İnadına Aşk 22.yeni bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 22.yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 11:38

İnadına Aşk 22.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarının fenomen dizisi İnadına Aşk heyecanlı ve komik senaryosuyla her hafta seyircileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. İnadına Aşk 22.yeni bölümüyle yarın 20.00'de FOX TV'de.

Haberin Devamı

İnadına Aşk 22.yeni bölüm 1.2. ve 3. fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı dizide Osman Sınav yönetmen koltuğuna oturuyor. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi İnadına Aşk heyecanlı ve komik senaryosuyla bu haftada seyircileri ekrana kilitleyecek. İnadına Aşk 22.yeni bölümüyle yarın dizi severlerle buluşacak.

İNADINA AŞK 22.YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI



İNADINA AŞK 22.YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI



İNADINA AŞK 22.YENİ BÖLÜM 3. FRAGMANI



İNADINA AŞK 21. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yalın Defne'ye annesinin peşine düşüp düşmediğini sorar. Eğer düştüyse Yalın’ı kaybedeceği kesindir. Defne, Yalın’ın gözlerinin içine bakarak yalan söyler. Yalın’ı kaybetme korkusuyla köşeye sıkışır. Defne, anneyi geri göndermek için Adem’e gider. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır.

Haberin Devamı

Yeşim, kim olduğunu bilmediği annesiyle çoktan tanışır ve kaynaşır. Çınar, bir gelinle tartışır ve damadı denize atar. Barutçular ve Araslar karakolluk olurlar. Çınar’ın parmaklıklar ardına kapatıldığını öğrenen Yeşim harekete geçer. Gelinin şikayetini geri aldırmayı kafaya koymuştur.

Fakat gelinin gelinliğini görünce içindeki straplez canavarı uyanır. Leyla’ların kapısına isimsiz gelen hediyeler, Leyla’yı kısa bir süre umutlandırır. Ancak Toprak, gülleri görünce çok sinirlenir. Çünkü gülleri gönderen kendisi değildir.

Deniz ve Ezgi, Leyla ve Damla'nın gayretleriyle birbirlerine sürüklenirler. Güven sorunu yaşayan Ezgi’ye, Deniz’in vereceği en güzel cevap bir şarkıda gizlidir.