İmparator ekranda

Güncelleme Tarihi:

İmparator ekranda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

CNN Türk'te bugün Futbol Zirvesi programında Spor Müdürü İhsan Topaloğlu, Terim ve Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fiorentina, Türkiye Ligleri ile birlikte ay yıldızlı takımı ele alacak.

Ve Fatih Terim bugün CNN Türk'te... Galatasaray'ın eski, Fiorentina'nın yeni teknik direktörü, bundan sonra her pazartesi akşamı CNN Türk'te İtalya, Türkiye Ligi ve dünya futbolunun değerlendirmesini yapacak.

TANITIM YAPILDI

CNN Türk Genel Müdürü Taha Akyol, Genel Müdür Yardımcısı Efe Önbilgin, Genel Yayın Koordinatörü Ferhat Borotav, Spor Müdürü İhsan Topaloğlu ve Fatih Terim bugün yayınlanacak ‘‘Futbol Zirvesi’’ programının tanıtımını, düzenlenen bir basın toplantıyla gerçekleştirdi.

DÖRT ANA KONU

Saat 22.00'de başlayacak ve 23.00'te sona erecek olan programda bu akşam Spor Müdürü İhsan Topaloğlu ve Fatih Terim'in yanı sıra konuk olarak Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş katılacak. 1 saatlik program 4 ana maddeden oluşacak.

1-Fiorentina'nın son durumu. 2-Türkiye Ligi değerlendirmesi. 3-G.Saray'ına Graz maçı, Fatih Terim'den bu yana Cimbom’da neler oldu. 4-1996 ve 2000'de Avrupa Şampiyonası'na katılan Milli Takım. 2002'de takımımızın şansı.

SEVİYELİ PROGRAM

Terim, toplantıda şöyle konuştu: ‘‘Açıkçası ben çalışırken böyle bir olaya sıcak bakmam. Teklifleri de kabul etmem. CNN Türk Spor Müdürü İhsan Topaloğlu ve CNN'in yaklaşım biçimi bana çok cazip geldi. Özlem gidermem açısından da bu program benim için iyi olacak. Bir takım birikimlerimi de anlatmayı uygun gördüm. Seviyeli bir program olacağına inanıyorum. Şimdiye kadar yaptığım işlerde başarılı olduğum gibi burada da başarılı olacağıma inanıyorum. Burada olmaktan ve sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum.’’

ÖNCE İTALYAN BASINI

Terim, konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘‘Fiorentina'da konuşma yasağı yeni bitti. Açıklamalarımın ilkini İtalyan basınına yapacağım. Haksızlık yapmak istemiyorum. Gerçekleri konuşmaktan hiçbir zaman çekinmedim. Bu programda da böyle olacak. Kısır bir düşünce tarzı içinde olmayacağız. CNN ailesine yeni bir tarz katılıyor. Doğruları her zaman olduğu gibi söyleyeceğiz.

UEFA APOLETİM VAR

Benim anlatacağım çok şeyler var. Bu bilgilerimi ve tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. UEFA Kupası şampiyonluğunu kazanarak, 28. çeltiği bir Türk takımı olarak oraya attık. 12 maç oynuyor ve kaybetmiyorsunuz, hatta beraberlikle geçilen turlarda bile memnun olmayan bir topluluk var karşınızda. Bence bu kupa çok değerli, nasıl bir Macaristan galibiyeti var unutulmuyor, bu da yıllar sonra unutulmayacak bir başarı olarak Türk futbol tarihine yazıldı.

HAKAN’LA GÖRÜŞÜYORUZ

Her zaman da UEFA Kupası şampiyonu olunmuyor. Türkiye'de de ilk başlarda sıkıntı çektik. Taksim Meydanı’na asıldık ama sonrasını herkes biliyor. Hakan ile görüşüyoruz. Attığı golle kendisine geldi. Hakan’ı iyi motive ederseniz sıkıntılardan kurtulur. İnter’de gol atamadığı zaman da iyi oynadı.’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!