GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.683.631 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyununda ortalık karışıyor... Umut, kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda ortalık karışıyor... Umut, kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?

Kanal D’nin, çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak.

17.04.2024Magazin
Turgut Özal, ölümünün 31 yılında mezarı başında anıldı

Turgut Özal, ölümünün 31 yılında mezarı başında anıldı

Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ölümünün 31. yılında mezarı başında törenle anıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adnan Menderes'inde kabrini ziyaret ettikten sonra açıklama yaptı. Yılmaz "Her ikisi de 'milletin adamı' sıfatı taşıyan, milletin gönlünde yer etmiş büyük siyaset ve devlet adamları. Rahmetle anıyoruz, minnetle anıyoruz" dedi.

17.04.2024Gündem
Bakan Tekin’den atama açıklaması

Bakan Tekin’den atama açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili yapılacak değerlendirmelerin ardından sayının açıklanacağını duyurdu. Bakan Tekin; atama sayılarıyla ilgili  kamuoyunda konuşulanların eksik ya da yanlış olduğunu belirtti ve sayının belli olması halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağını aktardı.

17.04.2024Eğitim
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül

Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül

1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.

17.04.2024Stil
Bakan Tekin Ay Yıldız robotik takımını ağırladı

Bakan Tekin Ay Yıldız robotik takımını ağırladı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ABD'de 40 takımın katıldığı yarışmada finallere kalma başarısı göstererek yarışmayı 6. olarak tamamlayan İstanbul Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 7444 Ay Yıldız Robotik Takımı'nı ağırladı.

17.04.2024Eğitim
Süper Ligde 100 puanla şampiyon olamayabilir Galatasaray ile Fenerbahçenin puan ortalamaları ve kalan maçları...

Süper Lig'de 100 puanla şampiyon olamayabilir! Galatasaray ile Fenerbahçe'nin puan ortalamaları ve kalan maçları...

Trendyol Süper Lig'in bitimine 6 hafta kala Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor. İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Süper Lig'de geriye kalan maçları...

17.04.2024Futbol
Biz bitti demeden bitmez Erdoğan: Türkiyenin en büyük partisiyiz, gerekli değişimi yapacağız

'Biz bitti demeden bitmez' Erdoğan: Türkiye'nin en büyük partisiyiz, gerekli değişimi yapacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi. Muhalefetin 'yerel iktidar olduk' söylemine sert tepki gösteren Erdoğan "Tek iktidar vardır o da milletin ülkeyi yönetme yetkisi verdiği Cumhurbaşkanı ve kabinesidir." ifadelerini kullandı. AK Parti'nin Filistin davasındaki duruşunu hatırlatan Erdoğan, "Hiç kimse ne şahsımın ne bu kadronun Filistin hassasiyetini sorgulayacak kalibrede, kapasitede değildir.. Kuvayi Milliye neyse Hamas odur" dedi.

17.04.2024Gündem
Borsada yeni dirençler

Borsada yeni dirençler

Borsada yeni dirençler

17.04.2024Ekonomi
Bakan Tekinden öğretmen ataması açıklaması

Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak takvim ve tarihin netleşmediğini açıkladı.

17.04.2024Gündem
Bozdoğan-26” operasyonlarında 20 DEAŞ şüphelisi yakalandı

Bozdoğan-26” operasyonlarında 20 DEAŞ şüphelisi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-26” operasyonlarında 20 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

17.04.2024Gündem
Sivas-İstanbul YHT seferleri başlıyor İstanbul - Sivas hızlı tren durakları nereler, kaç km, kaç saat sürüyor

Sivas-İstanbul YHT seferleri başlıyor! İstanbul - Sivas hızlı tren durakları nereler, kaç km, kaç saat sürüyor?

Sivas-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleri başlıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında başlayacak olan aktarmasız yüksek hızlı tren seferlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. İstanbul - Sivas hızlı tren durakları ve süresi de bu sebeple merak edilmeye başlandı. Bakan Uraloğlu, Sivas ve Ankara’dan Yüksek Hızlı Trenler ile seyahat eden yolculardan gelen aktarmasız Sivas-İstanbul sefer talepleri doğrultusunda çalışmaların tamamlandığının müjdesini verdi. Peki, İstanbul - Sivas hızlı tren kaç saat sürüyor? Sivas-İstanbul YHT kaç kilometre?

17.04.2024Bilgi
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti: 3 kişi gözaltına alındı

Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti: 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul’da bir restoranda askeri üniformayla servis yapıldığı anları gösteren görüntü tepkilere neden olmuştu. Olayla ilgili harekete geçildi ve 3 kişi gözaltına alındı.

17.04.2024Gündem
Sivas - İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor

Sivas - İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.

17.04.2024Ekonomi
Pandemi ne zaman başladı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) pandemi ilanını ne zaman yaptı

Pandemi ne zaman başladı? Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) pandemi ilanını ne zaman yaptı?

Pandemi ne zaman başladı sorusu, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından gerçekleştirilen duyuru kapsamında merak ediliyor. Tüm dünyada etkisini gösteren salgının ardından Dünya genelinde bir kapanma sürecine girilmiş ve pandemi süreci başlamıştı. Peki, Pandemi ne zaman başladı? Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) pandemi ilanını ne zaman yaptı? İşte, o detaylar

17.04.2024Bilgi
İsrail-İran geriliminde son gelişmeler

İsrail-İran geriliminde son gelişmeler

İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise İsrail'in İran'a yanıt verip vermeyeceğine kilitlenmiş durumda. ABD basını İran'ın 'Suriye' hamlesini yazdı. Gazete Tahran'ın uygulamaya koyduğu 'acil durum tedbirlerini' dünyaya açıkladı, bir başka ABD'li yayın kuruluşu CBS ise ABD'nin nasıl bir İsrail saldırısı beklediğini yazdı.

17.04.2024Haber
Amcasının cesedini bankaya götürüp kredi çekmeye çalıştı Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor...

Amcasının cesedini bankaya götürüp kredi çekmeye çalıştı! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor...

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yaşayan bir kadın amcası olduğunu iddia ettiği yaşlı bir adamın cansız bedenini bankaya götürünce tutuklandı. Olayın görüntüleri sosyal medyada viral hale gelirken polis konuya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

17.04.2024Sıra Dışı
Bu genç adam artık baba rolüyle ekranlarda

Bu genç adam artık baba rolüyle ekranlarda!

Sosyal medya hesabından gençlik fotoğrafını paylaşan Reha Özcan, takipçilerini geçmişe götürdü.

17.04.2024Hayat
Bakan Işıkhandan asgari ücrete zam mesajı

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete zam mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Asgari ücrete ara zam gündemde yok" dedi.

17.04.2024Ekonomi
Mini mini sevgilim civelek mi civelek sözleri 🎼🎵 || TikTokun son gözdesi Sarı Yapıncak şarkısını kim söylüyor Ceren Kaçar kimdir

Mini mini sevgilim civelek mi civelek sözleri 🎼🎵 || TikTok'un son gözdesi Sarı Yapıncak şarkısını kim söylüyor? Ceren Kaçar kimdir?

Son günlerde özellikle TikTok sosyal medya platformunda en çok kullanılan videolar arasında Ceren Kaçar yorumuyla 'Sarı Yapıncak' şarkısı yer alıyor. Sema Moritz'in eseri olan Sarı Yapıncak'ı Ceren Kaçar 'Mini mini sevgilim civelek mi civelek' sözleriyle yeniden yorumladı. Kadife sesiyle Ceren Kaçar kısa sürede sosyal medyanın gündeminde üst sıralarda yer aldı. Peki, Sarı yapıncak şarkısını kim söylüyor? Ceren Kaçar kimdir? İşte Mini mini sevgilim civelek mi civelek sözleri

17.04.2024Bilgi
Bakan Işıkhandan asgari ücret mesajı

Bakan Işıkhan'dan asgari ücret mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Asgari ücrete ara zam gündemde yok" dedi.

17.04.2024Ekonomi
Açık Öğretim sınav sonuçları açıklandı

Açık Öğretim sınav sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6-17 Mart arasında yapılan Açık Öğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

17.04.2024Eğitim
Görüntüler beğeni toplamıştı... Fenomen olan esnafa Emniyetten teşekkür plaketi

Görüntüler beğeni toplamıştı... Fenomen olan esnafa Emniyet'ten teşekkür plaketi

Bursa’da kimlik kontrolü yapan polisten kaçan şüpheliyi, iş yerinin önünde çay içerken yakalayan İshak Kukaroğlu’na, emniyetten teşekkür plaketi geldi. İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, makamında ağırladığı Kukaroğlu’nu cesaretinden dolay tebrik etti.

17.04.2024Gündem
İstanbulda tramvay arızalandı, yolcular raylarda yürüdü

İstanbul'da tramvay arızalandı, yolcular raylarda yürüdü

Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvayda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler aksadı. Bazı vatandaşlar tramvaydan inerek raylarda yürüdü.

17.04.2024Haber
Adli tatil ne zaman başlıyor Adli tatilde dava açılır mı, hangi davalar görülür 2024 adli tatil tarihleri

Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatilde dava açılır mı, hangi davalar görülür? 2024 adli tatil tarihleri!

Adli tatil, her yıl aynı tarih aralığında yapılıyor. Dava açmaya hazırlanan veya dava tarihleri belli olan taraflar, adli tatil dönemini sorguluyor. Hukuksal süreçleri olanlar bu takvime göre hareket edecek. Yaz aylarında belli dönemler uygulanan adli tatil sürecinde dava açılıp açılmadığı da merak ediliyor. Peki Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatilde dava açılır mı, hangi davalar görülür? İşte ayrıntılar...

17.04.2024Bilgi
LGS örnek soruları yayımlandı

LGS örnek soruları yayımlandı

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

17.04.2024Eğitim
Eskişehir Valiliği’nden test uçuşunda ‘sonik patlama’ uyarısı

Eskişehir Valiliği’nden test uçuşunda ‘sonik patlama’ uyarısı

Eskişehir Valiliği, 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nca ses üstü test uçuşları yapılacağını ve sonik patlamaların meydana gelebileceğini duyurdu. Valilik açıklamasında, '1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı tarafından 17 Nisan saat 10.00-17.00 arasında ses üstü test uçuşu gerçekleştirileceğinden sonic patlama sesi duyulabilecektir. Ayrıca 19 Nisan günü Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 113’üncü yıl dönümü kutlamalarına hazırlık kapsamında gün içerisinde şehir merkezi üzerine prova amaçlı alçak uçuş icra edilecektir.' ifadeleri kullanıldı.

17.04.2024Gündem
Günlük Burç Yorumları 17 Nisan 2024 | Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 17 Nisan 2024 | Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 17 Nisan'da aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 17 Nisan günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 17 Nisan 2024 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. İşte günlük burç yorumları 17 Nisan 2024!

17.04.2024Astro Gündem
Avcılardaki sabıkalı otele bir kez daha polis baskını

Avcılar'daki 'sabıkalı' otele bir kez daha polis baskını

Avcılar'da polisin 1 buçuk yıl içerisinde 3 kez mühürlediği, her defasında mührü sökülen otelde savcılıktan alınan izinle yapılan aramada iki kişide kuru sıkı tabanca ve sahte dolar ele geçirildi. İki kişinin gözaltına alındığı otel, yeniden mühürlendi.

17.04.2024Gündem
Yolcu otobüsünde taciz iddiası

Yolcu otobüsünde taciz iddiası

Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Her yerde taciz edilmek sözlü ya da fiziksel hiç önemli değil, hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım, belki benim yaşadığımı yaşayıp da sesini çıkarmayan bir çok insan var, belki küçük yaştakiler, belki büyük yaştakiler. Bunun artık son bulmasını istiyorum." dedi. Gözaltına alınan şüphelinin sınır dışı edildiği öğrenilirken otobüs firması yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü.

17.04.2024Haber
Servet Yardımcı kimdir, nereli, kaç yaşında Servet Yardımcının biyografi bilgileri

Servet Yardımcı kimdir, nereli, kaç yaşında? Servet Yardımcı'nın biyografi bilgileri

Servet Yardımcı kariyeri ve hayatı ile merak edilen isim olmaya başladı. Türkiye'yi UEFA Yönetim Kurulu'nda temsil eden isimlerden birisi olan Servet Yardımcı, TFF yönetiminde uzun süre görev almıştı. Şimdi TFF Başkanlığı için adaylığını koyan Servet Yardımcı, kariyeri ve hayatı ile araştırılan isim oldu. Peki, Servet Yardımcı kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Servet Yardımcı'nın biyografi bilgileri

17.04.2024Futbol
YDS sonuçları ne zaman açıklanacak ÖSYMden tarih bilgisi

YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM'den tarih bilgisi

YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 YDS/1 yani Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'na giren yüksek lisans ve doktora adayları bu sorunun cevabını araştırıyor. Merak edenler için ÖSYM tarafından ilan edilen sonuç tarihini ve detayları haberimizde derledik. İşte 2024 YDS sonuç tarihi...

17.04.2024Bilgi
İstanbulda tramvay arızası: Yolcular raylarda yürüdü

İstanbul'da tramvay arızası: Yolcular raylarda yürüdü

Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvayda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler aksadı. Bazı vatandaşlar tramvaydan inerek raylarda yürüdü.

17.04.2024Gündem
İstanbul baraj doluluk oranları 17 Nisan 2024 | İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarında son durum ne

İstanbul baraj doluluk oranları 17 Nisan 2024 | İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarında son durum ne?

İstanbul barajlarındaki son durum seviyesi güncel olarak kontrol ediliyor. Nisan ayının ortalarına doğru gelinmesiyle birlikte hava sıcaklıkları arttı ve yağışlar azaldı. Kent sakinleri de İstanbul baraj doluluk oranları ile ilgili araştırmalara başladı. Peki, İstanbul barajlarındaki son durum ne? İşte İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre baraj doluluk oranları 17 Nisan 2024!

17.04.2024Gündem
AÖL SONUÇ SORGULAMA EKRANI || AÖL sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklandı MEB 2023 - 2024 ikinci dönem açık lise AÖL sonuç sorgulama ekranı

AÖL SONUÇ SORGULAMA EKRANI || AÖL sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklandı? MEB 2023 - 2024 ikinci dönem açık lise AÖL sonuç sorgulama ekranı

AÖL sınav sonuçları ve AÖL sonuç sorgulama ekranı Milli Eğitim Bakanlığı MEB Açık Öğretim Lisesi ikinci dönem birinci sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından merak edilip araştırılıyor. Sınav takviminde sonuç tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafında ilan edilmişti. Peki, 2023 - 2024 AÖL ikinci dönem birinci sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklandı? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte 2023 - 2024 AÖL sonuç sonuç sorgulama ekranı...

17.04.2024Gündem
Ders kitaplarındaki haritalar EBA’da

Ders kitaplarındaki haritalar EBA’da

Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ile Harita Genel Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında üretilen ders kitapları ile eğitim araç ve gereçlerinde yer alan haritalar, Eğitim Bilişim Ağı'nda (EBA) yayımlandı.

17.04.2024Eğitim
Ebrar Karakurt - Nataliya Goncharova olayının gerginliği sürüyor Hareketi yapan Goncharova özür diledi ama...

Ebrar Karakurt - Nataliya Goncharova olayının gerginliği sürüyor! Hareketi yapan Goncharova özür diledi ama...

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un forma giydiği Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Ligi final serisinde Dinamo Moskova ile karşı karşıya geldi. Karakurt'un ekibi Lokomotiv, Dinamo Moskova'yı 3-1 yenerek adını finale yazdırdı. Karşılaşmaya Dinamo Moskova'nın kaptanı Nataliya Goncharova'nın el hareketi damga vurmuştu. Ebrar Karakurt bu duruma tepki gösterirken, Rus voleybolcudan dikkan çeken bir açıklama geldi.

17.04.2024Voleybol
Kurban Bayramı 2024 ne zaman Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bayram tatili 9 gün mü

Kurban Bayramı 2024 ne zaman? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bayram tatili 9 gün mü?

Ramazan Bayramı tatilinin ardından şimdi gözler ikinci dini bayram ve en uzun resmi tatil olarak bilinen Kurban Bayramı 2024 tarihlerine çevrildi. Hicri takvim bir ay takvimi olduğu için yıllar güneş temelli miladi takvimden 11-12 gün kısadır. Bu nedenle Kurban Bayramı her sene 11-12 gün daha erken kutlanıyor. Arefe günü ile beraber toplamda 5 günlük bir tatil olan Kurban Bayramı, bazı yıllarda hafta sonlarıyla beraber 9 günlük tatile dönüşebiliyor. Peki, Kurban Bayramı ne zaman 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bayram tatili 9 gün mü? İşte Kurban Bayramı 2024 tarihleri...

17.04.2024Bilgi
Antalyada teleferik faciasında kopan civatalar mercek altında

Antalya'da teleferik faciasında kopan civatalar mercek altında

Antalya'daki teleferik kazasında belediye başkan adaylığı için görevinden ayrılıp 31 Mart'taki seçimlerde CHP'den Kepez Belediye Başkanı olan eski ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz'ün de aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanırken, 8 kişi hakkında adli kontrol kararı verilmişti. Soruşturmada bilirkişi heyet ön raporu, yeniden değerlendirilecek. Yapılacak yeni çalışmada kaza esnasında kopan cıvatalar laboratuvar testlerine tabi tutulacak.

17.04.2024Gündem
Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi

Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu

17.04.2024Gündem
Yer Antalya... Baskın yapılan güzellik merkezi ruhsatsız çıktı

Yer Antalya... Baskın yapılan güzellik merkezi ruhsatsız çıktı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medyadan dolgu ve mezoterapi yaptığı tespit edilen güzellik merkezine baskın yapan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yerin ruhsatsız çalıştırıldığını tespit etti. Baskın düzenlenen güzellik merkezi sahibi ve işletmeyle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı.

17.04.2024Haber
Dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi, 4. eleme adayı kim oldu 16 Nisan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte, 4. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı...

Dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi, 4. eleme adayı kim oldu? 16 Nisan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, 4. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı...

Survivor 4. eleme adayı ve dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı, dün gece belli oldu. Birleşme partisi öncesi son düzlüğe giren Survivor 2024 All Star'ın 16 Nisan tarihli 87. son bölümünde, yarışmacılar haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyununu kazanmak için zorlu parkurda canını dişine taktı. Güç, hız ve atışların ön planda olduğu oyunda kırmızı takım ödüllü dokunulmazlığı kazanıp konseyde kendisini garanti altına alırken; mavi takımda ise ada konseyinde eleme adayını belirlemek için oylamaya gitti. Oylamaların eşit çıkmasından dolayı haftanın son eleme adayına Ogeday kaptan karar verdi. Bu hafta erkek potasının gerçekleştiği Survivor'da eleme adayı olan 4 yarışmasının belli olmasıyla düello eşleşmesi de netlik kazandı. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu 16 Nisan 2024 | Dün akşam (87. bölüm) Survivor All Star eleme potasına kim gitti, 4. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Karar kaptana kaldı... İşte düello eşleşmeleri!

17.04.2024Bilgi
Son dakika haberleri: Tahranın Suriye kararı sızdı: Acil durum tedbirlerini WSJ dünyaya duyurdu İran İsraile bu silahlar ile gözdağı verdi

Son dakika haberleri: Tahran'ın Suriye kararı sızdı: Acil durum tedbirlerini WSJ dünyaya duyurdu! İran İsrail'e bu silahlar ile gözdağı verdi

İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise İsrail'in İran'a yanıt verip vermeyeceğine kilitlenmiş durumda. ABD basını İran'ın 'Suriye' hamlesini yazdı. Gazete Tahran'ın uygulamaya koyduğu 'acil durum tedbirlerini' dünyaya açıkladı, bir başka ABD'li yayın kuruluşu CBS ise ABD'nin nasıl bir İsrail saldırısı beklediğini yazdı. İran ise silahlarını görücüye çıkararak İsrail'e gözdağı verdi.

17.04.2024Dünya
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas-İstanbul YHT 4 Mayısta hareket edecek

Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas-İstanbul YHT 4 Mayıs'ta hareket edecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.

17.04.2024Ekonomi
Otobüste taciz skandalı Genç kadın erkek arkadaşından yardım istedi...

Otobüste taciz skandalı! Genç kadın erkek arkadaşından yardım istedi...

Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Her yerde taciz edilmek sözlü ya da fiziksel hiç önemli değil, hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım, belki benim yaşadığımı yaşayıp da sesini çıkarmayan bir çok insan var, belki küçük yaştakiler, belki büyük yaştakiler. Bunun artık son bulmasını istiyorum." dedi. Gözaltına alınan şüphelinin sınır dışı edildiği öğrenilirken otobüs firması yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü.

17.04.2024Gündem
Kabinede yer alacak adayları ‘medyum’ incelemiş

Kabinede yer alacak adayları ‘medyum’ incelemiş

Prens 13. Heinrich Reuss liderliğinde hükümete darbe planları yapan İmparatorluk Vatandaşları adlı aşırı sağcı örgüt üyelerinin davası başlıyor. Hazırlanan iddianameye göre, örgüt darbenin ardından Başbakan Scholz dahil çok sayıda kişiyi yargılamayı planlarken, medyum Thomas T. ise gelecekteki hükümette yer alacak olası adayları doğum tarihlerine göre incelemiş.

17.04.2024Avrupa
Dubai sular altında Tarihi bir hava olayı yaşanıyor

Dubai sular altında! 'Tarihi bir hava olayı yaşanıyor'

Birleşik Arap Emirlikleri'nde etkili olan sağanak yağış su baskınlarına neden oldu. Yollar ve havalimanı sular altında kalırken yetkililer âdeta alarma geçti. Kentten gelen görüntüler ise sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

17.04.2024Dünya
Diyarbakırda 9 kişinin öldüğü vahşet... Baş şüpheli 10 ay sonra yakalanmıştı İfadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü vahşet... Baş şüpheli 10 ay sonra yakalanmıştı! İfadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın baş şüphelisi olarak aranan ve 10 ay sonra Batman'da yakalanıp, tutuklanan Behçet Taş'ın (68) ifadesi ortaya çıktı. Taş, ifadesinde "Ankara'da ameliyat olmaya gittim ve oldum. İyileşme sürecindeydim, 1 yıldır farklı farklı yerlerde kaldım, tarlada kaldım. Prostat kanseri olduğum için gelemedim. Yoksa devletten kaçmıyorum, benim olaylarla bir alakam yoktur." ifadelerini kullandı.

17.04.2024Gündem
TUS SINAV SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEME EKRANI 17 NİSAN || TUS sınav sonuçları açıklandı Puan bilgisi ÖSYM sonuç açıklama sistemi sayfasında...

TUS SINAV SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEME EKRANI 17 NİSAN || TUS sınav sonuçları açıklandı! Puan bilgisi ÖSYM sonuç açıklama sistemi sayfasında...

TUS 1. dönem sınavı sonuçları için beklenen açıklama ÖSYM'den geldi. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 17 Mart Pazar günü düzenlenen oturumla gerçekleştirildi. Sınavda adaylara Temel Tıp Bilimleri Testinden 100 ve Klinik Tıp Bilimleri Testinden de 100 soru yöneltildi. TUS sınav sonuçları yapılan değerlendirmenin tamamlanmasının ardından ÖSYM sonuç açıklama sistemi üzerinden görüntülenebilir. Adaylar sonuç ekranında puan durumu, doğru yanlış cevap sayısı gibi sınav sonuç detaylarına ulaşabilecek. İşte TUS sınav sonuçları sorgulama erkanı ÖSYM.GOV.TR...

17.04.2024Bilgi
TUS sonuçları açıklandı

TUS sonuçları açıklandı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 17 Mart’ta uygulanan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ile Tıp Doktorluğu Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı’nın (STS Tıp Doktorluğu) birinci dönem sonuçları açıklandı.

17.04.2024Eğitim
Kadıköy’de ölümle sonuçlanan ‘laf atma’ cinayetinde sanığa müebbet hapis cezası

Kadıköy’de ölümle sonuçlanan ‘laf atma’ cinayetinde sanığa müebbet hapis cezası

İstanbul Kadıköy'de sokakta yürürken, kız arkadaşına laf atan kişiyle kavga etmesi sonucunda öldürülen Davut Atakov (23) davasında karar verildi. Şallı hakkında mahkeme "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapsi cezası verdi. Katil Şallı mahkemede, "Kız arkadaşı ‘aşkım yeter bırak adamı’ dedi. Keşke onu dinleseydi de bunlar olmasaydı. Çakıyı korkutmak amacıyla boşa salladım. Kan falan görmedim. ' şeklinde konuştu. Duruşmada söz verilen Anne Atakov, "Oğlumun düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim” dedi.

17.04.2024Haber