İnce hesaplar devreye girmeye başladı

Güncelleme Tarihi:

İnce hesaplar devreye girmeye başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2008 22:09

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin son haftasına girilirken ince hesapların devreye girdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Ertuğrul Sağlam, 2-0 kazandıkları Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, ligin son iki haftasına girilirken her takımın hesapları bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bizim de hesabımız son 2 haftayı kayıpsız atlatmaktı. Amacımız UEFA Kupası'nda yer almak. İki takım da bu saha şartlarında iyi mücadele etti. Stadın zemini, iyi oyunu ve temponun yükselmesini engelledi. Rakiplerimize gol pozisyonu vermeden iki haftadadır ortaya koyduğumuz oyun mutluluk verici. İnce hesaplar devreye girmeye başladı. Elimizden geleni yapıp UEFA'ya katılmaya çalışacağız.”
Ankaragücü Teknik Sorumlusu Hakan Kutlu ise kulübünün sıkıntılı döneminde camiaya sıkıntı yaşatmadıklarını belirterek, “İlk yarı verilen penaltı, verilmeyen penaltımız oyunun kaderini değiştirdi. Beşiktaş camiası hakem hatalarıyla kaybettikleri puanlar hakkında bir hafta konuştu. Biz konuşsak, bizim de 20 puanımız gitti. Böyle açıklamalardan sonra hakemin bu yönetimi düşündürücü. İlk yarıda oyunun kesin hakimi bizdik. Çok üstün oynadık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!