İncirlik Hollywood yıldızlarını bekliyor

Güncelleme Tarihi:

İncirlik Hollywood yıldızlarını bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2001 17:39

Ocean`s Eleven filminin galası için 7 Aralık Cuma günü İncirlik Üssü`ne gelecek olan Hollywood yıldızları Julia Roberts, George Clooney, Matt Damon, Andy Garcia ve Brad Pitt ile ilgili hazırlıklar tamamlandı. Ekip ABD askerlerine moral vermek için özel bir uçakla üsse gelecek.

Yönetmenliğini Steven Soderbergh`in yaptığı Ocean`s Eleven filminin ünlü oyuncuları,  üste yapılacak galaya katılacaklar ve gün boyu dışarıya çıkmayarak askerlerle sohbet edip moral verecekler.  
     
ASKERLERE NOEL HEDİYESİ  
     
 Ocean`s Eleven filminin yapımcısı Jerry Weintraub, Amerikan askerlerine Noel için verecekleri bu hediyeyle ilgili olarak ``Bu çocuklar için gerçekten birşeyler yapmayı istedik. Onları tebrik edeceğiz, imza dağıtacağız ve dikkatli olmalarını söyleyeceğiz`` demişti.  

Üs`te Amerikan personelinin yanı sıra İngiliz askerlerinin de bulunacağı ve gezinin giderinin Warner Bros firması tarafından karşılanacağı bildirildi.  

Beyazperdede 1960`ların efsanesini yeniden canlandıran ``Ocean`s Eleven``, Las Vegas`taki kumarhaneleri birbirine katan bir gangster çetesini anlatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!