GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.675.909 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

EMEKLİ BANKA PROMOSYONU 2024 BAŞVURUSU | Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar En yüksek emekli promosyonu veren bankalar hangileri İşte bankaların promosyon miktarları

EMEKLİ BANKA PROMOSYONU 2024 BAŞVURUSU | Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar hangileri? İşte bankaların promosyon miktarları!

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar 2024, milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kamu bankalarımız emeklilerin komisyon ödemesini 8 bin TL ile 12 bin TL olarak belirledi" açıklaması sonrası Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank emekli promosyon miktarına gözler çevrildi. Açıklamaya kadar Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası 5 bin TL'ye kadar maaş promosyonları veriliyordu. Kamu bankaları açıklama sonrası SSK ve Bağkur emeklileri için promosyon ücretlerini yeniden belirleyecek. Emekli maaş promosyon farklarının ödenmesine yönelik başvurular 25 Mart'ta başladı. Peki, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte, kamu ve özel bankaların promosyon ücretleri.

25.03.2024Bilgi
Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta Türkiye milli maçı hangi kanalda, şifresiz mi A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Avusturya karşısında

Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye milli maçı hangi kanalda, şifresiz mi? A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Avusturya karşısında!

Avusturya Türkiye milli maçı canlı yayını için heyecan başladı. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda oynanacak olan Avusturya-Türkiye milli maçında, Ay Yıldızlılar galibiyet için ciddi mücadele verecek. Daha önce 10'u resmi, 6'sı özel olmak üzere toplam 16 kez karşı karşıya gelen iki takımdan 7'sini Türkiye, 8'ini ise Avusturya kazanmış, 1 maç da berabere bitmişti. Gözler şimdi Türkiye milli maçı canlı yayın kanal bilgisinde. Peki, Avusturya Türkiye maçı hangi kanalda? Milli maç ne zaman, saat kaçta, şifreli mi? İşte, Avusturya-Türkiye milli maçı canlı yayın izleme bilgisi.

25.03.2024Futbol
Milli Takımda Montelladan Arda Güler, Kenan Yıldız, Can Uzun ve Hakan Çalhanoğlu sözleri

Milli Takım'da Montella'dan Arda Güler, Kenan Yıldız, Can Uzun ve Hakan Çalhanoğlu sözleri

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vinzenzo Montella, Macaristan ile oynanan hazırlık maçına göre yarın Avusturya karşısında farklı bir kadro sahaya süreceğini söyledi.

25.03.2024Futbol
Rusya’daki terör saldırısında can kaybı 139’a yükseldi

Rusya’daki terör saldırısında can kaybı 139’a yükseldi

Rusya’nın Moskova bölgesindeki bir konser salonuna terör örgütü DEAŞ tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 139’a yükseldi.

25.03.2024Dünya
Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı millipiyangoonlineda

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21.30'da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.

25.03.2024Gündem
Son dakika: Murat Kurum CNN Türkte Stüdyoda duygusal anlar... İzlerken gözleri doldu

Son dakika: Murat Kurum CNN Türk'te! Stüdyoda duygusal anlar... İzlerken gözleri doldu

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Kurum, mevcut İBB yönetiminin depreme harcanan paranın iki katını reklama harcadığını, kendisi afet bölgesindeyken İmamoğlu'nun kayağa gittiğini söyledi. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.

25.03.2024Gündem
Galatasaray, Belekte ilk idmanını yaptı

Galatasaray, Belek'te ilk idmanını yaptı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Belek’te yaptığı antrenmanla sürdürdü.

25.03.2024Futbol
Aslanapa Belediyesi hangi partide Kütahya Aslanapa Belediye Başkanı kimdir 2019 Aslanapa yerel seçim sonuçları...

Aslanapa Belediyesi hangi partide? Kütahya Aslanapa Belediye Başkanı kimdir? 2019 Aslanapa yerel seçim sonuçları...

Aslanapa Belediyesi'nin hangi partide olduğu, 31 Mart yerel seçimleri ile merak konusu oldu. Türkiye yerel yönetimleri belirlemek için 2024 yılında sandık başına gidecek. Kütahya ilçelerinden olan Aslanapa'da 2019 yılında toplam 1.624 seçmenden 1.506'sı oy kullandı. Peki, Aslanapa Belediyesi hangi partide? Kütahya Aslanapa Belediye Başkanı kimdir? İşte, 2019 Aslanapa yerel seçim sonuçları...

25.03.2024Bilgi
Karabük Üniversitesi Rektörlüğü’nden HIV paylaşımlarıyla ilgili açıklama: Hukuki süreç başlatıldı

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü’nden HIV paylaşımlarıyla ilgili açıklama: Hukuki süreç başlatıldı

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, üniversiteside eğitim gören Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, “Son günlerde ortaya atılan iddiaların gerçekle ilgisi olmayıp tamamen asılsız ve uydurmadır. Söz konusu paylaşımların içeriklerinin, üniversitemiz öğrencileri ve Karabüklü vatandaşlarımızı rencide edici duruma ulaşması kabul edilemez bir durumdur” denildi.

25.03.2024Gündem
Altıntaş Belediyesi hangi partide Kütahya Altıntaş Belediye Başkanı kimdir 2019 Altıntaş yerel seçim sonuçları...

Altıntaş Belediyesi hangi partide? Kütahya Altıntaş Belediye Başkanı kimdir? 2019 Altıntaş yerel seçim sonuçları...

Altıntaş Belediyesi'nin hangi partide olduğu, 31 Mart yerel seçimleri ile merak konusu oldu. Türkiye yerel yönetimleri belirlemek için 2024 yılında sandık başına gidecek. Kütahya ilçelerinden olan Altıntaş'ta 2019 yılında toplam 3.916 seçmenden 3.366'sı oy kullandı. Peki, Altıntaş Belediyesi hangi partide? Kütahya Altıntaş Belediye Başkanı kimdir? İşte, 2019 Altıntaş yerel seçim sonuçları...

25.03.2024Bilgi
Son dakika: Ölüm aylığı alanlara başvurmaları halinde 5 bin TL promosyon ödenecek

Son dakika: Ölüm aylığı alanlara başvurmaları halinde 5 bin TL promosyon ödenecek

Son dakika haberine göre; SGK’dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine başvurmaları halinde 5 bin TL promosyon ödenecek.

25.03.2024Gündem
Wanda Nara: Bugün kızlar sadece para istiyor Umarım kızlarım Icardi gibi birini bulur

Wanda Nara: Bugün kızlar sadece para istiyor! Umarım kızlarım Icardi gibi birini bulur

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Arjantin'de yayınlanan Gente dergisine bir röportaj verdi. Nara, Icardi ile ilişkisi, sağlık durumu ve çocuklarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

25.03.2024Futbol
Son dakika... Buğra Kavuncudan İmamoğluna particilik tepkisi:  CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de

Son dakika... Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na 'particilik' tepkisi: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de

Son dakika haberi... İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.

25.03.2024Gündem
Ömer Çelikten Gazzede ateşkes tasarısına ilişkin açıklama: Ümit veren bir gelişmedir

Ömer Çelik'ten Gazze'de ateşkes tasarısına ilişkin açıklama: Ümit veren bir gelişmedir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazze'de acilen ateşkes sağlanması karar tasarısının BM Güvenlik Konseyi'nde kabul edilmesi, Filistin’de akan kanın durması yolunda ümit veren bir gelişmedir" açıklamasını yaptı.

25.03.2024Gündem
Avusturya teknik direktörü Ralf Rangnickten A Milli Takıma övgü

Avusturya teknik direktörü Ralf Rangnick'ten A Milli Takım'a övgü

A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında yarın Viyana’da özel maçta karşılaşacağı Avusturya’nın teknik direktörü Ralf Rangnick, Türkiye’nin Vincenzo Montella ile daha hücumcu bir oyun sergilediğini ve karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayırılmak istediklerini söyledi.

25.03.2024Futbol
On Numara sonuçları açıklandı On Numara sonuç ekranı millipiyangoonlineda

On Numara sonuçları açıklandı! On Numara sonuç ekranı millipiyangoonline'da

On Numara çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.

25.03.2024Gündem
İspanya basınından flaş iddia: Real Madridden Arda Gülere disiplinsizlik uyarısı

İspanya basınından flaş iddia: Real Madrid'den Arda Güler'e 'disiplinsizlik' uyarısı

Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler için İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Takımda az süre bulan Arda'nın disiplinsiz tavırlar sergilediği ve bu sebeple kulüpten uyarı aldığı belirtildi.

25.03.2024Futbol
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, memleketi Rize’de, Pazar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ardından Muradiye beldesinde toplu açılış törenine katılan Bakan Bak, gençlerle sohbet edip, bilardo ve langırt oynadı. Bakan, daha sonra Kalkandere ilçesinde de 'Gençlik Buluşması'na katıldı.

25.03.2024Futbol
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim kültürümüzde devlet hem anadır, hem babadır

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim kültürümüzde devlet hem anadır, hem babadır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koruma altındaki çocuklarla iftarda bir araya geldi. “Bizim kültürümüzde devlet hem anadır hem babadır” diyen Erdoğan, çok sayıda farklı yaş grubundan çocuğun bir arada kaldığı yurt modeline son vererek, çocuk evleri ve çocuk evleri sitesi modelini getirdiklerini söyledi.

25.03.2024Gündem
YKS GEÇ BAŞVURU TARİHLERİ 2024 ÖSYM KILAVUZU || YKS geç başvuruları ne zaman, başvuru ücretleri ne kadar, kaç TL ÖSYMden oturum güncelleme açıklaması

YKS GEÇ BAŞVURU TARİHLERİ 2024 ÖSYM KILAVUZU || YKS geç başvuruları ne zaman, başvuru ücretleri ne kadar, kaç TL? ÖSYM'den oturum güncelleme açıklaması!

YKS geç başvuru ekranı ÖSYM.gov.tr üzerinden erişime açıldı. ÖSYM tarafından yayınlanan takvime göre YKS geç başvuru tarihi belli oldu. Temel Yetenek Testi (TYT) Alan Yetenek Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere 3 oturumdan oluşan YKS'nin tüm oturumları için başvurular aynı şekilde yapılıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için 2’nci geç başvuru alınacağını duyurarak, bilgi güncellemesi yaptı. Buna göre adaylar sınav merkezi değişikliği ya da oturum güncellemelerini 2. geç başvuru süresince gerçekleştirebilecekler. Peki, YKS 2. geç başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Peki, 2024 YKS geç başvuru ücreti ne kadar? İşte 2024 YKS geç başvuru ekranı ve tarihi...

25.03.2024Bilgi
ÖSYMden, 2024-YKS 2nci geç başvurularına bilgi güncellemesi

ÖSYM'den, 2024-YKS 2'nci geç başvurularına bilgi güncellemesi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için 2'nci geç başvuru alınacağını duyurarak, bilgi güncellemesi yaptı.

25.03.2024Gündem
Fenerbahçe Alagöz Holding yarı finalde

Fenerbahçe Alagöz Holding yarı finalde!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında Botaş'ı 89-73 mağlup eden Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaparak yarı finale yükseldi.

25.03.2024Basketbol
Brüksel tiyatroya doydu

Brüksel tiyatroya doydu

Belçika’nın başkenti Brüksel’de, ‘Binfikir Tiyatrosu’ 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü 2 gün önceden 2 tiyatro oyunu ve ünlü Aşçı Hüseyin Özer sohbetiyle dolu dolu kutladı.

25.03.2024Avrupa
ABB Adayı Altınok: Projesi olan bir belediye başkanı lazım

ABB Adayı Altınok: Projesi olan bir belediye başkanı lazım

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara'mızın derdi çok, problemi çok. Bunları hızla çözecek bir belediye başkanı lazım. Projesi olan bir belediye başkanı lazım" dedi.

25.03.2024Gündem
Hessen’de uzay zirvesi

Hessen’de uzay zirvesi!

Almanya’da ‘bilim şehri’ olarak bilinen Darmstadt’taki zirvede, son zamanlarda ‘uzay turizmi’ne ilişkin atılımların gölgesinde kalan uzay araştırmalarının insanlık için çok yönlü faydaları ele alınırken, bu alandaki son bilimsel gelişmeler, uygulamalar ve hedefler anlatıldı.

25.03.2024Avrupa
Bakan Işıkhan: Tüm engellere ve finansal krizlere rağmen ekonomimiz istikrarla büyüyor

Bakan Işıkhan: Tüm engellere ve finansal krizlere rağmen ekonomimiz istikrarla büyüyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Tüm engellere ve tüm finansal krizlere rağmen ekonomimiz istikrarla büyüyor. İnşallah yıl sonu itibariyle enflasyonun düşüşe geçtiğini hep birlikte göreceğiz" dedi.

25.03.2024Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Nisanda başlıyor Parkur...

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Nisan'da başlıyor! Parkur...

Uluslararası Bisiklet Birliği'nin (UCI) Avrupa Turları takviminde yer alan ve Türkiye'nin "ProSeries" kategorisindeki tek bisiklet yarışı olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, dünyaca ünlü profesyonel takım ve sporcuların katılımıyla 21 Nisan Pazar günü Antalya'dan başlayıp, 28 Nisan Pazar günü İstanbul'da sona erecek.

25.03.2024Diğer
ÇEV Sanatın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiyeden bu okula giren ilk kemancı oldu

ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu

ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.

25.03.2024Haber
İstanbulspordan Futbol Disiplin Talimatında yapılan değişikliğe tepki

İstanbulspor'dan Futbol Disiplin Talimatı'nda yapılan değişikliğe tepki

İstanbulspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Futbol Disiplin Talimatı'nda yapılana değişikliğinin kamuoyunda hatalı yorumlar yapıldığına dikkat çekilerek, "Türk futbolunun içinde bulunduğu bu sağlıksız zeminden kurtulup, sporun, hukukun ve ekonominin temel dinamikleriyle uyumlu şekilde yönetilebilmesi adına çabalarımızı sürdüreceğiz" denildi.

25.03.2024Futbol
Ercan Akarsudan Bir Türkân Şoray Masalı

Ercan Akarsu'dan 'Bir Türkân Şoray Masalı'

Yazar Ercan Akarsu’nun 15. kitabı 'Bir Türkân Şoray Masalı' raflarda yerini aldı. Kitabın önsözünü Hürriyet Gazetesi yazarı Doğan Hızlan yazdı...

25.03.2024Kitap Sanat
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ SSK, BAĞKUR  2024 SON DAKİKA  ||  4A, 4B, 4C Emekli bayram ikramiye ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında hesaplarda olacak Takvim açıklandı

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ SSK, BAĞKUR 2024 SON DAKİKA || 4A, 4B, 4C Emekli bayram ikramiye ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında hesaplarda olacak? Takvim açıklandı!

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, sorusu son dakika açıklama ile yanıt buldu. SGK (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) bayram ikramiyesi ödeme günleri belli oldu. Ramazan Bayramı ikramiyeleri Nisan ayı itibarıyla hesaplara geçecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihini duyurdu. Buna göre ikramiyelerin emeklilerin hesaplarına geçecek günler de netleşti. SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı bayram ikramiyeleri, emeklilerin maaş ödemesi aldığı günlere göre değişiyor. 4A, 4B, 4C emeklileri, Ramazan Bayramı ikramiyelerini, maaşlarını aldıkları bankalar aracılığıyla alabilecek. Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda 2 defa ikramiye veriliyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sene 3 bin TL olarak hesaplara geçecek ikramiyelerin ödeme tarihini açıklamıştı. Peki SSK, BağKur, Emekli Sandığı bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 3 bin TL ikramiye ödemeleri nasıl sorgulanır, 4A, 4B, 4C emeklilerinin hesabına hangi gün yatacak? İşte Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme günleri ve sorgulama bilgisi!

25.03.2024Bilgi
İSKİ BARAJ DOLULUK ORANLARI 25 MART (GÜNCEL VERİLER) || Bugün baraj doluluk oranı ne kadar oldu İstanbul barajlarında su seviyesi yüzde kaç arttı İşte gün gün yeni veriler

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANLARI 25 MART (GÜNCEL VERİLER) || Bugün baraj doluluk oranı ne kadar oldu? İstanbul barajlarında su seviyesi yüzde kaç arttı? İşte gün gün yeni veriler!

İSKİ baraj doluluk oranları, İstanbul'da görülen sağanak yağışık ardından vatandaşların gündemine geldi. İstanbul'da sağanak yağışın etkisini göstermesiyle Ömerli, Elmalı, Terkos, Alibeyköy, Sazlıdere, Büyükçekmece, Sazlıdere, Istrancalar ve diğer barajlardaki su seviyesi merak ediliyor. Meteoroloji'nin uyarıları sonrası İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan lodosun ardından bazı ilçelerde sağanak yağış etkili oldu. Bugün baraj doluluk oranı ne kadar oldu? İstanbul barajlarında su seviyesi yüzde kaç arttı? İşte 25 Mart Pazartesi 2024 İstanbul baraj doluluk oranları...

25.03.2024Bilgi
Gazzede ateşkes tasarısı BMden geçti

Gazze'de ateşkes tasarısı BM'den geçti

Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nde, Gazze Şeridi’nde Ramazan ayı boyunca kalıcı ve sürdürülebilir bir ateşkes sağlanması ve tüm rehinelerin derhal ve koşulsuz olarak serbest bırakılmasını talep eden karar kabul edildi. ABD, oylamada çekimser kaldı.

25.03.2024Haber
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’le görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’le görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Bulgaristan Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

25.03.2024Dünya
OY PUSULASI ÖRNEĞİ 2024 || Oy pusulası renkleri neler 31 Mart seçimlerinde kaç oy kullanılacak, kaç zarf olacak

OY PUSULASI ÖRNEĞİ 2024 || Oy pusulası renkleri neler? 31 Mart seçimlerinde kaç oy kullanılacak, kaç zarf olacak?

Seçim pusulası 31 Mart Pazar günü yerel seçim öncesi en çok araştırılan konulardan biri oldu. 2024 oy pusulası örneği YSK tarafından paylaşıldı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gidecek vatandaşlar oy pusulası renkleri ve sıralaması nasıl olacak merak ediyor. Peki, oy pusulası renkleri neler, 31 Mart seçimlerinde kaç oy kullanılacak? İşte oy pusulası 2024 yerel seçim örneği...

25.03.2024Bilgi
Son dakika: Gazzede ateşkes tasarısı BMden geçti

Son dakika: Gazze'de ateşkes tasarısı BM'den geçti

Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nde, Gazze Şeridi’nde Ramazan ayı boyunca kalıcı ve sürdürülebilir bir ateşkes sağlanması ve tüm rehinelerin derhal ve koşulsuz olarak serbest bırakılmasını talep eden karar kabul edildi. ABD, oylamada çekimser kalarak veto hakkını kullanmadı. Dışişleri Bakanlığı, “BM Güvenlik Konseyi’nin Gazze’de acil ateşkes ilan edilmesini talep eden kararını olumlu bir adım olarak görüyoruz” açıklamasını yaptı.

25.03.2024Dünya
Rusya ve Polonya arasında tansiyon yükseldi

Rusya ve Polonya arasında tansiyon yükseldi

Rusya'ya ait seyir füzesinin Polonya hava sahasını ihlal etmesi üzerine, Polonya Rusya'nın Varşova Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı. Rus Büyükelçi Andriejew çağrıya cevap vermedi.

25.03.2024Dünya
AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI 2024 || Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir

AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI 2024 || Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir?

Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları 2024 yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları için adaylar gelecek duyuruya odaklandı. Başvuru şartlarını sağlayan adayların atamalarında KPSS puan sıralaması baz alınacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere farklı kadrolardan personel alımı yapacak. Başvuru süreci de 21 Şubat-11 Mart tarihleri arasında e-Devlet üzerinden tamamlandı. Sözleşmeli personel pozisyonlarına başvuru yapan adayların, KPSS puan üstünlüğü esas alınarak sıralanması sonucunda, alınacak personel sayısı kadar asil aday ve 4 katı kadar yedek aday belirlenecek. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

25.03.2024Bilgi
NİĞDE SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Niğde 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak

NİĞDE SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Niğde 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak!

Niğde yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından takip edilecek. 31 Mart Pazar günü YSK tarafından açıklanan verilere göre yurt içinde 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanacak. Türkiye’nin 81 ilindeki okullarda kurulan sandıklarda yapılacak oylamada binlerce sandık görevlisi yer alacak. YSK tarafından seçim yasağının kaldırılmasıyla beraber 31 Mart Niğde seçim sonuçları sorgulanabilecek. Sonuçları Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sayfasından canlı olarak takip edilebilecek. İşte Niğde seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı…

25.03.2024Bilgi
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor Yeni dizi Yaban Çiçekleri oyuncuları ve konusu

Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? Yeni dizi Yaban Çiçekleri oyuncuları ve konusu

Yeni dizi Yaban Çiçekleri atv ekranlarında ilk bölüm bu akşam başlıyor. Dizinin yönetmenliğini Aydın Bulut üstlenirken, oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin gibi değerli isimler yer alıyor. Yaban Çiçekleri dizi kadrosu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? Yeni dizi Yaban Çiçekleri oyuncuları ve konusu

25.03.2024Televizyon
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Dezenformasyonların çoğu yurt dışı kaynaklı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: 'Dezenformasyonların çoğu yurt dışı kaynaklı'

Adalet bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyada seçimlerle ilgili dezenformasyon yapılmasına ilişkin, "Sosyal medyada maalesef dezenformasyon yapılıyor. Sosyal medyada sahte hesaplarla, kimliği tespit edilemeyen daha çok yurt dışı kaynaklı dezenformasyonlar var." dedi.

25.03.2024Gündem
KASTAMONU SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Kastamonu 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak

KASTAMONU SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Kastamonu 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak!

Kastamonu seçim sonuçları 2024 yılında da tıpkı diğer yıllardaki seçimlerde olduğu gibi oy verme işleminin sona ermesiyle birlikte heyecanla takip edilecek. Sandıkların kapanması ve oy sayımının başlamasıyla birlikte şekillenecek sonuç tablosu Yüksek Seçim Kurulu YSK'nın yayın yasağını kaldırmasının ardından kamuoyuyla paylaşılabilecek. 31 Mart yerel seçim sonuçları Kastamonu verilerini YSK'nın yayın yasağını kaldırmasının ardından Hurriyet.com.tr seçim sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. İşte Hurriyet.com.tr Kastamonu 31 Mart yerel seçim sonuçları sorgulama sayfası...

25.03.2024Bilgi
Mehmet Ali Erbil, Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı

Mehmet Ali Erbil, Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı

Evrim Akın bu hafta, oyunculuğu ve sunuculuğuyla Türk televizyonlarına damga vuran Mehmet Ali Erbil’in evine konuk oldu.

25.03.2024Magazin
Xiaominin elektrikli otomobilinin fiyatı açıklandı

Xiaomi'nin elektrikli otomobilinin fiyatı açıklandı

Daha çok cep telefonu, dizüstü bilgisayar, ev aletleri gibi teknolojik aletler üreten Çinli Xiaomi'nin elektrikli otomobilinin fiyatı 69 bin 328 dolar (500 bin yuan) olarak açıklandı.

25.03.2024Ekonomi
Japonyada toplama kararı Gıda takviyesi 26 kişiyi hastanelik etti

Japonya'da toplama kararı! Gıda takviyesi 26 kişiyi hastanelik etti

Japonya'da kırmızı pirinç mayasından üretilen gıda takviyesi 26 kişiyi hastanelik edince takviyenin piyasadan toplatılacağı açıklandı.

25.03.2024Dünya
KİLİS SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Kilis 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak

KİLİS SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Kilis 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr seçim sayfasında olacak!

Kilis seçim sonuçları 2024 yılında da tıpkı diğer yıllardaki seçimlerde olduğu gibi oy verme işleminin sona ermesiyle birlikte heyecanla takip edilecek. Sandıkların kapanması ve oy sayımının başlamasıyla birlikte şekillenecek sonuç tablosu Yüksek Seçim Kurulu YSK'nın yayın yasağını kaldırmasının ardından kamuoyuyla paylaşılabilecek. 31 Mart yerel seçim sonuçları Kilis verilerini YSK'nın yayın yasağını kaldırmasının ardından Hurriyet.com.tr seçim sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. İşte Hurriyet.com.tr Kilis 31 Mart yerel seçim sonuçları sorgulama sayfası...

25.03.2024Bilgi
KAYSERİ SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Kayseri 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak

KAYSERİ SEÇİM SONUÇLARI 2024 CANLI TAKİP || Kayseri 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları Hurriyet.com.tr’de olacak!

Kayseri yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından takip edilecek. 31 Mart Pazar günü YSK tarafından açıklanan verilere göre yurt içinde 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanacak. Türkiye’nin 81 ilindeki okullarda kurulan sandıklarda yapılacak oylamada binlerce sandık görevlisi yer alacak. YSK tarafından seçim yasağının kaldırılmasıyla beraber 31 Mart Kayseri seçim sonuçları sorgulanabilecek. Sonuçları Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sayfasından canlı olarak takip edilebilecek. İşte Kayseri seçim sonuçları 2024 Hurriyet.com.tr seçim sonuçları sorgulama ekranı…

25.03.2024Bilgi
ÇEV Sanatın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiyeden bu okula giren ilk kemancı oldu

ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu

ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.

25.03.2024Kitap Sanat
Banu Parlakın köpeği saldırdığı komşusunun köpeğini öldürdü

Banu Parlak'ın köpeği saldırdığı komşusunun köpeğini öldürdü

İstanbul Beylikdüzü'nde iddiaya göre Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğine saldırdı. Saldırı sonucu köpeği ölen komşu, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Köpeğin öldüğü kavgayı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

25.03.2024Haber
Ekrem İmamoğlu’ndan Yılmaz Büyükerşen’e geçmiş olsun ziyareti

Ekrem İmamoğlu’ndan Yılmaz Büyükerşen’e geçmiş olsun ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da hastanede operasyon geçiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

25.03.2024Gündem