İnce ince kıyacaklar

Güncelleme Tarihi:

İnce ince kıyacaklar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2016 20:31

Kurban Bayramı geldi çattı. 3.5 milyon kurbanlık büyük ve küçük baş hayvanın kesileceği bayramda, etleri değerlendirmek için en iyi yol kıyma makinelerinden geçiyor. Eskiden kıyma için kasaplara götürülen etler, yeni nesil makinelerin fiyatlarının düşmesiyle artık evlerde değerlendirilebilecek.

Haberin Devamı

YAKLAŞIK 3.5 milyon büyük ve küçük baş hayvanın kesileceği Kurban Bayramı geldi. Toplam 7.5 milyar liralık bir pazar oluşturan bu bayramda, kurbanlık almak için son gündeyiz. Ancak kurbanlık seçmekle bayram bitmiyor. Kesilen kurbanın etini doğru değerlendirmek ve saklamak da oldukça önemli. Eti değerlendirmek için ise en iyi seçeneklerden başında kıyma geliyor. Eskiden kasaplara götürülen kurban etleri, artık kıyma makinelerinin düşen fiyatlarıyla evde de değerlendirilebiliyor. Yerli ve yabancı birçok şirketin geliştirdiği kıyma makineleri, birçok özelliğiyle dikkat çekiyor. Sadece kıyma için değil, aynı zamanda sucuk ve sosis yapmak için de kullanılabilen yeni nesil modeller, kebap ve içli köfte bile yapabiliyor. Salça ve tarhana seçenekleri yeni nesil kıyma makinelerine eklenen özellikler arasında. Yeni modellerin temizliği için geliştirilen tasarımlar, kullanıcıların parçaları bulaşık makinesine koyarak kolaylıkla temizlemesini sağlıyor. Bu hafta yeni nesil teknolojilerle geliştirilen kıyma makinelerini bir araya getirdik.

Haberin Devamı


ÜRÜNLER…

Dakikada 2 kilo

ARÇELİK’in tüketicilerin beğenisine sunduğu ‘K 1768’ modeli, dakikada kilogramlık eti kıyma yapabiliyor. 3 farklı kıyma bıçağı ile sunulan model, 2000 Watt’lık güce ve kaymayan ayaklara sahip.
Satış fiyatı: 455 TL

İçli köfte aparatı var

ARZUM, ‘AR160’ adındaki kıyma makinesiyle bu alanda yer alıyor. 3 fonksiyon ile sunulan makinede içli köfte şekillendiricisi ve sucuk ve sosis için aparatlar da yer alıyor. Modelde ayrıca ince, orta ve kalın olmak üzere 3 farklı boyutta et kıyma diskleri mevcut.
Satış fiyatı: 260 TL

Sarsıntısız çalışıyor

BOSCH’un geliştirdiği ‘MFW67440’ model, 2000 Watt’lık motor gücüyle dakikada 3.5 kilogramlık eti kıyma yapabiliyor. Kaymayı engelleyen lastik ayaklar sayesinde sarsıntısız çalışma özelliğine sahip olan model, 2 farklı dilimleme aksesuvarına ve sosis yapma aparatıyla tüketicilere sunuluyor.
Satış fiyatı: 600 TL

Salça da yapıyor

FAKİR’in tüketicilere sunduğu Fakir Minso Plus, çapları 4 mm ve 8 mm olmak üzere iki farklı paslanmaz çelik kıyma diskiyle geliyor. Plastik itme sapının yardımıyla etin çekilmesini sağlayan Minso Plus salça, tarhana gibi kışlık yiyecekleri de hazırlayabiliyor.
Satış fiyatı: 279 TL

Haberin Devamı

Yüzde 100 bakır motor

GOLDMASTER’ın ‘GM-7225’ modeli, kalitesi yükseltilmiş metal dişli setine ve yüzde 100 bakır motora sahip. Modelde ayrıca, geri sarma fonksiyonu, paslanmaz çelik bıçak, geniş yiyecek koyma tepsisi, pul biber ve tarhana yapabilme özellikleri var.
Satış fiyatı: 490 TL

Ters yönde kıyıyor

KING’in tüketicilerin beğenisine sunduğu ‘K-113’ kıyma makinesi, 1600 Watt gücünde ters yönde döndürme özelliğine sahip motor ile geliyor. Paslanmaz çelik kıyma plakaları ve bıçağa sahip olan modelde, sosis ve kubbe aksesuarlarının yanı sıra 3 farklı boyutta kıyma plakası da bulunuyor.
Satış fiyatı: 200 TL

Toz kapaklı tepsisi var

PHILIPS’in kıyma makineleri alanında ‘HR2726’ modeliyle bulunuyor. 1 dakikada 2.7 kilogram kıyma yapabilme kapasitesine sahip olan ürün, 2 taraflı bıçak tasarımı özelliğiyle, temizleme süresini yarı yarıya düşürüyor. Modelin kıyma tepsisi ise toz için korumaya sahip.
Satış fiyatı: 250 TL

Haberin Devamı

Kebap için özel aparat

SINBO’nun ‘SHB-3063’ adındaki modeli, dakikada 1.5 kilogram kıyma yapabilme kapasitesine ve kendi bıçaklarını bileme özelliklerini bulunduruyor. 3 adet paslanmaz çelik kıyıcı diske sahip olan modelin kutusundan kebap yapabilmek için özel ekleri de bulunuyor.
Satış fiyatı: 180 TL

Paslanmaz çelik gövde

SUNNY’nin ‘SN5KYMM02’ adındaki kıyma makinesi 1500 Watt gücünde motora sahip. İnce, orta ve iri kıyma plakalarıyla birlikte gelen ürün, paslanmaz çelik plaka ve gövdeye sahipken, kaymak vakumlu ayaklara da sahip.
Satış fiyatı: 170 TL

Bulaşık makinesinde yıkanabiliyor

TEFAL’in tüketicilerin beğenisine sunduğu ’HV8’ modeli, 2000 Watt gücünde motor ile dakikada 2.6 kilogramlık eti kıyma yapabiliyor. Kordon saklama özelliğiyle derli toplu çalışma imkanı sunan modelin çıkabilen parçalarının bulaşık makinesinde yıkanabilmesi de mümkün.
Satış fiyatı: 400 TL

Haberin Devamı

HAFTANIN TRENDİ

Devrilmeyen kupa

Akıllı telefonların ve bilgisayarların üzerine dökülen kahve veya çaylar çalışma masalarının en önemli sorunlarından biri. Bunun için yola çıkan Pratigo, devrilmeyen bir kupa (mug) geliştirdi. Masalara vakumlanarak yapılan bardağı, elinizle ittirseniz bile devrilmiyor. Böylelikle akıllı telefon ve bilgisayarlarını kurtulacak.
Satış fiyatı: 39 TL

UYGULAMA

Tatil yolculuğu için öneri

ÇELİK Motor tarafından geliştirilen ‘yolamola’ uygulaması, tatil yolculuğuna çıkmadan önce yapılması gerekenler listesinin organize edilmesinden yol boyunca tüketilecek yakıta kadar birçok özellik sunuyor. Ayrıca uygulamada yolculuk için öneriler de veriliyor.

Haberin Devamı

OYUN DÜNYASI

Fantastik dünyada zorlu mücadele

LORDS of the Fallen adındaki yeni oyun, fantastik dünyada geçen bir aksiyon oyunu. Hızı, gücü ve çevikliği etkileyen silahlar, zırh ve yeteneklere dayanan derin ve yakın bir dövüş sistemi sunuluyor. Dövüşler hem zorlayacak, hem de anlamlı bir zafer hissi verecek. Oyun PlayStation 4’te yer alıyor.
Satış fiyatı: 250 TL

PLAYSTATİON’A 4K DOPİNGİ

OYUN konsolları HD görüntüye göre 4 kat daha fazla çözünürlük sunan 4K teknolojisine geçmeye başladı. Oyun konsollarının efsane markası Sony, PlayStation serisinin 4K özelliğine sahip olan ‘PlayStation 4 Pro’ modelini satışa sundu. İşlemci, grafik işlemci açısından güçlenen PlayStation 4 Pro, oyunseverlere daha detaylı ve keskin grafikler sunmayı amaçlıyor. Yüksek Dinamik Aralık (HDR) teknolojisi de yeni PlayStation’ın özellikleri arasında.
PlayStation’ın sanal gerçeklik gözlüğü PlayStation VR için ön kısmında 2 adet USB girişe kavuşan oyun konsolu, sunulan 1 terabytelık depolama kapasitesiyle kullanıcıların daha fazla oyun, demo, indirilen içerik saklayabilmesini sağlıyor. Mat siyah sunulan model, dış görünüşü açısından da tamamen yenilenmiş durumda. 10 Kasım’da satışa sunulacak olan yeni oyun konsolunun Türkiye’deki satış fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!