ raflarda yerini aldı. Altuntaş’la buluştuk; kitabı ve hayat üzerine konuştuk.

14.04.2024Hürriyet Pazar
’Rüzgâr’ ihracata esiyor

’Rüzgâr’ ihracata esiyor

Avrupa’nın rüzgârda ‘güvenilir tedarikçisi’ olma yolunda ilerlediklerini söyleyen TÜREB Başkanı İbrahim Erden, “2020’de 1.5 milyar dolar olan ihracatımız 2023’te 2.2 milyar dolara çıktı. Bu alanda Anadolu’da ciddi bir sanayileşme var. Kule ve kanat parçalarının yanında binlerce parçayı üretip santrallarda yüzde 65’e ulaşan yerlilikleri yakalıyoruz. Hem istihdamda hem de üretimde rüzgâr Türkiye’nin önemli kaslarından biri oluyor” dedi.

14.04.2024Ekonomi
İstihdamda açık iş tehlikesi

İstihdamda açık iş tehlikesi

İŞKUR, yılın ilk çeyreğine ilişkin açık iş, yani işverenlerin ihtiyaç duyduğu işgücü verilerini açıkladı. Buna göre, ülke genelinde en fazla açık iş imalat sektöründe oldu. Sektörde 110 bin 468 eleman açığı varken, bunu 90 bini aşkın açık ile toptan ve perakende ticaret ve 25 bin 631 kişilik açık ile inşaat sektörü izledi. Tüm açık işlerin yüzde 68.5’ini bu üç sektör oluşturdu. Bu durumun, üretimdeki ara eleman krizini de gözler önüne serdiği belirtildi.

14.04.2024Ekonomi
D-100’de feci kaza

D-100’de feci kaza

İstanbul Şişli’de dün saat 03.00 sıralarında 34 SG 8762 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi üzerine D-100 karayolundaki demir bariyerlere çarparak devrildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi.

14.04.2024Gündem
Dehşet dolu 23 saat

Dehşet dolu 23 saat

Bayramın son günü Antalya’nın ünlü tatil beldesi Konyaaltı Tünektepe Mevkisi’nde 1 kişinin ölümü 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan teleferik kazası 23 saat süren kâbusa döndü. Yüzlerce metrede asılı kalan vagonlardaki 174 yolcu, neredeyse bir tam gün süren film gibi operasyonla kurtarıldı.

14.04.2024Gündem
Maçın aynası ikinci setti

Maçın aynası ikinci setti

Seri 1-1 oldu. Eczacıbaşı Dynavit’e, Fenerbahçe Opet karşısında galibiyeti getiren en büyük etken Elif ve Voronkova yerine 2. sette Naz ve Gray’in oyuna dahil olmasıydı.

14.04.2024Voleybol
Yunan Bakan’ın Türkiye mesajı: Çocuklarıma sakin bir bölge bırakmak istiyorum

Yunan Bakan’ın Türkiye mesajı: Çocuklarıma sakin bir bölge bırakmak istiyorum

YUNANİSTAN Dışişleri Bakanı Yorgo Yerapteritis, Türk-Yunan ilişkileri için sıcak mesajlar verdi.

14.04.2024Dünya
Alo Gıda Hattı’na gelen tuhaf şikâyetler... Karımın yaptığı yemekten ‘kıl’ çıktı

Alo Gıda Hattı’na gelen tuhaf şikâyetler... Karımın yaptığı yemekten ‘kıl’ çıktı

Alo 174 Gıda Hattı’na gelen şikâyetler gülümsetti. Bir kişi “Karım evde hijyen kurallarına göre yemek yapmıyor, yemekten kıl çıktı” diyerek eşini şikâyet ederken, yalnız yaşayan bir öğrenci ise “Yaptığım pilav hep lapa lapa oluyor, pirinç pilavı tarifi alabilir miyim?” diye sordu.

14.04.2024Gündem
Ünlü şefin barı işgal altında

Ünlü şefin barı işgal altında

Ünlü İngiliz şef Gordon Ramsay’in Londra’da bir süredir kapalı olan barı, evsizler tarafından işgal edildi. Ramsay işgalcileri, 13 milyon sterlinlik mekânından çıkarmanın yollarını arıyor.

14.04.2024Dünya
Liseli robotlar ABD yolcusu

Liseli robotlar ABD yolcusu

Lise düzeyinde dünyanın en büyük robot yarışması olan FIRST Robotics Competition (FRC) Türkiye yarışmaları geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. İstanbul’da düzenlenen dört ayrı turnuvanın sonunda kazanan takımlar Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Dünya Şampiyonluğu’na katılarak Türkiye’yi temsil edecek.

14.04.2024Gündem
Zanzibar: Burada her şey yolunda yani hakuna matata

Zanzibar: Burada her şey yolunda yani hakuna matata

Afrika’nın doğusunda, Tanzanya’ya bağlı cennet gibi bir ada: Zanzibar. Tanzanya’nın adalarına büyük turizm yatırımları planlanıyor. Bu yüzden Zanzibar’ı görmek isteyenlere tavsiyem, acele etmeleri. Yunuslarla yüzmek, maymunlar ve dev kaplumbağalarla yürüyüş yapmak, tüm negatiflikleri ‘hakuna matata’ ile geride bırakmak için...

14.04.2024Hürriyet Pazar
Rakamlarla Gazze gerçeği

Rakamlarla Gazze gerçeği

Filistin’in Gazze Şeridi’nde 21’inci yüzyılın en yıkıcı, en ölümcül saldırısı devam ederken dünya olup bitene sadece tepki göstermekle yetiniyor. Trajedinin boyutlarıysa rakamlara bakarak kolayca anlaşılıyor. Bugüne kadar yaşamını yitiren Filistinli sayısı 33 bin 545 olarak açıklandı.

14.04.2024Hürriyet Pazar
Sigara patileri de kanser yapıyor

Sigara patileri de kanser yapıyor

Sigara sadece içenlere değil çevresindekilere de zarar veriyor. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden Prof. Dr. Sevil Atalay Vural, “Evdeki bireylerin sigara içmesiyle yaratılan pasif içicilik kedi ve köpeklerde de kansere neden olabiliyor” dedi.

14.04.2024Gündem
7 günde 55 can

7 günde 55 can

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin geride kalan 7 gününde meydana gelen 4 bin 370 trafik kazasında, 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 vatandaşın ise yaralandığını söyledi.

14.04.2024Gündem
44 yıl sonra vazife malulü

44 yıl sonra vazife malulü

İstinaf mahkemesi, 1980 yılında vatani görevini yaptığı sırada yakalandığı tüberküloz menenjit hastalığı sonucu hayatını kaybeden askerin, 44 yıl sonra vazife malulü sayılmasına “kesin” olarak karar verdi.

14.04.2024Gündem
Fenerbahçe, 2. Avrupa şampiyonluğu için sahada

Fenerbahçe, 2. Avrupa şampiyonluğu için sahada

FiBA Kadınlar Euroleague’de sezonun en büyüğü bugün Mersin’de belli olacak. Yarı finalde ÇBK Mersin’i eleyen Fenerbahçe Alagöz Holding, 6. finalinde 2. şampiyonluğunu elde etmek için mücadele edecek. Rakip Fransız Villeneuve d’Ascq ise USK Prag’ı devirerek finale çıktı.

14.04.2024Basketbol
Avustralya’da bıçaklı dehşet: 6 ölü

Avustralya’da bıçaklı dehşet: 6 ölü

Avustralya’nın Sydney kentinde bir AVM’de düzenlenen bıçaklı saldırıda beşi kadın altı kişi öldü. 40 yaşındaki saldırgan polis tarafından vurularak öldürüldü.

14.04.2024Dünya
Kiev’in Patriot talebine ilk olumlu yanıt Berlin’den

Kiev’in Patriot talebine ilk olumlu yanıt Berlin’den

UKRAYNA’nın başta ABD ve Avrupalı ülkelerden talep ettiği savunma sistemi desteğine ilk olumlu yanıt Almanya’dan geldi.

14.04.2024Dünya
Filistin asıllı cerraha Almanya’dan giriş yasağı

Filistin asıllı cerraha Almanya’dan giriş yasağı

ALMANYA’nın, başkent Berlin’deki Filistin konferansına katılmak için gelen Filistin asıllı ünlü İngiliz cerrah Dr. Ghassan Abu Sitta’ya giriş izni vermediği bildirildi.

14.04.2024Dünya
Cem Yılmaz esprisi olmaktan çıktı... Üretimde ‘little little  into the middle’ akımı

Cem Yılmaz esprisi olmaktan çıktı... Üretimde ‘little little into the middle’ akımı

Bonna markasının ikinci kuşak temsilcisi Erbil Aşkan, global pazarlardaki enflasyon ve fiyatların artması nedeniyle artık siparişlerin küçük paylaşım tabaklarına kaydığını söyledi. Aşkan, “Restoran kiraları yüksek; mekânlar da masalar da tabaklar da küçüldü. Paylaşım tabakları Türk usulü olmaktan çıktı. Artık küçük tabak siparişleri arttı” diye konuştu.

14.04.2024Ekonomi
Çalışma Bakanı Işıkhan gelecek 10 yılın mesleklerini açıkladı: İşveren yazılım mühendisi arıyor

Çalışma Bakanı Işıkhan gelecek 10 yılın mesleklerini açıkladı: İşveren yazılım mühendisi arıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada, “İşgücü piyasasının ihtiyaçlarını belirlemek ve etkin çözümler üretebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

14.04.2024Ekonomi
‘Ne uygun ne pahalı, kavramak çok güç’

‘Ne uygun ne pahalı, kavramak çok güç’

Pek çok kişi artık eskisi kadar dışarıda yemek yemiyor. Sebep elbette restoranlardaki fiyatlar. Değil mükellef sofralar kurdurmanın, basit bir tabak çorbanın, makarnanın, salatanın fiyatı bile aldı başını gitti. Müşteriler şikâyetçi, restoranlar savunmada… Mekân sahipleri malzeme, işletme, personel ve sabit giderleri sebep gösteriyor. Peki, tüm bunlar her gün biraz daha artan fiyatları açıklamaya yetiyor mu? Gastronomi alanından isimlere sorduk.

14.04.2024Hürriyet Pazar
Sanatın dijital hali... Gençler seviyor, herkes deneyimlemek istiyor

Sanatın dijital hali... Gençler seviyor, herkes deneyimlemek istiyor

Hareketli görüntülerin aktığı duvarlar, sanal gerçeklik gözlüğüyle başka dünyalara açılan kapılar, ziyaretçilerin dokunuşlarıyla yorum katabildiği etkileşimli ekranlar, yapay zekâyla üretilmiş eserler ve sanatla buluşan bilgisayar oyunları… Artık birçok müze ve galeri ziyaretçilerine geleneksel sanat formlarının yerine yenilikçi deneyimler sunuyor. Bu sergiler çok ilgi çekiyor, ziyaretçiler bol bol sosyal medya paylaşımı yapıyor. Peki, nedir bu dijital sanat? Neden bu kadar popüler oldu?

14.04.2024Hürriyet Pazar
Adana’da karnaval coşkusu... Yer gök portakal

Adana’da karnaval coşkusu... Yer gök portakal

Portakal çiçeği kokusunun insanlar üzerinde yarattığı mutluluk, heyecan, sevgi ve aşk duygusunu tüm Türkiye’nin yaşaması fikriyle ortaya çıkan Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülerle başladı. Karnaval, bu yıl Türkiye Kültür Yolu Festivalleri işbirliğiyle daha zengin içerikle gerçekleşecek.

14.04.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Papa’ya ‘Gazze’ mektubu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Papa’ya ‘Gazze’ mektubu

Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva’ya mektup yazan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Öldürmenin tüm semavi dinlerce haram kılındığı bilincine sahip olan insanlık, Gazze’de uluslararası hukukun ve uluslararası insancıl hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade etmemeli” dedi ve şu satırları kaleme aldı:

14.04.2024Gündem
Meghan’dan Harry’ye kutlama öpücüğü

Meghan’dan Harry’ye kutlama öpücüğü

İNGİLİZ Kraliyet ailesinden ayrıldıktan sonra ABD’de yerleşen Prens Harry, Florida eyaletinde katıldığı bir polo turnuvasını kazandıktan sonra ilk tebriği eşi Meghan Markle’dan aldı.

14.04.2024Dünya
ABD gemileri İsrail’e füze kalkanı kurdu... İran’dan dalga dalga misilleme

ABD gemileri İsrail’e füze kalkanı kurdu... İran’dan dalga dalga misilleme

İran, İsrail’in 1 Nisan’da Şam’da Konsolosluğu’na düzenlenen saldırıya karşılık dron ve seyir füzeleriyle saldırı başlattığını açıkladı. İsrail ve müttefikleri saldırıyı bertaraf etmek için alarma geçti. Dünya gelişmeleri diken üzerinde takip ediyor.

14.04.2024Dünya
İran-İsrail gerilimi sonrası altında ralli

İran-İsrail gerilimi sonrası altında ralli

İran’ın İsrail’e misilleme yapacağı ve bölgesel savaş riskinin artacağı beklentisi piyasaları hareketlendirdi.

14.04.2024Ekonomi
‘Durgunluk ekonomik toparlanmayı geciktiriyor’

‘Durgunluk ekonomik toparlanmayı geciktiriyor’

Dünya Bankası’nın Avrupa ve Orta Asya Ekonomik Güncelleme Raporu’na göre, zayıflayan küresel ekonominin, sıkı para politikasının, Çin’deki yavaşlamanın ve düşen emtia fiyatlarının bölgenin büyüme görünümünü baskılaması ile birlikte, Avrupa ve Orta Asya bölgesinin yükselen ve gelişmekte olan ekonomilerinde ekonomik faaliyetin bu yıl yavaşlaması bekleniyor.

14.04.2024Ekonomi
Beşiktaş, Fernando Santosun ismini anında siteden sildi Serdar Topraktepeye 3 yardımcı antrenör

Beşiktaş, Fernando Santos'un ismini anında siteden sildi! Serdar Topraktepe'ye 3 yardımcı antrenör

Beşiktaş’ta Santos’un görevine son verilmesinin hemen ardından resmi sitede değişiklik yapıldı. 8 Ocak’ta büyük umutlarla getirilen Portekizli sadece 97 gün takımın başında kalabildi. Beşiktaş Yönetim Kurulu kararının açıklanmasının ardından kulübün resmi sitesinde Fernando Santos ve ekibinin isimleri kaldırılıp, sezon sonuna dek göreve getirilen Serdar Topraktepe ile yardımcıları yazıldı.

14.04.2024Futbol
İranın İsraile saldırısı sonrası Tahranda kutlama

İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran'da kutlama

İran’ın İsrail topraklarını insansız hava aracı ve füzelerle hedef aldığı saldırı İran’da coşkuyla kutlandı.

14.04.2024Dünya
İstanbulda bayram dönüşü tedbirleri başladı

İstanbul'da bayram dönüşü tedbirleri başladı

İstanbul'da Ramazan Bayramı tatili dönüşü nedeniyle trafikte yoğunluk oluşmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca açıklanan ve 24 saat sürecek bazı tedbirlerin uygulanmasına başlandı.

14.04.2024Gündem

Yazar Sonuçları

Yılın en heyecan verici haftası

Yılın en heyecan verici haftası

Hepimiz hayatlarımızın farklı alanlarında büyük devrimler yapabiliriz. Fırsatlarla karşılaşabilir ve çok mutlu olacağımız anlar yakalayabiliriz. Çünkü gökyüzünde bu hafta Jüpiter ile Uranüs birlikte hareket edecek. Şansımız artabilir. Hoşlandığımız kişilere açılabilir, sevdiklerimize hediyeler alabiliriz.

14.04.2024
Bahar detoksuna davetlisiniz

Bahar detoksuna davetlisiniz

Eğer siz de sabahları uyanmakta zorlanıyor, kendinizi sürekli yorgun, halsiz ve mutsuz hissediyorsanız, o zaman bahar detoksuyla yenilenme zamanınız gelmiş demektir.

14.04.2024
DEİK’in kaptanı Nail Olpak anlattı: Siyasetle ticaretin bıçak sırtı dengesi

DEİK’in kaptanı Nail Olpak anlattı: Siyasetle ticaretin bıçak sırtı dengesi

Bir kurum düşünün; bünyesinde neredeyse Birleşmiş Milletler kadar büyük bir ülke çeşitliliği barındırıyor. Beş bine yakın üye firmasının yanında yaklaşık yüz üye kuruluşuyla 144 ülkede 152 iş konseyiyle faaliyet gösteriyor. Ancak işleri siyaset değil ticaret… Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak ile buluştuk; eski albümleri karıştırırken Burdur’un köyünden çıkıp sanayinin patronluğuna uzanan yolun hikâyesini ve ticari diplomasinin inceliklerini dinledik.

14.04.2024
Bundan sonra teleferiğe binerken şöyle yapacağım

Bundan sonra teleferiğe binerken şöyle yapacağım

“Bunun en son bakımı ne zaman yapıldı abi?” diye mutlaka soracağım.

14.04.2024