İnadına Aşk 32.Bölüm 3.Tanıtım yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 32.Bölüm 3.Tanıtım yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 22:52

İnadına Aşk 32. bölüm 1.'nci, 2.'nci ve 3.'ncü tanıtım fragmanı yayınlandı. Seyircilerinin karşısına yine heyecan dolu sahnelerle çıkacak olan İnadına Aşk dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu. İşte İnadına Aşk yeni bölüm fragmanları ve merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

Geçen hafta yayınlanan bölümünde Defne ile Yalın sonunda evlenmiştir fakat ikilinin evlilik sorunundan çok abi sorunu bulunmaktadır. Yalın tüm her şeyi asıl gerçeği ile itiraf etmek istese de Defne buna engel olur ancak engel olmasındaki amaç işleri kolaylaştırmaktır.

3 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan İnadına Aşk 32. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyerek İnadına Aşk yeni bölümünde neler olacağı hakkında ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

İNADINA AŞK 32. BÖLÜM 1. FRAGMAN

İnadına Aşk; aşk, sevgi, nefret ve oyunlarla dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!

Haberin Devamı

İNADINA AŞK 32. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İNADINA AŞK YAYINDAN KALDIRILIYOR

Geçtiğimiz yıl reyting rekortmeni diziler arasında olan ancak bu yıl bir türlü aynı reytingleri yakalayamayan İnadına Aşk dizisi için yayından kaldırılma kararı verildi.

İNADINA AŞK 32. BÖLÜM 3. FRAGMAN

İNADINA AŞK 31. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Defne ve Yalın babanne'nin hastalığı yüzünden evlendiklerini söyleyememişlerdir ama Toprak onların evlenme kararına bile çok sinirlenmiştir. O yüzden Defne'yi odaya kilitler ve Yalın'ı unutuncaya kadar orada kalacağını buyurur. Ama Barutçu ve Aras ailelerinin genç tayfasının Toprak'a pabuç bırakmaya hiç niyetleri yoktur.

Yeşim'in hazırladığı çok detaylı bir hareket planı sayesinde, aile büyüklerinin bu evlilik fikrine alıştırılmasına ve Yalın'ın karısı Defne'yi ailesinden istemesine karar verilir. Harekat planı teorikte çok iyi düşünülmüştür ama pratikte işleyecek midir? Yeşim'in tek tek görevlendirdiği aşk çetesi üyelerimiz görevlerini ellerine yüzlerine bulaştırmadan yerine getirmeyi başarabilecek midir? Yoksa her şey arap saçına mı dönecektir?

Haberin Devamı

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerinde Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Cem Belevi olduğu ve Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi olan İnadına Aşk her yaştan gencin gözdesi olacak. Dizinin Müziklerini de Gökhan Türkmen’in yaptığı İnadına Aşk kulakların da pasını siliyor.

BAKMADAN GEÇME!