GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.683.198 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

Yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

Düzce’de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı.

16.04.2024Gündem
Katliam gibi kaza: 4 ölü, 1 yaralı

Katliam gibi kaza: 4 ölü, 1 yaralı

Şırnak’ın Uludere ilçesinde kontrolden çıkıp dereye düşen araçtaki 5 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

16.04.2024Gündem
1 Mayıs üniversiteler tatil mi 2024 | 1 Mayısta üniversiteler açık mı, ders var mı İşte 2024 resmi tatil günleri

1 Mayıs üniversiteler tatil mi 2024? | 1 Mayıs'ta üniversiteler açık mı, ders var mı? İşte 2024 resmi tatil günleri!

1 Mayıs üniversiteler açık mı, sorusu işçi bayramı yaklaşırken öne çıkan konulardan oldu. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu sene hafta içine denk gelecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyada ve ülkemizde kutlanacak olan 1 Mayıs'ın çarşamba günü olması üniversite öğrencilerinin de kafasını karıştırdı. Ramazan Bayramı tatili sonrası gözler 2024 resmi tatil günlerine çevrilirken 1 Mayıs üniversiteler tatil mi 2024 sorusu da gündeme geldi. Ülkemizde resmi tatillerde, kamu kurumları, bankalar, üniversiteler ve okullar kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Çarşamba üniversiteler tatil mi, ders var mı? İşte, o konu hakkında bilgiler.

15.04.2024Bilgi
Survivor birleşme partisi ne zaman 2024 Survivor All Starda takımlar karışacak mı Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor birleşme partisi ne zaman 2024? Survivor All Star'da takımlar karışacak mı? Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor All Star birleşme partisi için geri sayım başladı. İzleyenler tarafından büyük ilgi gören ve adım adım büyük finale yaklaşan Survivor'da yarışmacı sayısının düşmesiyle birleşme partisi için beklenen açıklama geldi. Bayram öncesi ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptıracak. Peki, Survivor 2024 birleşme partisi ne zaman? Takımlar karışacak mı? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

15.04.2024Televizyon
Yol verme tartışmasında 4 Afgan, bıçakla saldırdı: 2 yaralı

Yol verme tartışmasında 4 Afgan, bıçakla saldırdı: 2 yaralı

Aksaray'da, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada Afganistan uyruklu 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Onur Öney (24) ve arkadaşı Can Yalgın (28) yaralandı. Polis ekipleri kaçan 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

15.04.2024Gündem
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksızdan açıklama: Murat Özkaya, Galatasarayı desteklemek için orada değildi...

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan açıklama: Murat Özkaya, Galatasaray'ı desteklemek için orada değildi...

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Başkan Murat Özkaya'nın Alanyaspor - Galatasaray maçını tribünden takip etmesiyle alakalı bir açıklama yaptı.

15.04.2024Futbol
GREEN CARD SONUÇLARI 2024 (dvprogram.state.gov) | DV Lottery Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı Başvuru sorgulama ekranı belli oldu

GREEN CARD SONUÇLARI 2024 (dvprogram.state.gov) | DV Lottery Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? Başvuru sorgulama ekranı belli oldu!

Green Card sonuçları 2024 sorgulama ekranı, nisan ayının gelmesiyle sıklıkla ziyaret edilen internet sitelerinden oldu. Amerikan Hükümeti tarafından ABD vatandaşı olmayan kişilere ikamet hakkı tanıyan ABD Yeşil Kart başvuruları 4 Ekim-7 Kasım 2023 tarihlerinde tamamlandı. Başvuruların üzerinden 5 ay geçmesiyle beraber Green Card sonuç tarihi için beklentiler arttı. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de evlilik, çalışma ve yaşama hakkına sahip olmak isteyenlerin başvurularını yaptığı Green Card sonuçları DV Lottery ekranı üzerinden erişime açılacak. Katılımcılar Green Card (ABD Yeşil Kart) sonuçlarını onay kodu ile öğrenilecek. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar nasıl öğrenilir? İşte, o konu hakkında bilgiler.

15.04.2024Bilgi
POMEM  BAŞVURU SONUÇLARI 2024 SON DURUM: PA.Edu.Tr 31. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları ekranı (E-Devlet)

POMEM BAŞVURU SONUÇLARI 2024 SON DURUM: PA.Edu.Tr 31. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları ekranı (E-Devlet)

31. Dönem POMEM başvuru sonuçları 2024 için adayların gözü kulağı Polis Akademisi Başkanlığı duyurusuna çevrildi. POMEM ön başvuru sonuçları, müracaat işlemini tamamlayan binlerce adayın odak noktası olmaya devam ediyor. 60 KPSS puanıyla 7 bin 500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM, 14 Nisan 2024 tarihine kadar başvuruları kabul etti. Dün sona eren başvuruların akabinde tüm dikkatler POMEM ön başvuru sonuçları açıklamasına çevrildi. Peki, POMEM ön başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, 04-14 Nisan tarih aralığında alınan POMEM ön başvurusu için E-Devlet aracılığıyla sorgulanabilecek olan sonuç bilgileri ve detaylar

15.04.2024Bilgi
SÜPER LİG PUAN DURUMU 15 NİSAN 2024: Süper Lig puan tablosu nasıl şekillendi İşte Süper Ligde 32. hafta maç sonuçları ve güncel puan durumu

SÜPER LİG PUAN DURUMU 15 NİSAN 2024: Süper Lig puan tablosu nasıl şekillendi? İşte Süper Lig'de 32. hafta maç sonuçları ve güncel puan durumu

Süper Lig puan durumu tablosu, 32. hafta maç sonuçlarıyla şekillendi. Şampiyonluk yarışının kızıştığı Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe galibiyet serilerini sürdürerek zirvede puan farkını açtı. Trendyol Süper Lig’in 32. haftasının son karşılaşmasında, Galatasaray deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti ve galibiyet serisini 13 maça çıkardı. Haftanın en gollü mücadelesi Pendikspor - Başakşehir arasında oynanırken, 10 mücadelede toplam 27 gol atıldı. Peki, Süper Lig puan tablosu nasıl şekillendi? İşte, 32. hafta Süper Lig puan durumu ve maç sonuçları.

15.04.2024Futbol
TUS SONUÇLARI 2024 SORGULAMA ÖSYM.GOV.TR EKRANI | TUS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar nasıl öğrenilir 2024-TUS 1. Dönem sınav sonuç tarihi

TUS SONUÇLARI 2024 SORGULAMA ÖSYM.GOV.TR EKRANI | TUS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar nasıl öğrenilir? 2024-TUS 1. Dönem sınav sonuç tarihi!

TUS sonuçları 2024 için geri sayım başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 17 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen söz konusu sınavın ardından TUS sınav sonuçları için adayların gözü kulağı yapılacak açıklamaya çevrildi. Yapılan değerlendirmede çoktan seçmeli sorulardan oluşan Mesleki Bilgi Sınavında, adayların iki testin her birindeki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevaplar ayrı ayrı toplanacak, doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar elde edilecek. ÖSYM'nin takvimine göre 2024 TUS 1. Dönem sınav sonuçları bu hafta belli olacak. Peki, TUS sonuçları ne zaman açıklanacak? TUS sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, ÖSYM TUS sınav sonucu sorgulama ekranı ve detaylar.

15.04.2024Bilgi
ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI (Tıkla öğren) Milli Piyango Online... 15 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları AÇIKLANDI: 251 milyon devretti

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI (Tıkla öğren) Milli Piyango Online... 15 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları AÇIKLANDI: 251 milyon devretti!

Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı 15 Nisan 2024 Milli Piyango Online üzerinden erişime açıldı. Sisal Şans tarafından haftanın 1. Çılgın Sayısal Loto canlı çekilişi, pazartesi akşamı noter huzurunda saat 21.30'da başladı. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den yayınlanan canlı çekilişin hemen ardından, Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar belli oldu. Bu akşamki çekilişte 6 bilen çıkmadı ve devreden ikramiye tam 251.547.347,35 TL oldu. Heyecanla takip edilen Çılgın Sayısal Loto'da 5 bilenler, 4 bilenler ve 3 bilenler de diğer ikramiyelerin sahibi oldu. Çekiliş sonrası Çılgın Sayısal Loto sorgulama ekranı yayınlandı. İşte, 15 Nisan Pazartesi Çılgın Sayısal Loto çekiliş sorgulama ekranı ve detaylar.

15.04.2024Bilgi
SON DAKİKA HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İL İL | Bugün (16 Nisan) hava nasıl olacak Meteorolojiden hafta sonuna sağanak uyarısı

SON DAKİKA HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İL İL | Bugün (16 Nisan) hava nasıl olacak? Meteoroloji'den hafta sonuna sağanak uyarısı!

Hava durumu tahminleri il il Meteoroloji'nin son dakika raporuyla yayınlandı. Sıcaklıklar ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, hafta sonu için sağanak uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu değerlendirmelerine göre salı günü sıcakların kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Perşembe günü Kuzey ve Batı'dan gelecek olan soğuk hava dalgasıyla sıcaklıklar 8-9 dereceye kadar düşecek. Yağışlar, hafta sonu yurt genelinde etkili olacak. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 16 Nisan hava durumu raporu.

15.04.2024Bilgi
Fenerbahçede Ali Koç ile Eda Erdem arasında geçen diyalog: Maça geleyim mi

Fenerbahçe'de Ali Koç ile Eda Erdem arasında geçen diyalog: Maça geleyim mi?

Sultanlar Ligi'ndeki final serisinde Fenerbahçe Opet'in, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek öne geçtiği maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Kaptan Eda Erdem arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

15.04.2024Voleybol
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak (Nisan 2024 toplantı tarihi) || ABD Merkez Bankası (FED) yöneticisinden faiz mesajı

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? (Nisan 2024 toplantı tarihi) || ABD Merkez Bankası (FED) yöneticisinden faiz mesajı!

Küresel piyasalarda tüm dikkatler ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararına çevrildi. Tarihi zirvelerini gören ons ve gram altın fiyatları , ABD'den gelen enflasyon verileri ve Ortadoğu'daki gerilimle yeniden yükselişe geçmişti. Altın ve dolardaki hareketlilikle beraber FED'in faiz artırıp artırmayacağı küresel piyasalarda ana gündem konusu oldu. Diğer yandan geçtiğimiz hafta ABD Merkez Bankası yöneticilerinden Michelle Bowman, gerektiği takdirde ABD Merkez Bankası Fed'in faiz artırım seçeneğinin masada olabileceğini söyledi. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur? İşte, toplantı tarihi ve detaylar.

15.04.2024Bilgi
On Numara Sonuçları Sorgulama (Canlı Çekiliş Tıkla Öğren) Milli Piyango Online | 15 Nisan On Numara Çekiliş Sonuçları açıklandı: Büyük ikramiye 1 kişiye çıktı...

On Numara Sonuçları Sorgulama (Canlı Çekiliş Tıkla Öğren) Milli Piyango Online | 15 Nisan On Numara Çekiliş Sonuçları açıklandı: Büyük ikramiye 1 kişiye çıktı...

On Numara sonucu sorgulama ekranı Milli Piyango Online, canlı çekiliş sonrası erişime açıldı. Haftanın merakla beklenen birinci On Numara canlı çekilişi, 15 Nisan tarihinde gerçekleşti. Sisal Şans tarafından noter huzurunda yapılan çekiliş Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den de takip edildi. Şans oyunu tutkunlarının günlerdir beklediği çekilişin hemen ardından On Numara sonuçları ve kazandıran numaralar ilan edildi. Bu akşamki On Numara canlı çekiliş sonuçlarına göre 10 bilen 1 talihli tam 407.523,75 TL'nin sahibi oldu. 9 bilenler, 8 bilenler ve 7 bilenler de diğer ikramiyelerin sahibi oldu. On Numara sonuçları sorgulama ekranı millipiyangoonline.com üzerinden ikramiye bilgileri sorgulanabilecek. Peki, hangi numaralar kazandırdı? İşte, 15 Nisan 2024 On Numara sorgulama ekranı ve çekiliş sonuçlarıyla ilgili bilgiler...

15.04.2024Bilgi
Merkez Bankası faiz kararı nisan 2024 | Piyasaların gözü PPK Toplantısında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı ne zaman açıklanacak, faiz kararı ne olur

Merkez Bankası faiz kararı nisan 2024 | Piyasaların gözü PPK Toplantısı'nda! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı ne zaman açıklanacak, faiz kararı ne olur?

Nisan 2024 Merkez Bankası faiz kararı ekonomi gündeminin en önemli başlıkları arasında yer alıyor. Ramazan Bayramı tatili sonrası Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararına gözler çevrildi. Mart ayında politika faizini yüzde 45’ten yüzde 50 düzeyine yükseltilen Merkez Bankası'nın bu ay vereceği faiz kararı iç piyasaları etkileyecek. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında gerçekleşecek olan Para Politikası Kurulu Toplantısı'nda enflasyonla ilgili de önemli mesajlar takip edilecek. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Faiz kararı ne olur? İşte, TCMB faiz toplantısı tarihi ve konu hakkında ayrıntılar.

15.04.2024Bilgi
Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı Ulusal Staj Programı (USP) başvuru sonuçları nasıl öğrenilir Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinden açıklama

Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? Ulusal Staj Programı (USP) başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!

Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları üniversite öğrencilerinin odaklandığı konuların başında geliyor. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından yürütülen Ulusal Staj Programı başvuruları 28 Aralık – 10 Mart tarihleri arasında tamamlandı. Başvuruların üzerinden bir aydan daha fazla süre geçmesiyle beraber, gözler Ulusal Staj Programı sonuçları sorgulama ekranına çevrildi. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi belge kontrol ve değerlendirme sürecinin ardından sonuçları ilan edecek. Peki, Ulusal Staj Programı (USP) sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, o konu hakkında bilgiler.

15.04.2024Bilgi
Alanyaspor 0-4 Galatasaray (Maç özeti)

Alanyaspor 0-4 Galatasaray (Maç özeti)

Trendyol Süper Lig 32. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti ve galibiyet serisini 13 maça çıkarıp liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri aldı.

15.04.2024Futbol
Fenerbahçe Beko, Ankarada kaybetti

Fenerbahçe Beko, Ankara'da kaybetti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 27’nci haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Türk Telekom’a 95-91 mağlup oldu.

15.04.2024Basketbol
Adanaspor ile Bodrum FK puanları paylaştı

Adanaspor ile Bodrum FK puanları paylaştı

Adanaspor, 1’inci Lig’in 30’uncu haftasında konuk ettiği Bodrum FK ile 1-1 berabere kaldı.

15.04.2024Futbol
Galatasarayın golcüsü Mauro Icardi: Sezon boyunca %100 değildim ama...

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi: Sezon boyunca %100 değildim ama...

Alanyaspor'u 4-0 yenen Galatasaray'da Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Derrick Köhn maç sonrası açıklamalarda bulundu.

15.04.2024Futbol
Galatasarayda Metin Öztürkten yabancı hakem sorusuna Erden Timur yanıtı

Galatasaray'da Metin Öztürk'ten yabancı hakem sorusuna Erden Timur yanıtı

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u 4-0 yendikleri maçın ardından konuştu.

15.04.2024Futbol
Galatasarayda Okan Buruktan Fenerbahçe cevabı: Bakmıyoruz...

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe cevabı: Bakmıyoruz...

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 4-0 kazandıkları Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

15.04.2024Futbol
Bursasporda Ümit Şengül ile yollar ayrıldı

Bursaspor'da Ümit Şengül ile yollar ayrıldı

TFF 2. Lig’e veda eden Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’le yollar ayrıldı.

15.04.2024Futbol
Alanyaspor - Galatasaray maçına Barış Alper Yılmaz damga vurdu Okan Buruk tarihe geçti...

Alanyaspor - Galatasaray maçına Barış Alper Yılmaz damga vurdu! Okan Buruk tarihe geçti...

Trendyol Süper Lig 32. hafta maçında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 ile geçen ve liderliğini sürdüren Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz maça damga vurdu. Ziyech ve Icardi'nin de gol sevinci yaşadığı Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk tarihe geçti.

15.04.2024Futbol
Muharrem ayı tarihi 2024 Bu sene Muharrem ayı ne zaman 2024 Aşure Günü hangi tarihte İşte, Diyanet 2024 dini günler takvimi

Muharrem ayı tarihi 2024 Bu sene Muharrem ayı ne zaman? 2024 Aşure Günü hangi tarihte? İşte, Diyanet 2024 dini günler takvimi!

Aşure Günü ve 2024 Muharrem ayı tarihi Müslümanların gündeminde yer alıyor. Muharrem ayının ne zaman idrak edileceği, Ramazan ayı sonrası öne çıkan konulardan oldu. Bu sene 11 Mart'ta başlayan Ramazan ayı 9 Nisan arefe günü sona erdi. Resûlullah'ın (s.a.s.), bir hadisinde, “Ramazan’dan sonra en faziletli oruç, Allah’ın ayı olan Muharrem’de tutulan oruçtur. " şeklinde buyurduğu Muharrem ayı tarihi Diyanet 2024 dini günler takvimi ile belli oldu. Aşure Günü ya da Aşura Günü, hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayının onuncu günüdür. İslam inancında bu günde birçok önemli olay meydana geldiğine inanılır ve bu güne kıymet verilir. Peki, Muharrem ayı 2024 ne zaman? Muharrem orucu ne zaman tutulacak, Aşure Günü hangi tarihte? Diyanet açıkladı: İşte Aşure Günü ve Muharrem ayı tarihi!

15.04.2024Bilgi
Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı millipiyangoonlineda

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21.30'da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.

15.04.2024Gündem
Bolu Belediye Başkanı Özcan: Astronomik zam yapacağız

Bolu Belediye Başkanı Özcan: Astronomik zam yapacağız

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversite’ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek, “Karabük Üniversitesi sayesinde, oradaki eski rektörün sayesinde ve sonrasında onun akıl hocası ve şu anda Bolu’da görev yapan İbrahim Kürtül sayesinde bütün dünyaya rezil olduk. Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız” dedi.

15.04.2024Gündem
Bakan Özhaseki: Bazı illerimizde sıcaklıkların 30 derecenin üzerine çıkması öngörülmektedir

Bakan Özhaseki: Bazı illerimizde sıcaklıkların 30 derecenin üzerine çıkması öngörülmektedir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üstünde seyretmesi beklenirken, bazı illerimizde sıcaklıkların 30 derecenin üzerine çıkması öngörülmektedir" dedi.

15.04.2024Gündem
Baykardan dolandırıcılık uyarısı

Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile röportaj yapmış gibi göstererek dolandırıcılık yapanlara karşı Baykar'dan uyarı geldi.

15.04.2024Gündem
Alanyaspor - Galatasaray maçında ekranlara yansımayanlar

Alanyaspor - Galatasaray maçında ekranlara yansımayanlar

Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

15.04.2024Spor Arena
AÖL sınav sonuçları sorgulama ekranı 2024 Nisan || AÖL (Açık Öğretim Lisesi) 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı MEB sınav sonuç tarihi bilgisi

AÖL sınav sonuçları sorgulama ekranı 2024 Nisan || AÖL (Açık Öğretim Lisesi) 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? MEB sınav sonuç tarihi bilgisi!

AÖL sınav sonuçları 2024 sorgulama ekranı için geri sayım başladı. Yapılan değerlendirmelerin ardından açık lise sınav sonuçları MEB.gov.tr üzerinden erişime açılacak. Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavları 16-17 Mart tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilmişti. Nisan ayının ortasına gelinmesinin ardından AÖL 2. dönem sınav sonuçları için gözler MEB’e çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, AÖL 2. dönem sınav sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak? İşte | Açık Öğretim Lisesi sınav sonuç tarihi 2024!

15.04.2024Bilgi
Fenerbahçe final serisinde tekrar öne geçti

Fenerbahçe final serisinde tekrar öne geçti

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi play-off final serisinin üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yenerek seride 2-1 öne geçti.

15.04.2024Voleybol
On Numara sonuçları açıklandı On Numara sonuç ekranı millipiyangoonlineda

On Numara sonuçları açıklandı! On Numara sonuç ekranı millipiyangoonline'da

On Numara çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.

15.04.2024Gündem
Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Bass ile görüştü

Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Bass ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti. Görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı.

15.04.2024Haber

Beşiktaş'tan tazminat açıklaması! Fernando Santos ve Rıza Çalımbay...

Beşiktaş, bu sezon futbol takımda görev yapan teknik direktörler Fernando Santos ve Rıza Çalımbay'a ödenen ücretleri açıklarken, yalan haber yapanlarla ilgili suç duyurusunda bulunacağı aktarıldı.

15.04.2024Futbol
Alanyaspor - Galatasaray maçında Fatih Tekke kırmızı kart gördü

Alanyaspor - Galatasaray maçında Fatih Tekke kırmızı kart gördü

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Alanyaspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke kırmızı kartla ihraç edildi.

15.04.2024Futbol
Seçim sonrası İBB’de ilk meclis toplantısı gerçekleşti

Seçim sonrası İBB’de ilk meclis toplantısı gerçekleşti

İBB Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı.

15.04.2024Gündem
Özgür Özelden YSKya Hatay başvurusu: Tam kanunsuzluk başvurularının en kapsamlısı buydu

Özgür Özel'den YSK'ya 'Hatay' başvurusu: Tam kanunsuzluk başvurularının en kapsamlısı buydu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuruda bulundu. Başvuru sonrası açıklama yapan Özel "Herhalde YSK'ya yapılan tam kanunsuzluk başvurularının en kapsamlısı buydu. Vicdanını dinleyen hakimler de seçimlerin tekrarlanması kararını verecektir" dedi.

15.04.2024Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri ile telefonda görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri ile telefonda görüştü

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ve Katar ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ile İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve insani durum ele alındı.

15.04.2024Gündem
Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Bass ile görüştü

Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Bass ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti. Görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı.

15.04.2024Gündem
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı

5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı

İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.

15.04.2024Teknoloji
Tuncay Şanlının Sakaryasporundan kritik puan kaybı

Tuncay Şanlı'nın Sakaryaspor'undan kritik puan kaybı

Tuncay Şanlı'nın çalıştırdığı Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında konuk olduğu Erzurumspor FK ile golsüz berabere kaldı.

15.04.2024Futbol
MSÜ TERCİH SONUÇLARI 2024 TARİHİ (ÖSYM.GOV.TR) || Kılavuz yayımlandı Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, tercihler bitti mi

MSÜ TERCİH SONUÇLARI 2024 TARİHİ (ÖSYM.GOV.TR) || Kılavuz yayımlandı! Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, tercihler bitti mi?

MSÜ tercih sonuçları için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından başlayan Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2024 tercih süreci devam ediyor. Tercih süreci devam ederken subay adayları merak içerisinde tercihlerin son tarihini ve tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak edip araştırıyor. Tercih kılavuzunun yayınlanmasının ardından merak edilenler cevabını buldu. Peki, 3 Nisan'da başlayan MSÜ tercihleri ne zaman bitecek? MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen detaylar...

15.04.2024Bilgi
Valilikten sağlık personeli ile tartışan jandarma hakkında açıklama

Valilikten sağlık personeli ile tartışan jandarma hakkında açıklama

Tekirdağ Valiliği, Hayrabolu ilçesinde 2 sağlık personelini darbettiği iddia edilen jandarma personeli hakkında adli soruşturma başlatılıp, açığa alındığını açıkladı.

15.04.2024Gündem

Yazar Sonuçları

AK Parti’nin kurtuluşu: Kıyasıya iç eleştiri

AK Parti’nin kurtuluşu: Kıyasıya iç eleştiri

AK Parti’nin kurtuluşunun yolu, kıyasıya iç eleştiriden geçiyor. Kıyasıya iç eleştirinin yolu da iç eleştirinin önünü tıkayan şu yanlışlardan kurtulmakla mümkün:

16.04.2024
Tekke şah çekti, Buruk mat etti

Tekke şah çekti, Buruk mat etti

G.Saray teknik direktörü bu kadar zor bir maçı doğru dokunuşlarla kazanmayı başardı.

16.04.2024
Meslek seçimi nasıl yapılmalı

Meslek seçimi nasıl yapılmalı?

Gençlerin hayatındaki en önemli kararlardan biri meslek seçimi...

16.04.2024
Bir adet kurabiye 110 lira olur mu: İstanbul’daki fiyatlar Avrupa’yı solladı

Bir adet kurabiye 110 lira olur mu: İstanbul’daki fiyatlar Avrupa’yı solladı

5 kıtada 227 şehri kapsayan ve 2023’te açıklanan araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehri Hong Kong’du.

16.04.2024
Avrupa da artan ev fiyatlarına çare arıyor

Avrupa da artan ev fiyatlarına çare arıyor

AVRUPA’da uzunca bir süredir uygulanan altın vize uygulaması yavaş yavaş bitiriliyor. Örneğin Portekiz ev alarak oturum izni süreçlerini kapattı. Artık Portekiz’de şirket kurarak ya da finansal entrümanlar aracılığıyla oturum izni ya da vatandaşlık alabiliyorsunuz.

16.04.2024