Gündem Haberleri

    İnci Pars kimdir kaç yaşındadır?

    Hürriyet Haber
    01.12.2017 - 08:10 | Son Güncelleme:

    Gündeme gelen haberlerle birlikte İnci Pars, kimdir sorusu vatandaşlar tarafından merak aranıyor. İnci Pars hakkında diğer bir merak edilen konu ise Pars'ın kaç yaşında olduğu. İşte İnci Pars hakkında merak edilenle

    İnci Pars (d. 1 Mart 1980, Girne), Kıbrıs Türkü oyuncu. 18 yaşındayken KKTC Güzeli seçilen Pars, ilk oyunculuk deneyimini 17 yaşındayken Aşk ve Barış adlı Kuzey Kıbrıs yapımı bir televizyon filmi ile yaşamıştır. Bundan bir süre sonra İstanbul'a yerleşen oyuncu Hayat Bağları adlı dizide canlandırdığı Gözde karakteriyle tanınmıştır.

    İnci Melis Pars, 1980 yılında Kıbrıs'ta doğdu. 18 yaşındayken KKTC Güzeli seçilen Pars, ilk oyunculuk deneyimini 17 yaşındayken Aşk ve Barış adlı Kuzey Kıbrıs yapımı bir televizyon filminde rol alarak gerçekleştirdi. Daha sonra ise İstanbul'a yerleşen İnci Pars aynı yıl Hayat Bağları adlı dizide Gözde karakterini canlandırarak tanındı. İnci Pars, sevilen komedi dizisi Yahşi Cazibe'de Hande Katipoğlu'nun arkadaşı Tutkunaz karakterini canlandırdı. Son olarak Babam Sınıfta Kaldı dizisinde rol aldı.

    Filmografisi

    2013 Babam Sınıfta Kaldı - Aylin
    2012- Harem - Maça Kızı
    2011 Ana Yüreği - Nihal
    2010-2012 Yahşi Cazibe - Tutkunaz
    2010 Yasemince
    2008 Kirpi - Hande
    2007 Hayal ve Gerçek - Hayal
    2006 Dök İçini Rahatla
    2006 Binbir Gece
    2003 Kurtlar Vadisi
    2003 Hayat Bilgisi
    2000 Hayat Bağları - Gözde
    2000 Aşk ve Barış

    

    EN ÇOK OKUNAN HABERLER

      Sayfa Başı