GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.683.314 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var

Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var

Malatya’da yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre, 22 kişinin yaralandığı bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

15.04.2024Haber
Bursada babası evden kovunca kardeşini bıçakla rehin aldı

Bursa'da babası evden kovunca kardeşini bıçakla rehin aldı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde tartıştığı babası Muhlis T.(48) tarafından evden kovulan Emirhan T.(21), kardeşi Vedat T.'yi(19) bıçakla rehin aldı. 1 saat sonra ikna edilen şüpheli, elindeki bıçağı atıp, kardeşini bırakarak teslim oldu.

15.04.2024Gündem
Süleyman Hurma: Emre Mor’un oynaması ayrı oynamaması ayrı bir dert

Süleyman Hurma: "Emre Mor’un oynaması ayrı oynamaması ayrı bir dert"

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri maçın ardından konuştu...

15.04.2024Futbol
İşsizlik düşüşe geçti

İşsizlik düşüşe geçti

Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %8,7 seviyesinde gerçekleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "İstihdam sayımız 2024 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre; 147 bin kişi artarak 32 milyon 423 bin kişi ile tarihi zirvesini yeniledi" dedi.

15.04.2024Ekonomi
Marty Feldman kimdir, nereli Cem Yılmazın paylaşımının ardından merak konusu oldu

Marty Feldman kimdir, nereli? Cem Yılmaz'ın paylaşımının ardından merak konusu oldu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sosyal medyada yapmış olduğu Marty Feldman paylaşımı, pek çok sosyal medya kullanıcısının dikkatini çekti. 'Marty Feldman (R.I.P)' ifadeleriyle paylaşım yapan Cem Yılmaz, gönderideki yorumları da kısıtladı. Peki, Marty Feldman kimdir, nereli? İşte, Cem Yılmaz'ın Instagram'da paylaştığı Marty Feldman hakkında bilgiler

15.04.2024Hayat
İstanbulda metro arızalandı, seferler aksadı

İstanbul'da metro arızalandı, seferler aksadı

İstanbul'da M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattı'nda yaşanan arıza nedeniyle iki istasyon arasında duran metrodan yolcular indi. Bazı yolcular raylarda yürürken bazıları bekledi.

15.04.2024Haber
Borsa İstanbul düşüşte

Borsa İstanbul düşüşte

BİST 100 endeksi 9710 puan seviyesinde.

15.04.2024Ekonomi
Schröder’e haksızlık

Schröder’e haksızlık

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletine bağlı Mossenberg/Lippe beldesinde 7 Nisan 1944’de doğan Gerhard Schröder, tam 80 yaşına girdi. Fakir bir aile çocuğu olan ve zor koşullarda büyüyen Schröder hem çalışıp hem de okudu. Hukuk fakültesini bitirip avukat oldu.

15.04.2024Avrupa
Son sürat giden sürücüye ters yönden ilerleyen taksi şoku

Son sürat giden sürücüye ters yönden ilerleyen taksi şoku

Bursa’da otobanda son sürat seyreden otomobilin karşısına ters şeritte ilerleyen taksi çıktı. Kazadan kıl payı kurtulan sürücü saniye saniye amatör kameraya yansıdı.

15.04.2024Gündem
Metro arızalandı, seferler aksadı: Yolcular raylarda yürüdü

Metro arızalandı, seferler aksadı: Yolcular raylarda yürüdü

İstanbul'da M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattı'nda yaşanan arıza nedeniyle iki istasyon arasında duran metrodan yolcular indi. Bazı yolcular raylarda yürürken bazıları bekledi.

15.04.2024Gündem
Zürafaların muhteşem matematik yetenekleri olduğunu biliyor muydunuz Ya da karıncaların aynada kendini tanıyabildiklerini İşte hayvan zekasının az bilinen ve şaşkına çeviren dehası…

Zürafaların muhteşem matematik yetenekleri olduğunu biliyor muydunuz? Ya da karıncaların aynada kendini tanıyabildiklerini? İşte hayvan zekasının az bilinen ve şaşkına çeviren dehası…

Çoğu insanın zeki olduğunu düşündüğü hayvanların kısa bir listesi vardır; şempanzeler, yunuslar, balinalar, belki köpekler ve kediler. Ancak biyolojik bilimlerdeki en son gelişmeler bu listeyi bir hayli genişletecek ilginç sonuçlar ortaya koydu. Mesela zürafalar matematik işlemlerini kafalarından yapabilirler, yunuslar para birimini geliştirip kullandılar ve karıncalar aynada kendilerini tanıyabilir! İşte hayvanlar aleminden sizi şaşırtacak sürpriz bilgiler…

15.04.2024Sıra Dışı
Meteoroloji hava durumu tahmin raporunu paylaştı Orhan Şen tarih verdi ve ekledi: Montları dolaptan çıkarın

Meteoroloji hava durumu tahmin raporunu paylaştı! Orhan Şen tarih verdi ve ekledi: Montları dolaptan çıkarın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Bugün yurt genelinde sıcaklıklar yüksek seyredecek. Hafta sonu ise sıcaklıkların 9 dereceye kadar düşüp gök gürültülü sağanak bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul dahil pek çok bölge için uyarılarda bulundu. Şen paylaşımında, "Salı günü gömlek ile hafta sonu montları tekrar çıkartın" notunu düştü. İşte ülke genelinde haftalık hava durumu...

15.04.2024Gündem
Fen bilimlerinde başarılı olmanın yolları

Fen bilimlerinde başarılı olmanın yolları

Fen bilimleri derslerin amacı öğrencileri günlük ve iş hayatına hazırlamaya çalışmak. Öğrencilerin bu süreçte kazanması gerektiği düşünülen yetkinlikler fen okuryazarlığı olarak tanımlanıyor. Öğrenciler fen bilimlerindeki bilgi, beceri ve duyuşsal özellikleri günlük yaşamda karşılaşılan durumlarda kullanabiliyorsa fen bilimleri eğitimi açısından günlük ve iş hayatına hazır demektir. Fen okuryazarı öğrenciler; temel fen bilimleri konu ve kavramlarını bilir, bilimin ve araştırma sorgulamanın doğasıyla ilgili doğru bir anlayış geliştirip bilimsel yöntemleri, düşünme ve süreç becerilerini günlük hayatta karşılaştıkları sorunların çözümünde kullanabilir. Ayrıca bu öğrenciler fen bilimleri hakkında olumlu duygu ve düşüncelere sahiptir.

15.04.2024Eğitim
Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: 22 yaralı

Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: 22 yaralı

Malatya’da yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre, 22 kişinin yaralandığı bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

15.04.2024Gündem
Ezber bozan bir araştırma Çikolata kilo kaybına yardımcı olabilir, Alzheimerı önleyebilir

Ezber bozan bir araştırma! Çikolata kilo kaybına yardımcı olabilir, Alzheimer'ı önleyebilir

Çikolata büyük-küçük pek çoğumuzun severek tükettiği bir besin. Keyif veren bir yiyecek olmasının ötesinde sağlığa da pek çok faydası bulunuyor. Özellikle çoğu uzman çikolatanın kalp ve damar sağlığını koruduğunu hatta kötü kolesterolün düşürülmesine yardımcı olduğunu söylüyor. Çin’de yapılan yeni bir araştırma ise tüm ezberleri bozacağa benziyor. Bilim insanları çikolatanın kilo kaybına yardımcı olabileceğini ve Alzheimer'ı önleyebileceğini ortaya çıkardı. Peki bu nasıl oluyor? İşte detaylar…

15.04.2024Sağlık
Liverpoolda tarih tekerrür etti ama.. 10 yıl sonra aynı senaryo

Liverpool'da tarih tekerrür etti ama.. 10 yıl sonra aynı senaryo!

İngiltere Premier Lig 33. haftasında zirve mücadelesi veren Jürgen Klopp'un Liverpool'u, Anfiel Road'da Crystal Palace karşısında 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır bir yenilgi aldı. Karşılaşmanın 17 dakikasında yaşanan pozisyon, futbolseverleri 10 yıl öncesine götürdü.

15.04.2024Futbol
Sokakta komşu kavgası kamerada

Sokakta komşu kavgası kamerada

Bursa'da komşular arasında çıkan tartışma kavgaya döndü. Sokak ortasında erkekler yumruklarla birbirine girdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

15.04.2024Haber
Muş Vartoda inek kavgasında 1 ölü

Muş Varto'da 'inek' kavgasında 1 ölü

Muş'un Varto ilçesinde evine giren ineklere tepki gösteren yetmiş yaşındaki Ömer Y., çıkan kavgada dövülerek öldürüldü. Olay ile ilgili Kerem Y. ile ismi öğrenilemeyen 1 kişi gözaltına alındı.

15.04.2024Gündem
Yükseköğretimde uluslararasılaşma çalışmaları

Yükseköğretimde uluslararasılaşma çalışmaları

Yükseköğretimde uluslararasılaşma kapsamlı bir konu. Makaleye, hem dünyadan hem de ülkemizden kısa tarihsel bilgiler sunarak başlamak istedim… Yüksek öğretimde uluslararasılaşma kavramı üniversitelerin tarihi kadar eski. Literatürde 8’inci yüzyılda Endülüs, 9’uncu yüzyılda Bağdat, 13 ve 14’ncü yüzyılda Semerkant ve Buhara, daha sonra Roma ve İstanbul hep etkileyici eğitim merkezleri olarak anlatılır. Abbasiler döneminde Bağdat, Endülüs Emeviler döneminde, Kurtuba (Cordoba) en üst düzeyde değerlendirilen bilim merkezleri olarak sunulur.

15.04.2024Eğitim
Tolunay Kafkastan Emre Mor yanıtı: Ben hakikatle ilgileniyorum

Tolunay Kafkas'tan Emre Mor yanıtı: Ben hakikatle ilgileniyorum

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu. Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı sonrası federasyon ve hakemleri eleştirerek, "Bu iklimi kimler oluşturduysa onlarla ilgili konuşmak lazım" dedi.

15.04.2024Süper Lig
Fenerbahçede İsmail Kartal: Livakovic çok duygusal, bugün çok iyi oynadı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal: Livakovic çok duygusal, bugün çok iyi oynadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından değerlendirmeler yaptı. Kartal, Fatih Karagümrük maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Kendimiz gibi oynayarak pozisyon bulduk, gollerimiz de geldi. Bu akşam kazanmasını bildik. Daha farklı da kazabilirdik” dedi.

15.04.2024Süper Lig
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem

Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem

AFAD, Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

15.04.2024Gündem
Avustralyadaki saldırı ile ilgili polisten açıklama Saldırgan kadınları hedef aldı

Avustralya'daki saldırı ile ilgili polisten açıklama! Saldırgan kadınları hedef aldı

Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığını açıkladı.

15.04.2024Dünya
Halk müziğinin acı kaybı

Halk müziğinin acı kaybı

Bodrum’da kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan (82), dün son yolculuğuna uğurlandı.

15.04.2024Televizyon
Poz verirken karnını içine çekiyordu... Bu kıyafetler bana yakışmıyor... Çıplak gezsem daha iyi

Poz verirken karnını içine çekiyordu... Bu kıyafetler bana yakışmıyor... Çıplak gezsem daha iyi

İlk gençlik yıllarından bu yana kameralar karşısında bir meslek sürdürüyor. Buna bağlı olarak birçok kez kırmızı halıda da boy gösteriyor neredeyse 20 yılı aşkın süredir... İddialı fiziğiyle giydiği ünlü modacıların imzasını taşıyan kıyafetleri de çok konuşuldu hep.

15.04.2024Magazin
74 ilde Mercek-17 Operasyonları

74 ilde Mercek-17 Operasyonları

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde 4 gündür devam eden Mercek-17 Operasyonları'nda 707 silahın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

15.04.2024Haber
İsrail, İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edildiği anları paylaştı

İsrail, İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edildiği anları paylaştı

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), İran’ın İsrail’e fırlattığı dronların ve füzelerin havada imha edildiği anlara ait görüntüleri paylaştı.

15.04.2024Haber
Karagümrük - Fenerbahçe maçındaki penaltı ve kırmızı kart kararları doğru muydu Çok tartışmalı bir karar | Ben hakemi kutluyorum

Karagümrük - Fenerbahçe maçındaki penaltı ve kırmızı kart kararları doğru muydu? 'Çok tartışmalı bir karar!' | 'Ben hakemi kutluyorum'

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. İlk yarısını 1-0 geride kapattığı maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılan sarı - lacivertliler, puanını 85'e yükseltti. Karşılaşmanın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun kararları ise spor kamuoyunda en çok konuşulanlar arasındaki yerini almıştı. Yazarımız Fırat Aydınus ve hakem yorumcuları, Numanoğlu'nun yönetimini değerlendirdi. İşte detaylar...

15.04.2024Futbol
Özge Yağız: Her yol düz değil

Özge Yağız: Her yol düz değil

Özge Yağız, Hindistan’ın Hi Celeb dergisine kapak oldu. Oyuncu, dergiye mesleğinde karşılaştığı zorluklarla nasıl başa çıktığını anlattı: “Başarı, emek ve sabır isteyen bir yolculuk, bunu kabullenmek her şeyi kolaylaştırıyor.”

15.04.2024Televizyon
Rolls-Royce’la bayram gezmesi

Rolls-Royce’la bayram gezmesi

Aslıhan Doğan Turan, 2.1 milyon Euro’luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkardı.

15.04.2024Hayat
Son dakika haberleri: Taraflardan peş peşe açıklamalar… ABD medyası duyurdu: İsrail her an İran’a saldırabilir

Son dakika haberleri: Taraflardan peş peşe açıklamalar… ABD medyası duyurdu: İsrail her an İran’a saldırabilir

İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise İsrail'in İran'a yanıt verip vermeyeceğine kilitlenmiş durumda. Olası bir misillemenin yeni bir savaşın fitilini ateşleyebileceği korkuları sürerken ABD basınına sızan bir bilgi İsrail'de kapalı kapılar arkasında yaşananları gözler önüne serdi. Axios savaş kabinesinde yaşananları yazdı. İsrail'den jet hızında açıklama geldi. ABD basını ise İran'ın planının nasıl sızdığını yazdı. İsrail ve ABD medyasında İsrail'in saldırıya hazır olduğu haberleri geçildi.

15.04.2024Dünya
Bursada sokakta komşu kavgası: O anlar kamerada

Bursa'da sokakta komşu kavgası: O anlar kamerada

Bursa'da komşular arasında çıkan tartışma kavgaya döndü. Sokak ortasında erkekler yumruklarla birbirine girdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

15.04.2024Gündem
Cem Yılmaz, Serenay’ı mı hedef aldı

Cem Yılmaz, Serenay’ı mı hedef aldı

GQ Türkiye dergisinin ‘Yaratıcılık Ödülü’ne layık gördüğü Serenay Sarıkaya, New York’taki ödül töreninde giydiği derin göğüs dekolteli elbisesiyle ses getirdi.

15.04.2024 Televizyon
YSK SEÇİM GÖREVLİSİ (SANDIK GÖREVLİSİ) ÜCRETİ 2024 ÖDEMELERİ || Yerel seçim görevli paraları yattı mı, ayın kaçında verilecek 31 Mart sandık görevlisi ücreti ne kadar

YSK SEÇİM GÖREVLİSİ (SANDIK GÖREVLİSİ) ÜCRETİ 2024 ÖDEMELERİ || Yerel seçim görevli paraları yattı mı, ayın kaçında verilecek? 31 Mart sandık görevlisi ücreti ne kadar?

YSK yerel seçim sandık görevlisi ücreti ne zaman yatar sorusu, günün öne çıkan başlıkları arasında yer alıyor. Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından gözler seçim görevlisi ücreti ödemeleri son durum bilgisinde. 31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde görev alanlar, ödeme tarihi için beklentilerini arttırdı. 61 milyon 441 bin 882 seçmenin oy kullandığı belediye seçimlerinde, 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın yanı sıra il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri belirlendi. Sandık oy sayımı ve oy kullanım anında görevli olanlar, YSK tarafından seçim paralarını alabilecekler. Peki, Peki, YSK sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti sorgulama nasıl yapılır? İşte, seçim sandık görevlisi ücreti ödeme takviminde son durum bilgisi.

15.04.2024Bilgi
BUGÜN (15 NİSAN) OKUL VAR MI, DERS İŞLENECEK Mİ || İkinci ara tatil bitti mi, son gün ne zaman MEB Nisan ara tatil sonrası okulların açılacağı tarih

BUGÜN (15 NİSAN) OKUL VAR MI, DERS İŞLENECEK Mİ? || İkinci ara tatil bitti mi, son gün ne zaman? MEB Nisan ara tatil sonrası okulların açılacağı tarih!

Bugün (15 Nisan) okul var mı, tatil mi sorusu milyonlarca öğrenci ve veli tarafından sorgulanıyor. 5 Nisan'da başlayan 2. ara tatil, Ramazan Bayramı'na denk geldi ve öğrenciler  bayram haftası boyunca okullara gitmedi. Bu yıl Nisan. ara tatili, Ramazan Bayramı tatili ile birleşti. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatili Kasım ayında yapıldı ve 2. ara tatil de Nisan ayında gerçekleştirildi. 9 günlük tatilin ardından  'Ara tatil ne zaman bitecek, uzayacak mı' sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Peki Yarın (Pazartesi) okul var mı 2024? 15 Nisan okullar başlıyor mu, ders var mı? MEB uygulama takvimi ile ara tatil sonrası okulların açılış tarihi....

15.04.2024Bilgi
74 ilde Mercek-17 Operasyonları Bakan Yerlikaya: 707 silah ele geçirildi

74 ilde Mercek-17 Operasyonları! Bakan Yerlikaya: 707 silah ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde 4 gündür devam eden Mercek-17 Operasyonları'nda 707 silahın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

15.04.2024Gündem
Usta oyuncu hem evladını hem de eşini kaybetmişti… 16 yıldır dinmeyen acı… ‘Seni düşünmeden geçen bir günüm yok’

Usta oyuncu hem evladını hem de eşini kaybetmişti… 16 yıldır dinmeyen acı… ‘Seni düşünmeden geçen bir günüm yok’

Hollywood’un sevilen yıldızlarından John Travolta’nın hayatı da deyim yerindeyse bir film senaryosunu andırır cisten.

15.04.2024Magazin
Aydemir Akbaşı ziyaret eden Ayşegül Yıldız: Dualarınızı  eksik etmeyin

Aydemir Akbaş'ı ziyaret eden Ayşegül Yıldız: Dualarınızı eksik etmeyin

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız, Ramazan Bayramı’nda Aydemir Akbaş’ı ziyaret etti.

15.04.2024Hayat
Karagümrük - Fenerbahçe maçının ardından dikkat çeken yorum: Yapboz tamamlandı | Tüm gürültü bu yüzden miydi

Karagümrük - Fenerbahçe maçının ardından dikkat çeken yorum: 'Yapboz tamamlandı!' | 'Tüm gürültü bu yüzden miydi?'

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Karagümrük deplasmanına çıktı. Sarı - lacivertliler, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve rakibi Galatasaray'ın puan kaybını beklemeye başladı. Yazarlarımız Uğur Meleke ve Fırat Aydınus, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabakayı köşelerinde mercek altına aldı. İşte detaylar...

15.04.2024Futbol
Op. Dr. Hasan Çelik yazdı: Işıltılı ciltler için

Op. Dr. Hasan Çelik yazdı: Işıltılı ciltler için

Vücudumuzun en önemli organı olan cildimizle de yakından ilgilenmemiz gerekir. Düzenli cilt bakımı ve makyaj temizliği, ışıltılı ciltler için olmazsa olmazlarıdır.

15.04.2024Sağlık
Altın gerilimden besleniyor

Altın gerilimden besleniyor

Altın fiyatları Orta Doğu'daki gerilimden destek almaya devam ediyor.

15.04.2024Ekonomi
Alanyaspor formda, Galatasaray liderliği geri alma peşinde Muhtemel 11ler, öne çıkan istatistikler, iddaa oranları...

Alanyaspor formda, Galatasaray liderliği geri alma peşinde! Muhtemel 11'ler, öne çıkan istatistikler, iddaa oranları...

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü yenmesiyle zirveden inen Galatasaray, son haftaların formda ekibi Alanyaspor'a misafir olurken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!

15.04.2024Futbol
Petrol fiyatları hafif geriledi

Petrol fiyatları hafif geriledi

İran'ın İsrail'e yaptığı saldırıyla birlikte yükselişe geçen petrol fiyatları saldırının etkili olmaması nedeniyle ve İran tarafının operasyonun bittiğini açıklamasıyla düşüşe geçti.

15.04.2024Ekonomi
Goldman altın hedefini yükseltti

Goldman altın hedefini yükseltti

ABD'li dev banka Goldman Sachs, 2024 yılı sonu için ons altın hedefini yükselttiğini açıkladı.

15.04.2024Ekonomi
İtalyan Bakan karşı çıktı... Alfa Romeo Milano tartışmalarla geldi

İtalyan Bakan karşı çıktı... Alfa Romeo Milano tartışmalarla geldi

STELLANTIS çatısı altındaki Alfa Romeo geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ismini markanın 1910 yılında kurulduğu Kuzey İtalya şehri Milano’dan alan yeni küçük şehirli SUV’unu tanıttı.

15.04.2024Ekonomi
Adım adım döndük

Adım adım döndük

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle bu kez İstanbul başta olmak üzere büyük kentlere akın akın dönüş oldu. Binlerce tatilci dönüşü son güne bırakınca bazı yerlerde durma noktasına gelen trafikte saatlerce çile yaşandı.

15.04.2024Gündem

Yazar Sonuçları

Bayram sonrası gastronomi rüzgarı

Bayram sonrası gastronomi rüzgarı

Yurtdışı etkinlikler, Türkiye’ye güvenerek yatırım yapan markalar ve sektöre giren iddialı restoranlar... Bayram sonrasında Türkiye’deki gastronomi rüzgârı yine güçlü ve yine heyecan verici.

15.04.2024
Eşim beni hamileyken  aldattı ve terk etti

Eşim beni hamileyken aldattı ve terk etti

Hamileliğimin sekizinci ayında eşimin beni aldattığını öğrendim. Eşim beni terk etti, doğuma giderken bile yanımda sadece annem ve ablam vardı.

15.04.2024
Kendi çocukluğum mu oğlumun çocukluğu mu

Kendi çocukluğum mu oğlumun çocukluğu mu?

Kendi çocukluğumla oğlumun çocukluğunu karşılaştırdığımda, devasa farklar görüyorum. Hangisi daha iyi bilmiyorum. Yoksa iyi kötü değil de, farklı mı demeli bilmiyorum.

15.04.2024
Miami’de buluştular

Miami’de buluştular

Zeynep Yılmaz’ın sahibi olduğu Thanx Mimarlık’ın tasarımını üstlendiği Kemer Country Golf Club’ın içinde yer alan Range Cafe’nin açılışında tanıştığı iş insanı Bülent Ciritci ile yeni bir aşka yelken açtığını aralık ayında ilk ben yazmıştım hatırlarsanız...

15.04.2024