GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.683.406 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Bir kişinin öldüğü kazada sürücü firar etti

Bir kişinin öldüğü kazada sürücü firar etti

Tekirdağ-Malkara kara yolu üzerinde sabah erken saatlerde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir sürücü ise firar etti.

16.04.2024Gündem
Mardinde kediye çarptı Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Mardin'de kediye çarptı! Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Mardin’de Berfin Bilbay’ın 1 yıldır beslediği 4 sokak kedisinden biri, iş yerinin önünden geçen otomobilin altında kalıp öldü. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil hızla uzaklaşırken, olay güvenlik kamerasına yansıdı. Berfin Bilbay, sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu. Bilbay, 'Plakasını henüz tespit edemediğimiz bir otomobil, iş yerimizin önünde beslediğimiz kedimize çarptı. Adam hiçbir şey olmamış gibi, sanki onun canı değersizmişçesine durmadan yola devam etti.' dedi.

16.04.2024Gündem
Aynı alkışı AK Partili belediye başkanı Mustafa Bozbey için de istemiş

Aynı alkışı AK Partili belediye başkanı Mustafa Bozbey için de istemiş

Mazbata töreninde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey için vatandaşlardan alkış isteyen Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un, aynı alkışı 1 gün önce AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık için de istediği görüntüler ortaya çıktı.

16.04.2024Gündem
Neslihan Atagül, kendini bahçe işlerine verdi

Neslihan Atagül, kendini bahçe işlerine verdi

Ünlü oyuncu kendini bahçe işlerine verdi...

16.04.2024Magazin
Görüntüler ortaya çıktı Kilise saldırısı canlı yayında dakika dakika görüntülenmiş...

Görüntüler ortaya çıktı! Kilise saldırısı canlı yayında dakika dakika görüntülenmiş...

Sydney'deki bir kiliseye ayin sırasında gerçekleştirilen ve 4 kişinin yaralandığı bıçaklı saldırı Avustralya gündemine oturdu. Polis olayın“terör eylemi” olduğu açıklarken, olay anına ait görüntüler de ortaya çıktı.

16.04.2024Dünya
Tekirdağda uzman çavuş, sağlık çalışanını ısırdı Açığa alındı... Görüntüler ortaya çıktı

Tekirdağ'da uzman çavuş, sağlık çalışanını ısırdı! Açığa alındı... Görüntüler ortaya çıktı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde jandarma uzman çavuş, trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldırarak ısırdı. Jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı. Öte yandan uzman çavuşun ambulans şoförüne sarılır gibi yaparak ısırdığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

16.04.2024Gündem
Beşiktaşta golcüler uzun süredir suskun En düşük ortalama Fernando Santosun...

Beşiktaş'ta golcüler uzun süredir suskun! En düşük ortalama Fernando Santos'un...

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 32 maçta rakip fileleri 42 kez havalandırdı. Siyah-beyazlılar, 32. haftalar dikkate alındığında 2006-2007 sezonundan sonra en düşük gol sayısında kaldı.

16.04.2024Futbol
Samsunspor sadece Galatasaraydan puan alamadı

Samsunspor sadece Galatasaray'dan puan alamadı

Samsunspor, bu sezon Süper Lig'de en az iki kez karşılaştığı 13 takım arasından sadece lider Galatasaray’dan puan alamadı.

16.04.2024Futbol
Işıltılı kıyafetleri bir kenara bıraktı...  Tulum giydi, çapa yaptı

Işıltılı kıyafetleri bir kenara bıraktı... Tulum giydi, çapa yaptı

Ünlü oyuncu kendini bahçe işlerine verdi...

16.04.2024Hayat
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu 16 Nisan 2024 Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman

Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu 16 Nisan 2024? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman?

Salı akşamlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı yok mu izleyici tarafından merakla bekleniyor. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle geçtiğimiz hafta pek çok dizi çekimlerine ara verildi. Bu nedenle, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu akşam var mı araştırmalar arasında yer alıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bufün var mı 16 Nisan 2024? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman? İşte ATV yayın akışı

16.04.2024Televizyon
İstanbul’da işi bırakan DJ’ye silahlı saldırı kamerada: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı

İstanbul’da işi bırakan DJ’ye silahlı saldırı kamerada: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı

Beyoğlu’nda çalıştığı mekandan ayrılan bir DJ, başka mekanda işe başladığı için eski patronları tarafından mesajla tehdit edildi. DJ, peşini bırakmayan eski patronlarının tuttuğu tetikçi tarafından sabaha karşı Esenyurt’taki evine gireceği esnada silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı kameralara yansırken yara almadan kurtulan DJ, “Görkem ve Veysi’nin selamı var” diyerek ateş eden saldırgan ile eski patronlarından şikayetçi oldu.

16.04.2024Haber
DİTİB’den ‘On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ yarışması

DİTİB’den ‘On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ yarışması!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Veliler Birliği tarafından ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

16.04.2024Avrupa
BURSLULUK SINAVI (İOKBS) SINAV GİRİŞ YERİ E-OKUL.MEB.GOV.TR İNDİRME EKRANI 2024 || Bursluluk sınavı giriş belgesi yayınlandı Sınav belgesi nasıl, nereden indirilir İOKBS hangi gün yapılacak

BURSLULUK SINAVI (İOKBS) SINAV GİRİŞ YERİ E-OKUL.MEB.GOV.TR İNDİRME EKRANI 2024 || Bursluluk sınavı giriş belgesi yayınlandı! Sınav belgesi nasıl, nereden indirilir? İOKBS hangi gün yapılacak?

Bursluluk Sınavı (İOKBS) 2024 sınav giriş yerleri sorgulama ekranı yapılan açıklama ile erişime açıldı. 2024 İOKBS sınav giriş belgesi için MEB son dakika duyuru yayınlandı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada İOKBS giriş yerlerinin e-Okul üzerinden erişime açıldığı bildirildi. Bursluluk Sınavı giriş belgesi. www.meb.gov.tr ekranı üzerinden görüntülenecek. İOKBS sınav giriş belgesi üzerinden adayın söz konusu sınava katılacağı salon, sıra numarası gibi detaylı bilgiler yer alacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen İOKBS (İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı), 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine uygulanıyor. Bakanlık bu yıl İOKBS Bursluluk Sınavı'nın Nisan ayında yapılmasına karar verdi. Sınav başvuruları da belirlenen takvim doğrultusunda 13 Şubat-1 Mart tarihleri arasında tamamlandı. Sınavda 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile hazırlık sınıfı öğrencilerine dörder seçenekli 80 soru sorulacak ve 100 dakika süre verilecek. 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine ise dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve 120 dakika süre verilecek. Şimdi gözler Bursluluk sınav yerleri e-Okul sorgulama ekranında. Peki İOKBS sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak, sınav yerleri belli oldu mu? Bursluluk sınavı ne zaman? İşte ayrıntılar...

16.04.2024Bilgi
27 yıllık karısından boşandı, verdiği tuhaf pozlar hayranlarını korkuttu: Merak etmeyin ben aşksız da iyiyim

27 yıllık karısından boşandı, verdiği tuhaf pozlar hayranlarını korkuttu: Merak etmeyin ben aşksız da iyiyim

Onlarınki uzaktan bakıldığında hiç bitmeyecek, bir ömür sürecek aşklardan biri gibi görünüyordu. Dile kolay 27 yıl evli kaldılar, bunu da aşkların ve evliliklerin ömrünün pek de uzun olmadığı Hollywood’un göbeğinde yaşarken başardılar.

16.04.2024Magazin
İstanbul ve Mardinde eş zamanlı PKK operasyonu: 8 şüpheli yakalandı

İstanbul ve Mardin'de eş zamanlı PKK operasyonu: 8 şüpheli yakalandı

İstanbul ve Mardin'de PKK silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 8 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

16.04.2024Gündem
MHP seçimden başarıyla çıkmıştır Bahçeli: Yerel iktidar olduk diyenler hayal aleminde

'MHP seçimden başarıyla çıkmıştır' Bahçeli: 'Yerel iktidar olduk' diyenler hayal aleminde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Bahçeli, "MHP seçimlerden başarı ile çıkmıştır. Kimse bu başarıyı karalamaya teşebbüs etmemelidir. 31 Mart'tan sonra el değiştiren, birinin çıkıp diğerinin indiği iktidar yapısı yoktur. Yerinde sayan Türkiye yoktur. Yerel iktidar olduk diyenler hayal alemindedir. Türkiye'de iktidar tektir o da Cumhurbaşkanlığı kabinesidir." dedi.

16.04.2024Gündem
Barcelona PSG maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Barcelona PSG maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Barcelona PSG maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir mücadele daha futbolseverlere seyir zevkini yaşatacak. PSG ile daha önce 15 kez karşı karşıya gelen Barcelona, bu karşılaşmalardan 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile ayrıldı. Peki, Barcelona PSG maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında merak edilen detaylı bilgiler

16.04.2024Futbol
16 yaşında araç kullanmaya AB engeli

16 yaşında araç kullanmaya AB engeli

Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP’den oluşan hükümet, koalisyon sözleşmesinde yanında refakatçiyle beraber araç kullanma yaşının 17’den 16’ya indirilmesini istemişti. Ancak hükümetin bu yöndeki talebine AB hukuku engel oldu.

16.04.2024Avrupa
Rekabet Kurulundan ilaç şirketlerine dev ceza

Rekabet Kurulu'ndan ilaç şirketlerine dev ceza

Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve GlaxoSmithKline İlaçları Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında yürütülen soruşturma sonuçlandı.

16.04.2024Ekonomi
Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlundan eleştirilere ayet ile cevap: Rabbin için sabret

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'ndan eleştirilere 'ayet' ile cevap: 'Rabbin için sabret'

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ın, deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Kerem Aktürkoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

16.04.2024Futbol
‘Ben Bir Dişi Aslanım’ Londra’da sahnede

‘Ben Bir Dişi Aslanım’ Londra’da sahnede

Yazar ve yönetmen Filiz Ertürk’ün uyarlayıp, sahneye koyduğu ‘I am a Lioness’ (Ben Bir Dişi Aslanım) oyunu 27 Nisan’da Artsdepot Stüdyo Tiyatrosu’nda sanatseverlerle buluşacak.

16.04.2024Avrupa
Bursada aracını geri viteste unuttu, kaza yaptı İşte o anlar...

Bursa'da aracını geri viteste unuttu, kaza yaptı! İşte o anlar...

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde otomobilini geri viteste bırakan sürücü, bir anda gaz pedalına yüklenince kaza yaptı. Kazada kimse yaralanmazken; o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

16.04.2024Gündem
Perakende satış hacmi Şubatta arttı

Perakende satış hacmi Şubat'ta arttı

Ticaret satış hacmi 2024 yılı Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %11,3 arttı.

16.04.2024Ekonomi
Videoları ile sosyal medyaya damga vurdu: Papağan Osman ilahi duyunca kendinden geçiyor

Videoları ile sosyal medyaya damga vurdu: Papağan 'Osman' ilahi duyunca kendinden geçiyor

Bursa'da sahibinin görüntülerini sosyal medyada paylaştığı 5 yaşındaki 'Osman' adını verdiği papağanın videoları, 30 milyon izlenmeye ulaşırken, en çok da ilahi videoları dikkat çekiyor. Yavruyken aldığı ve dedesinin ismini verdiği 'Umbrella Kakadu' cinsi papağanının ilahi duyduğunda adeta kendinden geçtiğini, kanatlarını açıp, başını salladığını söyleyen Rahim Çakmak (35), “İlahiyi duyunca kendinden geçiyor Osman. O yüzden keşfedildi. Videoları daha çok izlendi” dedi.

16.04.2024Gündem
Babaannesini ziyarete giderken sırtından vurularak öldürülmüştü Taksi durağına düzenlenen silahlı saldırının arasında kalmış

Babaannesini ziyarete giderken sırtından vurularak öldürülmüştü! Taksi durağına düzenlenen silahlı saldırının arasında kalmış

Adana'nın Seyhan ilçesinde babaannesini ziyarete giderken tabancayla sırtından vurularak hayatını kaybeden Ahmet Karatepe’ye (28), taksi durağına düzenlenen silahlı saldırıda kurşun isabet ettiği ortaya çıktı. Firari şüpheliler İbrahim Efe K. ile Aydın T.’nin, trafikte tartıştıkları taksi şoförlerine gözdağı vermek için durağa saldırdığı belirtildi. Baba Erdal Karatepe (53), “Evlendirmek istiyorduk, çeyiz hazırlığı da yapıyorduk. Genç yaşta evladımı toprağa verdim. Şüphelilerin bir an önce yakalanmasını istiyorum” dedi.

16.04.2024Gündem
Günlük Burç Yorumları 16 Nisan 2024 | Ay, Aslan Burcunda İlerliyor Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 16 Nisan 2024 | Ay, Aslan Burcunda İlerliyor! Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 16 Nisan'da aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 16 Nisan günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 16 Nisan 2024 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. İşte günlük burç yorumları 16 Nisan 2024!

16.04.2024Astro Gündem
Toplam ciro endeksi arttı

Toplam ciro endeksi arttı

Sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamında ciro endeksi, 2024 yılı Şubat ayında yıllık %85,1 arttı.

16.04.2024Ekonomi
Eski patrondan DJe intikam kurşunu: İş değiştirdiği için önce tehdit edildi, sonra silahlı saldırıya uğradı

Eski patrondan DJ'e intikam kurşunu: İş değiştirdiği için önce tehdit edildi, sonra silahlı saldırıya uğradı

Beyoğlu’nda çalıştığı mekandan ayrılan bir DJ, başka mekanda işe başladığı için eski patronları tarafından mesajla tehdit edildi. DJ, peşini bırakmayan eski patronlarının tuttuğu tetikçi tarafından sabaha karşı Esenyurt’taki evine gireceği esnada silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı kameralara yansırken yara almadan kurtulan DJ, “Görkem ve Veysi’nin selamı var” diyerek ateş eden saldırgan ile eski patronlarından şikayetçi oldu.

16.04.2024Gündem
Ne Barça ne Real; sporun öncüsü Fener

Ne Barça ne Real; sporun öncüsü Fener!

Ama, fakat, lakin, ancak ve ancaksız tüm spor severlerin imrenip takdir ettiği bir kulüp Fenerbahçe...

16.04.2024Basketbol
Borsa İstanbul düşüşte

Borsa İstanbul düşüşte

BİST 100 endeksi 9546 puan seviyesinde.

16.04.2024Ekonomi
Beşiktaş, Arsenal ile iş birliğine gidiyor

Beşiktaş, Arsenal ile iş birliğine gidiyor

BJK Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Şakul, Beşiktaş Kulübü’nde geçmişe dair hiçbir scouting raporu olmadığını açıklarken teknoloji alanında Arsenal ile iş birliğine gideceklerini aktardı.

16.04.2024Futbol

Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçınca Borussia Dortmund - Atletico Madrid karşı karşıya geliyor. Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak maçın detayları futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçı canlı yayın bilgisi...

16.04.2024Futbol
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Katara gidiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Katar'a gidiyor

Dışişleri Bakanlığı Hakan Fidan'ın Katar'a bir ziyarette bulunacağını açıkladı.

16.04.2024Dünya
İstanbul Bağcılarda zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı

İstanbul Bağcılar'da zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde 5 aracın karıştığı zincirleme kazada yaralanan 2 kişi ambulanslarla hastaneye götürüldü.

16.04.2024Haber
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir

E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir

Ticaret Bakanlığı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı

16.04.2024Ekonomi
Meclis açıldı mı, ne zaman açılacak TBMM açılış tarihi ve gündemi Nisan 2024

Meclis açıldı mı, ne zaman açılacak? TBMM açılış tarihi ve gündemi Nisan 2024!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) verdiği uzun aranın ardından yeniden mesaiye başlıyor. Meclis açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusu da gündemi takip eden vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 31 Mart yerel seçimleri ve bayram nedeniyle çalışmalarına yaklaşık 1.5 ay ara veren TBMM’de gündem yoğun. Meclis’te görüşülmesi beklenen konular arasında enerji, turizm gibi alanlar yer alıyor. Peki, Nisan ayı TBMM açıldı mı? İşte Meclis gündemi 16 Nisan 2024!

16.04.2024Bilgi
Alanyaspor - Galatasaray maçındaki tartışmalı kararlar için kim, ne dedi Oyun kuralları çok net | Penaltı verilmesi için...

Alanyaspor - Galatasaray maçındaki tartışmalı kararlar için kim, ne dedi? 'Oyun kuralları çok net!' | 'Penaltı verilmesi için...'

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor deplasmanına çıktı. Sarı - kırmızılılar, ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlanan maçta rakibini 4-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın'ın kararları ise sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. beIN Trio ekibi, Aydın'ın yönetimini değerlendirdi. İşte detaylar...

16.04.2024Futbol
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlısese ateş püskürdü: Sizi örnek alsaydım vay çocuklarımın haline

Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü: Sizi örnek alsaydım vay çocuklarımın haline

İbrahim Tatlıses açtığı davayla torunu Mert Tatlı’yı oturduğu evden çıkardı. “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin!” diye oğlu Ahmet Tatlıses’i hedef aldı. Ahmet Tatlıses sessizliğini bozdu.

16.04.2024Hayat
22 Nisan yarım gün mü, bankalar açık mı 24 Nisan resmi tatil mi, okullar tatil mi

22 Nisan yarım gün mü, bankalar açık mı? 24 Nisan resmi tatil mi, okullar tatil mi?

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan tatil olması bir gün öncesi ve sonrası araştırmaları da hızlandırdı. Nisan ayı tatil programlarını hızlandıranlar 22 Nisan yarım gün mü, 24 Nisan resmi tatil mi merak ediliyor. Peki, 22 Nisan okullar yarım gün mü, 23 Nisan üniversiteler, kamu kurumları, özel sektör tatil mi? 24 Nisan bankalar açık mı? İşte detaylar...

16.04.2024Bilgi
İstanbul Bağcılarda zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı

İstanbul Bağcılar'da zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde 5 aracın karıştığı zincirleme kazada yaralanan 2 kişi ambulanslarla hastaneye götürüldü.

16.04.2024Gündem
Galatasarayda Okan Buruktan Fenerbahçe cevabı: Bakmıyoruz...

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe cevabı: Bakmıyoruz...

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 4-0 kazandıkları Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

16.04.2024Süper Lig
Tuncelide görüldü Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor

Tunceli'de görüldü! Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor

Elazığ'dan Tunceli'ye geziye giden bir kişi, Türkiye'nin en zehirli 15 türünden biri olan koca engerek yılanını görüntüledi.

16.04.2024Gündem
Şırnakta otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı

Şırnak'ta otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye uçan otomobildeki 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

16.04.2024Haber
Sektör Yapı Fuarı’nda buluşuyor

Sektör Yapı Fuarı’nda buluşuyor

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan tarihleri arasında küresel yapı ve inşaat sektörünün temsilcilerini TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşturacak. Bu yıl 46’ıncı kez kapılarını açacak, 55 bin kişinin beklendiği fuar, katılımcılarına benzersiz ihracat olanakları sunacak.

16.04.2024Advertorial
Tok tutuyor, yağ yakımını hızlandırıyor Bu yiyecekler kilo vermenizi kolaylaştırıyor

Tok tutuyor, yağ yakımını hızlandırıyor! Bu yiyecekler kilo vermenizi kolaylaştırıyor

Kilo vermeye çalışırken ne yemediğiniz kadar ne yediğiniz de önemli. Yağ yakan bu yiyecekler kilo vermenizi hızlandıracak ve kolaylaştıracak.

16.04.2024Sağlık
İranın İsraile saldırısı: Sıcak bölgede son durum

İran'ın İsrail'e saldırısı: Sıcak bölgede son durum

İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise İsrail'in İran'a yanıt verip vermeyeceğine kilitlenmiş durumda. BM, nükleer sahalara yapılacak saldırılardan endişe duyduğunu duyurdu. ABD basını ise İsrail'in İran planı yazdı. ABD'li yetkililer ile görüşen NBC, Tel Aviv'in İran'ı nasıl hedef alacağını dünyaya duyurdu.

16.04.2024Haber
Yeşim Erçetin boşanıyor ‘Uğursuz geldin’ dedi şiddet uyguladı

Yeşim Erçetin boşanıyor! ‘Uğursuz geldin’ dedi şiddet uyguladı

İki yıl önce işinsanı Fevzi Kardeseci ile evlenip Amerika’ya yerleşen şarkıcı Yeşim Erçetin, eşinden şiddet gördüğünü ve boşanacağını açıkladı.

16.04.2024Hayat
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU DURUMU 2024 || İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman yapılacak İşte başvuru şartları ve kadro bilgisi

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU DURUMU 2024 || İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman yapılacak? İşte başvuru şartları ve kadro bilgisi!

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve alım kadrolar, işlemlerini gerçekleştirmek isteyen adaylar tarafından araştırılıyor. Bakanlık, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapacak. Söz konusu alımlarda 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olma şartı aranacak. Adaylar tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday değerlendirilmeye alınacak. Bakanlık tarafından yayınlanan ilanda alım yapılacak kadro ve kontenjan bilgisi de yer aldı. Peki İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman yapılacak?İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı ve ilan detayları...

16.04.2024Bilgi
İstanbulda Mahzen-27 Operasyonu: Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı

İstanbul'da Mahzen-27 Operasyonu: Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen Mahzen-27 Operasyonu'nda Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov'un yakalandığını duyurdu.

16.04.2024Haber