İnat yüzünden atıldı, cezası çok ağır olacak

Güncelleme Tarihi:

İnat yüzünden atıldı, cezası çok ağır olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2014 20:58

Beşiktaşlı Atiba Hutchinson, 84. dakikada Hasan Kabze'nin kullandığı penaltı atışından önce kendisine ceza sahası çizgisinin gerisinde durmasını işaret eden hakem Halis Özkahya'nın uyarısını dinlemeyince kırmızı kart gördü. Yönetimi çok kızdıran bu davranış nedeniyle Atiba'ya en az 50 bin dolar para cezası geleceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, 2-1 kazandığı Torku Konyaspor maçında çok önemli bir kayıp verdi. Siyah beyazlıların Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, 84. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalınca, gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisinde oynama şansını yitirdi.

Torku Konyaspor'un 83. dakikada kazandığı penaltının vuruşu öncesinde Atiba, ceza sahası çizgisi üzerinde duruyordu. Hakem Halis Özkahya, Atiba'yı uyardı ve ayağını çizgiden çekmesini istedi. Kanadalı futbolcuya eliyle durması gereken yeri işaret eden Özkahya, uyarılarının dikkate alınmadığını görünce sarı kartını çıkardı.

İnat yüzünden atıldı, cezası çok ağır olacak

Daha önceden de sarı kartı olan Atiba, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Haberin Devamı

Daha önce de Yunanistan'daki Asteras maçında gereksiz yere kırmızı kart gören Atiba Hutchinson'un, Galatasaray maçı öncesi bu şekilde kırmızı kart görmesi yöneticileri çileden çıkardı. Siyah beyazlılar teknik direktör Slaven Bilic'den konuyla ilgili rapor isterken, Kanadalı futbolcuya en az 50 bin dolar para cezası verileceği iddia edildi.

İnat yüzünden atıldı, cezası çok ağır olacak

DENİZLİ: HERHALDE KUPA MAÇININ ERTELENDİĞİNİ UNUTTU!

Atiba Hutchinson'un adeta göstere göstere kırmızı kart görmesi akıllara, "Acaba bilerek mi kırmızı kart gördü?" sorusunu getirdi.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ın hafta içinde Adana Demirspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 21 Ocak tarihine ertelenmişti. Eğer kupa maçı ertelenmeseydi, Atiba Galatasaray derbisinde oynayabilecekti.

Hürriyet yazarı Mustafa Denizli bu olayla ilgili olarak, "Atiba herhalde hafta içindeki kupa maçının ertelendiğini unuttu!" yorumunu yaptı.

Lig TV yorumcusu Tümer Metin ise, "Bu olayın bence kupayla alakası yok. Hakemle inatlaştığı için kırmızı kart gördü" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!